#Başkası adına utandığımız 6 an

Meteliksiz Hacı Bilmecesini Çözebilir Misiniz 04:32

Meteliksiz Hacı Bilmecesini Çözebilir Misiniz

Elinizde 16 bloktan oluşan bir harita var. Batıdan doğuya uzanan 5 cadde ve kuzeyden güneye uzanan 5 cadde. Siz doğuya bakan en kuzey caddede duruyorsunuz, gideceğiniz tapınağın tek girişi işe en güneydoğudaki köşede bul..

  • JET TV tarafından
  • 978 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Hindistan Taç Mahal 00:27

Hindistan Taç Mahal

Tac Mahal denince akla, “Aşk Anıtı” gelmektedir. On yedinci yüzyılda Babür İmparatorluğunun 6. hükümdarı Şah Cihan’ın, vefat eden eşi Mümtaz Mahal adına inşa ettirdiği muhteşem bir şaheserdir...

Rimel Askına Uygun Fiyatlı Ürünler Pahalı Ürünlere Karşı 11:11

Rimel Askına Uygun Fiyatlı Ürünler Pahalı Ürünlere Karşı

Merhabalar bu videomda birbirlerine ton olarak benzettiğim uygun fiyatlı ve pahalı ürünleri kullanarak bir makyaj yaptım. Bu video bir muadil videosu değil renklerin tıpatıp aynı olmadığı ürünler var zaten bende makyajı ..

Havva Yılmaz Hızlı Kirpik ve Kaş Uzatan Serum 06:49

Havva Yılmaz Hızlı Kirpik ve Kaş Uzatan Serum

Kendim deneyip onayladığım bu serumu kullandığınızda sizlerde çok iyi sonuçlar alacaksınız. Yanlış bilgilenmemek adına lütfen videoyu sonuna kadar izleyin.....

Erdoğan: Milletim TL’ye Geçişe Daha Da Yüklenmeli 01:52

Erdoğan: Milletim TL’ye Geçişe Daha Da Yüklenmeli

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, “dövizleri bozdurun” çağrısına kayıtsız kalmayan vatandaşa teşekkür etti ve milletin bu işe biraz daha yüklenmesi gerektiğini belirtti Cumhurbaşkanı Erdoğan, İstanbul’da cuma namazı s..

Mavi Marmara Davası Düştü 01:49

Mavi Marmara Davası Düştü

Mavi Marmara davasının düşürülmesine karar veren mahkeme, İsrailli askerler hakkındaki yakalama kararının kaldırılmasını hükmetti. Mavi Marmara saldırısına ilişkin İsrail Genelkurmay Başkanı olan Rau Aluf Gabiel Ashkna..

ABD'li Papaz Brunson Ev Hapsine Alındı 01:07

ABD'li Papaz Brunson Ev Hapsine Alındı

ABD'li papaz Brunson, ev hapsine alındı İzmir'de, terör örgütleri FETÖ ve PKK adına suç işlediği, casusluk yaptığı iddiasıyla hakkında 35 yıl hapis cezası istenen ABD'li din adamı Andrew Craig Brunson'un tutukluğu, sağl..

Rüyamda Seni Gördüm - The Post 10:36

Rüyamda Seni Gördüm - The Post

Herkese merhabalar, sizlerin yorumlarının önemini tekrardan vurgulayarak bunun adına geniş kapsamlı bir çalışma sergiledik. Uzun çalışmalarımız ardından sizlerin yorumlarını önemseyerek bu videoyu hazırladık. Videomuzun ..

  • JET TV tarafından
  • 269 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Kızı İle Yaptığı Paylaşımlar Eşini Kızdırdı - Deniz Akkaya Mahkemelik Oldu 01:08

Kızı İle Yaptığı Paylaşımlar Eşini Kızdırdı - Deniz Akkaya Mahkemelik

Anlaşmalı Olduğu Marka Adına Bikinili Paylaşım Yapan Deniz Akkaya’ya Kızının Da Eşlik Etmesi Birçok Kişi Tarafından Eleştirilmişti...

  • BETA tarafından
  • 83 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Kraliçe Elizabeth Hakkındaki Bu Gerçek Şaşırttı 16:24

Kraliçe Elizabeth Hakkındaki Bu Gerçek Şaşırttı

İngiltere Kraliçesi 2. Elizabeth adına, Moskova'nın merkezinde kayıtlı dört daire olduğu ortaya çıktı. Dairelerin toplam değerinin 540 milyon rubleyi (yaklaşık 8.5 milyon dolar) bulduğu açıklandı...

