#Başkasına yaptığı kendisine yapılınca tiskinen köpek

 Fethiye'de Hadise ve Grup Kolpa Konseri 05:42

Fethiye'de Hadise ve Grup Kolpa Konseri

Muğla’nın Fethiye ilçesinde, Babadağ teleferik projesinin temel atma töreninde konser veren Hadise, giydiği transparan elbisesi ve yaptığı danslarla yürekleri hoplattı. Fethiye'nin Ölüdeniz Mahallesindeki Belceğiz Plajı..

  • ANKA tarafından
  • 931 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Parkurcu Gençler Tarihi Kaleiçi Surlarında Ölümle Dans Etti 10:03

Parkurcu Gençler Tarihi Kaleiçi Surlarında Ölümle Dans Etti

Yaptığı tehlikeli macera anılarını kamerayla kaydedip sosyal medya üzerindeki aboneleriyle paylaşan Faster Andü ve Pavel Smirnova’nın, Antalya’nın tarihi Kaleiçi semti yat limanı çevresindeki kayalıklarda yaptığı birbiri..

  • JET TV tarafından
  • 1.157 görüntüleme
  • 6 yıl önce
MİT TIR'ları Kumpasının İzleri Aydın Engin'in Telefonunda 02:19

MİT TIR'ları Kumpasının İzleri Aydın Engin'in Telefonunda

Cumhuriyet yazarı Aydın Engin'in cep telefonundan, MİT TIR'ları kumpasında Enis Berberoğlu'nu işaret eden ancak gazetede yayımlanmayan röportaj kayıtları çıktı. İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı'nın başlattığı MİT TIR'lar..

Kapısı Açık Otomobille Drift Kamerada 00:14

Kapısı Açık Otomobille Drift Kamerada

İstanbul Hadımköy’de geçtiğimiz günlerde kaydedilen görüntü bir kez daha drift terörünü gözler önüne serdi. Kameralara yansıyan görüntülerde bir kişinin sürücü kapısını açık bıraktığı otomobille drift yaptığı görülüyor. ..

İran'dan Füze Kabiliyeti Ve Orduyu Güçlendirme Hamlesi 00:52

İran'dan Füze Kabiliyeti Ve Orduyu Güçlendirme Hamlesi

ABD Başkanı Donald Trump'ın İran ve varılan nükleer anlaşmayı hedef alan sözlerine İran'dan karşılık geldi. Cumhurbaşkanı Ruhani, ülkesinin ordusunu ve füze kabiliyetlerini güçlendireceğini açıkladı. İran Cumhurbaşkanı H..

Ürdün Prensi 2. Hüseyin Bin Abdullah: Bir Rüyamız Var 04:16

Ürdün Prensi 2. Hüseyin Bin Abdullah: Bir Rüyamız Var

Ürdün Prensi 2. Hüseyin bin Abdullah, ABD'nin New York eyaletinde devam eden Birleşmiş Milletler Genel Kurulu 72. oturumunda yaptığı konuşmada ülkesinde baskı gören gençleri savunarak, “Bir rüyamız var” dedi. Ürdün Kralı..

Ünlü Şarkıcının Eşi Şans Eseri O Jette Değildi 02:21

Ünlü Şarkıcının Eşi Şans Eseri O Jette Değildi

Atatürk Havalimanı’nda pistten çıkarak yanan özel jette, ünlü şarkıcı Gökhan Güney’in eşi Özlem Güney’in hostes olarak görev yaptığı, fakat özel bir işi olduğu için uçuşa gitmediği öğrenildi. Yaralanan arkadaşlarını hast..

Suudi Kralı, Kadınların Araba Kullanmalarının Yolunu Açtı 00:42

Suudi Kralı, Kadınların Araba Kullanmalarının Yolunu Açtı

Suudi Arabistan Salı günü yani 26.09.2017 yaptığı açıklamada, kadınların aşırı denetleyici krallıkta kadınların bastırılmasının küresel bir simgesi haline gelen uzun süredir devam eden bir politikayı sona erdirerek, kadı..

Kürtlerin Duygularına Tercüman Olan Amca 01:39

Kürtlerin Duygularına Tercüman Olan Amca

Diyarbakır'da Selahattin Demirtaş'ın yaptığı çağrı sonucu çıkan 6-7 Ekim olaylarında 3 arkadaşıyla birlikte vahşice öldürülen Hasan Gökgöz'ün babası Mehmet Gökgöz'ün yaptığı konuşma büyük beğeni kazandı...

TİKA'nın Yardımları Türkiye'nin Yardımlarının Sadece Yüzde 2.7'sini Oluşturuyor 01:13

TİKA'nın Yardımları Türkiye'nin Yardımlarının Sadece Yüzde 2.7'sini Ol

Türk İşbirliği ve Koordinasyon Ajansı Başkanlığının (TİKA), geçen yıl yaptığı yardım miktarı, Türkiye'nin yaptığı resmi kalkınma yardımının yüzde 2,7'sini oluşturuyor...

