#Başörtülü olduğu İçin kadro evrakı gözlerinin Önünde yırtıldı haber izle

Karantinada: Avustralyalı Baba Bahçede Harika Jet Ski Binmek için farkındalığı 05:38

Karantinada: Avustralyalı Baba Bahçede Harika Jet Ski Binmek için fark

Avustralyalı baba Jacob Strickling, Corona Virüsü nedeniyle bu karantina sırasında iki çocuğu için süper eğlenceli (ve ıslak) bir jet ski yolculuğu yaptı. aracın motor yoktu ve bu yüzden de çok hafif olduğu için çok ucuz..

Yangın Söndürmek İçin İşe Alındı, Ormanı Yaktı 01:53

Yangın Söndürmek İçin İşe Alındı, Ormanı Yaktı

Muğla'da 50 hektar ormanı yok eden ve iki günde ancak söndürülebilen yangında akıllara durgunluk veren bir gelişme yaşandı. Ormanı yakan kişinin orman müdürlüğünde şoför olarak çalıştığı ve işinin de yangın söndürmek old..

Sabiha Gökçen Havalimanı İçin 2001 Yılında Bakın Ne Demiş 00:42

Sabiha Gökçen Havalimanı İçin 2001 Yılında Bakın Ne Demiş

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, Bülent Ecevit'in Başbakan olduğu 2001'de de yatırımlara karşıymış. Kılıçdaroğlu'nun 2001 yılında yaptığı konuşmada “Sabiha Gökçen Havalimanı'nı yapmaya ne gerek var ?Uçak bile inmiyor” dedi..

Atalay Demirci İçin Ağırlaştırılmış Müebbet İstendi!! 01:18

Atalay Demirci İçin Ağırlaştırılmış Müebbet İstendi!!

DARBE GİRİŞİMİNDEN 10 GÜN ÖNCE ŞÜKÜR VE KANTER İLE GÖRÜŞMÜŞ İddianamede ifadesine yer verilen Demirci, örgütün bankası olan Bank Asya'da hesabının olduğunu, 17-25 Aralık sürecinden sonra bu hesabında cüzi miktar bırakar..

  • ANKA tarafından
  • 965 görüntüleme
  • 7 yıl önce
HDP önündeki eylemin 500'üncü gününde bir aile daha çocuğuna kavuşmak için nöbete katıldı 01:54

HDP önündeki eylemin 500'üncü gününde bir aile daha çocuğuna kavuşmak

Çocuklarının terör örgütü PKK mensupları tarafından dağa kaçırıldığı iddiasıyla HDP Diyarbakır İl Başkanlığı önünde başlatılan ve 500'üncü gününe girilen oturma eylemine yeni bir aile daha katıldı...

Seni Seviyorum Deyip, Aşkı İçin Canına Kıyan Genç Adam 03:53

Seni Seviyorum Deyip, Aşkı İçin Canına Kıyan Genç Adam

Tiyatro salonunda herkesin önünde sevdiği kadının şovu izledikten sonra , ben yaşamayı hak etmiyorum canı kıyan hüzünlü aşk gösterisi.Hüzünlü Aşk Gösterisi :-(..

  • PengoTV tarafından
  • 761 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Brüksel'de Katalonya Krizini Çözmek İçin Diplomatik Görüşmeler Sürüyor 01:36

Brüksel'de Katalonya Krizini Çözmek İçin Diplomatik Görüşmeler Sürüyor

Brüksel’de Katalonya krizi ile ilgili diplomatik görüşmeler sürüyor. Madrid yönetiminin Katalonya’ya verdiği ültimatom birkaç saat sonra sona erecek. İspanyol hükümeti Katalonya’nın özerklik statüsünü iptal edebileceğini..

Şehit Kaymakamın Oğlu İçin Ağlatan Konuşma 01:45

Şehit Kaymakamın Oğlu İçin Ağlatan Konuşma

Şehit Kaymakamın Oğlu İçin Ağlatan Konuşma PKK'lı teröristlerce el yapımı patlayıcıyla düzenlenen saldırıda şehit olan Kaymakam Muhammed Fatih Safitürk'ün oğlu Asım için bir konuşma yapan Cem Öğretir, ekran başındakiler..

5 yıldızlı otel, 'sahilde adil paylaşım' için yargıya başvurdu 05:25

5 yıldızlı otel, 'sahilde adil paylaşım' için yargıya başvurdu

Antalya'nın Kemer ilçesinde otel işletmeleri arasındaki anlaşmazlık nedeniyle bir otelin müşterileri daracık alana sıkışıp kaldı. Koronavirüs sürecinde sosyal mesafeye uymak zorunda olan bin kişi kapasiteli tesis, plajda..