  • BETA tarafından
  • 103 görüntüleme
  • 5 yıl önce
İşte Trabzonspor-Adanaspor Maçının Özeti 05:29

İşte Trabzonspor-Adanaspor Maçının Özeti

Spor Toto Süper Lig'in 14. haftasının açılış maçında Trabzonspor evinde Adanaspor'u 4-1 yendi. Trabzonspor 35. dakikada Yusuf Erdoğan'ın golüyle Adanaspor karşısında 1-0 öne geçti. Adanasporlu Foguinho orta sahada ters ..

Beşiktaş - Bursaspor: 2-1 04:55

Beşiktaş - Bursaspor: 2-1

Beşiktaş, Bursaspor'u 2-1 yenerek 2 maç aradan sonra Süper Lig'de kazandı ve lider Başakşehir ile puanını eşitledi. Siyah beyazlılara galibiyeti getiren goller Cenk Tosun'dan geldi. Spor Toto Süper Lig'in 14. haftasında..

Önceden Hazırladığı Ses Kaydı ile Cenazesinde Son Şakasını Yapan Adam 01:21

Önceden Hazırladığı Ses Kaydı ile Cenazesinde Son Şakasını Yapan Adam

İrlandalı adam, ölmeden önce cenazesinde çalınması adına ses kayıtları almış ve katılan hüzünlü insanları bir anlığına da olsa güldürmeyi başarmış. Kayıtta 'Hey, merhaba! Burası çok karanlık, çıkartın beni' gibi şeyler s..

  • JET TV tarafından
  • 95 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Hakan Altun Demet Akalın'ı Tebrik Etti 03:06

Hakan Altun Demet Akalın'ı Tebrik Etti

Babası adına okul yaptıran Hakan Altun bana yol gösterdi diyen Demet Akalın'a hayırlı olsun dedi. Ne kadar çok okul olursa o kadar az cezaevi olur açıklamasında bulundu...

  • BETA tarafından
  • 110 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Abd Büyükelçiliğine Yürümek İsteyen Grup İle Polis Arasında Gerginlik 04:07

Abd Büyükelçiliğine Yürümek İsteyen Grup İle Polis Arasında Gerginlik

Başkent’te Halep’te yapılan katliamlarda hayatını kaybedenler için gıyabi cenaze namazı kılındı. Cenaze namazının ardından ABD’nin Ankara Büyükelçiliğine yürümek isteyen grup ile polisler arasında kısa süreli gerginlik y..

2016 Walt Disney'in Yılı Oldu 04:39

2016 Walt Disney'in Yılı Oldu

Aralık ayının başında gösterime giren ‘Moana’ isimli animasyon film şimdiden 2.49 milyar Dolar’lık bir hasılat rakamına ulaştı. Filmin yıl sonuna kadar 7 milyar Dolar’lık bir gişe yakalayarak yeni bir rekora imza atacağı..

عبد الحليم حافظ أي دمعة حزن لا - أول مره -   جامعة القاهرة ٣٠ يونيو ١٩٧٤ -Ay Damaet Hozn La Live 54:41

عبد الحليم حافظ أي دمعة حزن لا - أول مره - جامعة القاهرة ٣٠ يونيو ١٩

Şarkı Ay Damaet Hozn La Live Sanatçı Abd El Halim Hafez Digital Sound - Mazzika (Mazzika Group adına); Abramus Digital, BMI - Broadcast Music Inc., Stars for Art, UMPI, UNIAO BRASILEIRA DE EDITORAS DE MUSICA - UBEM, Lat..

Nasip kadar güzel bir kelime var mı? 00:35

Nasip kadar güzel bir kelime var mı?

Nasip kadar güzel bir kelime var mı? Ne eminsin, ne de ümitsiz... Ama senin adına, en iyi bilene teslimsin. . . Günaydın sağlıklı günler......

  • PengoTV tarafından
  • 104 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Tuğçe Kandemir - Annem Gibi (Gidiyorum ama Etmiyorum Eyvallah) 03:39

Tuğçe Kandemir - Annem Gibi (Gidiyorum ama Etmiyorum Eyvallah)

uğçe Kandemir 'in '' Annem Gibi '' şarkısı yorumu sizlerle. '' Annem Gibi '' sözleri; Güvenmek istedim kendime Fırsatım vardı olmadı Birazcık şahlansam yakıştırılmadı Tatmin oldular Elden bir şey gelir mi Kıymet bildi..

Milli İstihbarat Teşkilatı BAE Ajanını Yakaladı 02:01

Milli İstihbarat Teşkilatı BAE Ajanını Yakaladı

Milli İstihbarat Teşkilatı nefes kesen bir operasyona imza attı. Birleşik Arap Emirlikleri adına casusluk yapan bir ajan Türkiye’de kıskıvrak yakalandı. İşte o operasyonun detayları…..

