#Başkan tahmazoglu yerinde İnceledi Şahinbey belediyesinden bir gençlik merkezi daha

Ispanaklı Gül Böreği Tarifi 03:01

Ispanaklı Gül Böreği Tarifi

1.Böreklerimizin iç harcı için, Uygun bir tavaya 2-3 yemek kaşığı sıvı yağ alınır. 2.1 adet yemeklik doğranmış soğan eklenerek pembeleşene kadar kavrulur. 3.Daha sonra 1 yemek kaşığı domates salçası ilave edilerek kavu..

Tahinli Cevizli Çörek Tarifi Rulo Şeklinde Tatlı Kurabiye Çörek 06:14

Tahinli Cevizli Çörek Tarifi Rulo Şeklinde Tatlı Kurabiye Çörek

Bize sorarsanız rulo şeklinde yapılan cevizli çörek herkes tarafından daha çok dikkat çeken ve daha güzel bir görüntüye sahip olan bir tarif. Her ne kadar videoda tüm detaylar görünsede ayrıca sitemizde adım adım ve fot..

Taze Kayısı Reçeli Nasıl Yapılır Ev Yapımı Reçel Tarifi 02:20

Taze Kayısı Reçeli Nasıl Yapılır Ev Yapımı Reçel Tarifi

Bu videomuzda sizlere kayısı reçeli yapımını göstereceğiz. Kayısı kendinden şekerli bir meyve olduğu için reçel tarifleri içinde en az beyaz şeker kullanılarak yapılan reçel tarifi. Bu yüzden en sağlıklı reçel tarifi diy..

Muhallebili Kemalpaşa Tatlısı Tarifi 05:48

Muhallebili Kemalpaşa Tatlısı Tarifi

1 paket Kemalpaşa tatlısı ( 150 gr ) arkasındaki pişirme miktarına göre şeker ve su Muhallebisi için 5 su bardağı süt yarım çay bardağı toz şeker ( isteğe göre biraz çoğaltılabilir ) 3 çorba kaşığı tepeleme nişasta 2..

Kıymalı Lazanya Tarifi  Beşamel Sos Nasıl Yapılır 04:02

Kıymalı Lazanya Tarifi Beşamel Sos Nasıl Yapılır

Malzemeler 170gr 10 adet ön pişirmesiz lazanya 100gr rendelenmiş kaşar Beşamel Sosun Malzemeleri Tepeleme 2 yemek kaşığı un 3 su bardağı süt 50gr tereyağı 1 çay kaşığı tuz Bir tutam karabiber Kıymalı Harcın Malzemeleri 3..

Asena Ermis Saçlarımı Nasıl Yapıyorum 02:31

Asena Ermis Saçlarımı Nasıl Yapıyorum

DIKKAT: Ilk olarak SYOSS markasinin köpügünü kullaniyorum. Biliyorum bu markanin cesitli köpükleri var fakat benim önem verdigim saclarimi kalip kalip yapmamasi ve saclarima dokundugumda sanki hic ürün yokmus gibi bir h..

İyi Kız Kötü Kıza Karşı! 10:32

İyi Kız Kötü Kıza Karşı!

Kanala abone olun: https://www.youtube.com/channel/UCprQp1WQZzw-ApvQdb31OtQ?sub_confirmation=1nUçağa Atıştırmalık Sokmanın 15 Yolu! https://youtu.be/58f9HLm-JbQ?list=PLhmLxnVwFU2HDwa5KL5R39ne16Q1GfArMnErkekler hangi kız ..

  • GÜL tarafından
  • 69 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Elazığ'da 2 Bin 500'den Fazla Konut Teslim Aşamasına Geldi 02:33

Elazığ'da 2 Bin 500'den Fazla Konut Teslim Aşamasına Geldi

Elazığ’da depremin ardından inşa edilmeye başlayan 18 bin 868 konuttan 2 bin 521’i teslim aşmasına geldi. Yıl sonuna kadar 8 bin konutun tamamlanması hedeflenen kentte, diğer konutlarında bitirilmesi için başlatılan çalı..

Ekin Uzunlar - Ağla Gözüm 04:07

Ekin Uzunlar - Ağla Gözüm

Söz & Müzik: Metin Işık Düzenleme: Mustafa Ceceli Klip Yönetmeni: Emrah Özbilen Mix-Mastering: Koray Püskül Klip Yapım : Honeybee İstanbul / Eylem Şirin ''Ağla Gözüm'' şarkı sözleri ile, Ağla gözüm, ağla ..

SERDAR ORTAÇ - YANA DÖNE 03:46

SERDAR ORTAÇ - YANA DÖNE

Bir yağmur olsam göklerde Bir deniz olsam Ele güne sorup anlaşsak Ve ben mesut olsam Yüreğim acılara körebe gibi Yolunu bulamadı göçebe gibi Sen onu acıtanı gençliğine ver Sonra da oku bana talebe gibiAcılarımız bir, yaz..

