#Başkan tahmazoglu yerinde İnceledi Şahinbey belediyesinden bir gençlik merkezi daha

İtalya’nın Yeni Başbakanı Belli Oldu 01:20

İtalya’nın Yeni Başbakanı Belli Oldu

İtalya’da Başkan Matteo Renzi’nin istifa etmesinden sonra, Cumhurbaşkanı Mattarella yeni hükümeti kurma görevini Paolo Gentiloni’ye verdi. Cumhurbaşkanı Mattarella ve Gentiloni arasında gerçekleşen 50 dakikalık görüşmen..

Apple, AB Komisyonu'nun Kararını Temyize Götürüyor 00:35

Apple, AB Komisyonu'nun Kararını Temyize Götürüyor

Apple, Avrupa Birliği Komisyonu’nun İrlanda’da ödemesine hükmettiği 13 milyar euroluk vergi cezasına karşı bu hafta içinde temyize gidecek. Amerika Birleşik Devletleri merkezli teknoloji şirketinin kıdemli başkan yardım..

Abd, 35 Rus Diplomatı Sınırdışı Ediyor 01:00

Abd, 35 Rus Diplomatı Sınırdışı Ediyor

Amerika Birleşik Devletleri, 35 Rus diplomatı ‘istenmeyen adam’ ( persona non grata) ilan ederek ülkeden sınırdışı etme kararı aldı. Washington Büyükelçiliği ve San Fransisco Konsolosluğu’nda görevli 35 Rus diplomata ve..

Çin Temiz Enerjiye 361 Miilyar Dolar Ayırdı 01:00

Çin Temiz Enerjiye 361 Miilyar Dolar Ayırdı

Çin Halk Cumhuriyeti, 2020 yılına kadar yenilenebilir enerji kaynaklarına 361 milyar dolara karşılık gelmek üzere 2 buçuk trilyon yen tutarında yatırım yapacak. Dünyanın en büyük enerji piyasasına sahip Çin’de Ulusal En..

Formula 1'de Ecclestone Dönemi Kapandı 00:38

Formula 1'de Ecclestone Dönemi Kapandı

Bernie Ecclestone’un Formula 1’in tepe yönetimindeki 40 yıllık serüveni son buldu. Dünyanın en büyük motor sporları organizasyonunun sahibi Liberty Media, 86 yaşındaki Ecclestone ile yollarını ayırdı. Formula 1’i yakın ..

İşte CHP'nin İstanbul İçin Yaptıkları 01:16

İşte CHP'nin İstanbul İçin Yaptıkları

Vakit, CHP'nin belediye başkanlığı yaptığı dönemdeki İstanbul'u gözler önüne serdi. İşte CHP'li belediyelerin İstanbullulara yaşattığı unutulmaz kareler.... 1994'ten önce CHP'li Nurettin Sözen'in İstanbul Büyükşehir B..

Galatasaray’ın Efsane Futbolcularından Turgay Şeren Mezarı Başında Anıldı 04:11

Galatasaray’ın Efsane Futbolcularından Turgay Şeren Mezarı Başında Anı

Galatasaray’ın efsane futbolcularından Turgay Şeren, vefatının 1. yıl dönümünde kabri başında anıldı. Galatasaray’ın efsane kalecilerinden Turgay Sabit Şener, vefatının 1. yıl dönümünde Zincirlikuyu Mezarlığı’ndaki kabr..

  • OFSAYT tarafından
  • 876 görüntüleme
  • 7 yıl önce
First Ladyler Boğaz'ı Gezdi 02:31

First Ladyler Boğaz'ı Gezdi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan, D-8 Zirvesine katılan konuk liderlerin eşlerini teknede verdiği yemekte ağırladı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Eşi Emine Erdoğan, D-8 Zirvesine katılan ko..

Homeland 7. Sezon Tanıtım Fragmanı 02:06

Homeland 7. Sezon Tanıtım Fragmanı

Homeland 7. Sezon Tanıtım Fragmanı Yayınlandı. Yeni Sezon 11 Şubat Salı Günü Showtime Başlıyor. Başkan Keane (Elizabeth Marvel), geçtiğimiz sezonun sonunda, hayatında suikast girişiminde bulunduktan sonra, Saul Berenson..