07:36

"Down Şefler" Projesi Start Aldı

İstanbul Down Sendromu Derneği, Tomurcuk Vakfı ve Aşçılar Federasyonu’nun işbirliği ile dünyada ve Türkiye’de ilk defa gerçekleştirilecek akademik eğitim olan, Down Şefler projesi hayat buluyor. Down sendromlu gençler,..

Burhan Öçal 61 yaşında baba oldu! 14:15

Burhan Öçal 61 yaşında baba oldu!

Dünyaca ünlü müzisyen Burhan Öçal, geçtiğimiz mart ayında Melike Yıldırım ile nikah masasına oturmuştu. 61 yaşında olan Öçal baba oldu. Kızları olan çiftin bebeklerine verdiği isim de belli oldu. Ünlü çift adına panda ev..

  • GÜL tarafından
  • 360 görüntüleme
  • 4 yıl önce
KPSS 1 AYDA EĞİTİM BİLİMLERİ NASIL BİTİRİLİR ? 17:01

KPSS 1 AYDA EĞİTİM BİLİMLERİ NASIL BİTİRİLİR ?

Bu benim KPSS içeriği ile çektiğim ilk videom, bu süreçte sizlerle birlikte birbirimize faydalı olmak adına videolar çekeceğim. n..

  • GÜL tarafından
  • 240 görüntüleme
  • 4 yıl önce
FBI- -Seçimlere İki Ülke Müdahale Ediyor- 01:19

FBI- -Seçimlere İki Ülke Müdahale Ediyor-

Başkanlık yarışında son viraja giren Amerika o basın toplantısını konuşuyor. FBI ve Ulusal İstihbarat’ın direktörleri kameraların karşısındaydı. Direktörler, seçimlere iki ülkenin müdahale ettiğini açıkladı, Rusya ve İra..

Çanakkale Zaferi'nin 106. yılı 00:51

Çanakkale Zaferi'nin 106. yılı

ÖVÜN EY ÇANAKKALE CİHAN DURDUKÇA ÖVÜN! ÇANAKKALE GEÇİLMEZ..ÇÜNKÜ O SADECE BİR ZAFERİN DEĞİL, KAHRAMANLIĞIN, İMANIN, ONURUN, HAYSİYETİN BİR ULUSUN VAR OLUŞ MÜCADELESİNİN, ZAMANI VE MEKANI AŞAN, ADINA DESTANLAR YAZILACAK Ş..

Gölge (2017) Fragman 01:46

Gölge (2017) Fragman

Tarık ve Gülay yeni evli bir çifttir. Tarık reklam ve mankenlik ajansının editörlüğünü yapmakta, eşi Gülay ise yıllar önce bitirdiği üniversitedeki branşına uygun bir iş bulamamakta ve bunun ruhsal sıkıntısını yaşamaktad..

  • PengoTV tarafından
  • 928 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Murat Boz, Polisin Kız Arkadaşına Evlenme Teklifine Aracı Oldu 04:32

Murat Boz, Polisin Kız Arkadaşına Evlenme Teklifine Aracı Oldu

'Dönerse Senindir' filminin Antalya galası için kente gelen başrol oyuncusu Murat Boz, gala öncesi Beşiktaş Vodafone Arena'da düzenlenen saldırıda sağ bacağından yaralanan polis memuru Zafer Şentürk adına cep telefonu me..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.098 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Ahmet Şafak - Kara Tren Sen OĞlumu Gördün Mü 04:57

Ahmet Şafak - Kara Tren Sen OĞlumu Gördün Mü

Ben bilmem adına yemen diyorlar Orda yokmuş çayır çemen diyorlar Gidenler gidiyorda dönmüyorlar Kara tren sen oğlumu gördünmü Gördünmü gördünmü Köprü köyde vurulduda ölmedi Tüfengini vurulsada vermedi Bunca zaman..

Afrika Rallisinde 11. Etap Koşuldu 01:42

Afrika Rallisinde 11. Etap Koşuldu

Afrika Eco rallisinde cuma günü, 11. etap koşuldu. Motosiklet sınıfından Honda ile yarışan İtalyan sürücü Paulo Ceci, yarışı önde tamamlayan sporcu oldu. Geçen yılın şampiyonu Norveçli sporcu Pal Anders Ullevalseter, ya..

Altında 'taklit' modası! 02:51

Altında 'taklit' modası!

ALTIN ALMIŞ BAŞINI GİDERKEN: ELE GÜNE KARŞI BAŞINIZI ÖNE EĞDİRMEYECEK ALTERNATİF DÜĞÜN TAKILARI VAR ARTIK....YANİ BİR ZAYTUNG HABERİ DAHA GERÇEK OLDU..ÇEYREK, GRAM, GRAMIN YARIMI DERKEN,,, İMİSTASYON ALTIN DA İLGİ GÖRMEY..