Araplar Karadeniz’de Yeni Yerler Arayışında 04:56

Araplar Karadeniz’de Yeni Yerler Arayışında

Araplar Karadeniz’de Yeni Yerler Arayışında Arap Turizm acenteleri Karadeniz’i sosyal medya üzerinden yaptıkları canlı yayınlarla yaklaşık 2 milyon takipçisine tanıttı Giresun Valiliği himayesinde Giresun Turizm Altya..

Süleyman Soylu: Allah Şahit Ki Ben Başta 02:07

Süleyman Soylu: Allah Şahit Ki Ben Başta

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Çevik Kuvvet'i ziyaretinde yaptığı açıklamada, “Allah şahittir ki ben başta büyük bir vuslatla bu makamı beliyoruz. Hiçbir endişemiz yok. Bizim bu konuda geri adım atacağımızı düşünenler a..

Çorum'dan Suudi Arabistan'a Toprak Damacana Satılıyor 00:49

Çorum'dan Suudi Arabistan'a Toprak Damacana Satılıyor

Çorum'dan Suudi Arabistan'a Toprak Damacana Satılıyor Çorum'da bir firma tarafından topraktan üretilen damacanalar, Suudi Arabistan'a ihraç ediliyor. Çorum'da dört kuşaktır tuğla ve kiremit üretimi yapan firmanın ortak..

  • Haberler tarafından
  • 1.083 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Biztek Milletiz 02:49

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Biztek Milletiz

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Şehitlere Saygı Maçı öncesi Vodafone Arena'da yaptığı açıklamada tek millet vurgusu yaptı. Son dönemde yaşanan terör olayları karşısında bir araya gelen futbol ailesi, bu akşam Spo..

Ahmet Parlak - Tanrıdan Diledim 04:51

Ahmet Parlak - Tanrıdan Diledim

Ahmet Parlak - Tanrıdan Diledim Şarkı Sözleri Tanrı'dan diledim bu kadar dilek aman aman Bu kadar dilek Tanrı'dan diledim bu kadar dilek aman aman Bu kadar dilek O yarin yüzünü bir daha görek aman aman Bir daha göre..

  • PengoTV tarafından
  • 1.593 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Kocasına Kızan Kadın, Arabayı Böyle Parçaladı 01:44

Kocasına Kızan Kadın, Arabayı Böyle Parçaladı

Adana'da eşiyle tartışan bir kadın, öfkesini kocasının otomobilinden çıkardı. Kilit parke taşıyla anaca dakikalarca zarar veren kadın, saniye saniye görüntülere yansıdı. Edinilen bilgiye göre olay, Seyhan ilçesinde mey..

  • PITIRCIK tarafından
  • 942 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Aydın Tansel Çisil Çisil Yağmur Yağıyor 1976 03:25

Aydın Tansel Çisil Çisil Yağmur Yağıyor 1976

Islak sahil yolunda, Kuru dallı bir ağaç altında, Seninle soğuk olan o son gecemde, Gözlerin gözlerimde, ellerin ellerimde, Sımsıkı sarılmıştık hiç konuşmadan. Çisil çisil yağmur yağıyor, Sanki benim içim ağlıyor...

Kuran'dan Kaçan Cinler Kafir Cinler 01:17

Kuran'dan Kaçan Cinler Kafir Cinler

Sivas’ın bir köyünde gece geç saatlerde köpeklerin havlamalarına uyanan bir kadın. Ne olduğunu anlamak için pencereden dışarıya doğru bakar. İki iri yarı adamın bahçesinde eve doğru baktıklarını görür . Köpeklerinin adam..

  • ZULMA tarafından
  • 1.447 görüntüleme
  • 8 yıl önce
 ABD Savunma Bakanı Mattis Kuzey Kore'yi Uyardı 00:38

ABD Savunma Bakanı Mattis Kuzey Kore'yi Uyardı

Güney Kore’yi ziyaret eden ABD Savunma Bakanı James Mattis, Kuzey Kore’nin olası bir saldırısına etkili bir şekilde cevap verileceği uyarısında bulundu. İlk yurt dışı ziyaretini bugün Seul’e yapan Mattis Güney Koreli me..

Kendrick Lamar - Humble 03:03

Kendrick Lamar - Humble

Parmesan: Parmesan peyniri. Peynir(cheese) argoda para anlamına geliyor. D'USSÉ: Jay-Z sponsorluğunda, yüksek kalitede bi Fransız konyağı. Kool-Aid: Ucuz bir meşrubat. Drinking the Kool-Aid yani kelime çevirisi olarak ..

