#Başkan tahmazoglu yerinde İnceledi Şahinbey belediyesinden bir gençlik merkezi daha

  Rusya, Moskova'da Üç Alışveriş Merkezinde Bomba Paniği 00:24

Rusya, Moskova'da Üç Alışveriş Merkezinde Bomba Paniği

Rusya'nın başkenti Moskova'da bomba alarmı verildi. Bölgede, birden fazla bomba konmuş olma ihtimaline karşı 20 binden fazla kişi tahliye edildi. Alışveriş merkezleri, tren istasyonları, üniversiteler ve otellere yönelik..

Ortaşark Yanıyor 1967 Türk Filmi İzle 1:18:10

Ortaşark Yanıyor 1967 Türk Filmi İzle

Konusu : Film, Milli Emniyet ajanı Metin’in maceralarını anlatır. Demir Üçgen çetesi, Su Altı Araştırmaları Merkezi’nde çalışan Kamuran Şakir’in peşindedir. Kamuran Şakir’e çok benzeyen Metin’i kullanarak Ege Denizi’nde..

Delaredo - Yılanların Oyunu 03:06

Delaredo - Yılanların Oyunu

Delaredo - Yılanların Oyunu Dinle Klip: Monkey Business & Atölye XYZ Yönetmen: Furkan Selim Çakırca Söz & Müzik: Delaredo Düzenleme: Delaredo Mix & Mastering: Can Volkan Yardımcı Yönetmen & Senaryo: Tarık Furkan Topalo..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.148 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Sultan 2'nci Abdulhamid'in yaptırdığı mektep, 116 yıldır ayakta 05:14

Sultan 2'nci Abdulhamid'in yaptırdığı mektep, 116 yıldır ayakta

Sivas'ın İmranlı ilçesine bağlı Karacaören köyünde, Osmanlı padişahlarından Sultan 2'nci Abdülhamid tarafından yaptırılan Sıbyan Mektebi zamana meydan okuyor. Tarihi mektep, bugünlerde ise müze ve köy konağı olarak kulla..

RTÜK'e Fetö Operasyonu 21 Gözaltı 01:24

RTÜK'e Fetö Operasyonu 21 Gözaltı

RTÜK'e Fetö Operasyonu 21 Gözaltı Ankara Cumhuriyet Başsavcılığınca yürütülen FETÖ/PDY soruşturması kapsamında RTÜK'e düzenlenen operasyonda, aralarında bir daire başkan yardımcısı ile üst kurul uzman ve uzman yardımcı..

İşte Yerli ve Milli Kuş 05:17

İşte Yerli ve Milli Kuş

Marmaris'teki muhabbet kuşunun konuşmaları dikkat çekti. Marmaris’te bir muhabbet kuşu “Recep Tayyip başkan” diye konuşuyor. “Bulut” adındaki muhabbet kuşu, sayı sayabiliyor, besmele çekiyor ve futbol takımlarını söylüyo..

  • Cowboy tarafından
  • 857 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Çocuklara Kamyonla Kar Getiren Belediye Başkanı 01:22

Çocuklara Kamyonla Kar Getiren Belediye Başkanı

Mersin'in Erdemli ilçesinde bir ilkokulun bahçesine kar yağmıyor diye üzülen çocuklar için Belediye Başkanı Mükerrem Tollu'nun emriyle, belediye ekipleri tarafından kentin yüksek kesimlerinden kar getirildi. Bravo başkan..

  • PITIRCIK tarafından
  • 814 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Donald Trump'a 'Protez' Koruma! 01:12

Donald Trump'a 'Protez' Koruma!

Amerikalılar, yeni başkanları Trump'a alışmaya çalışıyor. Alışamayanlarsa, işi ölüm tehdidine kadar vardırıyor. Hal böyle olunca, başkanı korumakla görevli gizli servis de tetikte. Bakın, yeni başkan, gizli servis tarafı..

Gazeteci Abdülkadir Ünal'ın Canlı Yayında Bayılması (Anadolu Soruyor) 01:52

Gazeteci Abdülkadir Ünal'ın Canlı Yayında Bayılması (Anadolu Soruyor)

Ak parti Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul Milletvekili Mehdi Eker'in konuk olduğu Anadolu Soruyor programında Kanal 5 televizyonu Genel Yayın Yönetmeni Abdülkadir Ünal baygınlık geçirdi. Program esnasında bir anda yer..

