#Başkentray Çalışması

4 FABRİKA SULAR ALTINDA KALDI 00:43

4 FABRİKA SULAR ALTINDA KALDI

FABRİKALARDAKİ SU, EKİPLERİN 1 SAATLİK ÇALIŞMASI SONUCU TAHLİYE EDİLDİ...

24 yaşındaki Özlem öldürüldü mü? 00:57

24 yaşındaki Özlem öldürüldü mü?

İki gün önce Sivas'ta kaybolan iki çocuk annesi 24 yaşındaki Özlem İrinsi için AFAD ve jandarma tarafından arama çalışması başlatıldı...

Marmaris’te yıldırım düşmesi sonucu orman yangını çıktı 01:14

Marmaris’te yıldırım düşmesi sonucu orman yangını çıktı

Muğla'nın Marmaris ilçesinde yıldırım düşmesi sonucu çıkan orman yangınını söndürme çalışması devam ediyor...

Yozgat'ta inşaat kazısında, yeraltı mağarası bulundu 04:16

Yozgat'ta inşaat kazısında, yeraltı mağarası bulundu

Yozgat'ın Akdağmadeni ilçesinde inşaatın temel kazısı sırasında içinde sarkıt ve dikitler olan yeraltı mağarası keşfedildi. İlçede Seyrantepe mahallesinde bir evin inşaatı için yapılan temel kazısında, iş makinesinin ke..

Virüs Yayılımında Asıl Risk Altında Olanlar Mavi Yakalılar 02:39

Virüs Yayılımında Asıl Risk Altında Olanlar Mavi Yakalılar

İstanbul’da günden güne artan korona virüs vakaları ile ilgili olarak özellikle fabrikalar gibi daha çok mavi yakalıların çalışma ortamlarının salgının yayılma hızı bakımından çok riskli olduğunu söyleyen Unifab Kimya Yö..

Sahaya Girip Maçı Bölen Sevimli Köpek 00:53

Sahaya Girip Maçı Bölen Sevimli Köpek

Bosna-Hersek'in Premier Lig'indeki bir futbol maçı sevimli bir köpeğin sahaya girip topu alıp oynamaya çalışması ile dünya bir kaç dakikalığına güzelleşti..

  • PengoTV tarafından
  • 189 görüntüleme
  • 3 yıl önce
Koyun Otlatırken Kayalıklardan Düştü 04:52

Koyun Otlatırken Kayalıklardan Düştü

Osmaniye'nin Düziçi ilçesinde bir vatandaş koyun otlatırken yaklaşık 10 metre yükseklikteki kayalardan aşağıya düştü. Ayağı kırılan adam AFAD ve sağlık ekiplerinin 2 saatlik çalışması sonucu bulunduğu yerden çıkartıldı...

Ferman Toprak, darp suçlamalarına yanıt verdi! 01:10

Ferman Toprak, darp suçlamalarına yanıt verdi!

Yeni single çalışması olan 'Vuslat' için stüdyoya giren Ferman Toprak, Serdar Ortaç ile kameraların karşısına geçti. Toprak, eşini darp ettiği iddialarına, Olur karı-koca arasında öyle şeyler şeklinde yanıt verdi. M..

Alişan 20 yıl küs kaldığı Mahsun Kırmızıgül'le barışmasıyla ilgili ilk kez konuştu 03:32

Alişan 20 yıl küs kaldığı Mahsun Kırmızıgül'le barışmasıyla ilgili ilk

20 yıldır küs olduğu eski dostu Mahsun Kırmızıgül’le barışan Alişan, konuyla ilgili hangi flaş açıklamaları yaptı? Alişan, Etiler’de bir AVM’de görüntülendi. Geçen haziran ayında İzmir’e giderken geçirdiği trafik kazası..

