#Başkasına yaptığı kendisine yapılınca tiskinen köpek

Bayer Leverkusen 2-4 Atletico Madrid (Maç Özeti - 21 Şubat 2017) 07:30

Bayer Leverkusen 2-4 Atletico Madrid (Maç Özeti - 21 Şubat 2017)

Atletico tur kapısını araladı: 2-4 Şampiyonlar Ligi ikinci tur ilk maçında Leverkusen'i deplasmanda 4-2 yenen Atletico Madrid, rövanş için avantaj elde etti. Karşılaşmaya baskılı başlayan taraf, ev sahibi Leverkusen old..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.065 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Tarihte Bu Ay 17.Bölüm izle 23:10

Tarihte Bu Ay 17.Bölüm izle

Metin Canbaz'ın sunuculuğunu yaptığı programın 17. bölümünde; Malazgirt Savaşı, Bitlis'in düşman işgalinden kurtuluşu, Başkomutanlık Meydan Muharebesi ve 2. Kıbrıs Barış Harekatı konu edilmektedir...

  • TRT ARŞİV tarafından
  • 1.091 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Tarihte Bu Ay 19.Bölüm izle 17:59

Tarihte Bu Ay 19.Bölüm izle

Nedim Erağan'ın sunuculuğunu yaptığı programın 19. bölümünde; Darülfünun, doğu illerinin Ruslar'dan kurtarılması ve Kahramanmaraş'ın düşman işgalinden kurtuluşu konu edilmektedir...

Tarihte Bu Ay 20.Bölüm izle 20:19

Tarihte Bu Ay 20.Bölüm izle

Hayri Küçükdeniz'in sunuculuğunu yaptığı programın 20. bölümünde; Yıldırım Bayezid dönemi, 19. yy.'da Osmanlı Devleti, İnönü Savaşları ve Halifeliğin Kaldırılması konu edilmektedir...

Tarihte Bu Ay 21.Bölüm izle 28:50

Tarihte Bu Ay 21.Bölüm izle

Nedim Erağan'ın sunuculuğunu yaptığı programın 21. bölümünde; Atatürk'ün Ankara'ya gelişi, Gaziantep'in kurtuluşu, kadınlara seçme ve seçilme hakkının verilmesi, Kıyafet Devrimi, zaman ölçülerinin değişmesi ve İnsan Hakl..

Tarihte Bu Ay 22.Bölüm izle 29:36

Tarihte Bu Ay 22.Bölüm izle

Nedim Erağan'ın sunuculuğunu yaptığı programın 22. bölümünde; Mustafa Reşid Paşa'nın hayatı, Birinci İnönü Zaferi, Kazım Karabekir, Teşkilat-ı Esasiye Kanunu'nun kabulü ve Fahri Kopuz konu edilmektedir...

Tarihte Bu Ay 23.Bölüm izle 23:29

Tarihte Bu Ay 23.Bölüm izle

Nedim Erağan'ın sunuculuğunu yaptığı programın 23. bölümünde; Kars ve İstanbul'un kurtuluşu, Mondros ve Mudanya Mütarekesi konu edilmektedir..

31 İlde FETÖ Operasyonu 100 Gözaltı Kararı 00:27

31 İlde FETÖ Operasyonu 100 Gözaltı Kararı

Konya merkezli 31 ilde Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanmasına (FETÖ/PDY) yönelik yürütülen soruşturma kapsamında 100 kişi hakkında gözaltı kararı çıkarıldı. Konya merkezli 31 ilde FETÖ/PDY soruşturması kaps..

Fenerbahçe Rövanşı Aldı 03:26

Fenerbahçe Rövanşı Aldı

Basketbol THY Avrupa Ligi'nin 23. haftasında Fenerbahçe, sahasında Yunanistan'ın Olympiakos takımını 67-64 yendi. Bu sonuçla Fenerbahçe 23. maçında 15. galibiyetini elde etti. Yunan temsilcisinin ise 3 maçlık galibiyet ..

Harry Kane Gururla Sunar 02:53

Harry Kane Gururla Sunar

Premier Lig'de günün tek maçında Tottenham, Stoke City'i 4-0 mağlup etti. 3 gol ve 1 asistle oynayan Harry Kane maçın yıldızı olurken, son 9 maçta 3. kez hat-trick yaptı. White Hart Lane'de adete tek kişilik resital ver..