İnce'nin Demirtaş Yalanı Böyle Ortaya Çıktı 01:18

İnce'nin Demirtaş Yalanı Böyle Ortaya Çıktı

Muharrem İnce bugün yaptığı basın toplantısında 'Demirtaş'a hiçbir zaman özgürlük istemedik' derken yaptığı konuşmalar kendisini yalanlıyor...

Son Dakika: AK Parti'nin İBB Adayı Belli Oldu 00:57

Son Dakika: AK Parti'nin İBB Adayı Belli Oldu

K Parti'nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı, Başakşehir Belediye Başkanı Mevlüt Uysal oldu. Uysal'ın adaylığını Genel Başkan Yardımcısı Erol Kaya açıkladı. Uysal yaptığı ilk açıklamada AK Parti'nin İstanbul Bü..

Bozdağ'dan MTV Müjdesi Geldi 02:22

Bozdağ'dan MTV Müjdesi Geldi

Başbakan Yardımcısı ve Hükümet Sözcüsü Bekir Bozdağ son günlerin en çok konuşulan konularından biri olan Motorlu Taşıt Vergisi'ne yapılan zam hakkında açıklamalarda bulundu.Hükümet Sözcüsü Bekir Bozdağ yaptığı açıklamala..

Tokmakla Vurarak Arkadaşının Aklını Başından Aldı 00:46

Tokmakla Vurarak Arkadaşının Aklını Başından Aldı

Tüm dikkatini yaptığı işe veren kaynakçı arkadaşını kaynak yaptığı yere tokmak ile vurup ölümüne korkutan adamın o görüntüleri.....

  • JET TV tarafından
  • 910 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Serhat Akın'ın Adem Kılıççı Iddiasına Sema Aydemir'den Açıklama 02:36

Serhat Akın'ın Adem Kılıççı Iddiasına Sema Aydemir'den Açıklama

İddiaları yalanlayan Sema Aydemir yaptığı açıklamada, Adem benim dostum, kardeşim. Serhat'ın yaptığı ayıp ifadelerini kullandı...

  • BETA tarafından
  • 1.124 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Survi̇vor'da 2. Aşk Kaçamaği Şampi̇yon Adem Kiliççi Sema Aydemi̇r Aşk Yaşiyor (Serhat Akin Açikladi) 11:23

Survi̇vor'da 2. Aşk Kaçamaği Şampi̇yon Adem Kiliççi Sema Aydemi̇r Aşk

urvivor adem sema aşk sözleri--survivor adem sema anlat bakalım da neler oldu? Serhat Akın'dan açıklama: Adem Kılıççı ve Sema Aydemir aşk yaşıyor-Survivor 2018'in finalinin ardından açıklamalarda bulunan Serhat Akın, şam..

  • BETA tarafından
  • 1.859 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Osmanlıspor   Kardemir Karabükspor 3-0 Özet 02:25

Osmanlıspor Kardemir Karabükspor 3-0 Özet

Süper Lig'in 9. haftasındaki Osmanlıspor, sahasında ağırladığı Kardemir Karabükspor'u 3-0 mağlup ederek Süper Lig'deki ikinci galibiyeti elde etti. Maçın 10. dakikada Maxsö'den dönen topu ceza alanı sağ çaprazında önün..

Erzurum'da Araçtan Hırsızlık Güvenlik Kamerasında 00:34

Erzurum'da Araçtan Hırsızlık Güvenlik Kamerasında

Erzurum'da bir hafta içinde 6 araçtan hırsızlık yaptığı güvenlik kamerası kayıtlarıyla tespit edilen zanlı tutuklandı. Zanlının bulunduğu yerde araştırma yapan polis, çalınan bir otomobil ile 6 otomobil teybi, 7 hoparlör..

Demet Akalın Süperstar Ajda Pekkan’a Neden Takıldı 14:48

Demet Akalın Süperstar Ajda Pekkan’a Neden Takıldı

TİM Maslak Show Center'da düzenlenen ödül törenine, Murat Yıldırım, Esra Erol, Soner Sarıkabadayı, Berkay, Yavuz Seçkin, Banu Parlak, Mahmut Tuncer, Emre Aydın, Ebru Yaşar, Yaşar İpek ve Demet Akalın gibi ünlü isimler ka..

  • BETA tarafından
  • 1.025 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Öğretmen Müdür Yardımcısını Bıçakladı 03:53

Öğretmen Müdür Yardımcısını Bıçakladı

Edinilen bilgilere göre, ilçedeki bir lisede görev yapan öğretmen Y.T, Tire Öğretmenevi'nin bahçesine otomobilini park etti. Öğretmenevi Müdür Yardımcısı Yavuz Kuru, kan kampanyası yoğunluğu nedeniyle Y.T.'den otomobili ..

Hırsızlar Kasayı Çaldı Serveti Alamadan Bahçeye Attı 01:15

Hırsızlar Kasayı Çaldı Serveti Alamadan Bahçeye Attı

Edinilen bilgiye göre olay, Yüreğir ilçesine bağlı Kışla Mahallesi 4 bin 393 sokakta bir evin 2'nci katında meydana geldi. İddiaya göre, Sivas'a giden Zeki Çoban'ın evine giren hırsızlar, televizyon ve evdeki çelik kasay..

