#Başkan tahmazoglu yerinde İnceledi Şahinbey belediyesinden bir gençlik merkezi daha

Tottenham Hotspur 4-0 Watford  Maç Özeti  08.04.2017 12:13

Tottenham Hotspur 4-0 Watford Maç Özeti 08.04.2017

Tottenham, liderliğindeki Chelsea'ye, altıncı ardışık Premier League kazandırdığı Watford'taki etkileyici bir ev zaferiyle baskıyı sürdürdü. Watford parlak bir şekilde başlamıştı, ancak Dele Alli'nin Son Heung-min geçme..

Öğrencisinin Elini Cetvelle Kıran Öğretmen 05:40

Öğrencisinin Elini Cetvelle Kıran Öğretmen

Beyoğlu’ndaki bir ilköğretim okulunda ödevini yapmayan öğrencisi Tuba K.’nın elini tahta cetvelle kırdığı iddiasıyla yargılanan Türkçe öğretmeni Serdar T.(28) 3 Bin TL adli para cezasına çarptırıldı. Beyoğlu’ndaki bir ..

  • PITIRCIK tarafından
  • 589 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Igorrr - ieuD 03:59

Igorrr - ieuD

Serbestlik, Savage Sinusoid i tamamen örnek olmayan bir kayıt olarak gerçekleştirmek için, vokalist Laurent Lunoir ve Laure Le Prunenec ile birlikte davulcusu Sylvain Bouvier ile bir araya geldi ve önceki albümlerinden..

Server Uraz  Akbaba Ziyafeti 04:25

Server Uraz Akbaba Ziyafeti

[Verse 1] “Hu” diyin! (-hu) Beni Biliyorsanız “hu” diyin! (-hu) Ya da “Bu kim?” anlamında “Who?” diyin! (-who?) Konuşuyor köpekler sanki Scooby Dooby Doo Cool giyin, çünkü bizi birleştiren snapback ve hoodie Dur bi' İst..

Vatanım Sensin 29.Bölüm - Unut beni Öldü Kabul Et! 02:12

Vatanım Sensin 29.Bölüm - Unut beni Öldü Kabul Et!

Hilal yaşadıklarını bir kez daha kaleme alıyor; Leon'un sürpriz ziyareti karşısında gerçekleri söylüyor! Hilal'den kolay kolay vazgeçmeye razı olmayacak Leon, bir gece soluğu Hilal'in yanında alır. Hilal, Leon'u affedeme..

  • ANKA tarafından
  • 530 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kulağına Giren Sinek Hayatını Kararttı 04:30

Kulağına Giren Sinek Hayatını Kararttı

Sivas'ta kulağına sinek giren öğretmen sineği çıkartmak için gittiği hastane acilinde, zarı delik kulağına alkol dökülünce başına gelmeyen kalmadı. İlginç sağlık olayında kulağına giren sineği çıkartmak isteyen Sedat B..

Sinan Akçıl FT. Otilia - Aşkla 02:56

Sinan Akçıl FT. Otilia - Aşkla

Bir gün yaşanınca güzellik yok olunca Beni sevecek misin sen? Evet Evet Yoksa başkasıyla heyecanına sığınıpta Benle ölecek misin sen? Noluyor burda? bunlar nasıl sorular ya Sana aşkımı bugün yarımsın Kimileri zorla seve..

Ece Gürsel - Yarı Farkında 04:48

Ece Gürsel - Yarı Farkında

Her fırtına diner güneş açar en büyük aşklar Gün gelir dosttan öteyi yaşar yada düşmandan Öte bakar o deli kalp çarpmaları bir zaman Sonra uzak bir merhaba ile canı yakar canı yakar Dostum deyip ağladığın adam gün gelir ..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.106 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kolera Ft. Sagopa Kajmer - Hırçınlar 03:49

Kolera Ft. Sagopa Kajmer - Hırçınlar

Cesaretim üstün gelir korkularıma hep Arar bulur nihayet, tablo hoş değilse eğer Cilvesidir hayatın net Hangi yandan baksan dik duruyorum gayet Hayattasın kanın kaynadıkça Doğruyu bulmak daha da zor bir yanlışa alıştıkç..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.759 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Futbolcu Tuğçe'nin Hayat Hikayesi Yürek Burkuyor 06:56

Futbolcu Tuğçe'nin Hayat Hikayesi Yürek Burkuyor

40 günlük bebekken öz annesi tarafından terk edilen, ardından koruyucu bir aile tarafından büyütülen 22 yaşındaki Tuğçe Ö.'nün hayatı duyanların yüreklerini burkuyor. 14 yaşında lisede okurken tecavüze uğrayan, ardından ..