Reynmen - Az Sevdim (Official Video) 02:30

Reynmen - Az Sevdim (Official Video)

Reynmen - Az Sevdim ft. Özkan Meydan & Alican Özbuğutu (Official Video) Özkan Meydan & Alican Özbuğutu 808 adlı albümünün ikinci single çalışması Reynmen ''Az Sevdim'', Houze Istanbul etiketiyle yayında. Söz Müzik:..

Gaziantep'de hastanede oksijen tüpü patladı 8 ölü ve çok sayıda yaralı var... 06:24

Gaziantep'de hastanede oksijen tüpü patladı 8 ölü ve çok sayıda yaralı

Gaziantep'de hastanede oksijen tüpü patladı 8 ölü ve çok sayıda yaralı var... Gaziantep'te SANKO Üniversitesi Hastanesi Kovid-19 yoğun bakım ünitesinde yüksek akım oksijen cihazından kaynaklanan yangında 8 hasta yaşamın..

Uçan balıkların muhteşem yolculuğu 02:39

Uçan balıkların muhteşem yolculuğu

Van Gölü'nde yaşayan ve Mayıs ayından itibaren suyun akışının tersine yüzerek tatlı sulara yumurta bırakmak için göç eden inci kefalinin engelleri uçarak geçmeye çalışması, hayranlık uyandıran görüntüler oluşturuyor...

KAYIP KUAFÖR BİLMECESİ! 02:18

KAYIP KUAFÖR BİLMECESİ!

Müge Anlı'da kayıp kuaför Savaş Aydoğan konusu ele alındı. Genç adama ulaşılamadı. Sakarya'da kuaför Savaş Aydoğan (42), sırra kadem bastı. Olayla ilgili ifadesi alınan arkadaşı Cem Tuna da 12 gün sonra ortadan kayboldu...

HEDEFLERİNDE ÇOCUK VE YAŞLILAR VAR! 02:28

HEDEFLERİNDE ÇOCUK VE YAŞLILAR VAR!

Japonya'nın ikinci en büyük şehri Yamaguchi'de, maymunların bebekleri kaçırmaya çalışması, ısırması ve gizlice ana okullarına girmesinin ardından şehir alarma geçti...

Yalova'da Kar Yağışı Etkili Oluyor 01:23

Yalova'da Kar Yağışı Etkili Oluyor

YALOVA’DA KAR YAĞIŞI ETKİLİ OLUYOR Yalova'da dün gece saatlerinde başlayan kar, kent genelinde etkisinin arttırdı. Karayolları ekipleri Yalova-Bursa kara yolu Süpürgelik mevkisinde çalışma yürütüyor. Yolda tuzlama ve yo..

İntizam - Git ( Official Video ) 03:03

İntizam - Git ( Official Video )

2021 yılının 2. single çalışması sizlerle. Keyifli dinlemeler... Söz: İntizam Müzik: Aykut Albar & Oğuz Mutlu Mix & Mastering: Aykut Albar Yönetmen: Nemesis Hadi git Yolun başındaydın oysa ki Gerçek üstü aşkta halüsina..

Rize'deki selin oluşturduğu heyelan koca binayı 70 metre sürükledi 01:29

Rize'deki selin oluşturduğu heyelan koca binayı 70 metre sürükledi

Rize'de, 7 saatte metrekareye düşen 220 kilogram yağışın ardından meydana gelen, 1 kişinin öldüğü, 3 kişinin kaybolduğu, 4 kişinin yaralandığı, alt ve üst yapıda hasarların meydana geldiği sel ve heyelan afetinin hasarı ..

Korona Virüs Aşısı Kısırlık Yapar Mı- Hamilelikte Aşıda Dikkat Edilmesi Gerekenler... 05:04

Korona Virüs Aşısı Kısırlık Yapar Mı- Hamilelikte Aşıda Dikkat Edilmes

Kendimiz ve başkalarının sağlığı için aşı olalım Diyarbakır’da aşılama oranlarının çok zayıf olduğunu anlatan Prof. Dr. Hakan Çoksüer, Diyarbakır’da aşılama oranları çok ama çok zayıf olduğunu görüyoruz. Fakat aşılama ..

