#Başkanlık sistemine

Abd'de Bir İlk! Başörtülü Vekil Ilhan Omar Meclise Girdi 02:39

Abd'de Bir İlk! Başörtülü Vekil Ilhan Omar Meclise Girdi

Abd'de Bir İlk! Başörtülü Vekil Ilhan Omar Meclise Girdi Cumhuriyetçi aday Donald Trump'ın ABD'nin yeni başkanı olduğu seçimler sonucunda, Somali göçmeni llhan Omar da Temsilciler Meclisi'ne giren ilk başörtülü vekil ol..

Trump En Fazla Meksika Pezosu'nu Vurdu 05:49

Trump En Fazla Meksika Pezosu'nu Vurdu

Trump En Fazla Meksika Pezosu'nu Vurdu ABD'de yapılan başkanlık seçimlerinde Trump sürprizi nedeniyle Meksika Pezosu yüzde -10.9'la sert düşüş yaşadı. Yine Trump'a bağlı olarak petrol fiyatları da düştü. ABD başkanlık..

Trump Nedeniyle Dolar Uçtu 02:11

Trump Nedeniyle Dolar Uçtu

Trump Nedeniyle Dolar Uçtu Dolar/TL kuru ABD başkanlık seçimlerinin ilk sonuçları ile birlikte tarihinin en yüksek seviyesi olan 3.29'a kadar çıktı. Daha sonra biraz düşerek 3.22 seviyelerinde dengeledi. ABD başkanlık..

Amerikanın Yeni Başkanı- Donald Trump Kimdir 03:11

Amerikanın Yeni Başkanı- Donald Trump Kimdir

Amerikanın Yeni Başkanı- Donald Trump Kimdir Televizyon realite şovlarından Beyaz Saray'a giden yolculuk. ABD yeni başkanı Donald Trump Kimdir? Nasıl Başkan Oldu? Donald Trump'ın hayatına dair tüm detaylar. Aslen bir ..

Trump Karşıtı Gösteriler Sürüyor 04:07

Trump Karşıtı Gösteriler Sürüyor

Trump Karşıtı Gösteriler Sürüyor ABD’de Donald Trump’ın başkan seçilmesinin ardından ülke genelinde başlayan Trump karşıtı protestolar üçüncü gecesinde de devam etti ABD’de başkanlık seçimlerini Hilary Clinton’u yenil..

Son Dakika! Dışişleri Bakanlığı'ndan Abd'ye Seyahat Uyarısı 00:51

Son Dakika! Dışişleri Bakanlığı'ndan Abd'ye Seyahat Uyarısı

Son Dakika! Dışişleri Bakanlığı'ndan Abd'ye Seyahat Uyarısı Son dakika gelişmesi... Dışişleri Bakanlığı, vatandaşlara ABD Başkanlık seçimlerinin ardından başlayan protesto gösterileri nedeniyle seyahat uyarısında bulund..

Amerika'da  Gösteriler Dinmek Bilmiyor Sokaklar Karışık 10:13

Amerika'da Gösteriler Dinmek Bilmiyor Sokaklar Karışık

Amerika'da Gösteriler Dinmek Bilmiyor Sokaklar Karışık Trump Karşıtı Gösteriler Sürüyor ABD’de Donald Trump’ın başkan seçilmesinin ardından ülke genelinde başlayan Trump karşıtı protestolar üçüncü gecesinde de devam et..

Rus Siber Saldırı Krizi Amerikan Senatosu'nda 01:13

Rus Siber Saldırı Krizi Amerikan Senatosu'nda

Rusya’nın Amerika Birleşik Devletleri’ndeki Başkanlık Seçimleri’ne siber saldırı yoluyla müdahale ettiği suçlaması Amerikan Senatosu’nda görüşüldü. Amerikan Ulusal İstihbarat Direktörü James Clapper, Moskova yönetiminin ..

Göçmen Karşıtı Trump 'Kutsal Kentlere' Savaş Açtı 02:40

Göçmen Karşıtı Trump 'Kutsal Kentlere' Savaş Açtı

ABD’nin yeni Başkanı Donald Trump’ın göç politikasının ana hatları yavaş yavaş belli olmaya başladı. Meksika ile sınırları kapatmak, sınır kontrollerini 5 bin görevli daha ekleyerek güçlendirmek, “kutsal” sayılan ve yas..

Eksi 16 Derecede Su Altında Referanduma 'Evet' 03:07

Eksi 16 Derecede Su Altında Referanduma 'Evet'

Elazığ’ın Sivrice ilçesinde bulunan Hazar Gölü'ndeki batık kente eksi 16 derecedeki soğuğa rağmen dalış yapan, Ak Parti Elazığ milletvekili Metin Bulut, ünlü su altı fotoğrafçısı Bedri Sincar ve eğitmen Suat Toksun refer..

