#Baştan

Dünyanın En Erotik Moda Şovu! 03:41

Dünyanın En Erotik Moda Şovu!

Dünyanın en provakatif ve baştan çıkarıcı giysilerini moda dünyasına sunmak için bir defile düzenleyen The Guilty Collection, düzenlediği defilede şaşkınlık yarattı. Cinsel taciz ve tecavüz mağdurlarına destek veren The ..

  • PITIRCIK tarafından
  • 3.909 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Buradaki Hayatımız Düpedüz Esaret 01:09

Buradaki Hayatımız Düpedüz Esaret

Sevda Ferdağ'ın Benzinci Eşref Kolçak'ı baştan çıkarmaya çalıştığı Beyoğlu Piliçleri Filmi...

Beyoğlu Piliçleri 00:58

Beyoğlu Piliçleri

Sevda Ferdağ'ın Benzinci Eşref Kolçak'ı baştan çıkarmaya çalıştığı Beyoğlu Piliçleri Filmi. Beyoğlu… 1300 metrelik ana cadde. İnsanların sağlığında geçtikleri Sırat Köprüsü...

EMEL SAYIN'IN EN İYİ 30 ŞARKISI (orjinal) 1:44:54

EMEL SAYIN'IN EN İYİ 30 ŞARKISI (orjinal)

0:00 at kadehi elinden 3:27 ayrılmalıyız artık 6:07 baharı bekleyen 9:39 bak yeşil yeşil 13:45 bir garip yolcu 17:32 bir gece ansızın 20:22 dargın ayrılmayalım 23:55 dönen değilim 29:14 dudaklarında arzu 32:38 DUYDUM Kİ ..

Yazıcıoğlu Ailesinin Fetö/Pdy Şüphesi 03:53

Yazıcıoğlu Ailesinin Fetö/Pdy Şüphesi

Yazıcıoğlu Ailesinin Fetö/Pdy Şüphesi Büyük Birlik Partisi’nin (BBP) Kurucu Genel Başkanı merhum Muhsin Yazıcıoğlu ailesinin avukatı Selami Ekici, Kırıkkale Sanayi ve Ticaret Odası Başkanının, helikopterden cihaz söken ..

Öyle Güzel Ki  - Gökhan Türkmen 04:50

Öyle Güzel Ki - Gökhan Türkmen

Öyle Güzel Ki - Gökhan Türkmen Sessiz GTR Müzik 2016 Söz/Müzik: Gökhan Türkmen Düzenleme: Atıl Aksoy Yönetmen: Murat Joker Oyuncular: Emre Kınay, Gökhan Türkmen, Güneş Arık Görüntü Yönetmeni: Varol Şahin Yönetmeni ..

Harbiye Marşı - TSK Armoni Mızıkası 04:23

Harbiye Marşı - TSK Armoni Mızıkası

Yıldırımlar yaratan bir ırkın ahfadıyız. Tufanları gösteren tarihlerin yâdıyız. Kanla irfanla kurduk biz bu cumhuriyeti... Cehennemler kudursa, ölmez* nigehbanıyız. Yaşa var ol Harbiye, yıkılmaz satvetinle. Göklerden ge..

Onuncu Yıl Marşı - TSK Armoni Mızıkası 05:13

Onuncu Yıl Marşı - TSK Armoni Mızıkası

Çıktık açık alınla on yılda her savaştan. On yılda onbeş milyon genç yarattık her yaştan, Başta bütün dünyanın saydığı Başkumandan! Demir ağlarla ördük anayurdu dört baştan. Türk'üz: cumhuriyetin göğsümüz tunç siperi; T..

New York Metrosundaki Efsane Kavga 02:00

New York Metrosundaki Efsane Kavga

New York Metrosunda sürekli gerçekleşen, genelde siyahilerin neden olduğu tipik kavgalardan bir tanesi. Ancak bu sefer içimizin yağlarını eritecek bir hareket göreceğiz. Fazla beklemek istemeyenler 1:03'e atlayabilir ası..

  • JET TV tarafından
  • 880 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Muazzez Ersoy  Odam Kireç Tutmuyor 03:21

Muazzez Ersoy Odam Kireç Tutmuyor

ŞARKI SÖZLERİ Odam kireç tutmuyor Kumunu katmayınca Sevda baştan gitmiyor Sarılıp yatmayınca Baba ben derviş miyem Hırkamı giymiş miyem Ben sevdim eller aldı Niye ben ölmüş müyem Odamı kireç eyle Yüzümü güleç..

Eski Hırsızın İbretlik Hikayesi (Stv İçerir) 02:29

Eski Hırsızın İbretlik Hikayesi (Stv İçerir)

Eski bir hırsız olan Mustafa arkadaşının ölümü ve gördüğü rüyalardan sonra tövbe etmiş, denetimli serbestlikten de yararlanarak hayatını baştan sona değiştirmiş...

