#Başı ve gövdesi farklı renkli yılan

İnanılmaz Michigan makyaj sanatçısı aynı anda birden fazla YÜZ oluşturuyor... 00:45

İnanılmaz Michigan makyaj sanatçısı aynı anda birden fazla YÜZ oluştur

Grand Blanc'taki bir makyaj sanatçısı, Michigan, 2 ekstra yüz gibi görünmesi için burnuna ve çenesine makyaj yapar. Ardından, 1 Mart'ta farklı garip efektler gibi görünmesini sağlayan farklı kamera açıları kullanıyor...

  • PengoTV tarafından
  • 130 görüntüleme
  • 4 yıl önce
The Frankenstein Chronicles 2. Sezon 4. Bölüm İzle 45:07

The Frankenstein Chronicles 2. Sezon 4. Bölüm İzle

Herkese Merhaba Arkadaşlar Son Jenerik Kanalıma Hoş Geldiniz. Öncelikle Bu Tarz Dizi , Fragman Ve Filmlerin Devamının Ve Sürekliliğinin Sağlanması İçin Kanalıma Abone Olursanız Çok Sevinirim. İstediğiniz Dizi,Film, Çiz..

The Frankenstein Chronicles 2. Sezon 5. Bölüm İzle 45:33

The Frankenstein Chronicles 2. Sezon 5. Bölüm İzle

Herkese Merhaba Arkadaşlar Son Jenerik Kanalıma Hoş Geldiniz. Öncelikle Bu Tarz Dizi , Fragman Ve Filmlerin Devamının Ve Sürekliliğinin Sağlanması İçin Kanalıma Abone Olursanız Çok Sevinirim. İstediğiniz Dizi,Film, Çiz..

The Frankenstein Chronicles 2. Sezon 6. Bölüm İzle 42:38

The Frankenstein Chronicles 2. Sezon 6. Bölüm İzle

Herkese Merhaba Arkadaşlar Son Jenerik Kanalıma Hoş Geldiniz. Öncelikle Bu Tarz Dizi , Fragman Ve Filmlerin Devamının Ve Sürekliliğinin Sağlanması İçin Kanalıma Abone Olursanız Çok Sevinirim. İstediğiniz Dizi,Film, Çiz..

Çağla Şikel - Topuklu Ayakkabılarımı Nasıl Süslüyorum Kendin Yap 03:51

Çağla Şikel - Topuklu Ayakkabılarımı Nasıl Süslüyorum Kendin Yap

Çok uzun zamandır severek giydiğim topuklu ayakkabıma ufak dokunuşlarla yeni bir görünüm kazandırmak istedim. Siz de çok sevdiğiniz ama 'keşke artık biraz daha farklı mı görünse’ dediğiniz ayakkabılarınızı süsleyebilirsi..

Yuvamdaki Düşman 5. Bölüm 2. Fragmanı 00:47

Yuvamdaki Düşman 5. Bölüm 2. Fragmanı

Yuvamdaki Düşman; çocukluğundan beri özendiği, hayallerini kurduğu ve uğruna her şeyi göze aldığı hayata ulaşmaya bir adım kala tüm elde ettiklerini kaybeden genç bir kadının ve bu kadının hayatını yeniden kurmak için gö..

Eski Kocamız Türkçe Altyazılı Fragmanı 01:44

Eski Kocamız Türkçe Altyazılı Fragmanı

İki kadın, iki farklı hayat. Biri aile odaklı, diğeri için kariyer her şeyden önemli. Bu iki kadının tek ortak noktaları ise eski kocaları. İş hayatında hızla yükselen Jade’i kocası Nick tarafından terk edilmenin acısını..

Yeni Hayat 4. Bölüm Fragmanı - 3 01:06

Yeni Hayat 4. Bölüm Fragmanı - 3

Yeni Hayat 4. Bölüm Fragmanı - 3 yayında! Adem iki farklı hayatın arasında sıkışıp kalıyor!nnYeni Hayat 4. Bölüm Fragmanı - 3 yayında! Adem iki farklı hayatın arasında sıkışıp kalıyor!nnAilesi ve yeni hayatının arasında ..

  • GÜL tarafından
  • 17 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Evde Dondurma Yapmanın Eğlenceli ve Komik 3 Yolu 14:13

Evde Dondurma Yapmanın Eğlenceli ve Komik 3 Yolu

1 paket krema(200 ml) 70 ml süt 50 gr toz şeker 1 çay kaşığı vanilya özütü İşe önce ev yapımı dondurma makinasının düzeneğiyle başlayacağız. Bunun için, iç içe geçebilen 2 kaseye ihtiyacınız olacak. Büyük olanın içine te..

