#Başkan tahmazoglu yerinde İnceledi Şahinbey belediyesinden bir gençlik merkezi daha

Dyatlov Geçidinde Ne Oldu  -20. Yüzyılın En İlginç Belgeseli 20:30

Dyatlov Geçidinde Ne Oldu -20. Yüzyılın En İlginç Belgeseli

Yıl 1959. Rusya’da 9 üniversite öğrencisi ve profesyonel dağcı Ural dağları bölgesinde yaptıkları tırmanıştan bir süre sonra kamp yaptıkları alanın çevresinde ölü olarak bulundu. Dünya genelinde dağcıların soğuktan yada ..

  • ANKA tarafından
  • 1.105 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Sherlock Holmes 2 Gölge Oyunları Film İzle 2:08:44

Sherlock Holmes 2 Gölge Oyunları Film İzle

Sherlock Holmes daima odadaki en zeki kişi olmuştur... Şimdiye dek. Artık yeni bir suç dehası vardır: Profesör James Moriarty (Jared Harris). Moriarty hem zeka anlamda Holmes'un dengidir, hem de kötülük yapma eğilimi ve ..

  • Tv Series tarafından
  • 14.312 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Hızlı Ve Korkusuz Film İzle 1:25:10

Hızlı Ve Korkusuz Film İzle

Hızlı ve korkusuz – vehicle 19 full izle - türkçe dublaj izle, full ... Filmin Konusu Michael Woods (Paul Walker) şartlı tahliye ile hapisten çıkan bir adamdır ve sevdiği kadını görebilmek için şartlı tahliye kuralların..

  • Tv Series tarafından
  • 3.315 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Sualtı Dalış Motoru ile Yüzme Deneyiminiz Baştan Sona Değişecek!  02:28

Sualtı Dalış Motoru ile Yüzme Deneyiminiz Baştan Sona Değişecek!

Sualti Roketi Paletlerden Kurtul Teknolojide Son Nokta Çift Pervaneliyle Yüzme : Yüzme, şnorkelle yüzme, dalış için çift pervane ile donatılmış dünyanın en küçük su scooterı. Sublue WhiteShark Mix Underwater Scooter. S..

  • PengoTV tarafından
  • 3.196 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Siccin 4- Hz.Ömer'in Kerameti Sinemalarda 02:17

Siccin 4- Hz.Ömer'in Kerameti Sinemalarda

Vizyondaki 12. gününde 305 Bin sinema seyircisine ulaşarak yılın korku filmi olmaya ve serinin izleyici rekorunu kırmaya emin adımlarla ilerleyen Siccin 4’ün yapım şirketi Muhteşem Film, filmin en çok konuşulan sahneleri..

  • ANKA tarafından
  • 1.005 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Fernando'nun Gözü Kara  Tarihe Geçmek İçin Geldim 01:05

Fernando'nun Gözü Kara Tarihe Geçmek İçin Geldim

Galatasaray'ın sezon başında İngiltere Premier Lig ekiplerinden Manchester City'den transfer ettiği Fernando Reges, sarı-kırmızılı takımda geçirdiği kısa sürede verdiği kararın ne kadar doğru olduğunu anladığını belirtti..

Mahalle Arasında Zincirleme Kaza 04:05

Mahalle Arasında Zincirleme Kaza

Kaza, 23.00 sıralarında Küçükçekmece Mehmet Akif Ersoy Mahallesi Kemalpaşa Caddesi üzerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, 43 RT 345 plaka kimliği öğrenilemeyen araç sürücüsü Kemalpaşa Caddesi üzerinden bir alt so..

Uyanış Türkçe Dublaj Film İzle 2:00:41

Uyanış Türkçe Dublaj Film İzle

Malcolm Sayer (Robin Williams), iş başvurusu için bir hastaneye gelir ve burada personel yetersizli]inden işe kabul edilir. Hastanede birçok hasta vardır. Ancak sıradan hastalar değil, bu insanlar yatağa bağlı olmasalar ..

  • PengoTV tarafından
  • 11.906 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Fatih Eryılmaz 00:57

Fatih Eryılmaz "Fetö Üyeleri Şuan Cezaevlerinde Radikalleşiyorlar"

Emekli polis müdürü ve İYİ Parti Kurucu Üyesi Fatih Eryılmaz, cezaevlerinde bulunan FETÖ'cülerle ilgili çarpıcı açıklamalarda bulundu. Kaynak Yeniçağ: Fatih Eryılmaz: FETÖ üyeleri şuan cezaevlerinde radikalleşiyorlar ..

Kıvamında Süzme Mercimek Çorbası 05:35

Kıvamında Süzme Mercimek Çorbası

Malzemeler : 1 dolu yemek kaşığı tereyağı 1 yemek kaşığı zeytinyağı 1 adet kuru soğan 1 adet patates 2 su bardağı kırmızı mercimek 5 su bardağı et suyu 2 su bardağı su 2 tutam tuz 2 tutam karabiber Üzeri İçin 1 dol..

