#Başkan yardımcıları

Darbe Komisyonunda İlker Başbuğ'u Kızdıran Soru- Bunun 15 Temmuz'la İlişkisi Ne 01:09

Darbe Komisyonunda İlker Başbuğ'u Kızdıran Soru- Bunun 15 Temmuz'la İl

Darbe Komisyonunda İlker Başbuğ'u Kızdıran Soru- Bunun 15 Temmuz'la İlişkisi Ne Darbe Girişimi Araştırma Komisyonu'nda konuşan İlker Başbuğ, CHP'li Tanrıkulu'nun 27 Nisan e-muhtırası ve Dolmabahçe görüşmeleriyle ilgili ..

Chp'li Başkanı'nın Makam Otomobiline Kurşun 02:35

Chp'li Başkanı'nın Makam Otomobiline Kurşun

Chp'li Başkanı'nın Makam Otomobiline Kurşun Olay dün saat 19.30'da Avcılar Belediye Başkanı Handan Toprak Benli'nin oturduğu Ardıçlı Göl Evleri sitesinde meydana geldi. Belediye Başkanı Handan Toprak Benli site yönetimi..

Mardin’de 17 Belediye Yöneticisi Tutuklandı 01:31

Mardin’de 17 Belediye Yöneticisi Tutuklandı

Mardin Cumhuriyet Başsavcılığı’nın başlattığı soruşturma kapsamında aralarında Adliyeye sevk edilen 20 kişiden 17’si tutuklandı. Mardin adliyesine Pazar günü çıkarılan 20 kişiden Mardin Büyükşehir Belediyesi Sağlık İşle..

İsveç'te Çalışma Saatleri Azalınca Kalite Ve Verim Arttı 02:36

İsveç'te Çalışma Saatleri Azalınca Kalite Ve Verim Arttı

İsveç‘in Göteborg kentindeki Svartedalens Huzur Evi’nde çalışma saatlerinin düşürüldüğü yeni uygulama hayata geçirildi. Göteborg Belediyesi’nin iki yıl önce başlattığı ve yeni sona eren bu uygulama kapsamında huzur evin..

ABD istihbarat Kurumları Raporu_ _Emri Putin verdi, Rusya Anlaşmalı Olarak Bilgi Alış-Verişinde Bulundu 01:38

ABD istihbarat Kurumları Raporu_ _Emri Putin verdi, Rusya Anlaşmalı Ol

Amerika Birleşik Devletleri istihbarat kurumları Rusya’nın Amerikan seçimlerini etkilediği iddiaları üzerine hazırladığı raporun sonuçlarını açıkladı. Söz konusu raporda seçilmiş başkan Donald Trump’ın Rusya istihbarat ..

Obama Veda Konuşmasında Gözyaşlarına Hakim Olamadı 01:47

Obama Veda Konuşmasında Gözyaşlarına Hakim Olamadı

Beyaz Saray’daki görevini 20 Ocak’ta Donald Trump’a devredecek olan Amerika Birleşik Devletleri Başkanı Barack Obama, memleketi Chicago’da veda konuşması yaptı. Oldukça duygusal bir atmosferde geçen Obama’nın konuşması ..

AP'de Devir Teslim 01:15

AP'de Devir Teslim

Avrupa Parlamentosu’nun (AP) yeni başkanı Antonio Tajani, Strazburg’da düzenlenen törenle görevi Martin Schulz’dan devraldı. Avrupa Halk Partili Tajani, dördüncü tura kalan oylamada 282 oy alan rakibi Gianni Pittella’ya..

Trump Vize Yasaklarına Karşı Çıkan Bakanı Görevden Aldı 01:34

Trump Vize Yasaklarına Karşı Çıkan Bakanı Görevden Aldı

Amerika Birleşik Devletleri’nde Adalet Bakanlığı’nı vekaleten yürüten Sally Yates, Donald Trump’ın vize yasaklarını hukuki bulmadığı yönündeki açıklamasından sonra görevden alındı. Yates, yedi Müslüman ülkenin vatandaşl..

ABD-İsrail İlişkilerinde Yeni Dönem_ Trump Netenyahu'ya Hayal Kırıklığı Oldu 02:35

ABD-İsrail İlişkilerinde Yeni Dönem_ Trump Netenyahu'ya Hayal Kırıklığ

İsrail Başbakanı Benyamin Netanyahu, İngiltere’nin ardından şimdi de Donald Trump liderliğindeki Washington yönetimiyle bağlarını güçlendirmek için yola koyuldu. Fakat seçim kampanyası boyunca kullandığı söylem nedeniyl..

Kulüpler Birliği'nden Video Hakem ve Yabancı Kuralı Açıklaması 03:04

Kulüpler Birliği'nden Video Hakem ve Yabancı Kuralı Açıklaması

Kulüpler Birliği Vakfı Başkanı Dursun Özbek, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın kendilerinden iki yasayla ilgili çalışma yapmalarını istediğini söyledi. Vakfın başkan Özbek yönetimindeki ilk toplantısı, İstanbul'daki..

