#Başkan tahmazoglu yerinde İnceledi Şahinbey belediyesinden bir gençlik merkezi daha

Pastane Poğaçası Tarifi 07:10

Pastane Poğaçası Tarifi

Malzemeler Bir paket 250 gram yumuşak tereyağı yada margarin.(Ben tereyağ kullandim) 1 su bardağı ılık süt bir tane yaş maya ya da iki yemek kaşığı kuru maya 2 tane yumurta birisinin sarısını üstüne ayırıyoruz 1 çay b..

Hadise Kıbrıs Nuh'un Gemisi Konseri 06:47

Hadise Kıbrıs Nuh'un Gemisi Konseri

Sizlere daha iyi hizmet verebilmemiz adına bizlere 'ABONE' olarak destek olursanız mutlu edersiniz. En güncel magazin haberleri, türkiye'den ve dünyadan sevdiğiniz şarkıcıların konser görüntüleri, son dakika haberleri ve..

  • BETA tarafından
  • 783 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Alp Navruz Ve Afra Saraçoğlu'ndan Samimi Açıklamalar 04:37

Alp Navruz Ve Afra Saraçoğlu'ndan Samimi Açıklamalar

Sizlere daha iyi hizmet verebilmemiz adına bizlere 'ABONE' olarak destek olursanız mutlu edersiniz. En güncel magazin haberleri, türkiye'den ve dünyadan sevdiğiniz şarkıcıların konser görüntüleri, son dakika haberleri ve..

  • BETA tarafından
  • 1.443 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Lanet – Sinister Türkçe Dublaj Hd İzle 1:49:51

Lanet – Sinister Türkçe Dublaj Hd İzle

Konusu : Ellison Oswalt isimli bir suç yazarı, romanına malzeme toplamak için işlenen korkunç cinayetleri araştırmak üzere, eşi Tracy ve iki çocuğuyla birlikte ülkenin bir ucundan diğerine seyahat eder. Kiraladıkları da..

Porsiyonluk Tiramisu Tarifi 07:39

Porsiyonluk Tiramisu Tarifi

Iki paket kedidili 24 tane oluyor Islatmak icin: Bir buyuk kahve bardagina nescafe bir kasik koyun icine bir kasik seker atin ve 3 yemek kasigida sut koyun.cok aci olmasin cocuklar icin. Yani kahve tadini biraz kirin.yad..

Üçgen Kek Tarifi 04:07

Üçgen Kek Tarifi

Sunumu ile çok dikkat çeken puf puf yumuşacık kek. Pandispanya keki yumuşaklığında az malzemeli kek yapmak isteyenler için güzel bir tarif olduğunu düşünüyorum. Kolay bir kek yapmak isteyenler ufak dokunuşlar ile bu ha..

Erikli Ters Yüz Kek Tarifi 05:26

Erikli Ters Yüz Kek Tarifi

Erikli Ters Yüz Kek Tarifi Malzemeler 1 kilo erik 4 yemek kasigi esmer seker(beyaz sekerde olur) 1 yemek kasigi tereyagi Kek harci icin gerekenler 3 tane yumurta 1 su bardagi seker 1 paket 200 gr krema(schlagsahne) Yakla..

Yassı (Taş) Kadayıf Tarifi 10:43

Yassı (Taş) Kadayıf Tarifi

Yassi(taş kadayif) tarifi Malzemeler 2 su bardagi un 1 su bardagi irmik 1 tatli kasigi kuru maya 1 tatli kasigi seker cay kasiginin ucuyla tuz Yaklasik 2 yada 2 bucuk su bardagi ilik su(bende 2 su bardagi gitti ama sizde..

Pasta Kreması Tarifi 04:01

Pasta Kreması Tarifi

Pasta kreması için malzemeler: 3 yumurta sarısı Yarım su bardağı tozşeker 3 yemek kaşığı hafif tepeleme nişasta 2 su bardağı tam yağlı süt Ceviz büyüklüğünde tereyağı Bir fiske tuz Yarım paket vanilya Yarım paket süt kre..

Kolay Fıstıklı Kebap ve Acele Alinazik Tarifi 08:21

Kolay Fıstıklı Kebap ve Acele Alinazik Tarifi

Kolay Fıstıklı Kebap: 100 gr kuzu döş kıyma 100 gr dana döş kıyma ½ adet kuru soğan 1,5 çorba kaşığı Toz boziç 1 çay kaşığı karabiber 1 çay kaşığı tuz 1 tatlı kaşığı pul biber 2-3 çorba kaşığı kaynar su 1 diş sarımsa..

