#Başkentray Çalışması

Enkaz altında kurtarılmayı bekleyen nişanlısı ile konuştu 00:34

Enkaz altında kurtarılmayı bekleyen nişanlısı ile konuştu

Deprem sonrası İzmir'in Bayraklı ilçesinde yıkılan bir binada arama ve kurtarma çalışması devam ediyor. Nurullah Yalçın, enkazdan çıkarılmayı bekleyen nişanlısı Buse Hasyılmaz ile telefonda konuştu...

Van'da karantina ihlali yapanlar, yurtta özel harekat polisi kontrolünde 05:56

Van'da karantina ihlali yapanlar, yurtta özel harekat polisi kontrolün

Van'da, evde izolasyon kurallarını ihlal eden koronavirüs hastaları, polis ekipleri eşliğinde ambulanslarla Tuşba ilçesindeki Süleyman Şah Öğrenci Yurdu'na yerleştirilmeye başlandı. Yurt önünde tulum giyip, maske takan p..

Antalya Alanya'da tur teknesi battı 01:33

Antalya Alanya'da tur teknesi battı

Antalya Alanya'da tur teknesi battı. Teknedekileri kurtarma çalışması başlatıldı..

İkizlerin Elektrikli Süpürge Korkusu 00:03

İkizlerin Elektrikli Süpürge Korkusu

Evde oyun oynayan sevimli ikizler elektrikli süpürgenin çalışması ile neye uğradıklarını şaşırmışlar ve çok korkmuşlar...

  • PengoTV tarafından
  • 74 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Bursa'da yollar buz pistine döndü, kazalar peşpeşe böyle yaşandı 03:14

Bursa'da yollar buz pistine döndü, kazalar peşpeşe böyle yaşandı

Bursa'da dün geceden beri etkili olan kar yağışı hava sıcaklığının eksi 4'e düşmesiyle yolları buz pistine çevirdi. Belediye ekipleri ana arterleri sürekli temizleyip tuzlama çalışması yaparken, ara caddelerde sıkıntılar..

Antalya’da katı atık yangınında gökyüzü dumanla kaplandı 01:18

Antalya’da katı atık yangınında gökyüzü dumanla kaplandı

Antalya’da katı atık maddelerinin bulunduğu boş arazide çıkan yangında gökyüzü dumanla kaplandı. Yangın, itfaiye ekiplerinin 1 saatlik çalışması ile söndürüldü...

Temizlikte annesine yardım ederek Dünya Şampiyonası'na hazırlanıyor 07:11

Temizlikte annesine yardım ederek Dünya Şampiyonası'na hazırlanıyor

Düzce’de doğuştan omurilik sendromu rahatsızlığı bulunan ve özel aparatlarla yürüyebilen 20 yaşındaki Muhammet Kaan Aktürk, şans eseri başladığı halter sporunda madalya hedefiyle Dünya Şampiyonasına hazırlanıyor. Antrenm..

'Tarihi köyümüzü definecilerden önce devlet keşfetsin' 08:51

'Tarihi köyümüzü definecilerden önce devlet keşfetsin'

Ardahan'ın Göle ilçesinin 120 hane, 450 nüfuslu Dedeşen köyünde yaşayanlar köyün tarihi bir yerleşim yeri olduğunu söyledi. Ordusuyla Çaldıran seferine giderken Şeyh Ahmedi Kebir ve Şeyh Mehmedi Kebir isimli kardeşlerin ..

01:16

"Sık Dişini Helası" müze oluyor!

Tokat'ta tarihi Sulusokak'ta bulunan ve halk arasında 'Sık dişini helası' diye bilinen Osmanlı döneminden kalma yapıda belediye tarafından restorasyon çalışması başlatıldı. Restorasyon sonrası yapı 'Su ve Temizlik Müzesi..

  • GÜL tarafından
  • 20 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Hadise - Küçük Bir Yol 04:37

Hadise - Küçük Bir Yol

Hadise'nin, Pasaj Müzik etiketiyle yayınlanan Küçük Bir Yol isimli tekli çalışması, video klibiyle netd müzik'te.nnSöz: Devrim Karaoğlu - Mete ÖzgencilnMüzik: Devrim KaraoğlunProdüktör ve Düzenleme: Devrim KaraoğlunMix..

