#Başkan tahmazoglu yerinde İnceledi Şahinbey belediyesinden bir gençlik merkezi daha

Need For Speed Payback Launch Trailer PS4 01:00

Need For Speed Payback Launch Trailer PS4

Set in the underworld of Fortune Valley, you and your crew are reunited by a search for vengeance against The House, a nefarious cartel that rules the city’s casinos, criminals, and cops. In this corrupt gambler’s paradi..

  • BETA tarafından
  • 732 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Emre Kaya'dan Olay Sözler Dostum Yok Hepsi̇ni̇n İçi̇ni̇ Bi̇li̇yorum 09:06

Emre Kaya'dan Olay Sözler Dostum Yok Hepsi̇ni̇n İçi̇ni̇ Bi̇li̇yorum

Etiler’de bir avm’de kameralara yansıyan ünlü şarkıcı Emre Kaya basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Ünlü şarkıcı yeni şarkısı hakkında “Şarkım rüzgar daha on beş gün olmasına rağmen ilk 10’dan giriş yaptı ve herşe..

  • BETA tarafından
  • 718 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Jean Claude Van Damme - 21 Yaşından 56 Yaşına Kadar Resimlerle Hayatı 03:09

Jean Claude Van Damme - 21 Yaşından 56 Yaşına Kadar Resimlerle Hayatı

Jean-Claude Van Damme, Belçika'dan gelen hareketli bir film kahramanı ve dünyaca ünlü dövüş sanatçısı klasik dövüş sanatları filmleri Bloodsport (1988) ve Kickboxer (1989) ile Hollywood sahnesine patladı. Van Damme b..

  • CURCUNA TV tarafından
  • 1.285 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Deniz Çakır Doğum Gününde Oktay Kaynarca İle Verdiği Samimi Görüntüler Hakkında 01:06

Deniz Çakır Doğum Gününde Oktay Kaynarca İle Verdiği Samimi Görüntüler

Sizlere daha iyi hizmet verebilmemiz adına bizlere 'ABONE' olarak destek olursanız mutlu edersiniz. En güncel magazin haberleri, türkiye'den ve dünyadan sevdiğiniz şarkıcıların konser görüntüleri, son dakika haberleri ve..

  • BETA tarafından
  • 626 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Thor Ragnarok Türkçe Dublaj Hd İzle 2:10:30

Thor Ragnarok Türkçe Dublaj Hd İzle

Herkese Merhaba Arkadaşlar Son Jenerik Kanalıma Hoş Geldiniz. Öncelikle Bu Tarz Dizi , Fragman Ve Filmlerin Devamının Ve Sürekliliğinin Sağlanması İçin Kanalıma Abone Olursanız Çok Sevinirim. İstediğiniz Dizi,Film, Çiz..

Hazır Baklavalık Yufkadan Kolay Burma Baklava Tarifi 07:26

Hazır Baklavalık Yufkadan Kolay Burma Baklava Tarifi

Malzemeler 1 paket 480 gram baklavalık yufka 200 gram çekilmiş ceviz 250 gram tereyağı (isteyenler yarım paket kullansın yarim çay bardağı sıvı yağ eklesin) Şerbeti için gerekenler Su bardagimin ölcüsü 250ml 3 su ba..

Demet Özdemir'den Sürpriz Seri Katil Rolü Açıklaması 04:11

Demet Özdemir'den Sürpriz Seri Katil Rolü Açıklaması

Sizlere daha iyi hizmet verebilmemiz adına bizlere 'ABONE' olarak destek olursanız mutlu edersiniz. En güncel magazin haberleri, türkiye'den ve dünyadan sevdiğiniz şarkıcıların konser görüntüleri, son dakika haberleri ve..

  • BETA tarafından
  • 926 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Nesli Tükenmekte Olan Hayvanlar 2018 02:30

Nesli Tükenmekte Olan Hayvanlar 2018

Nesli Tükenmekte Olan Hayvanlar 2018 Bazı hayvanlar yıllar içerisinde nesilleri tükendi.Bazı hayvanlar ise nesli tükenmekte olan hayvanlar listesinde. Ve yetkililer tarafından korunma altında. İşte günümüzde Nesli Tükenm..

  • JET TV tarafından
  • 1.325 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Aşkın Gören Gözlere İhtiyacı Yok Teaser 00:35

Aşkın Gören Gözlere İhtiyacı Yok Teaser

Cinayet masası dedektifi olan Salim, 30'lu yaşlarında olan içine kapanık bir adamdır. Eşinden ayrılan ve 3 yaşında bir kızı olan Salim, bir süredir devam etmekte olduğu göz tedavisinin sonuç vermediğini ve zamanla tamame..