 6 Dakika Sonra 2 Füze Fırlattı 00:31

6 Dakika Sonra 2 Füze Fırlattı

Güney Kore, Kuzey Kore Kuzey Kore'nin bugün Japonya üzerinden geçen füzesinden 6 dakika sonra Güney Kore'nin de 2 adet Hyunmoo-2 füzesi fırlattığı aktarıldı. Kuzey Kore füze - Japonya © REUTERS/ ISSEİ KATO Kuzey Kore, J..

Siemens ve Alstom, Demiryolu Operasyonlarını Birleştirme Kararında Anlaştı 02:46

Siemens ve Alstom, Demiryolu Operasyonlarını Birleştirme Kararında Anl

Siemens ve Alstom, Salı günü, Çin'in devlet destekli operatörü CRRC ile rekabet edebilmek için Avrupa şampiyonu olacak bir anlaşmada demiryolları operasyonlarını birleştirmeyi kabul ettiler. Siemens'in başkanı ve CEO'su ..

Adnan Şenses  Dokunmayın Bana 01:36

Adnan Şenses Dokunmayın Bana

Dokunmayın Bana Rahat Bırakın Kendi Hayatımı Yaşayacağım Beni Terkedipte Giden Zalimi Vallahi Billahi Unutacağım... Meyhaneci Benim Tek Şırdaşımdır Şişeler,Kadehler Arkadaşımdır Bizim Şarkımızı Birdaha Çaldır Bug..

Arka Sokaklar 452. Bölüm Fragmanı 00:58

Arka Sokaklar 452. Bölüm Fragmanı

Arka Sokaklar 452. Bölüm Fragmanı yayında! Bedran'ın kaçırdığı Selin, ölümle burun buruna! Arka Sokaklar 452. Bölüm 13 Ekim Cuma akşamı saat 20.00'de Kanal D'de! Selin, Bedran tarafından kaçırılır. Mesut, Selin'in kaçırı..

Pardon (2004)  Ferhan Şensoy Film İzle 1:39:24

Pardon (2004) Ferhan Şensoy Film İzle

Ağırlıklı olarak tarihi Sinop Cezaevi'nde çekilen filmde yanlışlıkla hapse giren ve yıllar sonra serbest bırakılan üç mahkümün öyküsü konu ediliyor. İbrahim (Ferhan Şensoy), Muzo (Rasim Öztekin) ve Aydın (Ali Çatalbaş) ..

  • PengoTV tarafından
  • 4.080 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Siyah Beyaz Aşk 4. Bölüm Fragmanı 01:05

Siyah Beyaz Aşk 4. Bölüm Fragmanı

Siyah Beyaz Aşk 4. Bölüm Fragmanı yayında! Aslı tarafından bıçaklanan Ferhat, onun da kötü tarafa geçtiğini savunuyor; ikili arasında yeni bir hesaplaşma başlıyor! Ferhat'tan gördüğü şiddet üzerine onu bıçaklayan Aslı'yı..

Rec Room Open Beta Launch Trailer PS VR 01:15

Rec Room Open Beta Launch Trailer PS VR

Rec Room is a virtual reality social club where you can play games with friends from all around the world. Both the open beta and full release will be free and feature cross-platform play! We’ve also created an exclusive..

  • BETA tarafından
  • 1.013 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Yeni Ayrılmıştı Bestemsu Özdemir Oğulcan Engin'le Aşk Mı Yaşıyor 01:14

Yeni Ayrılmıştı Bestemsu Özdemir Oğulcan Engin'le Aşk Mı Yaşıyor

Meryem dizisinde rol alan Bestemsu Özdemir, aynı diziden rol arkadaşı Serenay Aktaş’la Karaköy’de bir mekandan çıkarken görüntülendi. Aynı mekanda Oğulcan Engin’le buluşan ikiliden Bestemsu Özdemir, aşk sorularına rol ar..

  • BETA tarafından
  • 1.035 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Sultan Kebabı Tarifi - Nefis Yemek Tarifleri 02:53

Sultan Kebabı Tarifi - Nefis Yemek Tarifleri

Yufkadan hazırlanan lezzetli bir kebap tarifi paylaşıyoruz. Hazırlanışı oldukça pratik olan sultan kebabını çay saatlerinde ve akşam yemeklerinde sizlerde hazırlayabilirsiniz. Yufkanın arasında bezelyeli, patlıcan ile ..

İslim Kebabı Tarifi 13:44

İslim Kebabı Tarifi

En şık sunumu ile bugün sizlere köfteli islim kebabı tarifi hazırladık. Ve bizler çok beğendik ve sizlerinde beğeneceğinizi düşündük ve hemen sizlerle tarifini paylaşmak istedik. Misafirlerinize ve ailenize hazırlayabile..