  • GÜL tarafından
  • 72 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Batuhan'ın hikayesi yüreklere dokundu 01:46

Batuhan'ın hikayesi yüreklere dokundu

GEÇEN HAFTA ENGELLİ OĞLUNU OKUTABİLMEK İÇİN YAZ KIŞ DEMEDEN HER GÜN ONU SIRTINA ALARAK 1 KM YOL KAT EDEN BABAYI GETİRMİŞTİK EKRANLARINIZA..FEDAKAR BABA 10 YAŞINDAKİ OĞLU BATUHAN İÇİN BAŞKA BİR ÇARE ARIYORDU..O GÖRÜNTÜLER..

Tapunun bulunması Çardaklı Hamamı'na umut oldu 01:53

Tapunun bulunması Çardaklı Hamamı'na umut oldu

İstanbul’daki Osmanlı dönemi eserlerinden olan Çardaklı Hamamı'nın tapusu tesadüfen bulundu, kayıp mirasçılar ortaya çıktı. Bakımsızlık nedeniyle harabeye dönen tarihi hamamın hissedarları restorasyon çalışması için vera..

Gülşen & Edis - Nirvana 02:42

Gülşen & Edis - Nirvana

Gülşen & Edis'in, DMC etiketiyle yayınlanan Nirvana isimli tekli çalışması, video klibiyle netd müzik'te.nnSöz - Müzik: Gülşen & Edis & Emrah KarakuyunDüzenleme: Ozan ÇolakoğlunMix - Mastering: Emre KıralnYönetmen: Ser..

  • GÜL tarafından
  • 85 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Ziynet Sali - Kalbim Tatilde 02:45

Ziynet Sali - Kalbim Tatilde

Ziynet Sali'nin, DMC etiketiyle yayınlanan Kalbim Tatilde isimli tekli çalışması, video klibiyle netd müzik'te.nnSöz & Müzik: Emrah Karakuyu (Editör: FLOOM Music)nDüzenleme: Mustafa Ceceli nYönetmen: Murad Küçüknnnetd ..

  • GÜL tarafından
  • 81 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Aleyna Tilki - Bu Benim Masalım 03:39

Aleyna Tilki - Bu Benim Masalım

Aleyna Tilki'nin Cornetto için hazırladığı, DMC etiketiyle yayınlanan Bu Benim Masalım isimli tekli çalışması, video klibiyle netd müzik'te. Unicornetto Koleksiyonu için hemen tıkla!nhttps://ty.gl/unilever_cornetto_yo..

  • GÜL tarafından
  • 76 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Ece Seçkin - Acayip İyi 02:40

Ece Seçkin - Acayip İyi

Ece Seçkin'in, Dgl Prodüksiyon etiketiyle yayınlanan Acayip İyi isimli tekli çalışması, video klibiyle netd müzik'te.nnSöz: AyşennMüzik: Kemal ŞimşekyaynDüzenleme: Ozan DoğulunMix & Mastering: Aliş KaygusuznYönetmen: M..

  • GÜL tarafından
  • 47 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Ankara’da temeli hasar gören ve otoparkı çöken 3 katlı apartman tahliye edildi 04:27

Ankara’da temeli hasar gören ve otoparkı çöken 3 katlı apartman tahliy

Ankara’nın Mamak ilçesinde iddiaya göre inşaat çalışması nedeniyle temeli hasar gören ve otoparkında göçük oluşan 3 katlı apartmandaki 16 daire tahliye edildi...

KAYIP KADIN ARANIYOR 01:31

KAYIP KADIN ARANIYOR

GÜLEFER BOYNUKISA İÇİN BAŞLATILAN ARAMA ÇALIŞMASI DEVAM EDİYOR..

2 katlı ev 30 metre sürüklendi! 01:06

2 katlı ev 30 metre sürüklendi!

RIZE'DE, dün akşam sağanak nedeniyle bazı ilçelerde heyelanlar meydana gelirken, ev ve iş yerleri sular altında kaldı. Çayeli ilçesinin yüksek kesimlerindeki 10'u aşkın yerleşim yerinin yolu, heyelan sonucu ulaşıma kapan..

Bozkurt ilçesindeki sel felaketinde ağır hasar alan 6 katlı Fatih Apartmanı yıkılıyor 02:47

Bozkurt ilçesindeki sel felaketinde ağır hasar alan 6 katlı Fatih Apar

Kastamonu'nun Bozkurt ilçesinde yaşanan sel felaketinde ağır hasar alan 6 katlı Fatih Apartmanı'nın yıkımına başlandı. İlçede 11 Ağustos'ta yaşanan sel felaketinin yaraları sarılmaya çalışılırken, Ezine Çayı kenarında bu..