Vahşi Gelin 1965 Türk Filmi İzle 1:40:40

Vahşi Gelin 1965 Türk Filmi İzle

Konusu : Filmde, dağda yalnız büyümüş bir kızın şehir yaşamına uyum sağlama süreci anlatılır. Annesi onları terk ettiğinde Ayşegül daha küçük bir bebektir. Babası onu da alıp bir dağ kulübesine taşınır. Kızını burada, ş..

Tava Böreği Tarifi 03:46

Tava Böreği Tarifi

MALZEMELER 2 adet yufka, 2 su bardağı lor peyniri veya ufalanmış beyaz peynir, 1 avuç kıyılmış maydanoz, 3/4 su bardağı sıvı yağ, 1 su bardağı süt. **************** Evinde fırın olmayanlar veya fırını güzel börek pişi..

Panna Cotta Tarifi Vişne Soslu Sütlü İtalyan Tatlısı 04:03

Panna Cotta Tarifi Vişne Soslu Sütlü İtalyan Tatlısı

Bugün sizlere süt kreması ile yapılan nefis bir italyan tatlısı tarifi vereceğiz. Evet tabiki panna cotta yapımı gayet pratik olan fakat vakit alan bu tatlıyı çok seveceksiniz. Sevgililer gününde veya özel günlerinizde y..

Krep Nasıl Yapılır Meyveli Çikolata Soslu Tarifi 04:31

Krep Nasıl Yapılır Meyveli Çikolata Soslu Tarifi

Malzemeler: 2 yumurta 1 su bardağı su süt karışımı 1 su bardağı un 2 yemek kaşığı tozşeker 1 çimdik tuz 1 silme yemek kaşığı tereyağı (eritilmiş) veya katı ike 1 çok büyük olmayan yemk kaşığı alın yeterli, ölçüsü çok mü..

Pırasa Mücver Tarifi 03:22

Pırasa Mücver Tarifi

MALZEMELER 3 sap Pırasa (yeşil kısmını kullanıp kullanmamak size kalmış), 3 adet yumurta, 3 tepeleme yemek kaşığı un, 3 yemek kaşığı ufalanmış beyaz peynir, 1 avuç dolusu kıyılmış maydanoz, Tuz, Karabiber, Kızartmak içi..

Tadelle Kurabiye Tarifi 03:36

Tadelle Kurabiye Tarifi

MALZEMELER 80 g bitter çikolata, 2 su bardağı fındık, 1 çay bardağı nişasta (buğday veya mısır farketmez), 3/4 çay bardağı pudra şekeri. ******************************* En başından söyleyeyim bu tarif daha önce yayınl..

El Açması Kıymalı Gözleme Tarifi Gözleme Hamuru Nasıl Yapılır 03:58

El Açması Kıymalı Gözleme Tarifi Gözleme Hamuru Nasıl Yapılır

Bu tarifimizde sizlere el açması yufkadan kıymalı gözleme tarifi vereceğiz. Daha önce kanalımıza hazır yufkadan peynirli gözleme tarifi eklemiştik bu kez ise dışarıdan alınan hiç bir malzemeye gerek kalmadan size gözleme..

Atıştırmalık Peynir Dilimleri Tarifi 01:40

Atıştırmalık Peynir Dilimleri Tarifi

1 adet lavaş, 1 su bardağı rendelenmiş kaşar peyniri, 1 tatlı kaşığı pul biber, 1 avuç kıyılmış maydanoz. **************** Böyle pratik tarifler genellikle öğle yemeğinde ne yesem diye düşünürken aklıma geliyor. Dolapt..

Limonlu Ice Tea Tarifi 02:07

Limonlu Ice Tea Tarifi

2 adet Limon, 1 su bardağı çay demi, 1/2 su bardağı şeker, 2 lt su. ****************** Yaz ayları gelince sıcak içeceklerden soğuklara doğru bir geçiş olur. Benim en çok sevdiğim yazlık içecekler limonata ve limonlu I..

Sucuklu Poğaça Tarifi 06:44

Sucuklu Poğaça Tarifi

Malzemeler: 1 yumurta (sarısı üzeri için ayrılacak), 1 çay bardağı ılık süt, 1 çay bardağı sıvı yağ, 2 yemek kaşığı oda sıcaklığında tereyağı, 200 ml maden suyu, 1 paket instant maya, 1 yemek kaşığı toz şeker, 1 tatlı ka..

Sıcak Çikolata Tarifi 02:07

Sıcak Çikolata Tarifi

Malzemeler: 4 su bardağı süt, 4 tatlı kaşığı kakao, 4 tatlı kaşığı şeker, 1 tatlı kaşığı vanilya, Üzeri için rendelenmiş Çikolata. Sıcak çikolatanın yazılı tarifini görmek ve çıktısını almak için tıklayın; Soğuk kış gün..