Kayseri Mantısı 08:13

Kayseri Mantısı

????Malzemeler: ????Hamuru için: 400 gr un(200 ml lik bardaklarla 4 su bardağı ) 1 büyük boy yumurta 2 tatlı kaşığı tuz (15 gr) Aldığı kadar su (azar azar kontrollü olarak ekleyin lütfen sert bir hamur olmalı) ???? İç h..

Ünlü Türkücü Yavuz Bingöl'ün Gözlerine Ne Oldu 02:15

Ünlü Türkücü Yavuz Bingöl'ün Gözlerine Ne Oldu

Türk Halk müziğinin sevilen ismi Yavuz Bingöl yeni yılı geçirmek üzere ailesiyle gittiği Kıbrıs Tatili öncesi verdiği röportajda kan çanağı olan gözlerine neler olduğunu anlattı. Ünlü türkücü Yavuz Bingöl, önceki akşam y..

  • BETA tarafından
  • 741 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Krep Nasıl Yapılır 01:34

Krep Nasıl Yapılır

Krep İçin Gerekli Malzemeler; 2 yumurta 2 su bardağı süt 1 çay kaşığı tuz 2 su bardağından biraz az un sıvıyağ Hazırlanışı; 1.2 su bardağından biraz az un ve 2 su bardağı sütü derince bir kapta çırpalım. 2.Daha sonra ..

Kadayıflı Paşa Sarma Tarifi 09:04

Kadayıflı Paşa Sarma Tarifi

malzemeler yaklaşık 250 300 gram taze kadayıf 1 çay bardağı şeker bir yemek kaşığı tereyağı Hazirlanisi.kadayıfımızı iri şekilde bıçakla doğruyalım.ocağa geniş bir tava alin tereyağını ve kadayıfi orta ateşte kavurar..

John Cena - 6 Yaşından 40 Yaşına Kadar Resimlerle Hayatı 03:13

John Cena - 6 Yaşından 40 Yaşına Kadar Resimlerle Hayatı

John Cena Jr (23 Nisan 1977), Amerikalı profesyonel güreşçi, rapçi, aktör ve gerçek televizyon süperstarlarının gösteri sunucusudur. SmackDown markasında yaptığı WWE ile anlaşma imzaladı. Cena 1999 yılında Ultimate Pro W..

  • CURCUNA TV tarafından
  • 1.359 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Erikli Ters Yüz Kek Tarifi 05:26

Erikli Ters Yüz Kek Tarifi

Erikli Ters Yüz Kek Tarifi Malzemeler 1 kilo erik 4 yemek kasigi esmer seker(beyaz sekerde olur) 1 yemek kasigi tereyagi Kek harci icin gerekenler 3 tane yumurta 1 su bardagi seker 1 paket 200 gr krema(schlagsahne) Yakla..

Jurassic World Yıkılmış Krallık Türkçe Altyazılı 2. Fragmanı 01:30

Jurassic World Yıkılmış Krallık Türkçe Altyazılı 2. Fragmanı

Oyuncular: Chris Pratt, Bryce Dallas Howard, BD Wong, James Cromwell, Ted Levine, Justice Smith, Geraldine Chaplin, Daniella Pineda, Toby Jones, Rafe Spall ve Jeff Goldblum Yönetmen: J.A. Bayona Tema parkı ve lüks tati..

Sakızlı Makyajlı Türk Asmr 17:50

Sakızlı Makyajlı Türk Asmr

Pek içime sinen bir video olmadı, ama buraları da boş bırakmak istemedim. Umarım keyifle izlersiniz. ASMR nedir? ASMR ‘nin Türkçe karşılığının anlamı en basit ifade ile “iç gıdıklanması” olarak tanımlanabilir. Doktorla..

  • JET TV tarafından
  • 784 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Teyze Çöreği Tarifi 02:38

Teyze Çöreği Tarifi

Teyze Çöreği Tarifi İçin Malzemeler; Hamuru için; 1 su bardağı yoğurt 1 su bardağından 2 parmak eksik sıvı yağ 1 su bardağından 2 parmak eksik ocakta eritilmiş margarin 1 kabartma tozu 1 çay kaşığı tuz Un İç malzemesi ..

Serdar Ortaç Ve Chloe Loughnan'dan Şok Bebek Açıklaması 01:42

Serdar Ortaç Ve Chloe Loughnan'dan Şok Bebek Açıklaması

Sizlere daha iyi hizmet verebilmemiz adına bizlere 'ABONE' olarak destek olursanız mutlu edersiniz. En güncel magazin haberleri, türkiye'den ve dünyadan sevdiğiniz şarkıcıların konser görüntüleri, son dakika haberleri ve..

  • BETA tarafından
  • 958 görüntüleme
  • 7 yıl önce