Kennedy Suikasti Belgeleri Kısmen Yayınlandı 01:00

Kennedy Suikasti Belgeleri Kısmen Yayınlandı

Amerika Birleşik Devletleri’nin suikaste kurban giden 35’inci Cumhurbaşkanı John F. Kennedy’ye düzenlenen suikastin gizli belgeleri yarım asır sonra kamuoyuna açıklandı. Amerika Birleşik Devletleri’nin suikaste kurban g..

Trump'tan Filistin'e Tehdit : Yardımları Keseriz 01:42

Trump'tan Filistin'e Tehdit : Yardımları Keseriz

ABD Başkanı Donald Trump, Filistin'i maddi yardımları kesmekle tehdit etti. Davos'taki Dünya Ekonomik Forumu'nda, İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu ile görüşen Trump, basın toplantısında İsrail-Filistin meselesine değ..

Asgari ücretin açıklanması ile birlikte işverene maliyeti de belli oldu 26:59

Asgari ücretin açıklanması ile birlikte işverene maliyeti de belli old

Başkan Recep Tayyip Erdoğan, asgari ücret 2022 zammı için Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde basın toplantısı düzenledi. Toplantıda ilk olarak Çalışma Bakanı Vedat Bilgin asgari ücret zammı açıklaması yaptı. Bilgin taraflara..

Çizmeli Kedi ve Kitty Altın Fasulyeleri Alma Peşinde 04:57

Çizmeli Kedi ve Kitty Altın Fasulyeleri Alma Peşinde

Film Shrek serisinin bir yan ürünü, 2004 yılı yapımı Shrek 2'de karakterlere katılan Çizmeli Kedi'nin daha önceki serüvenlerinin anlatıldığı sonradan yayınlanmış öncül filmi olarak çıktı. Çizmeli Kedi, yardımcıları Humpt..

Emine Erdoğan Arakanlı Sığınmacılarla Yakından İlgilendi 02:02

Emine Erdoğan Arakanlı Sığınmacılarla Yakından İlgilendi

Emine Erdoğan ve beraberindeki heyet, Arakanlı sığınmacıların Bangladeş'te barındıkları Kutupalong Kampı'nı ziyaret ederek yardım dağıttı. Erdoğan, İnsan olarak etkilenmemek mümkün değil. Allah yardımcıları olsun. İnşall..

Kar Temizleme Aracının Altında Kalmaktan Son Anda Kurtulan Adamlar 00:41

Kar Temizleme Aracının Altında Kalmaktan Son Anda Kurtulan Adamlar

Almanya'da bir hokey maçında, televizyonda röportaj vermeye çalışan sporcu ve yardımcıları kar temizleyicinin altında kalmaktan son anda kurtuldu...

  • JET TV tarafından
  • 1.116 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Demet Akalın vs Ben Fero - Özcan Show 05:15

Demet Akalın vs Ben Fero - Özcan Show

Demet Akalın trap müzik işine girer ve Ben Fero ile kapışır. Bu çetin savaşta Demet'in en büyük yardımcıları Berkcan Güven , Radi ve Terzi Niyazi'dir...

  • JET TV tarafından
  • 2.596 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Derya - Yalan Kanatlarınla (Official Video) 02:41

Derya - Yalan Kanatlarınla (Official Video)

Produced by Iad Aslan Söz/Beste: Derya Ürkmez Recorded & Mixed by JYDN Master: Nuri Singör Clip: Yönetmen: Derya Ürkmez Görüntü Yönetmeni: Bilal Baker & Burhan Ulucay Fotoğraf/Cover: Gizem Uluçay Kurgu/ Renk: Bilal Ç..

Cumhurbaşkanı Erdoğan Pakistan’ın Başkenti İslamabad’a Geldi 04:19

Cumhurbaşkanı Erdoğan Pakistan’ın Başkenti İslamabad’a Geldi

Cumhurbaşkanı Erdoğan Pakistan’ın Başkenti İslamabad’a Geldi Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, temaslarda bulunmak üzere Pakistan’ın başkenti İslamabad’a geldi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, temaslarda bulunma..

MİT'te Yeni Yapılanma- ByLock'u Deşifre Eden İsim Dış İstihbaratın Başına Geçti 00:56

MİT'te Yeni Yapılanma- ByLock'u Deşifre Eden İsim Dış İstihbaratın Baş

MİT'te Yeni Yapılanma- ByLock'u Deşifre Eden İsim Dış İstihbaratın Başına Geçti MİT'te önemli adımları atılıyor. Dış istihbarat ile özel operasyon birimleri ayrıldı. Dış istihbaratın başına ByLock'u deşifre eden müsteşa..

