#Başıbozuk otuz yaş Şarkısı müzik dinle

Sahur Tarifi  Peynirli Pide 02:55

Sahur Tarifi Peynirli Pide

Ic malzemesi icin gerekli malzemeler: 300 gram beyaz peynir Yarim bag maydonoz Pidelerin üstünü süslemek icin: Sivri biber Ceri domates Üstüne sürmek icin Tereyagi Hamuru icin gerekli malzemeler. Yarim kilo un 1 Paket ..

Sucuklu Kaşarlı Pamuk Poğaça Tarifi I SahurTarifi I Ramazan Tarifleri 02:33

Sucuklu Kaşarlı Pamuk Poğaça Tarifi I SahurTarifi I Ramazan Tarifleri

1 su bardagi ilik süt 1 su bardagi siviyag 1 su bardagi ilik su 1 paket yas maya 2 adet yumurta 1 yemek kasigi tozseker 1 yemek kasigi tuz Alabildigi kadar un (Ben 1 Kilo kullandim)..

El Açması Kat Kat İçli Kete Tarifi  Açma  Kete Nasıl Yapılır 05:03

El Açması Kat Kat İçli Kete Tarifi Açma Kete Nasıl Yapılır

Hamuru icin gerekli malzemeler: 1 kilo un 1 su bardagi ilik su 2 su bardagi ilik süt yarim cay bardagi siviyag 1 yemek kasigi tuz 1 paket yas maya Ic malzemesi icin gerekli malzemeler: 1,5 su bardagi un 3-4 yemek kasigi..

Kolay Çilekli Yaşpasta Tarifi 07:08

Kolay Çilekli Yaşpasta Tarifi

malzemeler pandispanyası için gerekenler 5 tane odasında yumurta 1 su bardağı şeker 1 su bardağı un Yarım çay bardağı ılık su 1 tatlı kaşığı kabartma tozu Kreması için gerekenler 1 paket toz krem şanti 2 paket 400 g..

Tereyağlı Poğaça Tarifi 05:57

Tereyağlı Poğaça Tarifi

Bol susamli pogaca tarifi bu ölcüden tam 23 tane pogaca cikiyor. malzemeler Su bardagimin ölcüsü 250 ml 2 su bardagi ilik süt 150 gram eritilmiş tereyağı(Tereyağını eritelim bir su bardağına koyalim.Geriye kalan kisminid..

Türkiye'de Otizmin Mevcut Durumu Nedir 01:43

Türkiye'de Otizmin Mevcut Durumu Nedir

1985 yılında otizmin görülme sıklığı 2500 çocukta bir olarak kabul ediliyordu. 2014 yılında bu oran 88'de bi kabul ediliyor. Giderek de otizmli çocukların görülme sıklığı artıyor. Ülkemizde bu oran baz alındığında 0-18 y..

  • NABIZ tarafından
  • 765 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Mayalı Katmer Tarifi 10:17

Mayalı Katmer Tarifi

Malzemeler 1 kilo un Yarım paket yaş maya 2 su bardağı ılık süt Yarım bardak ılık su Yarım bardaktan biraz daha az sıvıyağ 1 yemek kaşığı tuz 1 yemek kaşığı seker Hamuru açarken yaklaşık 1 çay bardağı sıvıyağ ve 100 gr ..

Otlu Peynirli Poğaça Tarifi 04:40

Otlu Peynirli Poğaça Tarifi

1 yemek kasigi tozseker 1 cay bardagi yogurt Yarim cay bardagi siviyag 1 paket yas maya 1 tatli kasigi tuz 1 yemek kasigi sirke 300 ml su ( 2,5 su bardagi kadar) Alabildigi kadar un (ben 700 gram kullandim) 1 adet kapya ..

Patatesli Hint Katmeri 04:05

Patatesli Hint Katmeri

Hamuru icin gerekli malzemeler: 1 kilo un 1 paket yas maya 2 su bardagi ilk süt 1 su bardagi ilk su 1 tatli kasigi rozseker 2 tatli kasigi tuz Ic malzemesi icin gerekli malzemeler: 500 gram haslanmis patates Yarim bag ma..

Pizza Tarifi 06:16

Pizza Tarifi

Malzemeler 1 su bardağı ılık süt 1 su bardağı ılık su Yarım cay bardağı sıvı yağ Yarım paket yaş maya (istiyenler bir yemek kasigi kuru maya katabilir) bir tatli kaşığı tuz 2 tatli kaşığı şeker Yaklaşık 5 su bardağ..