  • PITIRCIK tarafından
  • 925 görüntüleme
  • 8 yıl önce
G20 Toplantılarında ABD Çatlağı 01:43

G20 Toplantılarında ABD Çatlağı

G20 ülkeleri maliye bakanları ile merkez bankası başkanlarının Almanya'nın Baden-Baden kentindeki toplantısı ikinci gününde devam etti. Toplantıda para politikası, finans dünyasının istikrarı ve rekabet koşullarının yan..

Deniz Baykal'dan Skandal FETÖ Çıkışı 01:28

Deniz Baykal'dan Skandal FETÖ Çıkışı

CHP Antalya Milletvekili ve eski genel başkan Deniz Baykal, özel bir televizyon kanalında skandal sözler sarfetti. 15 Temmuz darbe girişimi ardından başlatılan FETÖ ile mücadeleyi maskaralık olarak değerlendirdi. Bayka..

George Bush'un Bayan Muhabir'i Trollemeye Çalışması 00:21

George Bush'un Bayan Muhabir'i Trollemeye Çalışması

Eski başkan George W. Bush, Texas'taki bir Phillies-Rangers maçında bayan muhabire ben burdayım diyor. Ancak umduğunu bulamıyor. İzliyoruz...

  • JET TV tarafından
  • 1.147 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Aziz Yıldırım Açıkladı 3 Senelik Anlaştık 07:09

Aziz Yıldırım Açıkladı 3 Senelik Anlaştık

Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım, Mali Genel Kurul'da basketbolda Doğuş Grubu ile 3 senelik bir sponsorluk anlaşması yaptıklarını açıkladı. Başkan Aziz Yıldırım, Fenerbahçe Kulübünün kuruluşunun 100. yıl dönümü ..

  • SPORCU tarafından
  • 612 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Beyaz Saray Düştü White House Down Film İzle 2:11:32

Beyaz Saray Düştü White House Down Film İzle

John kızının gözüne iyi görünebilmek için gizli serviste çalışmak için başvuru yapar. Başkan James Sawyer'in korumalığını yapmak ister Fakat John beklediği olumlu yanıtı alamaz. Kızına bu durumu açıklamak oldukça zordur..

  • Tv Series tarafından
  • 9.100 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Galatasaray'da Sıcak Saatler 01:17

Galatasaray'da Sıcak Saatler

Transfer harekatına 4 koldan devam eden Galatasaray'da Futbol Direktörü Cenk Ergün, Başkan Dursun Özbek'le bir araya geldi. Ergün hem bugüne kadar yaptığı görüşmeleri hem de gündemde olan isimleri masaya yatırdı...

  • OFSAYT tarafından
  • 1.021 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Küçük Kıza Anneden Akılalmaz Ceza! 00:21

Küçük Kıza Anneden Akılalmaz Ceza!

Beş yaşındaki kızına ceza veren kadın küçük çocuğu kollarından tavana astı. Kuzey Vietnam'ın Vinh Tuong bölgesinde meydana gelen olaydan sonra koruyucu anne ve baba tutuklanırken Vinh Tuong Bölgesi Başkan Yardımcısı Le C..

Külliye’nin Masrafı CHP’li Vekilin Telefon Faturası Kadar Değil 01:17

Külliye’nin Masrafı CHP’li Vekilin Telefon Faturası Kadar Değil

AK Parti Grup Başkan Vekili Bülent Turan'dan muhalefetin saray söylemlerine sert yanıt verdi. Turan,'Sizin baştan beri dediğiniz sarayın ekonomisi, bu milletin on beş yıldan beri her katmanıyla beraber büyüdüğünün fotoğr..

Devlet Bahçeli Erdoğan'ın Yanındayız 04:29

Devlet Bahçeli Erdoğan'ın Yanındayız

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, İdlib operasyonuyla ilgili, MHP olarak bu tutarlı politikalar devam ettiği sürece ve terörle mücadelede herhangi bir yılgınlığa düşmemek kaydıyla MHP Cumhurbaşkanının yanındadır dedi...

AK Parti Sözcüsü Ünal'dan Cam Filmi  Açıklaması 00:29

AK Parti Sözcüsü Ünal'dan Cam Filmi Açıklaması

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti milletvekilleriyle bir araya geldi. Genel Başkan Yardımcısı ve Sözcüsü Mahir Ünal, cam filmi yasağı ile ilgili soruyu yanıtladı...

Kılıçdaroğlu  Atatürk Hepimizin Ortak Değeri 01:30

Kılıçdaroğlu Atatürk Hepimizin Ortak Değeri

Genel Başkan Kılıçdaroğlu Bugünlerde Gazi Mustafa Kemal Atatürk'e yönelik bir sevgi dalgası var. Bu bizi son derece memnun ediyor. Çünkü Atatürk hepimizin ortak değeri. dedi...

