#Başkan tahmazoglu yerinde İnceledi Şahinbey belediyesinden bir gençlik merkezi daha

Alkollü Sürücü Kırmızı Işıkta Bekleyen Araca Arkadan Çarptı 2 Yaralı 02:37

Alkollü Sürücü Kırmızı Işıkta Bekleyen Araca Arkadan Çarptı 2 Yaralı

Kaza, saat 4.20 sıralarında Çukurova İlçesi Belediye Evleri Mahallesi Türkmenbaşı Bulvarı’nda meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, İbrahim Ünal yönetimindeki 36 SD 113 plakalı hafif ticari oto kırmızı ışıkta beklemektey..

Survivor Nedir 03:20

Survivor Nedir

Pek çok ülkede yayınlanan, iki grubun birbirlerini elemek için birbirine girdiği, kokonatını çaldığı, müsabakalarından çok dedikoduları ve kavgalarıyla öne çıkan, bir adada geçen, yarışma programı. Tanım da survivor old..

Kilis Valisi'nden Saldırıyla Ilgili Ilk Açıklama 01:21

Kilis Valisi'nden Saldırıyla Ilgili Ilk Açıklama

Kilis'te roket isabet eden tarihi Çalık Camine Kilis Valisi Mehmet Tekin Aslan gelerek incelemelerde bulundu. Akşam namazının kılındığı esnada terör örgütü PYD/PKK tarafından atılan roketin tarihi Çalık Camiine isabet et..

Sarhoş Genç Araçlara Böyle Zarar Verdi 00:36

Sarhoş Genç Araçlara Böyle Zarar Verdi

Eskişehir'de sarhoş bir gencin 10'a yakın araca verdiği zarar, güvenlik kamerası tarafından saniye saniye görüntülendi. Olay, Kırım Caddesi üzerinde sabaha karşı saatlerde yaşandı. Güvenlik kamerasına yansıyan görüntüle..

Sarp Apak Açıkladı Baba Oluyorum 02:34

Sarp Apak Açıkladı Baba Oluyorum

Sarp Apak ve Bengisu Uzunöz'den bebek müjdesi. Sekiz ay önce nikâh masasına oturan Sarp Apak ve Bengisu Uzunöz, bebek sevinci yaşıyor. Geçen haziranda Barselona’da evlenen Sarp Apak ve Bengisu Uzunöz, ilk bebek heyecan..

  • BETA tarafından
  • 683 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Yaprak Dökümü 1967 Türk Filmi İzle 1:30:18

Yaprak Dökümü 1967 Türk Filmi İzle

Konusu : Filmde, çocuklarını birer birer kaybeden bir babanın öyküsü anlatılır. Ali Rıza Bey, emekli olduktan sonra beş çocuğuyla beraber İstanbul’a yerleşir. Eskiden öğrencisi olan Muzaffer Bey’in yanında bir iş bulara..

Otomobil Anne İle Kızına Böyle Çarptı 00:55

Otomobil Anne İle Kızına Böyle Çarptı

Kahramanmaraş'ta anne ile kızının bir otomobilin çarpması sonucu hayatını kaybettiği kazanın görüntüleri ortaya çıktı. Edinilen bilgiye göre, Onikişubat ilçesi Azerbaycan Bulvarı'nda plakası öğrenilemeyen bir otomobilin..

Aklan Aktağ Feat Gülay - Affet 04:17

Aklan Aktağ Feat Gülay - Affet

Affet şarkı sözleri ile Bana kalbini açtın sen, en derin yerinde Kır dedin zincirlerimi, ilaç ol tenime Başıboş bir bulutum ben, severim söz veremem Rüzgarlarda savrulurum, bugün varım, yarın yokum Affet, affet Çaldığı..

Eflow - Açıyosun Kafamı 02:43

Eflow - Açıyosun Kafamı

Açıyosun Kafamı şarkı sözleri ile Rapte para yoktu yaptık gönülden çok zaman geçti verdik ömürden farkımız kalmadı bazen kömürden içimiz kor ateş flowlar derinden herkes bilir ama kimse tanımaz havanız kime şekliniz ya..

Anıl Piyancı & Ezhel - Kafa 10 04:14

Anıl Piyancı & Ezhel - Kafa 10

Anıl Piyancı & Ezhel - Kafa 10 Müzik Dinle Şarkı Sözleri Nakarat: Anıl Piyancı] Kafa10 numara, numara, gel Bizimle takıla takıla sen Cebinde para-mara biter, yavaş ol Kurala-murala ben gelemem Orada dur ama. der Yaka..

