#Başkasına yaptığı kendisine yapılınca tiskinen köpek

TEHLİKE ÇANLARI ÇALIYOR! 59:50

TEHLİKE ÇANLARI ÇALIYOR!

İFLASLAR, EKONOMİK KRİZ, KARA KIŞ GELİYOR! Hasat zamanı yaşanıyor! İflaslar, Ekonomik Kriz, Kara Kış... Tehlike çanları çalıyor! Göçmen adı altında geldiler! Binlerce Radikal Unsur Türkiye'de!' Düzensiz Göçmen Girişi Kon..

  • STUDIO AS tarafından
  • 44 görüntüleme
  • 2 yıl önce
Madagaskar 2 1:29:22

Madagaskar 2

Madagascar 2, Eric Darnell ve Tom McGrath'ın yönetmenliğini yaptığı 2008 yılı ABD yapımı animasyon komedi-macera filmi. Madagaskar serisinin devam filmidir...

  • Film İzle tarafından
  • 16.164 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Sınıf Başkanı Ve Yardımcısının Dramı 02:54

Sınıf Başkanı Ve Yardımcısının Dramı

İşte Bir Demokrasi Dersi Daha.Kız Öğrenci Elinden Geleni Yaptığı Halde Sınıfın Onu Dinlememesi ve Onların 100 Alması için Ağlayarak Anlatıyor. Sınıf Başkanı hep yüz alıyor ve diğer sınıf öğrencilerin de 100 alması için o..

Başbakan Yardımcısı Mehmet Şimşek“Tek Başına Hükümet Hönemleri Süreklilik Arz Etmiyor 04:21

Başbakan Yardımcısı Mehmet Şimşek“Tek Başına Hükümet Hönemleri Sürekli

Başbakan Yardımcısı Mehmet Şimşek“Tek Başına Hükümet Hönemleri Süreklilik Arz Etmiyor Başbakan Yardımcısı Mehmet Şimşek, Gaziantep'in Araban İlçesi'nde, Ak Parti Yavuzeli ve Araban ilçe teşkilatlarıyla bir araya geldi...

Başbakan Yıldırım'dan Bankacılara Uyarı: 'Tefeciliği Bırakın' 01:56

Başbakan Yıldırım'dan Bankacılara Uyarı: 'Tefeciliği Bırakın'

Başbakan Yıldırım'dan Bankacılara Uyarı: 'Tefeciliği Bırakın' Başbakan Binali Yıldırım Afyonkarahisar'da Ticaret ve Sanayi Odası'nda yaptığı konuşmada bankacıları uyararak Lütfen reel sektörün sesine kulak verin. Tefec..

Işid Petrolleri Video 02:22

Işid Petrolleri Video

Işid Petrolleri Video işidin petrol yolları işid'in bekciligini yaptıgı petrol yolları taşeron..

Şaban Oğlu Şaban - Kemal Sunal Hd Film İzle 1:30:12

Şaban Oğlu Şaban - Kemal Sunal Hd Film İzle

Süt Kardeşler - 1976 Kemal Sunal Film İzle Süt Kardeşler, yönetmenliğini Ertem Eğilmez'in yaptığı, Hüseyin Rahmi Gürpınar'ın Gulyabani isimli romanından uyarlanan, 1976 yılı yapımı bir Türk filmidir. Yıllardır kimsenin ..

  • PengoTV tarafından
  • 7.358 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Salako 1974 Kemal Sunal Film İzle 1:26:45

Salako 1974 Kemal Sunal Film İzle

Salako, 1974 yapımı yönetmenliğini Atıf Yılmaz'ın, senaryosunu Sadık Şendil ve Ertem Eğilmez'in yaptığı Türk komedi filmidir. Filmlerde figüran olarak rol alan Kemal Sunal çok beğenilmiş ve ilk kez bir filmde başrol oyna..

  • Belgesel Tv tarafından
  • 11.424 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Charlie Chaplin Sessiz Komedi 1916 25:08

Charlie Chaplin Sessiz Komedi 1916

The Immigrant, (Göçmen) Charles Chaplin' in yönetmenliğini yaptığı ve başrolünde yer aldığı 1917, ABD yapımı sessiz bir komedi filmidir.Chaplin' in Mutual Film Corporation' la çektiği sessiz filmlerin on birincisidir. C..

  • Belgesel Tv tarafından
  • 2.412 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Başbakan'dan flaş açıklamalar 01:38

Başbakan'dan flaş açıklamalar

Başbakan'dan flaş açıklamalar BAŞBAKAN Binali Yıldırım, partisinin genel merkezinde Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı'na katıldı. Başbakan Yıldırım, Milletten yana tavır koyan Sayın Devlet Bahçeli'ye de teşekkür e..