Yumuşacık Tereyağlı Poğaça Tarifi 06:22

Yumuşacık Tereyağlı Poğaça Tarifi

Malzemeler 250 gram yumuşak tereyağı 1 tane yaş maya( ya da isterseniz 2 yemek kaşığı kuru maya da kullanabilirsiniz) 1 çay bardağı ılık su yarım çay bardağı yoğurt yarım çay bardağı sıvı yağ 2 tane yumurta 2 tatlı..

Patatesli Börek Tarifi 08:44

Patatesli Börek Tarifi

Kolay el açması patatesli börek tarifi Malzemeler 1 kilo un 1 yemek kaşığı şeker 1 yemek kaşığı tuz 1 su bardağı ılık süt 1 buçuk su bardağı ılık su yarım çay bardağı sıvı yağ 1 paket kuru maya (isteyenler yarım ..

Zorluk Çıkartan Bayanı Yumruklayarak Gözaltına Alan Polis 00:55

Zorluk Çıkartan Bayanı Yumruklayarak Gözaltına Alan Polis

New Jersey'de geçen olayda, plajda denetim yapan polisler resmi alkol tüketim yaş sınırı olan 21'in altında olabileceğini düşündüğü ve yanında da alkol olduğunu gördüğü Emily Weinman'a alkol testi yapmak istedi. Ancak ka..

  • JET TV tarafından
  • 869 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Bakan Soylu'dan POMEM Müjdesi 01:30

Bakan Soylu'dan POMEM Müjdesi

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu Yeni Şafak'ın sosyal medya canlı yayında Ersin Çelik'in sorularını yanıtladı. Bakan Soylu POMEM alımları için yaş hesaplanırken 1 Ocak olarak hesaplanması talebiyle ilgili olarak 'Çok mürac..

Bakan Canikli'den Bedelli Açıklaması: Tüm Alternatifler Hazır 05:09

Bakan Canikli'den Bedelli Açıklaması: Tüm Alternatifler Hazır

Milli Savunma Bakanı Nurettin Canikli, Yeni Şafak Gazetesi'nin Facebook, Twitter ve Instagram hesaplarından yapılan canlı yayında İnternet Yazı İşleri Müdürü Ersin Çelik'in sorularını yanıtladı. Bakan Canikli, bedelli as..

Poğaça Tarifi 11:59

Poğaça Tarifi

Yumuşacık poğaça tarifi malzemeler 2 su bardağı ılık süt 1 paket krema(schlagsahne) Eğer krema kullanmayacaksanız Bunun yerine bir su bardağı su ya da bir su bardağı Yine süt ekleyin toplamda 3 su bardağı süt eklemiş ..

Sucuklu Pide Tarifi 10:56

Sucuklu Pide Tarifi

Sucuklu pide tarifi Malzemeler 4 buçuk su bardağı un 1 su bardağı ılık süt 1 su bardağı ılık su 1 tatlı kaşığı tuz 2 tatlı kaşığı şeker 2 yemek kaşığı sıvıyağı yarım paket yaş maya( isteyenler 1 yemek kaşığı kuru..

İlişki Durumu Açık İlişki Türkçe Altyazılı Fragmanı 01:56

İlişki Durumu Açık İlişki Türkçe Altyazılı Fragmanı

Anna ve Will, birbirlerinin ilk aşkıdır. Hayatlarındaki tüm ilkleri birlikte yaşayan evliliğin eşiğindedir. Will, Anna’nın 30. yaş gününde ona evlenme teklifi etmeye hazırlanır. Bu sırada arkadaşları ile yemeğe çıktıklar..

Bisküvili Pasta Tarifi 05:51

Bisküvili Pasta Tarifi

Bisküvi ile yapılan kolay yaş pasta tarifi Malzemeler 2 paket kakaolu bisküvi 2 paket sade bisküvi bir paket kakaolu puding 100 gram bitter çikolata 2 paket sade krem şanti süslemek için de bir paket bitter çikolat..

Aslı Afşaroğlu Şal Koleksiyonum Şallarımı Nasıl Organize Ediyorum 12:58

Aslı Afşaroğlu Şal Koleksiyonum Şallarımı Nasıl Organize Ediyorum

????SIK SORULAN SORULAR???? Boy: 160cm Kilo: 58 Yaş: 22..

Kayısı Reçeli Yapmanın 04:55

Kayısı Reçeli Yapmanın

Kayısı reçeli 2 kg yaş kayısı 1 kg şeker 1 yemek kaşığı kadar limon suyu..