Dostlar Mahallesi 2. Bölüm Fragmanı 00:55

Dostlar Mahallesi 2. Bölüm Fragmanı

Dostlar Mahallesi 2. Bölüm Fragmanı Yayında! Metin, kaza yapan bir araçtan küçük bir çocuğu kurtarır! Eğlence dolu yeni bölüm 23 Aralık Cumartesi akşamı saat 20.00'de Kanal D'de! Bir minübüs kaza yapar ve yanmaya başlar..

Kuzey Kore Nedir 04:42

Kuzey Kore Nedir

Kore Demokratik Halk Cumhuriyeti, Doğu Asya’da Kore yarımadasında bir devlet. Bu ülkenin yüz ölçümünden, coğrafyasından, ikliminden daha ilginç bir durumu var. Kim Jong Un! Kuzey Kore, 1910-1945 yılları arasında Japon..

Çukur 13. Bölüm - Sneak Peek 01:00

Çukur 13. Bölüm - Sneak Peek

İstanbul'un suçla özdeşleşmiş mahallesi Çukur'un kontrolü Koçova ailesinin elindedir ve ailenin kendine göre kuralları vardır. Bu kurallardan bir tanesi de uyuşturucu yasağıdır. Çukur'da uyuşturucu üretilmez, kullanılmaz..

  • PengoTV tarafından
  • 1.190 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Jennifer Lopez - 1 Yaşından 47 Yaşına Kadar Resimlerle Hayatı 04:07

Jennifer Lopez - 1 Yaşından 47 Yaşına Kadar Resimlerle Hayatı

Jennifer Lopez, 1980'li yılların sonlarında filmlerde görünmeye başlayan Amerikalı dansçı, aktris ve müzisyen olan J.Lo ya da Jenny (Yaşı 48, 24 Temmuz 1969, Bronx, New York, ABD doğumlu) Hollywood tarihinde Latina (Espa..

  • CURCUNA TV tarafından
  • 1.035 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Fırında Kaşarlı Patatesli Tavuklu Yemek Tarifi 04:31

Fırında Kaşarlı Patatesli Tavuklu Yemek Tarifi

Geniş bir tavaya üç yemek kaşığı kadar sıvı yağ katalım ve 600 700 gram kadar Kuşbaşı doğranmış tavuk göğsünün ilave edip suyunu çekene kadar tavuklarımızı kavuralım.1 tane kuru soğanımızı yemeklik doğrayıp tavuga ilave ..

Bükre Sena Sait - Olive Branch Operation 04:09

Bükre Sena Sait - Olive Branch Operation

Eski AKP'li İzmir milletvekilinin kızı Trump için İngilizce rap şarkı yapmış ve Kötü haber Trump, Erdoğan seni kramp yapacak. Ne de olsa, her söyleşide kafa tutuyoruz. Tavır yok ama ses var. RAP neden olmasın? Keşke bir..

  • JET TV tarafından
  • 1.097 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Çukur 17. Bölüm Fragmanı 00:58

Çukur 17. Bölüm Fragmanı

İstanbul'un suçla özdeşleşmiş mahallesi Çukur'un kontrolü Koçova ailesinin elindedir ve ailenin kendine göre kuralları vardır. Bu kurallardan bir tanesi de uyuşturucu yasağıdır. Çukur'da uyuşturucu üretilmez, kullanılmaz..

Zebra Kek Tarifi 05:29

Zebra Kek Tarifi

Malzemeler 5 adet oda ısısında yumurta 1 buçuk su bardağı şeker 1 buçuk su bardağı sıvı yağ 1 tane vanilya yarım su bardağı soda 1 paket kabartma tozu 2 buçuk su bardağı un ayrıyeten 3 yemek kaşığı kakao ve 3 yeme..

Cevizli Sonbahar Ekmeği Tarifi 09:15

Cevizli Sonbahar Ekmeği Tarifi

450 gr beyaz un - 1 dolu kavanoz + kavanozda 3 parmak yüksekliğinde 50 gr siyez unu - 2 dolu çorba kaşığı 350 gr su - dolu kavanozdan 3 parmak eksik 200 gr ekşi maya - 1/3 kavanoz 1 tatlı kaşığı tuz 2 avuç ceviz 1 avuç k..

Dünyanın En Güzel Kokusu 2 Hd İzle 1:31:27

Dünyanın En Güzel Kokusu 2 Hd İzle

Hakan ve Derya köklü arkadaşlıklarının ardından birbirlerine aşık olmuş, masalsı bir aşk yaşamışlardır. Aşklarının meyvesi bir de bebekleri olmuştur. Ancak hayat Derya'yı zamansızca Hakan'ın ve bebek Elif Zeyno'nun yanın..