Yusuf Gez - Beni Bırak 03:25

Yusuf Gez - Beni Bırak

Beni Bırak şarkı sözleri ile Hadi kimlesin yok oldun nerdesin söyle Gönül ister ki kalmasın bitmesin böyle Ne kadar zorlasam orası kesin sende Bitmiş herşeyi silivermişsin bir günde Ben el miyim ki habersiz gidiyorsun..

Çukurca’da Şiddetli Çatışma 02:15

Çukurca’da Şiddetli Çatışma

Çukurca’da Şiddetli Çatışma Hakkari'nin Çukurca ilçe ilçesinde güvenlik güçleriyle PKK’lılar arasında çatışma çıktı. Alınan bilgilere göre, akşam saatlerinde bir grup PKK’lı terörist tarafından ilçe merkezi girişindeki ..

Şehit Babasından FETÖ'cülere Tepki 02:12

Şehit Babasından FETÖ'cülere Tepki

Oğlu 15 Temmuz'da Gölbaşı Özel Harekat Merkezi'nde şehit olan baba Ramazan Baysal, FETÖ'den yargılanan sanıkların savunmalarına tepki gösterdi. Sanıkların pişman değilim demelerine karşılık bu nasıl bir insanlık diye..

Sibel Can Sahnede Engincan Çapkınlıkta! 11:43

Sibel Can Sahnede Engincan Çapkınlıkta!

Sibel Can önceki akşam Bostancı Gösteri Merkezi’nde 3 bin kişiye konser verdi.Sibel Can'ın sahnede olduğu anlarda ise oğlu Engincan bir barda eğleniyordu.Engincan Ural ise en son Hakan Sabancı ile gecelerde görüntülenmi..

  • ANKA tarafından
  • 1.165 görüntüleme
  • 8 yıl önce
DÜNYA HABERLERİ: Gurbetçiler Anayasa Referandumu İçin Sandık Başında 01:29

DÜNYA HABERLERİ: Gurbetçiler Anayasa Referandumu İçin Sandık Başında

Türkiye’de16 Nisan'da yapılacak anayasa referandumu için yurt dışında oy verme işlemi başladı. Avrupa'da yaşayan vatandaşlar sabah erken saatlerden itibaren sandık başına gitti. Türkiye’den en fazla yurt dışı seçmeni..

Abdi İpekçi Spor Salonu Yıkılıyor 01:01

Abdi İpekçi Spor Salonu Yıkılıyor

1989 yılından bu yana basktbol ve birçok organizasyona sahne olan Abdi İpekçi Spor Salonu'nun yerine yeni bir basketbol tesisi ve kamp merkezi yapılacak...

Çin, 20 CIA Ajanını Öldürdü ya da Tutukladı 00:45

Çin, 20 CIA Ajanını Öldürdü ya da Tutukladı

Çin'in 2010 ile 2012 yılları arasında Amerikan Merkezi İstihbarat Teşkilatı CIA'in 20'ye yakın ajanını öldürdüğü ya da tutukladığı iddia edildi. New York Times'ta yer alan haberde bilginin kaynağı eski CIA çalışanları o..

Korkutan Açıklama! Isparta'daki Gölcük Yanardağı Patlayabilir. 01:57

Korkutan Açıklama! Isparta'daki Gölcük Yanardağı Patlayabilir.

Korkutan açıklama! Isparta'daki Gölcük Yanardağı patlayabilir... Süleyman Demirel Üniversitesi (SDÜ) Jeotermal Enerji Yeraltı Suyu ve Mineral Kaynakları Araştırma ve Uygulama Merkezi eski Müdürü Prof. Dr. Nevzat Özgür, I..

Ülkelere Göre En Uzun Kelimeler 01:33

Ülkelere Göre En Uzun Kelimeler

Merkezi Fransa'nın Lyon kentinde bulunan ve Türkçe'nin de aralarında bulunduğu 10 dilde yayın yapan Euronews kanalı ilginç bir habere imza attı...

  • JET TV tarafından
  • 623 görüntüleme
  • 7 yıl önce
FETÖ'nün Şoke Eden Vatikan'ı 01:13

FETÖ'nün Şoke Eden Vatikan'ı

FETÖ elebaşı Gülen için Ankara'da saray inşa eden Akın İpek'in kamuya devredilen üniversitesi de örgütün yönetim merkezi olarak kurgulanmış kaleyi andırıyor. Rektör Prof. Mehmet Barca'nın Mini Vatikan dediği kampüs Bat..