Evsizler, Diğer Evsiz İnsanlar İçin Uyku Tulumuna Dönüşebilen Kaban Üretiyor 04:36

Evsizler, Diğer Evsiz İnsanlar İçin Uyku Tulumuna Dönüşebilen Kaban Ür

Evsiz insanları iş sahibi olduğu Empowerment Plan'da diğer evsiz insanlar için kaban üretiliyor. Kaban ayrıca uyku tulumuna dönüşebilme özelliğine sahip. Detroit'te bulunan ve kar amacı gütmeyen bir kuruluş olan Empowerm..

  • Cowboy tarafından
  • 1.102 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Doğa İçin Çal 10 - İki Keklik, Dere Geliyor Dere 08:33

Doğa İçin Çal 10 - İki Keklik, Dere Geliyor Dere

Doğa İçin Çal 10 - İki Keklik, Dere Geliyor Dere Dinle İki Keklik: İki keklik bir kayada ötüyor Ötme de keklik derdim bana yetiyor aman aman yetiyor Ötme de keklik derdim bana yetiyor aman aman yetiyor Annesine kara d..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.398 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Karla Kaplanan Köy Yolları İçin -Karla Mücadele- Ekipleri Görevde 04:50

Karla Kaplanan Köy Yolları İçin -Karla Mücadele- Ekipleri Görevde

Tunceli’de kar yağışı nedeniyle kent genelinde kapanan 132 köy yolu için 112 personel ve 54 iş makinesinden oluşan karla mücadele ekipleri sahada 7 gün 24 saat esasına göre çalışmalara başladı. Meteorolojinin uyardığı ka..

Yarım Asırlık Vefa Örneği Benim İçin Her Gün 14 Şubat 03:54

Yarım Asırlık Vefa Örneği Benim İçin Her Gün 14 Şubat

Amasya’nın Suluova ilçesinde yaşayan Halil Öksüz (72), kötü huylu beyin tümörü sebebiyle felç kalan ve yaşamını 16 yıldır yatağa bağımlı sürdüren eşi Hacer Öksüz’e (66) gözü gibi bakıy 25 sene içerisinde birçok kez ameli..

Bergen - Benim İçin Üzülme 04:59

Bergen - Benim İçin Üzülme

Gözlerin nemli nemli Başını hiç öne eğme Ayrılık onur değilki Benim için üzülme Bundan sonra adını kırk yılda bir anarım Sende kaybettiğimi başkasında ararım Benim için üzülme benim için üzülme Sevgim yaşamaz hi..

Bergen - Benim İçin Üzülme 05:03

Bergen - Benim İçin Üzülme

Gözlerin nemli nemli Başını hiç öne eğme Ayrılık onur değilki Benim için üzülme Bundan sonra adını kırk yılda bir anarım Sende kaybettiğimi başkasında ararım Benim için üzülme benim için üzülme Sevgim yaşamaz hi..

Kına İçin Sade Saç Modeli 03:35

Kına İçin Sade Saç Modeli

Kına için ister düz, ister dalgalı istersek de farklı birtopuz modeli yapabiliriz. Eğer kına için sade bir saç modeli istiyorsak öncelikle saçımıza hafif bir maşa yapalım. Saçımızın tepesine krepe atalım. Spreyi üst kısm..

  • Kadınca tarafından
  • 993 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Selahattin Özdemir - Yaşarken Ölenler İçin Damar 05:34

Selahattin Özdemir - Yaşarken Ölenler İçin Damar

Selahattin Özdemir - Yaşarken Ölenler Albüm Adı : Karar Sende Düzelten : ghost52 Öyle garip garip bakmayın bana Ne olur sormayın bu yas kim için Yalnız ölenlere yas tutulmaz ki Feryadım yaşarken ölenler için Ölmeden..

  • PengoTV tarafından
  • 3.407 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Cumhurbaşkanı Erdoğan Bizim İçin Kandil Neyse Sincar Da Odur 01:28

Cumhurbaşkanı Erdoğan Bizim İçin Kandil Neyse Sincar Da Odur

Cumhurbaşkanı Erdoğan Sincar, Kandil'in bir alternatifidir. Bizim için Kandil neyse Sincar da odur. Dolayısıyla Sincar terör örgütlerinden, temizlenene kadar bu devam edecek. Onun için bir gece ansızın oraya da gidebili..

Hayat Kurtarmak İçin Kendilerini Riske Atıyorlar 01:44

Hayat Kurtarmak İçin Kendilerini Riske Atıyorlar

Hayat kurtarmak için kendilerini riske atıyorlar Deprem, çığ, sel, trafik kazası ve heyelan gibi birçok olayda canlarını hiçe sayarak yaralılara ulaşmak için büyük mücadele veren AFAD ekipleri, meslekleri gereği zaman za..

İki Canımız Vardı İkisini De Vatan İçin Feda Ettik 01:21

İki Canımız Vardı İkisini De Vatan İçin Feda Ettik

'İki canımız vardı ikisini de vatan için feda ettik' Hakkari'deki terör saldırısında eşini ve 11 aylık oğlunu kaybeden Astsubay Çavuş Karakaya, İki canımız vardı, ikisini de vatan için feda etttik. Allah milletimize, de..