Abd Başkanı Trump ve Eşi Şükran Günü Sahil Güvenlik Muhafızlarına Sandviçleri El Ele Verdi 03:34

Abd Başkanı Trump ve Eşi Şükran Günü Sahil Güvenlik Muhafızlarına Sand

Abd Başkan Donald Trump ve First Lady Melania Trump, 23 Kasım Şükran Günü'nde, Florida, Lake Worth şehrindeki bir sahil güvenlik istasyonunu ziyaret etti. Trump Akşamları ailesiyle ve arkadaşlarıyla geleneksel şükran gün..

Hande Yener Yeni İmajıyla Dikkat Çekti Hande Yener'den Bomba Açıklamalar 07:26

Hande Yener Yeni İmajıyla Dikkat Çekti Hande Yener'den Bomba Açıklamal

Kıbrıs'ta yıldızlar geçidi; Yavru vatan Kıbrıs'ta Niran Ünsal, Aşkın Nur Yengi ve İzzet Yıldızhan sahne aldı ve sahne performanslarıyla beğeni topladı. Kıbrıs'ta sahbe alan bir başkan isim olan Hande Yener yeni imajıyla ..

  • BETA tarafından
  • 1.044 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Zeytinburnu'nda Mehmetçik'e Destek Yürüyüşüne Saldırı Anları 01:22

Zeytinburnu'nda Mehmetçik'e Destek Yürüyüşüne Saldırı Anları

Zeytinburnu'nda Afrin operasyonuna katılan Mehmetçiklere moral vermek için bir grupla birlikte yürüyüş yapan Osmanlı Ülkü Ocakları Başkan Yardımcısı Bahri Örnek'in olduğu bölgeye doğru ateş açıldı. Saldırı sırasında grup..

Gizli Sekme (Seyf) 00:27

Gizli Sekme (Seyf)

Türkçenin ne kadar bir anlamlı dil olduğunu geçen gün ki fener bahçe başkan seçimlerinde anladık. Nasıl mı? izliyoruz efendim.....

  • JET TV tarafından
  • 1.043 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Başkanlık Olmayınca Genel Başkanlık Kavgası 01:46

Başkanlık Olmayınca Genel Başkanlık Kavgası

Muharrem İnce'nin yüzde 30 oy oranıyla Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu liderliğindeki CHP'yi geçmesi, 24 Haziran sonrası hesaplaşmanın habercisi oldu. Şimdi İnce ile Kılıçdaroğlu arasında büyük bir koltuk kavgası başladı..

CHP Parti Sözcüsü Tezcan Kurultay Açıklaması 00:58

CHP Parti Sözcüsü Tezcan Kurultay Açıklaması

CHP Parti Sözcüsü Tezcan: Gündemimizde kurultay yok CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Tezcan, Çeşitli biçimlerde son günlerin gündemini partide bir kurultay tartışması üzerine oturtmaya çalışıyorlar. Bizim ..

Nedim Şener'den CHP'li Sözcüye 'FETÖ' Ayarı 01:38

Nedim Şener'den CHP'li Sözcüye 'FETÖ' Ayarı

Gazeteci Nedim Şener'in canlı yayında, CHP eski Milletvekili Barış Yarkadaş'ın CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Bülent Tezcan'la ilgili FETÖ iddialarını dile getirmesinin ardından telefonla yayına bağlanan Te..

Vatandaşların Tanzim Çadırında Tıraş Olması 01:36

Vatandaşların Tanzim Çadırında Tıraş Olması

Bursa Osmangazi Belediye Başkan Adayı bir mahallede tanzim çadırı kurdurup vatandaşları 1 TL'ye tıraş ettirtmiş...

  • JET TV tarafından
  • 123 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Trump Rakibi Biden'i Böyle Taklit Etti 02:03

Trump Rakibi Biden'i Böyle Taklit Etti

ABD'de seçimlere 1 aydan kısa bir süre kala iki rakip arasında çekişme devam ediyor. Başkan Trump bu sefer 77 yaşındaki rakibi Joe Biden'ın taklidini yaptı. Görüntüler sosyal medyada gündem oldu...

Mansur Yavaş'tan Çocuklara İnternet Sözü 01:35

Mansur Yavaş'tan Çocuklara İnternet Sözü

Ankara'da üç minik öğrenci canlı derse girmek istediler. Ancak internete erişemediler. Öğrenciler de seslerini duyurabilmek için Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'a bir video ile seslendiler. Başkan Yavaş d..