İstanbul İltimasların Şehri 02:36

İstanbul İltimasların Şehri

Ökkeş Uyanık (Levent Kırca), eşi Fatma (Ayşegül Atik), oğlu Mehmet ve kardeşi Cemal ile köyde yaşamaktadır. Yıllarca birikim yapıp, İstanbul'da kendilerine bir traktör alırlar ve taksit parasını biriktirmek için çalışmay..

Muhabbet - Geç Kaldım 04:30

Muhabbet - Geç Kaldım

Ne haldesin şu anda bilemiyorum O güzel gözlerini göremiyorum Başka birini yerine sevemiyorum Geç kaldım sevgine yetişemedim Geç kaldım sevgine yetişemedim Rüyamda her gece seni görürüm Kahrımdan bir bilsen nasıl ..

  • MÜZİKLER tarafından
  • 1.104 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Emrah'ın Oğlu Tayfun Babasına Tek Tek Cevap Verdi 12:09

Emrah'ın Oğlu Tayfun Babasına Tek Tek Cevap Verdi

Tayfun Erdoğan, geçen günlerde sosyal medya hesabı üzerinden babası Emrah’a sitem dolu şu sözleri sarf etti: “Evet 26 yıl önce istenmeyen bir çocuk geldi dünyaya Bir hayatı daha doldurduk bir yaş daha attık olgunlaştık,..

  • ANKA tarafından
  • 606 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Samsa Böreği Tarifi  El Açması Kat Kat Kıymalı Börek Yapımı 05:53

Samsa Böreği Tarifi El Açması Kat Kat Kıymalı Börek Yapımı

Samsa böreği farklı ismi ile dikkat çeken lezzetli bir börektir. El açması börek tarifi arayanlar için yapması kolay ve son derece lezzetli çıtır çıtır bir börek tarifi vereceğiz. Kat kat açılan hamurları, lezzetli kıym..

 Cemal Süreya  Kadınlar Susarak Gider 02:50

Cemal Süreya Kadınlar Susarak Gider

Cemal Süreya - Kadınlar Susarak Gider dinle kadinlar susarak gider! çok uzun emekler verir ilişkisini yürütmek için. birinin kadını olmayı yüreği, beyni, ruhu o kadar zor kabul etmiştir ki, başka bir adama ait olmayı ist..

  • Candy tarafından
  • 970 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Yaratık Covenant - Alien Covenant Yabancı Film Türkçe Dublaj Hd İzle 2:02:02

Yaratık Covenant - Alien Covenant Yabancı Film Türkçe Dublaj Hd İzle

Filmin konusunu kısaca anlatmak gerekirse; Covenant gemisinin mürettebatı keşfedilmemiş bir cennet bulduklarını düşünürler. Ancak aslında bu sözde cennet köşesi karanlık ve tehlikeli bir dünyadır. Bu karanlık ve tehlikel..

Weinstein Skandalına Tepkiler Devam Ediyor 01:35

Weinstein Skandalına Tepkiler Devam Ediyor

Tecrübeli oyuncu Jane Fonda Hollywood’da böyle bir skandalın ilk kez gün yüzüne çıktığını söyledi: “Şükürler olsun ki ortaya çıktı. Hollywood’da ilk kez böyle bir şey oluyor. Malesef dünyada çok yaygın bir şey. Bilinen ..

Zeki Erdem  Gizli Yara 05:26

Zeki Erdem Gizli Yara

Gizli bir yara sevgimiz Soyleme gulum kimseye Leyladan mecnundan beteriz melegim Dillere dusmeyelim Leyladan mecnundan beteriz melegim Soyleme kimseye dillere dusmeyelim Sen benim yaban gul dalim Bagrimin yarasi ..

Yılmaz Güney Baba Filmi İzle 1:25:13

Yılmaz Güney Baba Filmi İzle

İrfan Ünal'ın yapımcılığını,Yılmaz Güney'in yönetmenlik ve senaryo yazarlığını üstlendiği filmdir.Filmin konusu,fakir bir aile babasının,Almanya'ya işçi olarak gidişinin sudan bahanelerle önlenmesi üzerine bir cinayeti s..

  • KAPALI SET tarafından
  • 7.975 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kutsal Mısır Böceğinin Dönüşümü 01:22

Kutsal Mısır Böceğinin Dönüşümü

Skarabe Eski Mısır'daki en yaygın sembollerden biridir. Mısır tradisyonunda farklı bağlamlarda üç değişik anlamda kullanılmış olan sembolün simgelediği anlamlar şöyle açıklanır: Ra'nın “khepre” şeklini temsil eden kulla..

  • JET TV tarafından
  • 1.258 görüntüleme
  • 7 yıl önce