Pişirmeden Efsane Çikolatalı Mus Pasta Tarifi 05:36

Pişirmeden Efsane Çikolatalı Mus Pasta Tarifi

Çikolatalı Mus Pasta İçin Malzemeler: Pasta tabanı için: 1 paket tercihen sert yoğun kakaolu bisküvi 1 yemek kaşığı dolusu tereyağı (gerekirse biraz daha ekleyin veya 1 tatlı kaşığı süt ilave edin kontrollü koyun, fazla ..

The Innocents Türkçe Altyazılı Fragmanı 02:25

The Innocents Türkçe Altyazılı Fragmanı

Gerçekler gördüklerinizden farklıdır. June'un Londra'da yeni bir hayata başlama macerası, beklediğinden çok daha karmaşık bir hâl alır. Kendini bir anda muğlak bir adam kaçırma planının hedefinde bulan ve aşırı stres y..

Dondurmalı İrmik Helvası Tarifi 11:15

Dondurmalı İrmik Helvası Tarifi

Dondurmalı İrmik Helvası İçin Malzemeler: 250gr. tereyağı 1 çay bardağı sıvıyağ 3-3 buçuk su bardağı arası tozşeker 1 litre süt 3 paket vanilya maraş dondurması Dondurmalı İrmik Helvası Nasıl Yapılır? Tereyağını ve sıvıy..

Tahinli Cevizli Kuru Baklava Tarifi  Hazır Yufkayla Rulo Baklava Kurabiyesi 03:49

Tahinli Cevizli Kuru Baklava Tarifi Hazır Yufkayla Rulo Baklava Kurab

Üzerine şerbet dökülmeden hazırlanan tahinli kuru baklava yapmayı denediniz mi ? Bu harika lezzete sahip baklavayı yapmak için hazır yufka kullanacağız. Aynı normal baklava yapar gibi hazır yufka katları arasına tereyağı..

Telefonla Konuşurken Horozun Saldırısına Uğradı 02:38

Telefonla Konuşurken Horozun Saldırısına Uğradı

Beylerbeyin'de telefonla konuşurken horozun saldırısına uğrayan Abbas Özen dengesini kaybedip yere düştü. O anlar güvenlik kamerasına yansıdı. Olay, geçtiğimiz Cuma günü Beylerbeyi'nde bir villanın önünde saat 13.00 sı..

  • JET TV tarafından
  • 671 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Popover Tarifi 03:17

Popover Tarifi

Malzemeler: 2 yumurta, 1 su bardağı süt, 1 su bardağı un, 1/2 çay kaşığı tuz, 1 çay kaşığı tereyağ. ********************** Beklenen haftasonu geldi çattı sonunda. Çalışan insanların haftasonu konusunda en sevdikleri ş..

Garantili Sünger Gibi Kekiyle Trileçe 05:45

Garantili Sünger Gibi Kekiyle Trileçe

Kullandığım Su bardağı ölçüsü 200 ml Tirileçe tarifini daha önce yapmıştım ama o tarifim biraz daha ağır çünkü hem karamel hemde kremşanti kullanmıştım ilk tarifimde Sadece Türk sayfalarında arama yapmıştım ama bu defa ..

Elmalı Turta Tarifi 06:25

Elmalı Turta Tarifi

Malzemeler:Hamuru için; 250 g soğuk tereyağı, 400 g un, 3/4 su bardağı pudra şekeri, 1 yumurta sarısı, 1 paket vanilya, 1 çimdik tuz, 1 buz küpü. İçi için; 4 adet büyük kırmızı Elma, 4 yemek kaşığı şeker, 3/4 su bardağı ..

Pandispanya Tarifi Pasta Keki Nasıl Yapılır 02:32

Pandispanya Tarifi Pasta Keki Nasıl Yapılır

4 adet yumurtanın beyazını bir kaba alıyoruz. Göz kararı şekerimizin yarısını ilave ediyoruz ve yumurtanın beyazı kaseyi yan çevirince akmayacak bir hal almasını sağlıyoruz. Daha sonra farklı bir kaba yumurtaların sarıla..

Mısır Ekmeği Tarifi 03:42

Mısır Ekmeği Tarifi

Malzemeler: 1 yumurta, 1 su bardağı süt, 1/2 su bardağı sıvı yağ, 2,5 su bardağı mısır unu, 1 paket kabartma tozu, Tuz. Benden en çok istenen tariflerden biriydi Mısır Ekmeği. Daha önce yapmayı denediyseniz veya nasıl y..