Francis Kone'nin Rakip Kalecinin Hayatını Kurtarması 00:43

Francis Kone'nin Rakip Kalecinin Hayatını Kurtarması

Çek Ligi'nde Bohemians 1905 ile Slovacko arasında oynanan maçta çok talihsiz bir pozisyon yaşandı. Karşılaşmanın 30. dakikasında mücadele 0-0 devam ederken Bohemians 1905 kalecisi Martin Berkovic, takım arkadaşı Daniel ..

  • PITIRCIK tarafından
  • 676 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Tarihte Bu Ay 26.Bölüm izle 31:30

Tarihte Bu Ay 26.Bölüm izle

Nedim Erağan'ın sunuculuğunu yaptığı programın 26. bölümünde; İzmir'in İşgali, Darüşşafaka'nın kuruluşu, Mustafa Kemal Atatürk'ün Samsun'a çıkışı ile Zonguldak, Sakarya ve Kocaeli'nin kurtuluşu konu edilmektedir...

Tarihte Bu Ay 27.Bölüm izle 25:01

Tarihte Bu Ay 27.Bölüm izle

Açıklama: Nedim Erağan'ın sunuculuğunu yaptığı programın 27. bölümünde; Mardin, Edirne ve Tekirdağ'ın kurtuluşu, saltanatın kaldırılması, Türk Alfabesi'nin kabulü ve Gazi Mustafa Kemal'e Atatürk soyadının verilmesi konu ..

Tarihte Bu Ay 28.Bölüm izle 30:18

Tarihte Bu Ay 28.Bölüm izle

Nedim Erağan'ın sunuculuğunu yaptığı programın 28. bölümünde; 3. Selim, 2. Meşrutiyet'in ilanı, Erzurum Kongresi, Montrö Boğazlar Sözleşmesi ve Hatay'ın Anavatana katılması konu edilmektedir...

Tarihte Bu Ay 29.Bölüm izle 23:16

Tarihte Bu Ay 29.Bölüm izle

Nedim Erağan'ın sunuculuğunu yaptığı programın 29. bölümünde; Malazgirt Meydan Savaşı, Nabizade Nazım, 1. Dünya Savaşı'nda Rus Cephesi, Kurtuluş Savaşı ve Şapka Kanunu konu edilmektedir...

Heijan feat Muti - Abin Dızo Bremın 02:12

Heijan feat Muti - Abin Dızo Bremın

Aç sesi aç aç Aç sesi aç aç Kaldır elleri kır kilitleri Abin dızzo bremın Köşeler canlı gençler heyecanlı Süzüyorum şehri gözlerim kapalı Yolunda herkez amaçlar farklı Kafalar jüpiter uranüs ve marstı Amaç hızsa bizde li..

Erkan Tan  Manşetlerle Hükümeti Değiştirmek İstediler 04:23

Erkan Tan Manşetlerle Hükümeti Değiştirmek İstediler

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın terbiyesizlik ve seviyesizlik olarak nitelendirdiği Hürriyet'in Karagah Rahatsız haberi, akıllara gazetenin geçmişini getirdi. Hürriyet'in kirli geçmişini A Haber ekranlarında ya..

Adil Öksüz'ün Yengesine Gözaltı 00:27

Adil Öksüz'ün Yengesine Gözaltı

Karabük'te, Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması'na (FETÖ/PDY) yönelik yürütülen soruşturma kapsamında, FETÖ'nün hava kuvvetleri imamı olduğu belirtilen firari Adil Öksüz'ün yengesi gözaltına alındı. Ad..

Morgan Türkçe Dublajlı Hd Filmini İzle 1:31:52

Morgan Türkçe Dublajlı Hd Filmini İzle

Çok büyük bir şirketin gizli laboratuarlarda yaptığı çalışmalar sonucunda yetiştirilen , yapay dna'lara ve doğa üstü güçlere sahip morgan (anya taylor-joy), son derece hızlı bir gelişim süreci göstermetedir. 1 ayda konu..

  • Tv Series tarafından
  • 4.243 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Tarihte Bu Ay 30.Bölüm izle 25:32

Tarihte Bu Ay 30.Bölüm izle

Nedim Erağan'ın sunuculuğunu yaptığı programın 30. bölümünde; Preveze Deniz Savaşı, Sivas Kongresi, Sakarya Meydan Muharebesi ve Atatürk'e gazilik ünvanı verilmesi konu edilmektedir...