Antalya'da İbretlik Görüntüler! - Son Dakika Güncel Haberler 01:13

Antalya'da İbretlik Görüntüler! - Son Dakika Güncel Haberler

TURİZM kenti Antalya'nın en merkezi noktasında bonzai içen iki gençten biri yerde kıvranırken, diğeri ayakta durmakta zorlanırken görüntülendi. Bu kişiler hastaneye götürürken 50 metre ileride diğer bir grup genç bonzai ..

Yunus Günçenin Burnu Neden Kırıldı 00:35

Yunus Günçenin Burnu Neden Kırıldı

Bir alışveriş merkezi çıkışında görüntülenen Survivor aslanı Yunus Günçenin son hali görenleri çok şaşırttı...

  • ANKA tarafından
  • 547 görüntüleme
  • 7 yıl önce
İstanbul’un Göbeğinde Dehşet Verici Görüntü 02:15

İstanbul’un Göbeğinde Dehşet Verici Görüntü

Şişli Mecidiyeköy’de bir alışveriş merkezi önünde “bonzai” diye tabir edilen sentetik uyuşturucu maddenin etkisindeki gencin içler acısı hali yürekleri sızlattı. Ayakta adeta zombi gibi dolaşan genci, vatandaşlar başın..

Iraq Hükümeti: “Havalimanlarını Teslim Et Yada Uçuş Yasağı” 01:59

Iraq Hükümeti: “Havalimanlarını Teslim Et Yada Uçuş Yasağı”

Irak Başbakanı Haider el-Abadi, Kuzey Kürd Bölgesinden Erbil ve Süleymaniye Uluslararası Havaalanlarının kontrolünü merkezi hükümete devretmesini emrettisini söyledi.Ayrıca Irak Başbakanı El-Abadi Salı günü Bağdat'taki b..

Suni Terör Devletçiği Kurulmaya Çalışılıyor 05:37

Suni Terör Devletçiği Kurulmaya Çalışılıyor

Altınbaş Üniversitesi Öğretim Üyesi ve Avrasya Stratejik Araştırmalar Merkezi (ASAM) Terör Uzmanı Dr. Eray Güçlüer, Türkiye’nin Rusya ve İran’la kurduğu çoklu asimetrik ilişkiler ve Ortadoğu'nun geleceği hakkında değerle..

Sinan Güleryüz Bu Sefer Sahneye Hayvan Dostlarımız İçin Çıktı 07:20

Sinan Güleryüz Bu Sefer Sahneye Hayvan Dostlarımız İçin Çıktı

Sevilen müzisyen Sinan Güleryüz önceki akşam Beşiktaş Kültür Merkezi’nde “Bana Göz Kulak Ol Duyarlı Yaşam Derneği” için sahne alıp şarkı söyledi. Güleryüz, elde edilen tüm gelirini sokak hayvanları için bağışladığını açı..

  • BETA tarafından
  • 1.104 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Band of Defenders Resmi Oyun Öyküsü Orjinal Fragman 02:36

Band of Defenders Resmi Oyun Öyküsü Orjinal Fragman

Savunucuların Şeridi, dört oyuncuya kadar bir merkezi nesneyi, nükleer kıyametten yavaş yavaş kurtaran dünyayı yöneten vahşiler ve mutantlara karşı koruyan modern online COOP FPS oyunudur. Oyuncular barikat ve taret inşa..

  • BETA tarafından
  • 957 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Şişme Yatakla Kayan Tatilcinin Çarptığı Kadın Havada Taklalar Attı 00:45

Şişme Yatakla Kayan Tatilcinin Çarptığı Kadın Havada Taklalar Attı

Kocaeli'nin kayak merkezi olan Kartepe'de şişme yatak ile karda kayan bir kişinin çarptığı bayan, havada takla atarak yere düştü...

  • JET TV tarafından
  • 927 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Tokyo Üniversitesi'nin Egzersiz Yapan Robotu 00:59

Tokyo Üniversitesi'nin Egzersiz Yapan Robotu

İlk defa iskelet yapısı, eklemleri, kasları, vücut oranları ve hatta insana benzeyen bir tür merkezi sinir sistemi tasarlanması ile yola çıkılan atletik robot..

  • JET TV tarafından
  • 982 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Cumhurbaşkanı Erdoğan Telefonla Askerlere Seslendi 03:17

Cumhurbaşkanı Erdoğan Telefonla Askerlere Seslendi

Başbakan Binali Yıldırım, Isparta Eğirdir Dağ Komando Okulu ve Eğitim Merkezi Komutanlığında askerlerle bir araya geldi. Yıldırım telefonla aradığı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’da askerlere hitap etti...