Roman Vatandaşlar Kabe'de Zeytin Dalı Harekatı İçin Dua Etti 01:22

Roman Vatandaşlar Kabe'de Zeytin Dalı Harekatı İçin Dua Etti

Ağlayan Gözler Kutsal Topraklarda projesi kapsamında umre vazifelerini yerine getirmek üzere Suudi Arabistan'a gelen 50 kişilik Roman kafilesi, Kabe'de Zeytin Dalı Harekatı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan için dua..

Hindistan Cevizi Toplamak Maymunlar İçin Eziyet Mi 03:22

Hindistan Cevizi Toplamak Maymunlar İçin Eziyet Mi

Hindistan cevizi ağaçları yüksek olduğu için lezzetli meyvesini toplamak insanlar için kolay bir iş değil. Ama bu iş maymunlar için hiç sorun değil. Tayland’da şebekler bu işi yapmak üzere eğitiliyor. Peki bu hayvanlara ..

  • Umut Tv tarafından
  • 1.057 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Boğalar Şampiyonlar Ligi için Kampa Girdi 04:03

Boğalar Şampiyonlar Ligi için Kampa Girdi

Boğalar kampa girdi Sonbaharda yaylalardan alınarak kışı geçirmeleri için köylere getirilen ve ahırlarda bakılan boğalar, özellikle yaz aylarında yoğunlaşan güreşlere hazırlık için ahırlarından çıkarıldı. Hayvanlarına b..

Kosova'da Halk Yeni Parlamento İçin Sandık Başında 01:03

Kosova'da Halk Yeni Parlamento İçin Sandık Başında

Kosova'da halk, geçen ay hükümetin düşürülmesi ve meclisin feshedilmesinin ardından yeni dönem milletvekillerini belirlemek için bugün sandık başında. Erken genel seçimde, 19 siyasi parti, 5 ittifak ve 2 sivil inisiyati..

Jirinovski: 'Erdoğan Gibi Bir Lidere Sahip Oldukları İçin Şanslılar' 07:55

Jirinovski: 'Erdoğan Gibi Bir Lidere Sahip Oldukları İçin Şanslılar'

Rusya Liberal Demokrat Partisi Genel Başkanı Vladimir Jirinovski, Türklerin Erdoğan gibi bir lidere sahip oldukları için çok şanslı olduğunu belirterek, Şuanda dünyada en etkin rol oynayabilecek 3 tane devlet başkanı va..

Almanya Türkleri Korkutmak İçin Her Yolu Deniyor 01:30

Almanya Türkleri Korkutmak İçin Her Yolu Deniyor

eski milletvekili Ozan Ceyhun birbirinden çarpıcı açıklamalarda bulundu. Cami İmamına diyor ki sen teröristleri ihbar ediyorsun bir casussun. Bu ne demektir o cemaatede aynı suçlamayı yapıyor hatta camiye giden cemaatide..

Tamir İçin Bırakılan Koltuktan 10 Bin TL'lik Altın Çıktı 01:44

Tamir İçin Bırakılan Koltuktan 10 Bin TL'lik Altın Çıktı

Erzincan’da tamir için bırakılan koltuktan 10 bin TL'lik altın çıktı. Gördüğü manzara karşısında şaşıran esnaf, koltukları bırakan müşterisine ulaşarak aynı gün içerisinde altınları teslim etti. Erzincan Merkez Çarşısınd..

Bir Ataş İçin Annesine Minnettar Olan Küçük Kız 01:11

Bir Ataş İçin Annesine Minnettar Olan Küçük Kız

Ellia Anderson... Aslında biz onu çok çok yakından tanıyoruz. Annesi ile çektiği videolar ile sürekli gündeme gele Ellia adeta gözlerimizin önünde büyüdü...

  • PengoTV tarafından
  • 1.208 görüntüleme
  • 8 yıl önce
ÖSS'yi Kazanamadığı İçin Oğlunu Zincirleyen Anne 05:04

ÖSS'yi Kazanamadığı İçin Oğlunu Zincirleyen Anne

“Dikkat Şahan Çıkabilir!”, Şahan Gökbakar’ın muhteşem tiplemeleri üzerine kurulu, daha önce benzeri pek denenmemiş bir antimedya - skeç şov... Diğer skeç şovların aksine “Dikkat Şahan Çıkabilir!”, ünlüler ve göz önünde o..

  • JET TV tarafından
  • 978 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Birleşik Kıbrıs İçin Umutlar Ve Zorluklar 22:49

Birleşik Kıbrıs İçin Umutlar Ve Zorluklar

Afrodit’in doğduğu yer olarak biliniyor…Ada 1974’te kuzeyde Türkler ve güneyde Rumlar olmak üzere etnik sınırlarla bölünmeden önce, Kıbrıs modern tarihine sevgi değil, büyük şiddet olayları damga vurdu. Fakat bütün bunla..