  • JET TV tarafından
  • 1.066 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Yakın Tehdit İzle 1:40:31

Yakın Tehdit İzle

2015 yapımı, baştan sona gerilim ve aksiyon odaklı bir film olan Yakın Tehdit; vizyona girdiği vakitlerde inanılmaz hasılatı ile dikkatleri üzerine çekmişti. Bir banka yöneticisinin birkaç saat içerisinde, yüklü bir para..

Turkish Military Song-Plevne marşı - Osman paşa marşı 03:08

Turkish Military Song-Plevne marşı - Osman paşa marşı

●▬▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ☪Türkçe☪ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬▬● Plevne Marşı veya Osman Paşa Marşı, Plevne Savunması'nda Osmanlı birliklerinin komutanlığını yapan Osman Paşa'yı konu alan marş. Makamı Kürdî, tonu Con tristezza'dır. Bu tonun adı İtalyanca..

CHP Bildirisi için Cumhurbaşkanı Erdoğan ve AK Parti'den Suç Duyurusu 01:00

CHP Bildirisi için Cumhurbaşkanı Erdoğan ve AK Parti'den Suç Duyurusu

CHP Bildirisi için Cumhurbaşkanı Erdoğan ve AK Parti'den Suç Duyurusu Cumhurbaşkanı Erdoğan ve AK Parti, CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu ve CHP Parti Meclisi üyeleri hakkında, Cumhurbaşkanına hakaret ten suç duyurusunda..

3 DNA Testi de 'Senin Oğlun' Dedi, Anne Kabul Etmedi! Ve Ramazan'ın Cesedi Bulundu 02:16

3 DNA Testi de 'Senin Oğlun' Dedi, Anne Kabul Etmedi! Ve Ramazan'ın Ce

3 DNA Testi de 'Senin Oğlun' Dedi, Anne Kabul Etmedi! Ve Ramazan'ın Cesedi Bulundu Ailesi, Gaziantep'te IŞİD'in düzenlediği saldırıda ölen Ramazan'ın cesedine bir türlü ulaşamıyordu. 3 DNA testine rağmen 25 numaralı ces..

Başbakan Yıldırım- -Demokrasiye Sahip Çıkmak, Teröre Sahip Çıkmamakla Olur 06:45

Başbakan Yıldırım- -Demokrasiye Sahip Çıkmak, Teröre Sahip Çıkmamakla

Başbakan Yıldırım- -Demokrasiye Sahip Çıkmak, Teröre Sahip Çıkmamakla Olur Başbakan Binali Yıldırım, Erzincan’da yaptığı konuşmada CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu’na seslenerek, Demokrasiye sahip çıkmak, teröre sahip çık..

Ali Ağaoğlu'nu Savunan Adam 02:43

Ali Ağaoğlu'nu Savunan Adam

Baştan sona kadar acaba nerede gülecek diye beklemeyin arkadaşlar. Adam gülmüyor baya ciddi ciddi Ali Ağaoğlu'nu savunuyor...

  • JET TV tarafından
  • 1.086 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Vücut Artıkları ile Yapılan Şeyler - Hassas Mideliler İzlemesin 03:04

Vücut Artıkları ile Yapılan Şeyler - Hassas Mideliler İzlemesin

Bu videoda idrar, kulak kiri, kesilmiş tırnaklar gibi insan vücudu artıklarının en ilginç ve en iğrenç kullanımlarını derledik. Ancak baştan uyaralım: Midesi hassas olanların bu videoyu izlemesini kesinlikle önermiyoruz...

  • JET TV tarafından
  • 1.037 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Murat Taylan -  Gel Gör Beni 05:13

Murat Taylan - Gel Gör Beni

Gel gör beni aşk neyledi Gel gör beni beni aşk neyledi Derde giriftar eyledi Ben Yunus-i bi-çareyim Aşk elinden avareyim Baştan ayağa yareyim Gel gör beni aşk neyledi Gel gör beni beni aşk neyledi Derde giriftar eyledi..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.124 görüntüleme
  • 7 yıl önce
İran Barzani'ye Gözdağı Verdi, IKBY'den Yanıt  Geldi- Meydan Okuyoruz 00:49

İran Barzani'ye Gözdağı Verdi, IKBY'den Yanıt Geldi- Meydan Okuyoruz

İran Barzani'ye Gözdağı Verdi, IKBY'den Yanıt Geldi- Meydan Okuyoruz Suudi Arabistan'ın Kuzey Irak'ta İran karşıtı gruplara silah desteği sağladığını öne süren İran, Irak Kürt Bölgesel Yönetimi'ni uyardı, IKYB'den jet ..

