#Başlayacak

Yanal Orta Sahaya Çözümü Buldu 01:48

Yanal Orta Sahaya Çözümü Buldu

Trabzonspor'da Teleset Mobilya Akhisar mücadelesi öncesinde Ersun Yanal orta saha haricinde kadrosunu belirledi. Savunmanın önünde forma giyen Juraj Kucka, Ogenye Onazi ve Okay Yokuşlu'nun sakatlıkları nedeniyle forma g..

Fenerbahçe'nin 11'i Bu Haberle Netleşti 01:03

Fenerbahçe'nin 11'i Bu Haberle Netleşti

Fenerbahçe'de Teknik Direktör Aykut Kocaman, Evkur Yeni Malatyaspor maçı öncesi Hasan Ali Kaldırım'dan gelen müjdeli haberle rahat bir nefes aldı. Adale ağrısı şikayetinde bulunan Hasan antrenmanın tamamında takımla bir..

Red Bull Serisi İndianapolis Semalarında 00:50

Red Bull Serisi İndianapolis Semalarında

Red Bull Air Race serisi bu kez Amerika Birleşik Devletleri’nin İndianapolis şehrinde yapılıyor. Yarışa bir önceki ayakta olduğu gibi yine Matt Hall birinci sırada başlayacak. Avustralyalı pilot sıralama turlarında yarış..

Yüz Yüze Dizisi Oyuncuları Karakter Analizleri 06:41

Yüz Yüze Dizisi Oyuncuları Karakter Analizleri

Yüz Yüze dizisinin oyuncuları; Birkan Sokullu, Sinem Kobal, Taner Ölmez, Özgür Emre Yıldırım, Ece Çeşmioğlu ve Başak Daşman; yeni başlayacak olan dizi ve canlandırdıkları karakterler hakkında açıklamalarda bulunuyorlar. ..

  • ANKA tarafından
  • 1.050 görüntüleme
  • 7 yıl önce
İstanbul’da metrobüs manzarası yine değişmedi 04:25

İstanbul’da metrobüs manzarası yine değişmedi

İstanbul'da korona virüse karşı alınan tedbirler kapsamında başlayacak olan kısıtlama öncesi, son mesai saatinde trafik ve metrobüs duraklarında yoğunluk oluştu. Metrobüse binecek olan vatandaşların sosyal mesafe kulları..

5 milyon kişi aşılanacak! 01:36

5 milyon kişi aşılanacak!

KORONAVİRÜSTE TÜM GÖZLER AŞI ÇALIŞMALARINA ÇEVRİLMİŞKEN, TÜRKİYE'NİN POLİTİKASI DA BELLİ OLDU. BUNA GÖRE UYGULAMA ÇİN'DEN GELECEK AŞIYLA BAŞLAYACAK. RİSKLİ GRUPTAKİ 5 MİLYON KİŞİYE UYGULANACAK AŞIDAN, ÜCRET ALINMAYACAK...

Hafta Sonu Yasağında 7 Saat Alışveriş İzni 01:47

Hafta Sonu Yasağında 7 Saat Alışveriş İzni

Türkiye artık hafta sonlarını evde geçirecek. Cuma gününden itibaren saat 21’de başlayacak olan kısıtlama, Pazartesi sabah saat 5’te sona erecek. Ancak ekmek ve market ihtiyaçları bu sürede nasıl karşılanacak? Cevabı hab..

Ambalajı getir, parasını al dönemi 01:46

Ambalajı getir, parasını al dönemi

2022 YILINDAN İTİBAREN İÇECEK AMBALAJLARINDA DEPOZİTO UYGULAMASI BAŞLAYACAK. O UYGULAMA SAYESİNDE EKONOMİYE YILDA 2 MİLYAR LİRALIK KATKI HEDEFLENİYOR.. PEKİ NASIL DERSENİZ İŞTE YANITI.....

Lübnan’da Türk hastanesinin açılışı için hazırlıklar devam ediyor 07:56

Lübnan’da Türk hastanesinin açılışı için hazırlıklar devam ediyor

Lübnan'da bulunan Sayda Türk Travma ve Rehabilitasyon Hastanesi'nin açılışı için son çalışmalar yapılıyor. Hastane aşamalı olarak hizmet vermeye başlayacak...

Milli İnsansı Robotun Seri Üretimine Başlandı 08:45

Milli İnsansı Robotun Seri Üretimine Başlandı

Akınsoft yazılım firması 20 milyon lira yatırımla Türkiye’nin ilk insansı robot fabrikasını kurdu. 4 Kasım’da resmi açılışı yapılacak fabrikayı tanıtan Akınsoft Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Özgür Akın, yapay zekaya sahip i..