Ekonomi Koordinasyon Kurulu Toplantısı’nda Çıkan Kararlar(EKK) 00:44

Ekonomi Koordinasyon Kurulu Toplantısı’nda Çıkan Kararlar(EKK)

Ekonomi Koordinasyon Kurulu Toplantısı’nda Çıkan Kararlar(EKK) Başbakan Binali Yıldırım’ın başkanlığında gerçekleştirilen Ekonomi Koordinasyon Kurulu Toplantısı’nda (EKK) küresel piyasalar ve Türkiye’yi etkileyen ekonom..

Okuma Azmiyle Örnek Oluyor 03:36

Okuma Azmiyle Örnek Oluyor

Okuma Azmiyle Örnek Oluyor İzmir’de yaşayan Ziraat Yüksek Mühendisi Şener Atayiğit’in eğitim aşkı gelecek nesillere örnek oluyor. Ege Üniversitesi’nde Ziraat Mühendisliğinin yanı sıra merkezi Eskişehir'de bulunan Anadol..

ABD Dışişleri Bakanlığı'nda Üst Düzey Diplomatlar İstifa Etti 00:50

ABD Dışişleri Bakanlığı'nda Üst Düzey Diplomatlar İstifa Etti

Amerika Birleşik Devletleri Dışişleri Bakanlığı’nda görevli dört üst düzey diplomat istifa etti. Amerikan basınında yer alan haberlere göre, Dışişleri Bakanlığı müsteşarlarından Patrick Kennedy, bakan yardımcıları Joyce..

Ali Baba ve 7 Cüceler - Cem Yılmaz Hd Film 1:54:41

Ali Baba ve 7 Cüceler - Cem Yılmaz Hd Film

Film bahçe cüceleri satan, şenay cüccaciye’nin de ortağı olan, şenay ve i·lber’in, avrupa’da bir fuara katılmalarını ve burada başlarına gelen akıl almaz olayları konu alıyor. Zengin olma hayalleriyle sofya bahçecilik f..

  • Tv Series tarafından
  • 32.239 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Masum Topuz 121 FETÖ'cü  İle Görüşmüş 02:50

Masum Topuz 121 FETÖ'cü İle Görüşmüş

FETÖ’den tutuklanan ABD’nin İstanbul Başkonsolosluğu görevlisi Metin Topuz’un, 17-25 Aralık 2013 girişimini planlayıp icra eden eski emniyet müdürleri, 15 Temmuz 2016’daki darbe girişimine katılan kişiler, FETÖ’ye üye ol..

Derbinin Hakemi Belli Oldu 00:15

Derbinin Hakemi Belli Oldu

Süper Lig'in 9. haftasında 22 Ekim Pazar günü oynanacak Galatasaray-Fenerbahçe derbisini hakem Cüneyt Çakır yönetecek. Türkiye Futbol Federasyonu Merkez Hakem Kurulundan yapılan açıklamaya göre Çakır'ın yardımcıları ..

Çiftlik Bank Sahibi Mehmet Aydın'dan Açıklama 00:36

Çiftlik Bank Sahibi Mehmet Aydın'dan Açıklama

Biraz uzun ama geniş ve ayrıntılı bir tahlil yaptım bu konuyla ilgili. Okumanızı tavsiye ederim. 1. Bunların merkezi Türkiye'de değil, KKTC'deydi. Neden? diye sormadınız. Ben söyleyeyim: KKTC'yi tanıyan tek ülke Türkiy..

  • JET TV tarafından
  • 1.311 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Aziz Yıldırım'dan Ver Yansın,  Beni Sokaktaki Şerefsiz Gönderemez 07:20

Aziz Yıldırım'dan Ver Yansın, Beni Sokaktaki Şerefsiz Gönderemez

Aziz Yıldırım Beni Sokaktaki Şerefsiz Gönderemez Basında çıkan başkanlığı bıraksın söylemleri için sert açıklamalarda bulunan Yıldırım, 'Beni sokakta, 3 tane medyadaki şerefsiz ahlaksız gönderemez. Yargıtay kararının ..

The Simpsons'dan Trump'a 10 Saniyelik Mesaj 00:10

The Simpsons'dan Trump'a 10 Saniyelik Mesaj

The Simpsons 16 yıl önce yayınladığı bir bölüm ile Donald Trump'ın başkan olacağı ve ekonomik kriz yaşanacağı anlatılmış ve bu görüntüler Donald Trump'ın başkan seçilmesinden sonra çokça paylaşılmıştı. Geleceği gördüğü s..

  • Cowboy tarafından
  • 1.030 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Obamayı, BM Genel Sekreteri Beyaz Saray'da Ziyaret Etti 02:32

Obamayı, BM Genel Sekreteri Beyaz Saray'da Ziyaret Etti

Başkan Barack Obama, BM Genel Sekreteri'ni Cuma akşamı Beyaz Saray'da görüştü ve kendisini olağanüstü olarak etkili bir lider olarak nitelendirdi. Antonio Guterres, Obama ve Başkan seçilen Trump ile yakın çalışma konu..