Tarihte Bu Ay 31.Bölüm izle 20:54

Tarihte Bu Ay 31.Bölüm izle

Nedim Erağan'ın sunuculuğunu yaptığı programın 31. bölümünde; Mondros ve Mudanya Mütakeresi, İstanbul'un kurtuluşu, Ankara Radyosu'nun açılış süreci ve Cevat Şakir Kabaağaçlı konu edilmektedir...

Tarihte Bu Ay 32.Bölüm izle 24:54

Tarihte Bu Ay 32.Bölüm izle

Nedim Erağan'ın sunuculuğunu yaptığı programın 32. bölümünde; Mardin'in Fransızlar tarafından işgali, Mudanya Ateşkes Antlaşması, saltanatın kaldırılması, Şapka Kanunu, Tekke ve Zaviyelerin kapatılması, Harf İnkılabı ve ..

Tarihte Bu Ay 33.Bölüm izle 22:45

Tarihte Bu Ay 33.Bölüm izle

Hayri Küçükdeniz'in sunuculuğunu yaptığı programın 33. bölümünde; 1. İnönü Savaşı, Teşkilat-ı Esasiye ve milli mücadele dönemi konu edilmektedir...

Tarihte Bu Ay 34.Bölüm izle 20:14

Tarihte Bu Ay 34.Bölüm izle

Hayri Küçükdeniz'in sunuculuğunu yaptığı programın 34. bölümünde; 1. Dünya Savaşı, Anadolu'nun düşman işgalinden kurtuluşu, Kahramanmaraş'ın işgali, Türk Hukuk İnkılabı ve Türk Medeni Kanunu'nun kabulü konu edilmektedir...

 Erdoğan'dan Kılıçdaroğlu'nun Gafına Yanıt 02:17

Erdoğan'dan Kılıçdaroğlu'nun Gafına Yanıt

Ankara'da TÜGEF'in etkinliğinde konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun yaptığı gafla ilgili konuştu. Ana muhalefetin başındaki zat diyor ki, 'Hayır oyunun hiçbir vebali yok'. Bunla..

Fetih 1453 Full Hd İzle 2:35:59

Fetih 1453 Full Hd İzle

Babası II. Murat'ın ölümü üzerine ikinci kez tahta çıkan II. Mehmet'in şimdi kafasında gerçekleştirmesi gereken ilk öncelik Bizans İmparatorluğu'nun son toprağı olan Konstantinapolis'i Osmanlı Devleti'ne katmaktır. Bu uğ..

  • Tv Series tarafından
  • 37.643 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Biber Görünümlü Limon 01:45

Biber Görünümlü Limon

Mersin'in Silifke ilçesinde limon ağacında bulunan “biber görünümlü limon” görenleri hayrete düşürdü. Silifke’de yaşayan ve çiftçilik yapan Erhan Nizamoğlu, limon bahçesinde limon toplarken ağaçtaki limonların yanında b..

ABD - ÇİN FÜZE GERİLİMİ 01:05

ABD - ÇİN FÜZE GERİLİMİ

ABD’nin BM Daimi Temsilcisi Nikki Haley, Washington’un son dönemlerde füze denemeleriyle tepki çeken Kuzey Kore politikasını gözden geçirdiğini söyledi. ABD’nin Güney Kore’ye gelişmiş füze savunma sistemi yerleştirmesin..

Afganistanda Bir Kadın Zinadan Kurşuna Dizildi 01:19

Afganistanda Bir Kadın Zinadan Kurşuna Dizildi

Afganistan'ın bir çok bölgesini denetleyen Taliban gerillaları, zina yaptığı gerekçesiyle suçlu bulunan bir kadının kurşuna dizilme sahnesinin videosunu yayınladı. Video kaydı Reuters haber ajansı tarafından dünyaya dağı..

Tarihte Bu Ay 35.Bölüm izle 25:00

Tarihte Bu Ay 35.Bölüm izle

Nedim Erağan'ın sunuculuğunu yaptığı programın 35. bölümünde; Mardin, Tekirdağ ve Edirne'nin kurtuluşu, Harf Devrimi, Soyadı Kanunu, İstanbul Hükümeti ve Ankara Hükümeti konu edilmektedir...

  • TRT ARŞİV tarafından
  • 1.009 görüntüleme
  • 7 yıl önce