Gamze Ekşi Gigi Hadid Doğum Günü Partisi Makyajı - Gigi Hadid Makeup Tutorial 12:54

Gamze Ekşi Gigi Hadid Doğum Günü Partisi Makyajı - Gigi Hadid Makeup T

Hepinize merhabaa ❤️ Bu videoda sizlere Gigi Hadid 23. Yaş günü için verdiği partide uyguladığı bu makyajı yaptım. Gigi Hadid makyajı gibi daha fazla video istiyorsanız yorum bırakmayı unutmayın ???? Makyaj ve vlog video..

Çikolatalı Tatlı Ekmek  Brioche Bread 10:04

Çikolatalı Tatlı Ekmek Brioche Bread

Yarım kilo un 1 su bardağı ılık süt (250ml) 1 tane yumurta 2 yemek kaşığı tereyağı Yarım paket yas maya (ya da 1paket kuru maya) 5 yemek kaşığı şeker 1 paket vanilya 1 çay kaşığı tuz İsteğe bağlı olarakta şekil verirken ..

Pastane Poğaçası Tarifi 07:10

Pastane Poğaçası Tarifi

Malzemeler Bir paket 250 gram yumuşak tereyağı yada margarin.(Ben tereyağ kullandim) 1 su bardağı ılık süt bir tane yaş maya ya da iki yemek kaşığı kuru maya 2 tane yumurta birisinin sarısını üstüne ayırıyoruz 1 çay b..

Haşhaşlı Cevizli Çörek Tarifi 12:10

Haşhaşlı Cevizli Çörek Tarifi

Haşhaşlı Cevizli Çörek Tarifi Malzemeler 1 su bardağı ılık Su 2 su bardağı ılık süt 1 su bardağı sıvıyağ 1 tane yaş maya 2 tane yumurta (beyazı hamuruna girecek sarısı üstüne sürülecek) 2 yemek kaşığı şeker 1 yemek..

Ayşegül Yıldız'dan Olay Itiraf- Evlenmeyi Ben Istemedim 10:45

Ayşegül Yıldız'dan Olay Itiraf- Evlenmeyi Ben Istemedim

Ayşegül Yıldız, İbrahim Tatlıses ile 20 yıllık beraberliğinin ardından ilişkisi ve biten evliliği hakkında ilk kez konuştu. Posta'dan Oya Çınar'ın sorularını yanıtlayan Yıldız, Tanıştığımızda ben 16, o 46 yaşındaydı. Hi..

  • BETA tarafından
  • 1.063 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Kibariye'ye Yeni Şok Kocası Sarışın Bir Kadınla Yakalandı 02:43

Kibariye'ye Yeni Şok Kocası Sarışın Bir Kadınla Yakalandı

Kibariye (58) kendisinden 20 yaş küçük eşi Ali Küçükbalçık’ın (37) ihaneti ile sarsılmıştı. Bu krizin üstüne Ali Küçükbalçık’ın borçları yüzünden evlerine haciz de geldi. Her şeyi unutmak için Bodrum’daki yazlığına çekil..

  • BETA tarafından
  • 944 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Şerefsiz Kuaförün Kulak Kesme Şakası 03:21

Şerefsiz Kuaförün Kulak Kesme Şakası

Emsalleri var mı bilmiyorum ama mantıklı bir berber şakası. Tabii velet biraz olgun karşılamış. Yaş daha küçük olsa ortalığı birbirine katabilirdi. Şuraya bir de agsjahdjkd bırakayım...

  • JET TV tarafından
  • 813 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Kapalı Pide Tarifi (Kıymalı, Peynirli) 18:00

Kapalı Pide Tarifi (Kıymalı, Peynirli)

1 kilo un 1 tane yaş maya(isteyenler bir paket kuru maya da kullanabilir) 2 su bardağı ılık süt 3 yemek kaşığı sıvı yağ 2 tatlı kaşığı tuz 1 yemek kaşığı şeker Ayriyeten bir su bardağı ılık su hamurumuza yavaş yavaş..

Çikolatalı Kalp Poğaça Tarifi 07:18

Çikolatalı Kalp Poğaça Tarifi

Yarım paket yaş maya (isteyenler 1 paket kuru maya da kullanabilir ) 1 çay bardağı ılık su 1 çay bardağı sıvıyağ 1 su bardağı ılık süt 1 tatlı kaşığı tuz 2 yemek kaşığı şeker iki tane yumurta bir tanesi tüm olarak h..