Zeytinyağı sıkma fabrikasının kapasitesi arttı 02:35

Zeytinyağı sıkma fabrikasının kapasitesi arttı

Antalya'nın Kumluca ilçesindeki zeytinyağı sıkma fabrikasının kapasitesi artırıldı. Merkezi Aydın'da bulunan zeytinyağı sıkma fabrikasının Antalya yetkili servisi ve bayisi Esendal Kozak, Kumluca İlçe Ziraat Odası taraf..

Can Demir feat. Ece Ronay - Sevesim(Remix) 02:29

Can Demir feat. Ece Ronay - Sevesim(Remix)

Ece Ronay'ın BabbaMedia etiketiyle yayınlanan Sevesim isimli çalışması şimdi Can Demir ile Remix olarak yayında.nnnnnnnŞarkı SözlerinnnSevesim geliyor sevesim,nYine yollara düşüp ona gidesim nNefesim kesilir nefesim, n..

  • GÜL tarafından
  • 67 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Enkaz Alanındaki Arama Kurtarma Personeli Gözyaşlarını Tutamadı 05:52

Enkaz Alanındaki Arama Kurtarma Personeli Gözyaşlarını Tutamadı

İzmir depreminin üçüncü gününde arama kurtarma çalışmalarına katılan Tahsin Kaymak, çalışmaların devam ettiği sırada gözyaşlarını tutamadı. İzmir’in Seferihisar ilçesinde meydana gelen 6,6 büyüklüğündeki depremin ardında..

Yerli Covid-19 aşısının insan deneyleri başladı, ilk doz uygulandı 02:35

Yerli Covid-19 aşısının insan deneyleri başladı, ilk doz uygulandı

Kayseri'de Erciyes Üniversitesi (ERÜ) Aşı Araştırma ve Geliştirme Uygulama ve Araştırma Merkezi'nce (ERAGEM), koronavirüse karşı geliştirilen yerli ve milli ERUCOV-VAC inaktif aşısının insan deneyleri başladı. Aşının ilk..

Orman yangınından etkilenen köylerde yaralar sarılıyor 04:26

Orman yangınından etkilenen köylerde yaralar sarılıyor

Muğla’nın Marmaris ilçesinde 29 Temmuz tarihinde çıkan ve 9 gün süren orman yangınında sadece ağaçlar, yaban hayvanları değil, tarım arazileri, evler, ahırlar, evcil hayvanlar da zarar gördü. Orman yangınının en çok etki..

İdil'i Çıkartan Kahraman İtfaiye Erleri O Anları Anlattı 05:12

İdil'i Çıkartan Kahraman İtfaiye Erleri O Anları Anlattı

İzmir'de meydana gelen 6,6 şiddetindeki depremden 58 saat sonra sağ çıkarılan 14 yaşındaki İdil Şirin'in enkaz altında kardeşi ile yan yana olduğu uzun bir süre kardeşinden ses aldığı ve daha sonra yanında öldüğü ortaya ..

Fransa'da orman yangınları- Birçok yol kapatılıp 7 bin kişi tahliye edildi 00:46

Fransa'da orman yangınları- Birçok yol kapatılıp 7 bin kişi tahliye ed

Fransa'nın güneyinde birçok bölgede yaşanan orman yangınları nedeniyle 10'dan fazla yol kapatılıp 7 bin kişi tahliye edildi. Kara ve hava müdahalesiyle yangın çalışması devam ederken 5 itfaiye erinin yaralandığı açıkland..

Isparta’da kereste fabrikasındaki yangın korkuttu 04:49

Isparta’da kereste fabrikasındaki yangın korkuttu

Isparta’da bir kereste fabrikasında çıkan yangın itfaiye ekiplerinin yoğun çalışması sonucu kontrol altına alınarak söndürüldü...

Pelin ve Şeyma için seferber oldular! 02:17

Pelin ve Şeyma için seferber oldular!

Bartın'da 7 ve 9 yaşlarındaki iki kız kardeşin ormanlık alanda kaybolduğu ihbarı üzerine 100 kişilik ekiple arama çalışması başlatıldı. İki kardeş, köylerinden yaklaşık 5 kilometre uzaklıktaki yangın gözetleme kulesinde ..

5 aylık bebeğini rehin aldı! 01:30

5 aylık bebeğini rehin aldı!

Maltepe'de - Boşanma aşamasındaki karısıyla yaşadıkları tartışma sonucu evinde yangın çıkararak 5 aylık bebeğini rehin alan şüpheli, ekiplerin ikna çalışması sonucu teslim oldu...