Rize’de selin hasarı, gün ağarınca ortaya çıktı 08:00

Rize’de selin hasarı, gün ağarınca ortaya çıktı

Rize’de son 24 saatte metrekareye düşen 250 kilogram yağış, sel ve heyelanlara yol açtı. Sel sularına kapılan Ali Uzun'un sabah saatlerinde cansız bedenine ulaşılırken, 11 kişi yaralı kurtarıldı, 2 ev çöktü, mahsur kalan..

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu'ndan Alman mevkidaşı Baerbock'a Osman Kavala tepkisi! 29:24

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu'ndan Alman mevkidaşı Baerbock'a Osma

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu Alman Dışişleri Bakanı Baerbock ile ortak basın toplantısında açıklamalarda bulundu. Bakan Çavuşoğlu mevkidaşına sert sözlerle yüklenirken DAEŞ'le mücadele etmek istiyorsanız sahaya ine..

Gökçe - İstanbul 04:14

Gökçe - İstanbul

Gökçe - İstanbul Şarkı Sözleri Bak gün ağırdı yine Senin güzel gözlerinde Dudaklarını tenimde Olsun nefesin içimde Bak gün ağırdı yine Güzel bir akşamın yerinde Mavi yeşil renginde Olsun gözlerin üzerimde Ah vazgeçeme..

THY'de Modaya Uydu - Mannequin Challenge 00:41

THY'de Modaya Uydu - Mannequin Challenge

Sosyal Medyada son dönemde gündemde olan Mannequin Challenge'a THY de katıldı. 3. Havalimanı yüklenici firması İGA, Mannequin Challange videosuna, THY'den yanıt gecikmedi. İGA'nın daveti üzerine Türk Hava Yolları resmi t..

  • Cowboy tarafından
  • 1.141 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Irak'ta çifte saldırı can aldı 00:53

Irak'ta çifte saldırı can aldı

Irak'ın başkenti Bağdat yılın son gününde yine kana bulandı. Başkentin merkezinde, bir pazar yerinde meydana gelen çifte bombalı saldırıda en az 21 kişi yaşamını yitirdi. Kanlı eylemde 50'den fazla kişi de yaralandı. Öl..

Tartıştığı Arkadaşını Tren Yoluna Attı! 00:11

Tartıştığı Arkadaşını Tren Yoluna Attı!

Rusya'nın başkenti Moskova'da şirkette tartışan arkadaşların kavgası tren istasyonunda devam etti. Sinirden kendini kaybeden bir adam diğerini tren raylarına attı. Yaklaşmakta olan treni fark eden adam raylardan kaçmaya ..

  • PITIRCIK tarafından
  • 689 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Mustafa Sandal Araba 03:53

Mustafa Sandal Araba

Gönül ister aradığını Hep mi bekler hep mi bulamaz Gönül ister tanıdığını Hiç mi bilmez hiç mi soramaz Beni alsa nafile nafile Yerime bir şey koyamaz Yalvarsam da kal diye kal diye O yerinde hiç duramaz Onun ar..

Elazığ'da Otobüsle Tır Çarpıştı 01:08

Elazığ'da Otobüsle Tır Çarpıştı

Alınan bilgiye göre, Muzaffer Üstün idaresindeki 34 ZZ 6516 plakalı otobüs, Elazığ-Bingöl karayolunda Zafer Apalak'ın kullandığı 33 FH 380 plakalı demir yüklü tıra arkasından çarptı. İlk belirlemelere göre, kazada otobüs..

  • En Yeniler tarafından
  • 719 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Zirveye Ulaşanlar 89.Bölüm 54:16

Zirveye Ulaşanlar 89.Bölüm

Ümit Utku'nun sunuculuğunu yaptığı programın 89. bölümünde; Yaman Törüner, Ünal Korukçu ve Cihan Paçacı konuk olarak yer almaktadır. Programda ayrıca Serap Mutlu Akbulut'un seslendirdiği Apansız Uyanırsan Gecenin Bir Ye..

Harry Potter Sevenlerinin Hoşuna Gidecek Stres Çarkı 00:32

Harry Potter Sevenlerinin Hoşuna Gidecek Stres Çarkı

Harry Potter'da Quidditch futbolunun en önemli objelerinden olan Snitch, stres çarkı oldu. Yerinde durmayan ve yakalanmadığı sürece sonsuza kadar gidecek bir karşılaşmayı işaret etmesiyle tanıdığımız Snitch'in günümüze u..