Başkan Mevlüt Uysal’ın Adı İBB Başkanlığı İçin Ön Plana Çıktı 00:59

Başkan Mevlüt Uysal’ın Adı İBB Başkanlığı İçin Ön Plana Çıktı

Başkan Mevlüt Uysal’ın adı İBB Başkanlığı için ön plana çıktı Kadir Topbaş’tan boşalan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı için yapılacak seçimde AK Parti’nin adayı için Başakşehir Belediye Başkanı Mevlüt Uysal’ın ad..

Mart ayında büyük saldırı geliyor : koray kamaci - istiklal gazetesi 04:41

Mart ayında büyük saldırı geliyor : koray kamaci - istiklal gazetesi

Evet sevgili dostlar son zamanlarda Türkiye üzerine büyük oyunlar oynanıyor. Bu oyunları kuranlar içteki kuklaları ile birlikte Mart ayında büyük kaoslar planladılar. Bu hususta öncelikle 20 Şubat tarihi sürekli kulağıma..

  • Umut Tv tarafından
  • 1.253 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Dünyaya Benzeyen Bir gezegen Bulundu 00:50

Dünyaya Benzeyen Bir gezegen Bulundu

Dünyaya Benzeyen Bir gezegen Bulundu Güneş sistemine en yakın yıldızın yörüngesinde dünyaya benzeyen bir gezegen bulundu...

Bilişim Uzmanlarından Düşman Hackerlara Gözdağı 05:27

Bilişim Uzmanlarından Düşman Hackerlara Gözdağı

Bilişim Uzmanlarından Düşman Hackerlara Gözdağı Son zamanlarda özellikle Amerika Birleşik Devletleri (ABD), Rusya ve Çin arasında yaşanan siber savaşların Türkiye’ye sıçrayıp sıçramayacağı sorusu akıllara gelirken, Bili..

Yıldırım_ Onları Ayrı Yargılayın 06:20

Yıldırım_ Onları Ayrı Yargılayın

Başbakan Binali Yıldırım, vatandaşın 15 Temmuz darbecilerinin yargılanmamasından rahatsız olduğuna işaret ederek, Silahı alıp insanları öldürenler belli, 'Niye bunlar hala yargılanmadı' diye soruyor bana vatandaş. 'İnsa..

Süper Ötesi Sistematik Metro Ağı 01:55

Süper Ötesi Sistematik Metro Ağı

Trenlerden bildiğimiz makas sistemini metro sistemine entegre edilmiş hali. Yalnız çok daha sistematik ve gelişmiş!..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.609 görüntüleme
  • 8 yıl önce
32. Gün-1989 Devrimi Sonrası Romanya 13:40

32. Gün-1989 Devrimi Sonrası Romanya

1989'da Nicolae Ceauşescu'nun iktidardan indirilmesi ile gerçekleşen devrim sonrasında, Romanya'da yaşanan ekonomik zorluklar ve yeni demokrasi sistemine alışılamaması. Mehmet Ali Birand'ın, dönemin Romanya Devlet Başkan..

  • TRT ARŞİV tarafından
  • 1.177 görüntüleme
  • 7 yıl önce
AB Euro'yu Korumak İçin Ek Önlemler Alıyor 01:20

AB Euro'yu Korumak İçin Ek Önlemler Alıyor

Avrupa Birliği Komisyonu Euro'nun korunması ve ekonomide istikrarı sağlamak için bazı mali tedbirler alıyor.Yeni yasalara göre Euro'yu baz almadan ticaret yapan şirketlere ek denetimler gelecek. Brexit sonrası İngiltere'..

Dünyanın En Zehirli Örümceğini Elinde Gezdiren Adam 00:55

Dünyanın En Zehirli Örümceğini Elinde Gezdiren Adam

Brezilya,Güney Amerika ve orta Amerikada bulunan bulunan bu örümcek türü (Brezilya gezgin örümceği / Brazilian Wandering Spider) ölümlerin ilk başında geliyor. Nörotoksin olarak en güçlü kimyasalı barındıran örümcek, sok..

  • JET TV tarafından
  • 1.039 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kaka Şaka Kurbanı Oldu! 01:50

Kaka Şaka Kurbanı Oldu!

MLS'de Orlando City ve New York Red Bull takımları arasında oynanan maçta, Brezilyalı yıldız Kaka şaka yapınca kırmızı kart gördü.Mücadelenin uzatma dakikalarında iki takım futbolcuları bir pozisyon sonrasında itiş kakış..

