#Başkanlık sisteminin

Londra Metrosunda İzmir Marşı 00:44

Londra Metrosunda İzmir Marşı

Sosyal medya Londra metrosunda Türklerin hep bir ağızdan söylediği İzmir Marşı'nı konuşuyor. Rejim değişikliği ve başkanlık sistemi referandumu öncesi sosyal medyada hemen her gün ‘HAYIR' oyu verecek vatandaşlar tepkiler..

  • PITIRCIK tarafından
  • 806 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Herkes Bu Sokak Röportajını Konuşuyor- Neden ''Evet'' Oyu Vereceğim! 05:44

Herkes Bu Sokak Röportajını Konuşuyor- Neden ''Evet'' Oyu Vereceğim!

Bir sokak röportajına verdiği referanduma EVET diyeceğim diyen amcanın, niçin evet demesini açıklaması üzerine herkes bu memleketim insanı Nevzat amcanın mantıklı cevaplarını konuşuyor...

  • ANKA tarafından
  • 786 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Trump taraftarları- FBI Başkanı Comey Güvenilmez Biri 01:11

Trump taraftarları- FBI Başkanı Comey Güvenilmez Biri

ABD'de FBI Başkanı James Comey'nin başkanlık seçimlerine Rusya’nın müdahalesiyle Trump ekibinin Moskova ile bağlantısı olduğu iddialarını araştırdıklarını açıklaması, Trump taraftarlarını endişelendirdi. ABD Başkanının..

Dünya Haber: Trump Selefi Obama’nın İklim Eylem Planı'nı Kaldırdı 01:35

Dünya Haber: Trump Selefi Obama’nın İklim Eylem Planı'nı Kaldırdı

ABD Başkanı Donald Trump, bir “aldatmaca” olduğunu söylediği iklim değişikliği konusunda bekleneni yaptı. Trump, selefi Barack Obama’nın yürürlüğe koyduğu İklim Eylem Planı'nın iptal sürecini başlatmak için başkanlık kar..

Güçlü Türkiye İçin Bizde Varız 01:48

Güçlü Türkiye İçin Bizde Varız

Evet ile Güçlü TÜRKİYE!!!..

  • KAPALI SET tarafından
  • 945 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Evet Kampanyası Güçlü Millet Güçlü Türkiye 00:45

Evet Kampanyası Güçlü Millet Güçlü Türkiye

Rıdvan Dilmen referandum için sosyal medyadan bir video yayınlayarak 'evet' kampanyası başlatmıştı. Kampanyaya futbolcular Arda Turan ve Burak Yılmaz ile şarkıcı Murat Boz destek vermişti. Sosyal medyada da çok konuşula..

Referandum İçin Evet Diyen Ünlüler Çığ Gibi Büyüyor 05:10

Referandum İçin Evet Diyen Ünlüler Çığ Gibi Büyüyor

Başkanlık sistemi için evet diyen ünlüler Çoğalıyor...

Hülya Koçyiğit - Bir Gün Herkes Erdoğana Teşekkür Edecek 04:15

Hülya Koçyiğit - Bir Gün Herkes Erdoğana Teşekkür Edecek

Hülya Koçyiğit katıldığı televizyon programında Cumhurbaşkanımız büyük ve kalıcı hizmetlere imza attı. Bir gün herkes Recep Tayyip Erdoğan'a teşekkür edecek. dedi...

  • ANKA tarafından
  • 1.125 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kılıçtaroğlu  Yalanları ve Gerçekler!! 02:38

Kılıçtaroğlu Yalanları ve Gerçekler!!

Chp genel başkanı Kemal Kılıçtaroğlu'nun başkanlık sistemiyle ilgili açıklamalarına yine kendisinden başkasının inanması mümkün olmasa gerek:))İzlerken güleceğiniz keyifli bir haber daha sizlerle.....

  • ANKA tarafından
  • 555 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Erdoğan Partiye Ne Zaman Dönecek 01:53

Erdoğan Partiye Ne Zaman Dönecek

Türkiye 2019'dan sonra yeni bir sistemle yönetilecek. ama o süreç öncesinde Cumhurbaşkanı Erdoğan, kurucusu olduğu AK Parti'ye üye olacak, yeniden genel başkanlık koltuğuna oturacak. Peki tarih yakın mı? Erdoğan'ı o kolt..