3 milyon doz aşı Ankara'da 03:21

3 milyon doz aşı Ankara'da

BEKLENEN ÇİN AŞISI ARTIK TÜRKİYE'DE.. DÜN AKŞAM PEKİN'DEN HAVALANAN UÇAK 10 SAATLİK UÇUŞ SONUNDA BAŞKENT ANKARA'YA İNDİ. 3 MİLYON DOZ AŞI BÜYÜK BİR DİKKATLE DEPOLARA TAŞINDI.. AŞILAR 14 GÜNLÜK TEST VE İNCELEME SÜRECİN..

ABD Başkanı Donald Trump'tan veda konuşması 02:54

ABD Başkanı Donald Trump'tan veda konuşması

ABD Başkanı Donald Trump, yaptığı veda konuşmasında, Bu hafta, yeni bir yönetim yemin ederek görevine başlayacak ve biz Amerika'nın güvenli ve refahının korunmasında başarılı olunması için dua ediyoruz. açıklamasında b..

Madame Tussauds Müzesi Trump'ın Balmumu Heykelini Sergiliyor 00:47

Madame Tussauds Müzesi Trump'ın Balmumu Heykelini Sergiliyor

Berlin’de yer alan Madame Tussauds Balmumu Heykel Müzesi önümüzdeki günlerde sanatseverlere sürpriz bir heykel sunacak. Müze 20 Ekim tarihinden itibaren Amerika Birleşik Devletleri Başkanı Donald Trump’ın heykelini serg..

Malatya'da Bambaşka Bir Trabzon 00:56

Malatya'da Bambaşka Bir Trabzon

Evkur Yeni Malatyaspor maçıyla Trabzonspor'un başında ilk maçına çıkacak olan Rıza Çalımbay kadrosunu büyük ölçüde belirledi. Kalede Onur'la başlayacak Çalımbay, savunma dörtlüsünü Pereira, Uğur, Hubocan ve Mas'tan oluş..

Madrid Hükümeti Katalan Yönetimini Fesh Etti 01:14

Madrid Hükümeti Katalan Yönetimini Fesh Etti

Katalan bölge parlamentosunun bağımsızlık kararı almasının ardından Madrid merkezi hükümeti olağanüstü toplandı. Gün içerisinde meclisten Katalonya hükümetini fesih yetkisi alan Başbakan Mariano Rajoy kabine toplantısını..

Azra Akın Öpüşme Sahnesi̇ İçi̇n Veto Mu Yedi̇ 01:36

Azra Akın Öpüşme Sahnesi̇ İçi̇n Veto Mu Yedi̇

Ağustos ayında Atakan Koru ile evlenen Azra Akın dün akşam Arnavutköy’de görüntülendi. 2002 Dünya Güzeli Azra Akın, dört yıllık sevgilisi Atakan Koru ile geçen Ağustos'ta Edirne Keşan'da evlenmişti. Bugüne kadar sadece d..

  • BETA tarafından
  • 853 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Arka Sokaklar 461. Bölüm Fragmanı 00:45

Arka Sokaklar 461. Bölüm Fragmanı

Arka Sokaklar 461. Bölüm Fragmanı yayında! Hüsnü, oğlu Tekin'i tutuklatıyor! Hüsnü'den Gonca'ya sürpriz teklif geliyor! Hakan, son yaşadığı etik olmayan olaylardan sonra istifa etmeye karar verir. Rıza Baba, bu durmu bü..

İstanbul'a kar geliyor! 02:49

İstanbul'a kar geliyor!

GÜNLERDİR KIŞ ORTASINDA BAHAR HAVASININ TADINI ÇIKARAN İSTANBUL, KAR ALARMINDA... UZMANLARA GÖRE, HER ŞEY 1 GÜNDE DEĞİŞECEK... HAVA SICAKLIĞI 10-15 DERECE DÜŞECEK... PAZAR GECESİ BAŞLAYACAK KAR YAĞIŞININ, EFSANEVİ 1987 K..

İstanbul’da metrobüs duraklarında dikkat çeken yoğunluk 06:26

İstanbul’da metrobüs duraklarında dikkat çeken yoğunluk

Korona virüs önlemleri kapsamında saat 19.00’da başlayacak olan sokağa çıkma kısıtlaması öncesi evlerine dönmek isteyen vatandaşlar metro ve metrobüs gibi toplu taşıma araçlarının duraklarında yoğunluk oluşturdu. Durakla..

Kısıtlama saati değişti, trafikte yoğunluk erkenden başladı 01:38

Kısıtlama saati değişti, trafikte yoğunluk erkenden başladı

Türkiye genelinde saat 19.00 itibariyle sokağa çıkma kısıtlamasının başlayacak olması nedeniyle E-5 Kadıköy mevkiinde erken saatlerden itibaren uzun trafik kuyrukları oluştu. Yoğun trafik havadan görüntülenirken, İBB ver..