  • OFSAYT tarafından
  • 821 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Çin İsrail Teknoloji İşbirliği Rekor Artıyor 02:50

Çin İsrail Teknoloji İşbirliği Rekor Artıyor

2016'da Çin'in İsrail'e olan yatırımları, 2015'ten on kat daha fazla olan rekor bir seviyeye ulaşan 16,5 milyar ABD dolarına ulaştı. En yeni teknoloji Alanları: Yapay Zeka (Artificial intelligence), dronlar, robotlar, ..

İlk Yerli Makinalı Tüfeğin Atış Görüntüsü Yayınlandı 01:38

İlk Yerli Makinalı Tüfeğin Atış Görüntüsü Yayınlandı

MKE tarafından üretilen ilk yerli makinalı tüfeğin (MFY71) atış görüntüleri yayınlandı. Yerli makinalı tüfeğinin 2018'den itibaren envantere alınması planlanıyor. Tüfeğin atış sırasında neredeyse hiç geri tepmeden kolay ..

İlk Yerli Makinalı Tüfeğin Atış Görüntüsü Yayınlandı! 01:38

İlk Yerli Makinalı Tüfeğin Atış Görüntüsü Yayınlandı!

MKE tarafından üretilen ilk yerli makinalı tüfeğin (MFY71) atış görüntüleri yayınlandı. Yerli makinalı tüfeğinin 2018'den itibaren envantere alınması planlanıyor. Tüfeğin atış sırasında neredeyse hiç geri tepmeden kolay ..

Diyarbakır'da Nefes Kesen Operasyon Kamerada 02:07

Diyarbakır'da Nefes Kesen Operasyon Kamerada

Diyarbakır'da polisin, kasten adam öldürme suçundan kaydı olan şahsı yakalama anı MOBESE kameralarına yansıdı. Edinilen bilgilere göre, Diyarbakır'da kasten adam öldürme suçundan aranan M.B.'nin aracı Şanlıurfa yolu üze..

Mercedes-Benz Marco PoloA Luxurious Camper Van Tanıtımı 02:25

Mercedes-Benz Marco PoloA Luxurious Camper Van Tanıtımı

Marco Polo 250 d: Birleştirilmiş yakıt tüketimi: 6,2 l / 100 km; Kombine CO₂ emisyonları: 164 g / km * Entegre mutfak, iki ocaklı bir gaz ocağı, bir kompresör soğutucusu ve bir lavabo gibi katlanabilir tezgahların yanı s..

  • BETA tarafından
  • 986 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Volvo XC60 Crash Testing Testi 07:29

Volvo XC60 Crash Testing Testi

Şimdiye kadar yapılan en güvenli otomobillerden biri olan yeni XC60, yeni teknoloji ile dolu. Steer Assist, çığır açan City Safety sistemine eklendi. Oncoming Lane Mitigation adlı yeni bir güvenlik sistemi, Volvo'nun Kör..

  • BETA tarafından
  • 1.060 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Sony WI1000x ve WF 1000x Bluetooth Kulaklık İncelemesi 24:51

Sony WI1000x ve WF 1000x Bluetooth Kulaklık İncelemesi

Sony'nin yeni bluetooth kulaklıkları, WI-1000X ve WF-1000X'i inceliyoruz. Her iki kulaklık da gürültü engelleme sistemine sahip...

  • BETA tarafından
  • 953 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Samsung Galaxy Book 12 inç Laptop İncelemesi 19:43

Samsung Galaxy Book 12 inç Laptop İncelemesi

Samsung'un Galaxy Book serisinin 12 inçlik modelini inceliyoruz. Hem tablet hem de laptop olarak kullanılabilen ürün, Windows 10 işletim sistemine sahip. Donanım özellikleri de tipik bir tabletten çok daha yüksek...

  • BETA tarafından
  • 1.050 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Süt Alerjisinin Belirtileri Nelerdir 02:22

Süt Alerjisinin Belirtileri Nelerdir

Bebeklerde süt alerjisi genellikle anne sütünden ek gıdaya geçiş döneminde ortaya çıkar. Süt alerjisi tüm vücutta farklı belirtiler verebilir. Deride ürtiker, kurdeşen, kaşıntı, kızarıklık, döküntü, egzama, kuruluk gibi ..

  • NABIZ tarafından
  • 789 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Akciğer Kanseri Ameliyatı Sonrası Hasta Nelere Dikkat Etmeli 01:11

Akciğer Kanseri Ameliyatı Sonrası Hasta Nelere Dikkat Etmeli

Akciğer kanseri ameliyatı sonrasında hasta, solunum sistemine yük getiren alışkanlıklardan kurtulmalı...

  • NABIZ tarafından
  • 2.044 görüntüleme
  • 7 yıl önce