AK Parti 21 Mayıs'ta Kongreye Gidiyor 03:31

AK Parti 21 Mayıs'ta Kongreye Gidiyor

Adalet ve Kalkınma Partisi 21 Mayıs'ta olağanüstü kongre kararı aldı. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın düzenlenecek olağanüstü kongre ile AK Parti genel başkanlık koltuğuna geri döneceği bildirildi. Detayları A Haber Ankara Koor..

City Hunter 9. Bölüm İzle 1:04:29

City Hunter 9. Bölüm İzle

City Hunter 9. Bölüm Türkçe Altyazılı Yabancı Dizi İzle City Hunter Episode 09 Kim Hana, eski bir judocu olup Kore Başkanlık Ofisi'nde koruma olarak çalışmaktadır ve kendini Ulusal İletişim Takımı'nın çalışanı Lee Yoon S..

  • KAPALI SET tarafından
  • 9.820 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Cumhurbaşkanı Erdoğan Yurda Döndü 02:12

Cumhurbaşkanı Erdoğan Yurda Döndü

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ABD ziyaretini tamamlayarak yurda döndü. New York'ta yapılan BM zirvesine katılan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, zirve sonrasında Türkiye'ye döndü. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Ankara Es..

Kadir Topbaş İstifa Etti 01:23

Kadir Topbaş İstifa Etti

İBB Başkanı Kadir Topbaş, hakkında çıkan istifa iddiaları üzerine açıklama yaptı. Belediye başkanlığı görevini bıraktığını söyleyen Topbaş 'Muhalefet buradan siyaset üretmek istiyor. Buna müsaade etmem. Ben bugün itibari..

Yerli Parayla Alışveriş Yapma Sürecini Hayata Geçirme Kararı Verdik 01:57

Yerli Parayla Alışveriş Yapma Sürecini Hayata Geçirme Kararı Verdik

İran'ın başkenti Tahran'da bir araya gelen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve İran Cumhurbaşkanı Ruhani, Türkiye-İran Yüksek Düzeyli İşbirliği Konseyi toplantısına başkanlık ettikten sonra ortak basın toplantısı düzen..

Zimbabve'de Bir Garip Darbe 03:59

Zimbabve'de Bir Garip Darbe

Zimbabve Devlet Başkanı Robert Mugabe'nin geçen hafta Başkan Yardımcısı Emmerson Mnangagwa'yı görevden alarak, partisi Zanu-PF'nin liderliği ve dolayısıyla başkanlık için eşi Grace Mugabe'yi uygun gördüğünü belli etmesi ..

Türkiye'nin Yeni Koronavirüs Merkezi Ankara Oldu 02:37

Türkiye'nin Yeni Koronavirüs Merkezi Ankara Oldu

Türkiye'nin yeni koronavirüs merkezi Ankara oldu. Başkent'teki vaka sayısı İstanbul'un iki katına çıktı. İşte bu tablo yetkilileri de teyakkuza geçirdi. Ankara Valisi Vasip Şahin de denetimlere bizzat başkanlık etti. Pek..

Biden ve Trump İlk Kez Karşı Karşıya Geldi 02:42

Biden ve Trump İlk Kez Karşı Karşıya Geldi

Amerika'da nefesler tutuldu, gözler başkanlık yolundaki ilk düelloya çevrildi. Biden ve Trump canlı yayında kozlarını paylaştı. İfadeler çok sertti, tartışma boyunca tansiyon bir an olsun düşmedi...

FBI- -Seçimlere İki Ülke Müdahale Ediyor- 01:19

FBI- -Seçimlere İki Ülke Müdahale Ediyor-

Başkanlık yarışında son viraja giren Amerika o basın toplantısını konuşuyor. FBI ve Ulusal İstihbarat’ın direktörleri kameraların karşısındaydı. Direktörler, seçimlere iki ülkenin müdahale ettiğini açıkladı, Rusya ve İra..

Joe Biden Kabinesini Açıkladı 01:55

Joe Biden Kabinesini Açıkladı

ABD’de 3 Kasım’da yapılan başkanlık seçimlerinden zaferle çıkan Joe Biden, kabinesini açıkladı. Biden'ın özellikle dış politikadaki ekibi dikkat çekti...