Cuma Müthiş Ama İndirim Sahte 01:34

Cuma Müthiş Ama İndirim Sahte

Efsane Cuma, Şahane Cuma, Müthiş Cuma… farklı farklı isimlerle düzenlenen indirim günlerindeki oyun, vatandaşın şikayeti sonunda ortaya çıktı. Ticaret Bakanlığı e-ticaret firmalarından savunma istedi. Reklam Kurulu, Salı..

Tapınak Operasyonu! 1:19:00

Tapınak Operasyonu!

Olay Farklı Bir Boyuta Geçti..

  • STUDIO AS tarafından
  • 0 görüntüleme
  • 3 hafta önce
Tart Kek Tarifi 01:16

Tart Kek Tarifi

Muhallebili Tart Kek İçin Gerekli Malzemeler; Keki İçin : 2 yumurta 1 buçuk çay bardağına yakın şeker 1 çay bardağı sıvı yağ 2 çay bardağı un 1 çay bardağı süt 2 yemek kaşığı kakao 1 paket kabartma tozu Muhallebisi İçin..

Eski Kocamız Türkçe Altyazılı Teaser 00:25

Eski Kocamız Türkçe Altyazılı Teaser

İki kadın, iki farklı hayat. Biri aile odaklı, diğeri için kariyer her şeyden önemli. Bu iki kadının tek ortak noktaları ise eski kocaları. İş hayatında hızla yükselen Jade’i kocası Nick tarafından terk edilmenin acısını..

Küçük Orman - Little Forest Türkçe Altyazılı İzle 1:43:39

Küçük Orman - Little Forest Türkçe Altyazılı İzle

Elma ve pirinci ile ün salmış küçük bir köy ve bu köyde kesişecek olan 3 farklı hayat. Mi-sung-Li köyü elmacılık ve pirinç ile geçinen ve oldukça sıradan olan bir köydür. Bu köyde hayat çiftçilik ile geçmekte ve olağan d..

Çarpışma Türkçe Dublaj Hd İzle 1:47:35

Çarpışma Türkçe Dublaj Hd İzle

Çarpışma hd izle, Los Angeles şehrinde birbirinden farklı insanların yaşanan bazı olaylardan dolayı otuz altı saatte birbirleri ile tanıştıklarını anlatıyor. 2006 yılında En İyi Film Oskarı'na değer görülen Crash Los Ang..

  • Tv Series tarafından
  • 9.594 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Otobüste İngilizce Tekerlemeler - Çocuklar Çalma Listesi - Çocuk Tv Bebek Şarkıları - Otobüste Tekerlemeler 1:01:38

Otobüste İngilizce Tekerlemeler - Çocuklar Çalma Listesi - Çocuk Tv Be

Otobüs kafesindeki tekerlekler, popüler bir eski İngiliz kafiyeli, farklı araçlar ile farklı versiyonlarda değiştirildi. Ancak orijinal şarkının çekiciliği hala aynı kalır. O zaman şaşılacak bir şey yok ki, çocuklar bu ç..

Patatesli Karnıyarık Börek Tarifi Yufkadan Domatesli Biberli Çıtır Börek 05:23

Patatesli Karnıyarık Börek Tarifi Yufkadan Domatesli Biberli Çıtır Bör

Yine patatesli iç harcı aynı bizler ev yemeği tarifleri olarak her ne kadar sizlere tarifleri bir bütün halinde veriyor olsakta sizler eğer isterseniz farklı iç harçları ve farklı börek tariflerinde deneyebilirsiniz veya..

Trileçe Tatlısı Tarifi  Karamelli Sütlü Islak Kek Tarifi 05:44

Trileçe Tatlısı Tarifi Karamelli Sütlü Islak Kek Tarifi

Daha önce trileçe tatlısını duymamış olabilirsiniz. Son zamanlarda ünlü olmuş bu nefis karamelli kekin lezzetini çok seveceksiniz. Kek sütlü şerbet ile ıslatıldığından harika bir lezzete sahip. Her ne kadar trileçe tarif..

Beef Stroganoff Tarifi 02:51

Beef Stroganoff Tarifi

MALZEMELER 500 g stroganoffluk doğranmış dana eti, 400 g kültür mantarı, 1 adet soğan, 200 ml süt kreması, 1 yemek kaşığı tereyağı, Tuz, Karabiber, Servis için haşlanmış makarna. **************************** Bugün Rus..

Sade Bazlama Tarifi  Tavada Kolay Yaş Mayalı Ekmek 02:57

Sade Bazlama Tarifi Tavada Kolay Yaş Mayalı Ekmek

Eğer daha önce tavada bazlama ekmeği yapmadıysanız kesinlikle bu içine yağ katılan bazlama tarifini denemelisiniz. Hem yapımının kolay olması hemde herhangi bir araç gereçe ihtiyaç duyulmadan tavada yapılıyor olması bazl..

