#Başkanlık sisteminin

Trump Telekulak İddialarını Kongre Soruştursun 00:55

Trump Telekulak İddialarını Kongre Soruştursun

ABD Başkanı Donald Trump, Barack Obama’nın seçimler sırasında, telefonlarını dinlettiği iddialarının araştırılmasını istedi. Beyaz Saray Kongre’ye 2016 yılında soruşturma gücünün yürütmenin başı tarafından suistimal edil..

Tabii ki Evet (Orjinal) 02:21

Tabii ki Evet (Orjinal)

Büyük bir millet güçlü bir devlet Son güne kadar biz varız elbet Haydi büyük ülkem haydi tam gayret Gelecek nesiller için tabii ki evet Tek millet tek vatan için toprağında yatan için Tüm ecdanın vatan için tabii ki..

  • PITIRCIK tarafından
  • 5.226 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Trump CNN'i Dövdüğü Videoyu Paylaştı 00:27

Trump CNN'i Dövdüğü Videoyu Paylaştı

Amerika Birleşik Devletleri Başkanı Donald Trump, CNN başta olmak üzere medyaya getirdiği eleştirel tepkilere bir yenisini ekledi. SAHTEKAR CNN Kendine has ironik üslubunu gösteren Trump resmi Twitter hesabından serv..

Kenya'da Muhalifler Seçim Günü Sokakta 01:04

Kenya'da Muhalifler Seçim Günü Sokakta

Kenya’da yaklaşık 20 milyon seçmen muhalefetin boykotuna rağmen yeni devlet başkanını seçmek için sandık başında. Her ne kadar seçim oldukça sıkı güvenlik önlemleri altında yapılıyor olsa da, özellikle muhalefetin kales..

Abd,ve Türkiye  Birlikte Pkk Ve Gülen Hareketini De Içeren Tüm Teröristlerle Birlikte Savaşmayı Kabul Etti 03:23

Abd,ve Türkiye Birlikte Pkk Ve Gülen Hareketini De Içeren Tüm Teröris

Washington ve Ankara, sadece deaş ile savaşmakla kalmayıp, Kürt PKK ve Fetullah Gülen hareketini de içeren tüm terörist örgütlere karşı güçlerini birleştirmeye karar verdiler. Başkanlık, Recep Erdoğan'ın Donald Trump i..

ABD Devlet Dairelerinde Kaspersky Yazılımlarını Yasakladı 06:33

ABD Devlet Dairelerinde Kaspersky Yazılımlarını Yasakladı

Rus yazılım şirketi Kaspersky Lab ürünleri Moskova güdümündeki siber saldırılara karşı korunmasız olabileceği gerekçesiyle yasaklandı. Kaspersky yöneticileri kararı eleştirdi. Amerika Birleşik Devletleri çarşamba günü ya..

Trump İlk Resmi Sağlık Muayenesinden Geçti 01:26

Trump İlk Resmi Sağlık Muayenesinden Geçti

Beyaz Saray'daki bir yılına ilişkin henüz yayımlanan ve Michael Wolff tarafından kaleme alınan Ateş ve Öfke başlıklı kitapta akli sağlığının iyi olmadığının iddia edilmesi üzerine Trump ilk kez başkanlık muayenesi nde..

Freedom House Raporuna Göre  Türkiye Özgür Olmayan Ülkeler Arasında 03:15

Freedom House Raporuna Göre Türkiye Özgür Olmayan Ülkeler Arasında

Freedom House'un özgürlükler alanındaki yeni raporu yayınlandı. Raporda Türkiye ilk kez 'kısmen özgür ülke' kategorisinden 'özgür olmayan ülkeler' ligine alındı. Rapora göre 71 ülkede sivil ve siyasi haklar konusunda g..

ABD'de Bütçe Krizi Aşıldı 01:57

ABD'de Bütçe Krizi Aşıldı

Amerika Birleşik Devletleri Kongre'sinde Demokratlar ve Cumhuriyetçilerin bütçe konusunda anlaşmaya varmalarının ardından 3 gün kapalı kalan federal hükümet yeniden açılıyor. Senato'nun ardından Temsilciler Meclisi'nde ..

Barack Obama Tribute - 1 Yaşından 55 Yaşına Kadar Resimlerle Hayatı 03:35

Barack Obama Tribute - 1 Yaşından 55 Yaşına Kadar Resimlerle Hayatı

Barack Hüseyin Obama (Барак Обама) Amerikalı bir siyasetçi ve 44. ABD Başkanıdır. O ofise seçilen ilk Afrikalı Amerikalı ve komşu Birleşik Devletler dışında doğan ilk başkan. Honolulu, Hawaii'de dünyaya gelen Obama, Harv..

Türk Mühendisler Yerli WhatsApp Olan 'Kamapp' Uygulamasını Geliştirdi. 02:33

Türk Mühendisler Yerli WhatsApp Olan 'Kamapp' Uygulamasını Geliştirdi.

Gaziantep’te elektrik elektronik mühendisi Nihat Cindioğlu, beş arkadaşıyla birlikte Türkiye’de bir ilke imza atarak, yerli WhatAapp programı geliştirdi. Yeni görüntülü ve sesle konuşma programı Kamapp, App Store, Play S..

Kabil Havalimanı'ndaki uçak kaosu! Uçağın kanadına binen Afganlar yere çakıldı 02:09

Kabil Havalimanı'ndaki uçak kaosu! Uçağın kanadına binen Afganlar yere

Afganistan'da ülkeden ayrılmak isteyen binlerce sivilin akın ettiği ve ABD askerlerinin havaya ateş açtığı Kabil Uluslararası Havalimanı'nda en az 5 kişi hayatını kaybetti. Sosyal medyada yayılan fotoğraflarda yüzlerce k..

Taliban hükümetinin Dışişleri Bakan Vekili Emirhan Muttaki, bugün Türkiye'ye geldi 02:22

Taliban hükümetinin Dışişleri Bakan Vekili Emirhan Muttaki, bugün Türk

Afganistan'daki Taliban hükümetinin Dışişleri Bakan Vekili Emirhan Muttaki, bugün Türkiye'ye geldi. Türkiye’ye gelen Muttaki, bazı Türk yetkililerle temaslarda bulunacak. Son dakika haberi: Afganistan'daki Taliban hüküme..