Delta varyantına karşı en büyük kalkan aşı 02:01

Delta varyantına karşı en büyük kalkan aşı

Türkiye'de aşılananların sayısı her geçen gün artıyor. Özellikle üniversiteye başlayacak ve askere gidecek olanların aşılanması önem taşıyor. Uzmanlara göre, Delta varyantının artmaması da aşılamaya bağlı...

İçişleri Bakanlığı'ndan okul servisi genelgesi 02:40

İçişleri Bakanlığı'ndan okul servisi genelgesi

6 Eylül'de yüz yüze eğitim başlayacak. Öncesinde İçişleri Bakanlığı 81 il valiliğine genelde gönderdi. Yeni dönemde okul servislerinde ve çevrelerinde alınacak tedbirler anlatıldı. Peki o önlemler neler?..

EURO 2016 Nedir 02:41

EURO 2016 Nedir

Euro 2016 izle. Heyecanı başladı. Bizim Büşra'da da bir heyecan bir heyecan ki sorma gitsin! Nasıl heyecanlı olmasın ki! Euro2016, UEFA'nın dört yılda bir düzenlediği futbol organizasyonunun bu yılki yapılacak olanı. Açı..

Cansu Dere Yeni Projesiyle İlgili Sorulara Ne Yanıt Verdi 00:44

Cansu Dere Yeni Projesiyle İlgili Sorulara Ne Yanıt Verdi

44. Pantene Altın Kelebek Ödülleri bu akşam Zorlu PSM’de düzenlenen görkemli bir törenle sahiplerini buldu. Yeni başlayacak dizisiyle PuhuTv’de izleyicisiyle buluşacak olan Cansu Dere, 44. Pantene Altın Kelebek ödüllerin..

  • BETA tarafından
  • 653 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kızlarım İçin 6. Bölüm Fragmanı 01:01

Kızlarım İçin 6. Bölüm Fragmanı

Kızlarım İçin 6. Bölüm Fragmanı yayında! Sumru, anneleriyle ilgili gerçeği kardeşlerine söylüyor! Yağız, Kumru'ya olan aşkını haykırıyor! Kızlar, annelerinin babalarını aldattığını öğrendiğinde şaşkına döner. Yaşar, kız..

Pınar Altuğ'dan O Yorumlara Cevap Ağzı Olan Konuşuyor 01:51

Pınar Altuğ'dan O Yorumlara Cevap Ağzı Olan Konuşuyor

Karaköy’de bir mekan çıkışı görüntülenen, Pınar Altuğ ve eşi Yağmur Atacan çiftinden Altuğ, yeni başlayacağı program ve geçtiğimiz günlerde kaza yapan eşi Yağmur Atacan hakkında açıklamalarda bulundu. Yeni başlayacak ola..

  • BETA tarafından
  • 1.118 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Uzaydan Gelen Fırtına Türkçe Dublaj İzle 1:49:07

Uzaydan Gelen Fırtına Türkçe Dublaj İzle

Artık dünya yaşanılabilir bir yer olmaktan çıkmıştır nedeni ise güneş patlamalarıdır ve çok ani iklim değişikliklerine neden olmaktadır. Dondurucu soğuklar birden kavurucu sıcaklara dönüşüyor. Dünya üzerinde insanların y..

İstanbul'da sıcaklık kaç dereceye düşecek- 01:53

İstanbul'da sıcaklık kaç dereceye düşecek-

#İstanbul’da Silivri ve Çatalca’nın köylerinde #kar yağışı başladı. Valilik, kentte yağmur şeklinde başlayacak yağışın, sıcaklık düşüşüyle karla karışık yağmur ve kara döneceğini uyarısında bulunmuştu. Kentte gece boyunc..

Sinan Akçıl, Otilia İle Barışma Arifesindeyim 01:44

Sinan Akçıl, Otilia İle Barışma Arifesindeyim

Sizlere daha iyi hizmet verebilmemiz adına bizlere 'ABONE' olarak destek olursanız mutlu edersiniz. En güncel magazin haberleri, türkiye'den ve dünyadan sevdiğiniz şarkıcıların konser görüntüleri, son dakika haberleri ve..

  • BETA tarafından
  • 936 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Buse Varol Payitaht Abdülhamid Dizisinde 02:21

Buse Varol Payitaht Abdülhamid Dizisinde

Sizlere daha iyi hizmet verebilmemiz adına bizlere 'ABONE' olarak destek olursanız mutlu edersiniz. En güncel magazin haberleri, türkiye'den ve dünyadan sevdiğiniz şarkıcıların konser görüntüleri, son dakika haberleri ve..

  • BETA tarafından
  • 1.116 görüntüleme
  • 7 yıl önce