Bilge Kral-Aliya İzzetbegoviç 02:50

Bilge Kral-Aliya İzzetbegoviç

Bilge Kral-Aliya İzzetbegoviç Bosna kahramanı 'bilge kral' Aliya İzzetbegoviç'in on üçüncü ölüm yıl dönümünde, silah arkadaşı emekli albay Şerif Petkoviç Türkiye'ye geldi. İstanbul'da birçok anma etkinliğine katılacak ..

23 Nisan İle 29 Ekim-i Karıştıran Kılıçdaroğlu 00:37

23 Nisan İle 29 Ekim-i Karıştıran Kılıçdaroğlu

23 Nisan İle 29 Ekim-i Karıştıran Kılıçdaroğlu CHP'nin çağrısıyla yapılan Anıtkabir'e Cumhuriyet Yürüyüşü için 1. Meclis önünde toplanıldı. Kortejin başında bulunan Kılıçdaroğlu, gazetecilere yaptığı açıklamasında 23 Ni..

Bahçeli'den Cumhuriyet Gazetesi Soruşturmasına Tam Destek 05:43

Bahçeli'den Cumhuriyet Gazetesi Soruşturmasına Tam Destek

Bahçeli'den Cumhuriyet Gazetesi Soruşturmasına Tam Destek MHP lideri Bahçeli, Cumhuriyet Gazetesinin bazı yönetici ve yazarlarının gözaltına alındığı soruşturmaya destek verdi. Bahçeli: Adında Cumhuriyet olup da, Cumhur..

Kılıçdaroğlu'ndan Bahçeli'ye 'Başkanlık Sistemi' Çağrısı 06:59

Kılıçdaroğlu'ndan Bahçeli'ye 'Başkanlık Sistemi' Çağrısı

Kılıçdaroğlu'ndan Bahçeli'ye 'Başkanlık Sistemi' Çağrısı CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, “Sayın Devlet Bahçeli’ye de söylüyorum, Türkiye’yi bölme projesidir başkanlık sistemi dedi. CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğl..

Erdoğan Sert Çıktı- Asla İzin Vermeyiz 06:11

Erdoğan Sert Çıktı- Asla İzin Vermeyiz

Erdoğan Sert Çıktı- Asla İzin Vermeyiz Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Batı'ya sert eleştirilerde bulunarak Suriye'deki insani sorumluluk konusunda sınıfta kalanların bize ders vermesine izin vermeyiz dedi. Cumh..

Nostaljik TRT Reklam Kuşağı (1981-1983) 06:14

Nostaljik TRT Reklam Kuşağı (1981-1983)

TRT'nin 1981-1983 yılları arasında yaptığı renkli yayın denemelerinde yayınlanan reklamlar...

Düdüklü Tencere Patladı, Yüzü Yandı 05:38

Düdüklü Tencere Patladı, Yüzü Yandı

Düdüklü Tencere Patladı, Yüzü Yandı Aşure yaptığı sırada ocak üzerindeki bulunan düdüklü tencerenin patlamasıyla, Nazlı Biçer Ertuğ'un yüzü ve vücudunun büyük bölümü yandı...

Kibar Feyzo Film İzle 1:23:33

Kibar Feyzo Film İzle

Özet ve Detaylar Filmin Konusu Feyzo askerden döndüğünde ilk aşkı ve yıllardır sevdiği kadın olan Gülo'yu babasından istemeye karar verir. Gülo köyün ağası Maho Ağa'nın kızıdır ve Maho Ağa kızını en çok başlık parası ver..

  • dizi tarafından
  • 5.138 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Kurtulmuş'tan Musul Operasyonu Açıklaması 01:36

Kurtulmuş'tan Musul Operasyonu Açıklaması

Kurtulmuş'tan Musul Operasyonu Açıklaması BAŞBAKAN Yardımcısı ve Hükümet Sözcüsü Numan Kurtulmuş, Bakanlar Kurulu toplantısının ardından, Musul operasyonuyla ilgili yaptığı açıklamada Türkiye bu harekatın içerisinde na..

Rize’de Heyelan- 2 Ölü 02:55

Rize’de Heyelan- 2 Ölü

Rize'nin Pazar İlçesi'nde şiddetli yağış sonrası meydana gelen heyelanda yıkılan evinde altında kalan karı koca hayatlarını kaybetti. Rize'de etkili olan şiddetli yağış Pazar İlçesi Aktaş Köyü İnce Mahalle'de bu gece sa..