Çağla Şikel - Cilt Bakımı Rutinim Kil Maskesi Güzellik Bakım 10:29

Çağla Şikel - Cilt Bakımı Rutinim Kil Maskesi Güzellik Bakım

Cildimi herkes kadar ben de önemsiyorum. Bunun için de cilt bakımı rutinimi aksatmamaya özen gösteriyorum. Aynı zamanda yeni ürünler keşfetmeye hep açığım. Cildime en uygun kil maskesini bulabilmek için onlarcasını dened..

Yalancı Kumpir Tarifi 02:42

Yalancı Kumpir Tarifi

Malzemeler: • 5 adet orta boy patates, • 1 yemek kaşığı tereyağ, • 1 su bardağı rendelenmiş kaşar peyniri, • Tuz, Üzeri için; • 1/2 su bardağı küp küp doğranmış sucuk, • 1/2 su bardağı küp küp doğranmış salam, • 1/2 su b..

Merhum Çok Seviyordu Diye Mezarına Karalahana Ekmek 02:25

Merhum Çok Seviyordu Diye Mezarına Karalahana Ekmek

Ordu’nun Kumru ilçesinde aile kabristanlığındaki bir mezara ekilen ‘karalahana’ görenlere tebessüm ettirdi. Karadenizli karalahanayı o kadar seviyor ki, bazen bu sevgisini akıllara durgunluk verecek örneklerle ortaya koy..

  • JET TV tarafından
  • 981 görüntüleme
  • 6 yıl önce
İrmikli Etimek Tatlısı Tarifi Çikolatalı Pudingli Şerbetli Pasta 05:42

İrmikli Etimek Tatlısı Tarifi Çikolatalı Pudingli Şerbetli Pasta

Daha önce etimek tatlısı yaptıysanız ne kadar lezzetli olduğunu bilirsiniz. Fakat biz sizlere çok farklı bir irmikli ve üzerine çikolatalı puding dökülerek hazırlanan çok farklı bir etimekli pasta hazırladık. Yapımını iz..

Yufkalı Kolay Yalancı Su Böreği Tarifi Peynirli Maydanozlu Börek 06:15

Yufkalı Kolay Yalancı Su Böreği Tarifi Peynirli Maydanozlu Börek

Sizlere bu videomuzda yufkalı su böreği tarifi hazırladık. Yalancı su böreği nasıl yapılır dendiğinde herkesin aklına farklı tarifler geliyordur. Çünkü bu leziz peynirli böreği kimisi makarna ile yapıyor kimisi yufka ile..

Rulo Elmalı Kurabiye Tarifi Ağızda Dağılan Tarçınlı Cevizli Kuru Pasta 05:20

Rulo Elmalı Kurabiye Tarifi Ağızda Dağılan Tarçınlı Cevizli Kuru Pasta

Bu kez farklı bir elmalı kurabiye şekli ile karşınızdayız. Videomuzu sayesinde bu rulo şeklindeki elmalı kurabiye nasıl yapılır kolayca öğreneceksiniz. Lezzeti de en az şekli kadar güzel olan bu kurabiyenin elmalı harcın..

Kremalı Mantar Çorbası Tarifi  Çorba Nasıl Yapılır 03:36

Kremalı Mantar Çorbası Tarifi Çorba Nasıl Yapılır

Bu tarifimizde sizlere nefis bir çorba tarifi olan kremalı mantar çorbası nasıl yapılır detaylı bir şekilde anlatacağız. Kremalı mantar çorbasını yaptıktan sonra isteğinize göre içine blender sokup mantarları parçalayıp ..

Peynirli Tuzlu Kek Tarifi Otlu Susamlı Kolay Kek Yapımı 04:46

Peynirli Tuzlu Kek Tarifi Otlu Susamlı Kolay Kek Yapımı

Yeni tarifimizde bu kez çok kolay ve leziz bir kek tarifi hazırladık. Fakat bu kek diğerlerinden farklı olarak tuzlu ve peynirli. Aynı zamanda üstünü susam ve çörek otu ile süsleyerek lezzetlendirdiğimiz bu tuzlu kek tar..

Mantarlı Tavuk Sote Tarifi  Sebzeli Tavuk Yemeği Tarifi 05:32

Mantarlı Tavuk Sote Tarifi Sebzeli Tavuk Yemeği Tarifi

Bu tarifimizde sizlere kolay ve nefis bir yemek tarifi olan tavuk sote tarifi paylaşacağız. Mantarlı,havuçlu ve daha bir çok sebze ile yapılan bu harika tavuk yemeğini yapmak için videomuzu izleyebilirsiniz. Tavuk yemekl..

Atıştırmalık Peynir Dilimleri Tarifi 01:40

Atıştırmalık Peynir Dilimleri Tarifi

1 adet lavaş, 1 su bardağı rendelenmiş kaşar peyniri, 1 tatlı kaşığı pul biber, 1 avuç kıyılmış maydanoz. **************** Böyle pratik tarifler genellikle öğle yemeğinde ne yesem diye düşünürken aklıma geliyor. Dolapt..