#Başkan tahmazoglu yerinde İnceledi Şahinbey belediyesinden bir gençlik merkezi daha

Hadi Be Oğlum Filminin Galasında Ünlüler Geçiti 09:08

Hadi Be Oğlum Filminin Galasında Ünlüler Geçiti

Başrollerinde Kıvanç Tatlıtuğ, Büşra Develi ve Alihan Türkdemir'in yer aldığı Hadi Be Oğlum filminin galası yapıldı. Kanyon AVM'de gerçekleştirilen gala öncesi basın mensuplarına açıklamada bulunan Tatlıtuğ, film çeki..

  • BETA tarafından
  • 788 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Evde Sirke Yapımı 10:56

Evde Sirke Yapımı

Sirkede temel mantık meyvenin içindeki şekerin çalışkan bakterilerce fermente olup, önce alkole sonra da asetik asite dönüştürülmesi. Bu işleme kısaca sirkeleşme deniyor. Meyveniz ne kadar tatlıysa sirkeniz de o kadar gü..

Söz | 33.Bölüm 2:17:46

Söz | 33.Bölüm

Türkiye’nin en büyük prodüksiyonlu asker dizisi, ‘SÖZ’ 2. Sezon 33’üncü bölümü ile ‘Star TV’ ekranlarında!nnTürkiye’de ilk defa Genel Kurmay Başkanlığı ve Milli Savunma Bakanlığı iş birliği ile gerçekleştirilen ‘SÖZ’,..

  • Yerli Dizi tarafından
  • 112 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Tomb Raider Türkçe Dublaj İzle 1:57:49

Tomb Raider Türkçe Dublaj İzle

Tomb Raider Începutul 2018 Yılında Vizyona Girecek Tomb Raider Începutul filmi Amerikan aksiyon ve macera filmidir. Tomb Raider aslında hatırlanacağı üzere 2013 yılında Crystal Dynamics şirketinin yine aynı isimle piyasa..

Gazapizm - Sağı Solu Kes 04:24

Gazapizm - Sağı Solu Kes

Söz: Gazapizm Müzik: Ateş Berker Öngören Vokal: Bahar Sönmez Trompet: Fırat Akcan Keman: İdil Han Bass Gitar & Perdesiz Bass: Erdal Eriş Mix: Okan Çam Mastering: Barış Büyük Kurumuş boğazım Bekliyorlar yol ağzında onlar ..

Tescilli Diyarbakır Karpuzunda Hasat Zamanı 06:27

Tescilli Diyarbakır Karpuzunda Hasat Zamanı

Coğrafi işaret belgesi alan Diyarbakır'ın tescilli karpuzunda hasat başladı. Diyarbakır’ın Dicle Nehri bölgesinde çakıllı ve kumlu arazide güvercin gübresi verilerek yetiştirilen, ağırlığı nedeniyle geçmişte develerle ta..

Betonda Domates 02:00

Betonda Domates

Balıkesir’in Kepsut ilçesi yakınlarında faaliyet gösteren et entegre tesisinde 30 santimetrelik betonda yetişen fide görenleri şaşırtıyor. Et entegre tesisinde üzerinde toprak bulunmayan betonda işçilerin yedikleri organ..

Ancak Filmlerde Olur Denilen Olay Gaziantep'te Yaşandı 06:07

Ancak Filmlerde Olur Denilen Olay Gaziantep'te Yaşandı

Benzerine ancak Yeşilçam filmlerinde rastlanılabilecek olay Gaziantep'te gerçek oldu. Yağmurlu bir günde kapısını çalan Safiye Şimşek, kendisine sığınan talihsiz kadının hikayesini duyunca yardım elini uzattı. Şimşek, ko..

HAZIRLIK YAPIYORLAR‼️ Geçmeyen Kaşıntı ve Düşürülemeyen CRP’ye DİKKAT‼️ Teşhis Yanlış Olabilir‼️ 39:44

HAZIRLIK YAPIYORLAR‼️ Geçmeyen Kaşıntı ve Düşürülemeyen CRP’ye DİKKAT‼

???? Dünya sağlık örgütü Biden ‘a Açıkça söyledi ; “ benim koyduğum kuralların dışında herhangi bir konuşma yapan sağlık mensubu siyasetçi kurum ya da kuruluş cezalandırılacak‼️” 6:03 ???? Uyuz olmayana uyuz teşhisi koy..

  • STUDIO AS tarafından
  • 4 görüntüleme
  • 1 yıl önce
 İbrahim Sadri  Sevda Sokağı 04:59

İbrahim Sadri Sevda Sokağı

Sevda Sokağı Ben Sevda`nin oturdugu sokakta oturuyorum… Geceler hic bitmiyor, ben hic uyumuyorum.. Gecenin efkari iniyor perde perde.. Sevda`nin hayali vuruyor arada bir icime.. Ben Sevda`nin oturdugu sokakta oturuyorum..