Can Dündar Hakkındaki İddianame Tamamlandı 03:25

Can Dündar Hakkındaki İddianame Tamamlandı

Can Dündar Hakkındaki İddianame Tamamlandı Can Dündar'ın “Terör örgütlerinin yayınlarını basmak veya yayınlamak suçundan 1 yıldan 3 yıla kadar hapsi istendi. Davanın ilk duruşması 22 Aralık'da yapılacak. Gazeteci – Ya..

Uğur MUMCU'nun Köy Enstitüleri Konuşması 09:43

Uğur MUMCU'nun Köy Enstitüleri Konuşması

Rahmetli Uğur Mumcu'nun bir panelde yaptığı Köy Enstitüleri ile ilgili konuşmasında : Halk Din sömürsünü affetmiyor diyor..

  • PengoTV tarafından
  • 1.274 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Milli boksör Ali Eren Bir Rakibine Daha Havlu Attırdı 01:05

Milli boksör Ali Eren Bir Rakibine Daha Havlu Attırdı

Milli boksör Ali Eren Bir Rakibine Daha Havlu Attırdı Olimpiyat boksörümüz Ali Eren Demirezen, Hamburg'da çıktığı maçta İsveçli rakibini omzundan sakatladı. İsveçli ağır siklet Alexander Todorovic karşısında muhteşem b..

Rakka Operasyonu Başladı 01:51

Rakka Operasyonu Başladı

Rakka Operasyonu Başladı Suriye'nin Rakka kentinin DAEŞ'ten kurtarılması için aylardır hazırlığı yapılan Rakka operasyonu 'Fırat'ın Gazabı' adıyla başladı. Yapılan açıklamada ABD'nin de DSG'ye havadan destek vereceği ak..

Abd'den Pkk_Pyd'ye Havadan Silah Yardımı 00:28

Abd'den Pkk_Pyd'ye Havadan Silah Yardımı

Abd'den Pkk_Pyd'ye Havadan Silah Yardımı ABD'nin, PKK/PYD'ye silah yardımı yaptığı ana ilişkin görüntüler ortaya çıktı...

Korku Seansi 2 The Conjuring 2 2:13:52

Korku Seansi 2 The Conjuring 2

KORKU SEANSI 2 ÖZET ve Detay Korku Seansı Yine Korkutmaya Geliyor Korku filmleri dünyanın her yerinde en zor yapılan film türlerindendir. İnsanlarda inandırıcılık sağlaması ve korkuya sevk etmesi biraz zor olmaktadır. F..

  • Film İzle tarafından
  • 4.137 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Gülen Son Arzusunu Açıkladı- Onların Yüzüne Tükürmeden Gidersem 05:31

Gülen Son Arzusunu Açıkladı- Onların Yüzüne Tükürmeden Gidersem

Gülen Son Arzusunu Açıkladı- Onların Yüzüne Tükürmeden Gidersem Gülen Cemaati'nin lideri Fethullah Gülen son arzusunun, kendisini ve cemaatini terörist ilan edenlerin yüzlerine tükürmek olduğunu söyledi. Gülen Cemaat..

Canim Kardeşi̇m 10.Bölüm Annemi̇ze Yardim Edeli̇m 09:27

Canim Kardeşi̇m 10.Bölüm Annemi̇ze Yardim Edeli̇m

Çocuklar annelerinin işten gelip ev işleri yaptığı için çok yorgun düştüğüne inanırlar. Ve sözde annelerine yardım etmek için ev işlerine soyunurlar. Ev biran da savaş alanına döner. Evi temizlemek Lale hanıma düşer. Hay..

  • ÇocukTV tarafından
  • 1.017 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Kuzucuk Deney 03:42

Kuzucuk Deney

Leylek, Kuzucuk ve Horoza bir laboratuvarda deney yapmayı öğretiyordur. Yaptığı deney, kuzucuk ve horozu çok etkiler. Bu yüzden leylek ara verdiğinde çaktırmadan laboratuvara girerler ve deneyi kendi başlarına yapmaya ça..

  • ÇocukTV tarafından
  • 1.172 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Kuzucuk Uçak 03:32

Kuzucuk Uçak

Kuzucuk oyuncak bir uçakla oynuyordur. Bu sırada tepeliğin arkasında gerçek bir uçak görür ve uçurmak ister. Nasıl uçuracağını bilemediğinden tüm düğmelerine basar. Bu sırada hareket eden uçak leyleğin yuva yaptığı rekla..

  • ÇocukTV tarafından
  • 1.050 görüntüleme
  • 8 yıl önce