Biden'dan Dikkat Çeken 'Türkiye' Açıklaması 01:38

Biden'dan Dikkat Çeken 'Türkiye' Açıklaması

3 Kasım'da ABD başkanlık seçimi yapıldı. Seçimlerde Joe Biden ABD başkanı seçildi. Demokrat Biden, New York Times gazetesine telefonla bir mülakat verdi. açıklamalarında Türkiye detayı ise dikkat çekti...

Biden İçin 'Çok Cömert' Bir Not 02:33

Biden İçin 'Çok Cömert' Bir Not

ABD'de başkanlık koltuğunu devreden Trump, bu sefer geleneği bozmadı. Halefi Biden için Oval Ofis'e çok cömert bir not bıraktı. Öte yandan oval ofise yerleşen Biden masa dışında her şeyi değiştirdi...

Biden- 'Problemleri çözmek için seçildim' 09:31

Biden- 'Problemleri çözmek için seçildim'

ABD Başkanı Joe Biden, Başkanlık görevini devralmasından sonra ilk resmi basın toplantısını düzenledi. Biden, 2024 yılında yeniden ABD Başkanlığına aday olmayı planladığını belirtti...

Domenec Torrent Herhangi Bir Kaygım Yok 11:03

Domenec Torrent Herhangi Bir Kaygım Yok

Galatasaray Teknik Direktörü Domenec Torrent, sarı-kırmızılılarda yapılacak başkanlık seçiminin hatırlatılması üzerine, Benim herhangi kaygım yok. İşimi biliyorum, olabilecek maksimum puanı kazanmak. Günün sonunda eğer ..

Kılıçdaroğlu’ndan ’El Nusra’ Gafı 02:35

Kılıçdaroğlu’ndan ’El Nusra’ Gafı

Kılıçdaroğlu’ndan ’El Nusra’ Gafı CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, Cumhurbaşkanı’nın, ABD’nin YPG’ye desteğini eleştirdiği konuşmasında sarf ettiği, “Eğer DEAŞ’a karşı olanlar terör örgütü değilse o zaman El Nusra’ya niy..

Gültan Kışanak Gözaltına Alındı 01:28

Gültan Kışanak Gözaltına Alındı

Gültan Kışanak Gözaltına Alındı Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Eş Başkanları Gültan Kışanak ve Fırat Anlı, haklarındaki terör soruşturması nedeniyle gözaltına alındı. Belediye binasını abluka altına alan polis, Kışan..

Fed, Merakla Beklenen Kararını Açıkladı! Politika Faizini Değiştirmedi 02:21

Fed, Merakla Beklenen Kararını Açıkladı! Politika Faizini Değiştirmedi

Fed, Merakla Beklenen Kararını Açıkladı! Politika Faizini Değiştirmedi FED piyasanın beklentileri doğrultusunda politika faizini değiştirmeyerek yüzde 0.25 - yüzde 0.50 bandında bıraktı. FED, eylül ayı Federal Açık Pi..

Esad Beş Yıl Daha Görevde Kalmayı Planlıyormuş 01:12

Esad Beş Yıl Daha Görevde Kalmayı Planlıyormuş

Esad Beş Yıl Daha Görevde Kalmayı Planlıyormuş Suriye Cumhurbaşkanı Beşar Esad, en az 2021'e kadar görevde kalmayı planladığını söyledi. Esad, Şam'daki başkanlık sarayında İngiliz ve Amerikalı bir grup gazeteciye verd..

Cumhurbaşkanını Eleştiren Chp’li Vekile Muhtarlardan Tepki 01:36

Cumhurbaşkanını Eleştiren Chp’li Vekile Muhtarlardan Tepki

Cumhurbaşkanını Eleştiren Chp’li Vekile Muhtarlardan Tepki Zonguldak’ın Ereğli ilçesi Muhtarlar Derneği tarafından düzenlenen gecede Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı eleştiren CHP Zonguldak Milletvekili Ünal Demirta..

Hdp'ye Almanya Devlet Bakanı Böhmer'den Ziyaret 04:11

Hdp'ye Almanya Devlet Bakanı Böhmer'den Ziyaret

Hdp'ye Almanya Devlet Bakanı Böhmer'den Ziyaret Halkların Demokratik Partisi Bingöl Milletvekili Hişyar Özsoy, Türkiye'de hukukun üstünlüğü yoktur. Hukuk tamamen rafa kalkmıştır dedi HDP'li Özsoy TBMM HDP Grup Yöneti..