Ramazan Pidesi 06:20

Ramazan Pidesi

Malzemeler: 3 su bardağı un, 1/2 su bardağı ılık süt, 1 su bardağı ılık su, 2 yemek kaşığı zeytinyağ, 1 tatlı kaşığı toz maya, 1 tatlı kaşığı tuz, 2 tatlı kaşığı şeker, Susam, Çörekotu, 1 yumurta sarısı. Ramazan geldi h..

Para Kazanmak İçin Yapılan 10 Tuhaf Şey 04:30

Para Kazanmak İçin Yapılan 10 Tuhaf Şey

Özet: 1. Bekaretini Satmak Hangi din ya da etnik kimliğe sahip olursa olsun insanlar için ilk cinsel deneyim herkes için özeldir. Ancak son dönemde bunu paraya dönüştürmek için farklı yöntemler deneyenler de var. Bunun..

  • JET TV tarafından
  • 842 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Kal Yanımda - Buğra 04:38

Kal Yanımda - Buğra

Bir şekilde unutsam ezbere bildiğim yolları Ve bu şehire varmadan şaşırsam kaybolsam bir yerde Baştan sona bilmediğim delik yok Ah bir bilsen ama bilmene imkan yok Lanetli uğursuz ne dersen de Biraz dur dinle lütfen ka..

Simge - Öpücem ( Klip ) 04:15

Simge - Öpücem ( Klip )

Simge - Öpücem Müzik Dinle Şarkı Sözleri Peşindeyim alana kadar peşindeyim İşimdeyim gücümdeyim ama düşündeyim Yakıcam buraları o derece yani başındayım Gülünce yazında ağlayınca kışındayım Daha iyisini mi bulucan ..

Bakan Hulusi Akar, İdlib'deki saldırının detaylarını açıkladı 01:53

Bakan Hulusi Akar, İdlib'deki saldırının detaylarını açıkladı

329 rejim askerinin etkisiz hale getirildiğini belirten Milli Savunma Bakanı Akar, İdlib'deki hain saldırının detaylarını açıkladı. Akar, Birliklerimizin bulunduğu yerler önceden Rusya'nın sahadaki yetkilileri ile koord..

Şaka Gibi... 12 Yıl Önce Ölen Adama Köprüden Kaçak Geçiş Cezası Geldi 01:33

Şaka Gibi... 12 Yıl Önce Ölen Adama Köprüden Kaçak Geçiş Cezası Geldi

Bursa'nın İznik ilçesinde fıkra gibi bir olay yaşandı. 12 yıl önce vefat eden vatandaşın 8 yıldır hiç kullanılmayan traktörüne 15 Temmuz Şehitler Köprüsü ve otobandan kaçak geçme cezası geldi. Traktörün sahibinin yakınla..

Temizlik aracının yakılmasına ilçe halkından tepki 05:02

Temizlik aracının yakılmasına ilçe halkından tepki

Diyarbakır'ın Bağlar Belediyesi'ne ait temizlik aracının dün akşam saatlerinde, yüzleri maskeli ve silahlı bir grup tarafından ateşe verilmesi, ilçe halkının tepkisine neden oldu. Bağlar Belediye Başkanı AK Parti'li Hüse..

Akdeniz'de batan göçmen teknesinde bebeğini kaybeden annenin dayanılmaz feryadı.. 00:31

Akdeniz'de batan göçmen teknesinde bebeğini kaybeden annenin dayanılma

Akdeniz üzerinden Avrupa'ya kaçmak isterken batan teknede bebeğini kaybeden bir annenin feryadı yürek dağladı. Bebeğimi kaybettim! Bebeğim nerede? Gözyaşları içerisinde bağırıyordu genç kadın, hayallerine kavuşabilmek..

'Bayilerin koronavirüs bahanesiyle periyodik zamları, araç fiyatlarını yükseltti' 05:45

'Bayilerin koronavirüs bahanesiyle periyodik zamları, araç fiyatlarını

Bursa Oto Galericiler Odası Başkanı Hakan Yanık, koronavirüs sürecinde araç fiyatlarının arttığını belirterek, Son 6-7 aydır koronavirüs, altın ve döviz bahane edilerek fiyatların artması araçları yatırım aracı haline g..

Virüs Yayılımında Asıl Risk Altında Olanlar Mavi Yakalılar 02:39

Virüs Yayılımında Asıl Risk Altında Olanlar Mavi Yakalılar

İstanbul’da günden güne artan korona virüs vakaları ile ilgili olarak özellikle fabrikalar gibi daha çok mavi yakalıların çalışma ortamlarının salgının yayılma hızı bakımından çok riskli olduğunu söyleyen Unifab Kimya Yö..