Futbol Maç Sahası, savaş alanına döndü. 2 kişi yaralandı -Bodrum 03:25

Futbol Maç Sahası, savaş alanına döndü. 2 kişi yaralandı -Bodrum

Bodrum'da oynanan Konacıkspor - Menteşe Yerküpespor maçının bitişi düdüğüyle saha karıştı. Sahaya giren taraftarla futbolcuların birbirine girdiği olaylarda 1 futbolcu ile 1 taraftar yaralandı. Muğla 1. Amatör Küme A Gru..

Sibel Can'ın Beykoz'daki Lüks Evi 01:29

Sibel Can'ın Beykoz'daki Lüks Evi

Çıkardığı son albümü Arabesque ile şu sıralar gündemde olan Sibel Can, Beykoz’daki müstakil evini baştan sona yeniletti. Yüksek iç mimar Birol ve Necibe Darcan çifti tarafından tasarlanan iddialı eve, sanatçının ışığına ..

  • ANKA tarafından
  • 1.388 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Survivorda Kimsenin Yüzüne Bakmadığı İsim Afet Oldu 02:26

Survivorda Kimsenin Yüzüne Bakmadığı İsim Afet Oldu

Survivor Yarışmacılarından Seda Aktuğlu'nun Instagram Paylaşımları Akılları Baştan Aldı Survivor'ın en renkli yarışmacılardan Seda Aktuğlu'nun Instagram'daki ateşli pozları büyük beğeni aldı. Seda'nın akıllarda kaldığı ..

  • ANKA tarafından
  • 1.230 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Soma Kömür İşletmeleri A.Ş. Yönetim'inden Açıklama 07:59

Soma Kömür İşletmeleri A.Ş. Yönetim'inden Açıklama

Soma Kömür İşletmeleri A.Ş. Yönetim'inden Açıklama Soma Kömür İşletmeleri A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Alp Gürkan, Soma'daki maden faciasıyla ilgili bilirkişilerin hazırladığı raporların gerçeği yansıtmadığını iddia eder..

Başbakan Binali Yıldırım, “Artık Kendi Ellerimizle Şehirlerimizi Mahvetmekten Kurtulalım” Dedi. 02:37

Başbakan Binali Yıldırım, “Artık Kendi Ellerimizle Şehirlerimizi Mahve

Başbakan Binali Yıldırım, “Artık Kendi Ellerimizle Şehirlerimizi Mahvetmekten Kurtulalım” Dedi. Başbakan Binali Yıldırım, “Artık kendi ellerimizle şehirlerimizi mahvetmekten kurtulalım” dedi. Dikey mimariye karşı olduğu..

Genç Kızın Aldatan Sevgilisinin Cinsel Organına Elektrik Vermesi 00:32

Genç Kızın Aldatan Sevgilisinin Cinsel Organına Elektrik Vermesi

ABD'nin Nevada Eyaleti Las Vegas şehrinde Mandie isimli genç kız kendisini başka bir kadınla aldatan erkek arkadaşının cinsel organına elektroşok cihazı ile elektrik vermiş. Olayı baştan sonra arkadaşına cep telefonuyla ..

  • JET TV tarafından
  • 1.104 görüntüleme
  • 7 yıl önce
İnsanı Muzdan Soğutan Hatun 00:21

İnsanı Muzdan Soğutan Hatun

Şimdiye kadar izlediğimiz muz yiyen hatun videoları hep etkileyici ve genelde baştan çıkarıcıydı. Ancak bu hatun ise sizi muzdan soğutacak...

  • JET TV tarafından
  • 947 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Bildiğiniz Çarpma İşlemlerini Unutun! 01:44

Bildiğiniz Çarpma İşlemlerini Unutun!

Çarpma işlemi sil baştan... Bu yöntem ile çarpma işlemi artık çok kolay. İşte en pratik yöntem...

Çin İsrail Teknoloji İşbirliği Rekor Artıyor 02:50

Çin İsrail Teknoloji İşbirliği Rekor Artıyor

2016'da Çin'in İsrail'e olan yatırımları, 2015'ten on kat daha fazla olan rekor bir seviyeye ulaşan 16,5 milyar ABD dolarına ulaştı. En yeni teknoloji Alanları: Yapay Zeka (Artificial intelligence), dronlar, robotlar, ..

Ferhat Göçer Ft. Kürşat Başar - Sana Söz Verdim 03:55

Ferhat Göçer Ft. Kürşat Başar - Sana Söz Verdim

SANA SÖZ VERDİM (KÜRŞAT BAŞAR feat. FERHAT GÖÇER) Hiç beklenmedik bir anda çıktın karşıma Birden her şeyi unuttum sana bakınca Çocuk gibi hesapsızca peşinden geldim Aşkım sana söz verdim Aşkım seni çok sevdim Sen ağlas..