Canice katledilen Azra Gülendam Haytaoğlu'ndan acı haber geldi! Günlerdir kayıptı 02:27

Canice katledilen Azra Gülendam Haytaoğlu'ndan acı haber geldi! Günler

Antalya'da yaşayan #AzraGülendamHaytaoğlu koronavirüse yakalandıktan sonra yanında kaldığı ablasıyla tartıştı. Bunun üzerine evden kimliğini bile almadan çıkan genç kız ablasına Bir abiyle kalacağım dedi ve izini kaybe..

Antalya Gündoğmuş ilçe merkezi, orman yangınları nedeniyle tedbir amaçlı tahliye edilmeye başlandı 02:28

Antalya Gündoğmuş ilçe merkezi, orman yangınları nedeniyle tedbir amaç

Antalya'nın Gündoğmuş ilçe merkezinde, orman yangınları nedeniyle tedbir amaçlı tahliye edilmeye başlandı. Ortakonuş Mahallesi'ndeki ormanlık alanda 29 Temmuz'da çıkan yangın rüzgarın etkisiyle yayıldı. Sarp bölgede yer ..

Konya'da 7 kişiyi öldüren katil zanlısı Mehmet Altun yakalandı! 00:55

Konya'da 7 kişiyi öldüren katil zanlısı Mehmet Altun yakalandı!

#Konya Cumhuriyet Başsavcılığı, aynı aileden 7 kişinin silahlı saldırı sonucu öldürülmesine ilişkin aranan katil zanlısı #MehmetAltun'un yakalandığını duyurdu. Konya Cumhuriyet Başsavcılığı'ndan yapılan açıklamada; Kon..

Erzurum'daki sağanak şiddetli doğu yağışına dönüştü 01:12

Erzurum'daki sağanak şiddetli doğu yağışına dönüştü

Erzurum'da etkili olan şiddetli dolu nedeniyle cadde ve sokakları su bastı. Suyla dolan köprü altındaki yollar trafiğe kapatıldı. Su baskınlarından evler de nasibini aldı. Erzurum'da sağanak etkili oldu. Bir süre sonra ..

Dezenfektan üretilen iş yerinde yangın! 30 dükkan ve çok sayıda araç yandı... 02:31

Dezenfektan üretilen iş yerinde yangın! 30 dükkan ve çok sayıda araç y

Başakşehir'de bulunan İkitelli Çevre Sanayi Sitesi'nde dün akşam çıkan yangın itfaiye ekiplerinin uzun uğraşlar sonucu yaklaşık sekiz saat sonra kontrol altına alınarak söndürüldü. Yangın dün akşam 21.00 sıralarında Ba..

Tam 6 asırdır ayakta olan Uzunköprü restore ediliyor 04:26

Tam 6 asırdır ayakta olan Uzunköprü restore ediliyor

Dünyanın en uzun taş köprülerinden olan ve Edirne'nin ilçelerinden birisine ismini veren Tarihi Uzunköprü'de restorasyon çalışmaları devam ediyor. Osmanlı Devleti'nin başkentlerinden biri olan Edirne’de sık sık taşan Erg..

Türkiye’nin ilk petrol kuyusunda 88 yıl sonra yeniden sondaj çalışmalarına başlandı! 01:31

Türkiye’nin ilk petrol kuyusunda 88 yıl sonra yeniden sondaj çalışmala

Şırnak'ın İdil ilçesinde bulunan Türkiye’nin ilk petrol kuyusunda 88 yıl sonra yeniden sondaj çalışmalarına başlandı. Türkiye’nin ilk Petrol arama kuyusu olan 2 yıl sonra, 1936’da da yeterli rezerv olmadığı gerekçesiyle..