Tam Kıvamında Meşhur Nevzine Tatlısı  Nevzine Tatlısı Yapılır 04:22

Tam Kıvamında Meşhur Nevzine Tatlısı Nevzine Tatlısı Yapılır

Nevzine tatlısının hamuru için 125 gr oda ısısında bekletilmiş tereyağ 1 çay bardağı sıvı yağ 1 çay bardağı süt 1 çay bardağı tahin 1 su bardağı çekilmiş ceviz 1 paket kabartma tozu 1 yemek kaşığı sirke 3 su bardağı..

Cadılar Bayramı Türkçe Altyazılı Fragmanı 02:37

Cadılar Bayramı Türkçe Altyazılı Fragmanı

Bir grup araştırmacı 1978 yılı Cadılar Bayramı’nda dört masum genci öldüren Michael Myers ilgili araştırma yapan bir grup araştırmacı Myers’ı hapishanede ziyaret ederler. Bu sırada herkes yaklaşmakta olan Cadılar Bayramı..

Hamburger Tarifi 03:31

Hamburger Tarifi

Malzemeler: 500 gr az yağlı kıyma, 1 adet soğan (rendelenmiş), 4 yemek kaşığı ekmek kırığı, 2 yemek kaşığı barbekü sosu, 3 diş sarımsak, 1 çay kaşığı taze çekilmiş karabiber, Tuz, Kızartmak için az sıvı yağ, Hamburger ek..

Çıtır Patates Kızartması Tarifi 03:04

Çıtır Patates Kızartması Tarifi

Tuz, Kızartmak için sıvı yağ. Patates Kızartması çok sevilir. Özellikle de sıcak ve Çıtır çıtırsa. Ama yağlı olması her zaman aman bu kadar yeter çok yemeyelim düşüncesiyle keyfi yarıda bıraktırır. İyi bir Patates kızart..

Komplo Türkçe Altyazılı Fragmanı 02:27

Komplo Türkçe Altyazılı Fragmanı

Genç Michael Birleşmiş Milletler temsilcisi olarak çalışmaktadır. Hayatı boyunca hep bir diplomat olmak istemiş olan Michael'ın hayali ise dünyayı daha güzel bir yer haline getirmek ve ülkeler arasındaki barışı güçlendir..

Pastane Poğaçası Nasıl Yapılır Pastane Poğaçası Tarifi 04:55

Pastane Poğaçası Nasıl Yapılır Pastane Poğaçası Tarifi

PASTANE POĞAÇASI MALZEMELER Yarım paket margarin veya tereyağ 1 çay bardağı mısırözü yağı 2 adet yumurta 1 bardak süt 1 paket kuru maya 1 yemek kaşığı şeker 1 yemek kaşığı tuz 1 su bardağı ılık su Aldığı kadar un (Yaklaş..

Fenomen Fragman 01:03

Fenomen Fragman

Fenomen, İzzet’in sanal dünyada popülerleşmek için yaptıklarını konu ediyor. Tıp fakültesinden mezun olan İzzet kendi dünyasına gömülen genç bir adamdır. Çevresinde kimsesi olmayan İzzet’in tek arkadaşı evinde beslediği ..

Komplo Türkçe Altyazılı Fragman #2 02:01

Komplo Türkçe Altyazılı Fragman #2

Genç Michael Birleşmiş Milletler temsilcisi olarak çalışmaktadır. Hayatı boyunca hep bir diplomat olmak istemiş olan Michael'ın hayali ise dünyayı daha güzel bir yer haline getirmek ve ülkeler arasındaki barışı güçlendir..

Deadpool 2 Türkçe Altyazılı İzle 1:59:28

Deadpool 2 Türkçe Altyazılı İzle

Muhteşem ve tuhaf kahramanımız Wade yani Deadpool bu sefer suçluları tamamen yok etme görevine kendini adıyor. Ancak bu defa suçlulardan bir tanesini elinden kaçırıyor ve gece bunun bedelini çok ağır ödüyor. Çünkü Wade'i..

The Innocents Türkçe Altyazılı Fragman #2 02:17

The Innocents Türkçe Altyazılı Fragman #2

Gerçekler gördüklerinizden farklıdır. June'un Londra'da yeni bir hayata başlama macerası, beklediğinden çok daha karmaşık bir hâl alır. Kendini bir anda muğlak bir adam kaçırma planının hedefinde bulan ve aşırı stres y..