  • Candy tarafından
  • 1.296 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Verdi'nin Maskeli Balo Operası Barselona Seyircisiyle Buluştu 04:15

Verdi'nin Maskeli Balo Operası Barselona Seyircisiyle Buluştu

Komediyle karışık üç perdelik bir trajedi… Verdi’nin Maskeli Balo operası sanatçının en önemli eserlerinden biri olarak kabul ediliyor. Polonyalı tenor Piotr Beczala, oyunun ana karakteri Boston Valisi Riccardo’yu canlan..

Abd Dışişleri Bakanlığı Yetkilisinden 'Fetö' Açıklaması- Masum Değiller 01:13

Abd Dışişleri Bakanlığı Yetkilisinden 'Fetö' Açıklaması- Masum Değille

Abd Dışişleri Bakanlığı Yetkilisinden 'Fetö' Açıklaması- Masum Değiller ABD Dışişleri Bakanlığından üst düzey yetkili, FETÖ için Masum bir dini hareketten ziyade organize suç örgütlerinin kara para aklamak için para sa..

Cinlerin Emriyle Cinayet İşleyen Katil İnşirah Cin Kabilesi 04:23

Cinlerin Emriyle Cinayet İşleyen Katil İnşirah Cin Kabilesi

17 Mayıs 1998 tarihinde İsmailağa Camisi İmamı Ali Muratoğlu camide öldürüldü. Görgü şahitleri uzun boylu sarışın ve takkeli bir gencin camiden koşarak çıktığını ve sadece oraları iyi bilenlerin girdiği bir sokağa girere..

  • ZULMA tarafından
  • 1.357 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Ferman Toprak - Alayına Gider 04:41

Ferman Toprak - Alayına Gider

Ferman Toprak - Alayına Gider Müzik Dinle Şarkı Sözleri Alayına arıza bundan sonra Sana göre bir şey yok Aleme isyan bundan sonra Bize göre bir şey yok Gönül derdini abarttı Boş bulundu seni sevdi Dikenleri gön..

Trump’ın Danışmanından Fetullah Gülen' Açıklaması 02:14

Trump’ın Danışmanından Fetullah Gülen' Açıklaması

Antalya’da Polis Akademisi Başkanlığı ve 2. Uluslararası Güvenlik Sempozyumu’nda ‘Uluslararası Bir Tehdit Olarak FETÖ’ başlıklı sempozyuma katılan Trump’ın eski Seçim ve Kampanya Danışmanı Theodore Roosevelt Malloch, FET..

Burak Epik - Batıhan Ayvaz - Tekrar Dokunmam 03:32

Burak Epik - Batıhan Ayvaz - Tekrar Dokunmam

Tekrar Dokunmam şarkı sözleri ile Zaman en büyük israf Varmı zaman satan zarraf Çek üstünden sinsi kara bulutları Dokunamasın kötü hayat şartları Geçen zamanın yaraları Yüreğime tuz bas bu sokaklar benim Önümden gelen..

Taladro Feat. Ece Mumay - Uçurtma 04:26

Taladro Feat. Ece Mumay - Uçurtma

Taladro Feat. Ece Mumay - Uçurtma Müzik Dinle Şarkı Sözleri Kaç büyük devirdi dünya ? Kaç acı içinde kaç dert ? Kaçıncı rüya ve kaçıncı saf ten ? Sen kaç, ben ölüyorum kasten Senin de canına bir canavar dokunur Çok gü..

Eker- ''Bazı Belediyeler, Pkk Terör Örgütünün Şubesi Gibi Çalışıyor'' 01:34

Eker- ''Bazı Belediyeler, Pkk Terör Örgütünün Şubesi Gibi Çalışıyor''

Eker- ''Bazı Belediyeler, Pkk Terör Örgütünün Şubesi Gibi Çalışıyor'' AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehdi Eker, Belediyenin görevi halka hizmet vermektir, belediyeyi terör örgütünün şubesi haline getirmek değildir...

Vladimir Putin (tam olarak) Rusya Voice Yarışmasında Şarkı  Söylüyor 01:22

Vladimir Putin (tam olarak) Rusya Voice Yarışmasında Şarkı Söylüyor

Vladimir Putin, Gradskij, Agutin, Pelagia, Bilan Voice Rusya yarışmasında. İşte başkan; ve ülke yönetilir ve faaliyetleri dahil ve binicilik ve uçağı pilot ve sahne şarkı üzerine ve nasıl olduğunu!...