Mehmet Erdem Moda Kayıkhane Sahnesi̇nde Coşturdu 10:32

Mehmet Erdem Moda Kayıkhane Sahnesi̇nde Coşturdu

İstanbul’un vazgeçilmez eğlence merkezlerinden biri olan Kadıköy’ün yükselen yıldızı Moda semtinde Erkan Ulutaş’ın sahibi olduğu “Moda Sahil Restaurant” ve Moda Kayıkhane eşsiz manzara ve lezzetlerine bir de müzik ziya..

  • BETA tarafından
  • 651 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Tugay Kerimoğlu Ve Eşi Etkin Kerimoğlu Boşanıyor 00:57

Tugay Kerimoğlu Ve Eşi Etkin Kerimoğlu Boşanıyor

25 yıllık evlilikleriyle spor camiasının parmakla gösterilen çiftleri arasında yer alan Tugay-Etkin Kerimoğlu çifti birlikteliklerinin sonuna geldiklerini açıkladılar. Galatasaray’ın eski futbolcusu Tugay Kerimoğlu ve eş..

  • BETA tarafından
  • 886 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Bobi Dikenlerin Gücü Adına Türkçe Dublajlı Teaser 00:20

Bobi Dikenlerin Gücü Adına Türkçe Dublajlı Teaser

Bobi Dikenlerin Gücü Adına Türkçe Dublajlı Teaser Yayınlandı. Gururlu ve kibirli Bobby, kirpi kabilesindeki en güçlü aynı zamanda da en isyankar ve sıradışı kirpi. Tie Tui ile yaptığı kavgada yaralanan Bobby, hafızası..

Hülya Avşar’dan Kızı Zehra'ya Gez Kızım Annen De Çok Gezdi 09:51

Hülya Avşar’dan Kızı Zehra'ya Gez Kızım Annen De Çok Gezdi

Önceki gün aile yemeğine katılan ünlü sanatçı Hülya Avşar geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamalara açıklık getirdi. Tarkan’ın yılbaşında alacağı ücretten, kızı Zehra Çilingiroğlu’na kadar birçok konu hakkında açıklamalar..

  • BETA tarafından
  • 1.019 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kendisi ile Evlenen Kadın Kendisini Aldattı 01:14

Kendisi ile Evlenen Kadın Kendisini Aldattı

Kendisi ile evlenerek kamuoyunda oldukça ilgi çeken İngiliz Sophie Tanner, bir adamla sevgili olarak kendisini aldattığını söyledi.37 yaşındaki İngiliz kadın Sophie Tanner, 2015 yılında yaptığı bir düğün töreninde kendis..

  • JET TV tarafından
  • 696 görüntüleme
  • 7 yıl önce
3 Gün Hapis Yatacak Seren Serengil'den Şaşırtan Sözler 12:41

3 Gün Hapis Yatacak Seren Serengil'den Şaşırtan Sözler

Gülben Ergen'in mahkemeden aldırdığı tedbir kararını ihlal ettiği için 3 gün hapis yatacak olan Seren Serengil, cezasını çekmeden önce şaşırtan açıklamalarda bulundu. Seren Serengil yaptığı açıklamada; “Annemin evine gid..

  • BETA tarafından
  • 1.027 görüntüleme
  • 7 yıl önce
İbrahim Tatlıses'in 22 Yıl Önceki İtirafları 07:16

İbrahim Tatlıses'in 22 Yıl Önceki İtirafları

Abdürrahim Albayrak Halay Çekiyor, İdo Tatlıses 5 Yaşında Ve Yıldız Tilbe İle İbrahim Tatlıses Yan Yana. İbrahim Tatlıses'in Doğduğu Mağarayla İlgili 22 Yıl Önce Yaptığı Açıklama Ve Hayatına Dair İtiraflarıyla Magazin Bu..

  • BETA tarafından
  • 174 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Her yasal hak helal değildir 03:48

Her yasal hak helal değildir

Her yasal hak helal değildir, olamaz. İflas eden kardeşiniz evini haraç maraç satışa çıkartılan evini almanız yasal olarak uygundur ama helal değildir. İmar ruhsatı olan bir müteahhit şehrin ırzına tecavüz ederken yasal ..

  • PengoTV tarafından
  • 106 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Kanye West - 2 Yaşından 40 Yaşına Kadar Resimlerle Hayatı 03:32

Kanye West - 2 Yaşından 40 Yaşına Kadar Resimlerle Hayatı

Kanye Omari West aka Yeezy veya Yeezus, Atlanta, Georgia'da dünyaya gelen Amerikalı bir rapçi ve plak şirketi. Roc-A-Fella Records'da bir yapımcı olarak ün kazandı ve Jay-Z'nin albümü The Blueprint'de yaptığı çalışmalarl..

  • CURCUNA TV tarafından
  • 1.586 görüntüleme
  • 7 yıl önce