Karnabahar Kızartması Tarifi 02:58

Karnabahar Kızartması Tarifi

Ev yemeği tarifleri olarak sizlere bu kez karnabahar kızartması nasıl yapılır detaylı olarak anlattık. :) Aslında yapımı çok kolay olan bu kızartma tarifinin sadece bir kaç püf noktası var. İlk püf noktası tabi ki karnab..

Terbiyeli Tavuk Kanat Ve Elma Dilim Patates Tarifi 03:45

Terbiyeli Tavuk Kanat Ve Elma Dilim Patates Tarifi

6 yemek kaşığı sıvı yağ 1 paket Ülker Ducros acılı kanat terbiye çeşnisi 1 kg tavuk kanat Elma dilim patates için yarım çay bardağı kadar sıvı yağ 1 çay kaşığı Kırmızı pul biber 1 çay kaşığı karabiber yarım yemek kaşığ..

Damla Çikolatalı Ağızda Dağılan Kurabiye Tarifi 02:51

Damla Çikolatalı Ağızda Dağılan Kurabiye Tarifi

Bu kurabiye tarifimizde sizlere çok kolay ve nefis bir damla çikolatalı kurabiye nasıl yapılır detayları ile anlatacağız. Aslında çikolatalı kurabiye tarifi dendiğinde ilk olarak akla üzerine damla çikolatalar dökülmüş n..

Tavuklu Noodle Tarifi Sebzeli Çin Yemeği Yapımı 02:35

Tavuklu Noodle Tarifi Sebzeli Çin Yemeği Yapımı

Bu tarifimizde sizlere ülkemizde yavaş yavaş ünlü olmaya başlayan noodle yani ünlü bir çin yemeği olan çin eriştesinin videolu tarifini paylaşacağız. Yapımı gayet kolay ve çok doyurucu bir yemek olan tavuklu çin makarnas..

Ayna - Looking Glass Türkçe Dublaj Hd İzle 1:43:38

Ayna - Looking Glass Türkçe Dublaj Hd İzle

Ray ve Maggie çocuklarını feci bir kazada kaybettikten sonra hayatlarında yeni bir sayfa açmak isterler ve bunun için de daha önce tanımadıkları bir kasabada satışta bulunan bir moteli satın alırlar ve orayı işletmeye ba..

Cevizli Kolay Baklava Tarifi 06:24

Cevizli Kolay Baklava Tarifi

Malzemeler: . 18 adet hazır baklava yufkası, . 3 su bardağı çekilmiş ceviz, . 200 g tereyağ (eritilmiş halde 1,5 su bardağı), Şerbeti için; . 3 su bardağı şeker, . 3 su bardağı su, . 1 ince dilim limon. Birçoğumuz fa..

Mor Lahana Nasıl İncecik Kıyılır 00:50

Mor Lahana Nasıl İncecik Kıyılır

Videodaki alet görünüşte sıradan bir sebze soyma aparatına benziyor. Aleti sebze soyma aparatlarından ayıran kısmı ise aynı tarafta bir bölme bir de kesme yüzü olması (Bir de arka kısmında soyma aparatı var, o şu an bizi..

İlk Arınma Gecesi Türkçe Altyazılı Teaser 00:30

İlk Arınma Gecesi Türkçe Altyazılı Teaser

İlk Arınma Gecesi, her suçun 12 saat boyunca serbest olduğu bir günde yaşananları konu ediyor. Her geleneğin arkasında bir devrim yatar. Gelecek 4 Temmuz, Amerika'nın yılda 1 kez gerçekleşen, 12 saatlik yasadışılığının y..

İlk Arınma Gecesi Türkçe Altyazılı Teaser #2 00:30

İlk Arınma Gecesi Türkçe Altyazılı Teaser #2

İlk Arınma Gecesi, her suçun 12 saat boyunca serbest olduğu bir günde yaşananları konu ediyor. Her geleneğin arkasında bir devrim yatar. Gelecek 4 Temmuz, Amerika'nın yılda 1 kez gerçekleşen, 12 saatlik yasadışılığının y..

Sezen Aksu - Yetinmeyi Bilir Misin? (Official Video) 02:58

Sezen Aksu - Yetinmeyi Bilir Misin? (Official Video)

Bu şarkının bestecisi Serkan İzzet Özdoğan. Aysel’imin bana tanıştırdığı o zamanın genç yeteneklerinden biridir. Stüdyomun Kanlıca Kavacık’ta olduğu 2000’li yılların başları... Aysel, Serkan’ın çok güzel besteleri ol..

  • TEK KANAL tarafından
  • 66 görüntüleme
  • 5 yıl önce