  • JET TV tarafından
  • 1.296 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kendi Kurduğu Tuzağa Kendisi Düşen Tuvalet Sapığı 01:25

Kendi Kurduğu Tuzağa Kendisi Düşen Tuvalet Sapığı

Tuzla'da bir iş yerinde kadınlar tuvaletine kamera yerleştiren sapık, kamerayı yerleştirirken kendini de çekince yakayı ele verdi. 2013 yılında gerçekleşen olayın ilk duruşması geçtiğimiz aylarda yapıldı ve sapığın 15 yı..

  • JET TV tarafından
  • 1.322 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Çalışma Arkadaşlarına Muhteşem T-Rex ve Velociraptor Taklidi 01:05

Çalışma Arkadaşlarına Muhteşem T-Rex ve Velociraptor Taklidi

Taklit yeteneği ile arkadaşlarını eğlendirmenin çok güzel bir yolunu bulan adam iş yerinde T-Rex ve Velociraptor taklidi yapıyor. İnşaat işçisi olarak çalışan adam boş boş oturup sıkılmak yerine arkadaşlarını böyle eğlen..

  • JET TV tarafından
  • 812 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Denizde Erkek Cesedi Bulundu 04:09

Denizde Erkek Cesedi Bulundu

Edinilen bilgiye göre, Liman Caddesi mevkisinde serinlemek için liman arkasına gelen vatandaşlar, deniz yüzeyinde bir kişinin hareketsiz şekilde olduğunu görmesi üzerine polis ekiplerine haber verdi. Olay yerine polis ek..

Amerika'da Satılması Yasak Olan 9 Yiyecek 02:58

Amerika'da Satılması Yasak Olan 9 Yiyecek

Bu videoda Amerika Birleşik Devletleri'nde bir sebepten satışı yasaklanan yiyecekleri derledik. Bazılarının yasak olma nedeni ilginç veya saçma ama bazılarınınki son derece yerinde...

  • JET TV tarafından
  • 1.177 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Yavrusuyla Oynayan Anne Köpek 01:54

Yavrusuyla Oynayan Anne Köpek

Yerinde duramayan yavru köpekle oynayan anne köpek komik bir video seyredelim...

  • JET TV tarafından
  • 781 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kafasında Şişe Kıran Kız 00:03

Kafasında Şişe Kıran Kız

Kafayı yemiş insanın işi çok zor. Bir insanın aklı yerinde olsa kendi kendine zarar vermez herhalde...

  • JET TV tarafından
  • 1.034 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Cinayet Gibi Kaza Kamerada! 00:25

Cinayet Gibi Kaza Kamerada!

Rusya'da bulunan Tataristan'daki Zainsk kasabasında, bir otobanda seyir halinde bulunan 80 yaşındaki otomobil sürücüsü iki kamyonun arasında kaldı. Otomobil sürücüsü olay yerinde yaşamını yitirirken, kamyon sürücüleri ha..

Trendeki Şov Ölümle Bitti 01:05

Trendeki Şov Ölümle Bitti

Hindistan'da hareket halindeki bir trenin kapısından sarkarak şov yapan adam, feci şekilde can verdi. Hızla giden trenden sarkan adrenalin bağımlısı Hindistanlı adam, istasyonda gidiş ve geliş yönlerini ayıran demirlere ..

Gerçek Kullanımını Bilmediğiniz Şeyler 04:08

Gerçek Kullanımını Bilmediğiniz Şeyler

Hayatınızın bir çok yerinde olup ama kullanmayı bilmediğiniz ürünlere bakıyoruz..

  • JET TV tarafından
  • 981 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Uyuyan Arkadaşa Kamyon Şakası 00:36

Uyuyan Arkadaşa Kamyon Şakası

İş yerinde uyuyan arkadaşına unutamayacağı bir şaka hazırlayan arkadaş gibi arkadaş .İyi seyirler ...

  • JET TV tarafından
  • 965 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kadıköy’de Silahlı Kavga 2 Ölü 01:15

Kadıköy’de Silahlı Kavga 2 Ölü

Edinilen ilk bilgilere göre, Kadıköy Bostancı Sahil yolunda bulunan bir kafede iki grup arasında silahlı kavga çıktı. Kavgada 1 kişi olay yerinde, 1 kişi de kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti. Olay yerine çok sayıd..