  • Cowboy tarafından
  • 1.139 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Alman polisinden TBMM Başkanvekili Bahçekapılı'ya Skandal Davranış 01:41

Alman polisinden TBMM Başkanvekili Bahçekapılı'ya Skandal Davranış

Köln'de pasaportunu çaldıran TBMM başkanvekili Ayşenur Bahçekapılı, saatlerce karakolda tutuldu. Büyükelçilikten geçici pasaport alan Bahçekapılı'ya, bu kez havalimanında zulüm yapıldı...

Shooter 1. Sezon 7. Bölüm Fragmanı 00:30

Shooter 1. Sezon 7. Bölüm Fragmanı

Bob Lee Swagger isimli nişancı, uzun süredir yaşadığı sürgün hayatından hakkında suikast kararı verilen Amerikan Başkanı'nı kurtarmak için çıkar. Geçmişini geride bırakmaya çalışan Swagger, Başkan'ın son umududur...

ABD'nin sınır dışı ettiği 35 Rus diplomat ülkelerine döndü 01:18

ABD'nin sınır dışı ettiği 35 Rus diplomat ülkelerine döndü

Amerika Birleşik Devletleri'nden Başkan Barack Obama'nın kararı doğrultusunda sınır dışı edilen 35 Rus diplomat ve ailelerini taşıyan uçak Moskova'ya indi. Obama yönetimi, Rusya'nın ABD'deki başkanlık seçimine siber s..

Neden Evet Demeliyiz Uyumayalım! 00:54

Neden Evet Demeliyiz Uyumayalım!

Reis sevdalısı genç tarafından neden evet dememiz ne yapmamız gerektiği hakkında açıklama yapmış..

  • PITIRCIK tarafından
  • 925 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Fransa Cumhurbaşkanı Hollande Seçimlerde Hangi Adayı Destekleyeceğini Henüz Açıklamadı 00:53

Fransa Cumhurbaşkanı Hollande Seçimlerde Hangi Adayı Destekleyeceğini

Fransa Cumhurbaşkanı François Hollande, cumhurbaşkanlığı seçimlerinde hangi adayı destekleyeceğini henüz açıklamadı. Adaylar arasında Hollande'ın kabinesinden iki isim yer alıyor. Eski Ekonomi Bakanı Emmanuel Macron ile ..

Trump'ı Koruyan Ekibin Bilgisayarı Çalındı 00:37

Trump'ı Koruyan Ekibin Bilgisayarı Çalındı

ABD'de Başkan Donald Trump'ı koruyan gizli servis elemanlarının bilgisayarı çalındı. Gizli servisten yapılan açıklamada vatandaşlardan yardım istendi. Dizüstü bilgisayarda Trump Tower'ın kat ve acil durum tahliye planlar..

Trump taraftarları- FBI Başkanı Comey Güvenilmez Biri 01:11

Trump taraftarları- FBI Başkanı Comey Güvenilmez Biri

ABD'de FBI Başkanı James Comey'nin başkanlık seçimlerine Rusya’nın müdahalesiyle Trump ekibinin Moskova ile bağlantısı olduğu iddialarını araştırdıklarını açıklaması, Trump taraftarlarını endişelendirdi. ABD Başkanının..

Donald Trump Kimdir? 02:27

Donald Trump Kimdir?

70 yaşındaki ünlü Amerikalı iş adamı Donald Trump önce Cumhuriyetçi Parti'nin başkan adayı oldu, sonra da ABD'nin 45. başkanı seçildi...

15 Temmuz Gecesi Kılıçdaroğlu'nun 'Kontrollü Kaçış' Anı 06:00

15 Temmuz Gecesi Kılıçdaroğlu'nun 'Kontrollü Kaçış' Anı

Kemal Kılıçdaroğlu'nun 15 temmuz gecesi Atatürk Havalimanı'ndan kontrol lü kaçışının görüntülerini A Haber ortaya çıkardı. Sabah Gazetesi Özel İstihbarat Müdürü Abdurrahman Şimşek ve Özel İstihbarat Şefi Nazif Karaman, ..

Recep Tayyip ERDOĞAN Hiç Görmediğiniz FotoğraflarI 03:44

Recep Tayyip ERDOĞAN Hiç Görmediğiniz FotoğraflarI

Başkan Tayyip Erdoğan Çocukluğu Gençliği..

Wall Street Borsasını , Jeopolitik Sıkıntılar Etkiledi 01:11

Wall Street Borsasını , Jeopolitik Sıkıntılar Etkiledi

New York Menkul Kıymetler Borsası, ABD, New York City hisse senetleri, jeopolitik endişeleri ve Başkan Donald Trump'ın dolar ve faiz oranları üzerindeki yorumlarıyla devam etmesi nedeniyle baskı altına girdi...