#Bbc arşivlerinden 57 yıl sonra Çıkan İstanbul belgeseli

İstanbul'da Rus Heyetinden Şok Açıklama Eğer Bunları Yakalarsak 01:03

İstanbul'da Rus Heyetinden Şok Açıklama Eğer Bunları Yakalarsak

İstanbul'da yapılan Rusya-Ukrayna görüşmeleri devam ederken Rus heyetinden açıklama geldi...

İstanbul'da Güneşi Gören Vatandaşlar Sahillere Akın Etti 02:40

İstanbul'da Güneşi Gören Vatandaşlar Sahillere Akın Etti

İstanbul'da baharın gelmesiyle birlikte havaların ısınmasını fırsat bilen vatandaşlar mesai saati bitimiyle birlikte ailelerini alıp sahillere ve parklara akın ederek güzel havanın tadını çıkardı. Bakırköy sahilindeki yo..

İstanbul’a Su Sağlayan Baraj Taştı Balıkçı Barınakları Ve Tekneler Zarar Gördü 03:02

İstanbul’a Su Sağlayan Baraj Taştı Balıkçı Barınakları Ve Tekneler Zar

Kırklareli'nde İstanbul'a su sağlayan Kazandere Barajı'nın taşması sonucu limandaki balıkçı barınakları ve tekneler zarar gördü..

İstanbul’Da Bayram Tatili Öncesi Otogarlarda Bilet Yoğunluğu 01:52

İstanbul’Da Bayram Tatili Öncesi Otogarlarda Bilet Yoğunluğu

İstanbul'da, Ramazan Bayramı öncesi otobüs bileti almak isteyen vatandaşlar terminallerde yoğunluk oluşturmaya başladı. Birçok firma ise bayramın yaklaşmasıyla birlikte ek seferler için çalışmaya başlayacaklarını belirtt..

Bolu Dağı Tüneli’nin İstanbul yönü 35 gün trafiğe kapatıldı 01:43

Bolu Dağı Tüneli’nin İstanbul yönü 35 gün trafiğe kapatıldı

Bolu Dağı Tüneli'nin İstanbul yönü yapılacak genleşme derz değişimi sebebiyle 35 gün boyunca trafiğe kapatıldı. İstanbul yönüne gidecek sürücüler D-100 Karayolu'na yönlendiriliyor...

Gemilerde talim var - Receb'im - İSTANBUL TÜRKÜLERİ 03:38

Gemilerde talim var - Receb'im - İSTANBUL TÜRKÜLERİ

Gemilerde Talim Var (Receb'im) İstanbul-Sarı Recep-Muzaffer Sarısözen Gemilerde Talim Var Bahriyeli Yarim Var O Da Gitti Sefere Ne Talihsiz Başım Var Hani Benim Receb'im Receb'im Sarı Lira Vereceğim Alm..

İstanbul’da Atölye'de İnanılmaz Kaza Kamerada 00:36

İstanbul’da Atölye'de İnanılmaz Kaza Kamerada

İstanbul’da Atölye'de İnanılmaz Kaza Kamerada Sancaktepe’de raf atölyesinde yaşanan iş kazasında, Pakistan uyruklu bir işçi, çok sayıdaki ahşap plakaların üzerine düşmesi sonucu hayatını kaybetti. Kaza anı güvenlik kame..

Kanal İstanbul Nedeniyle Köyün Yüzde 80'i Satıldı 01:43

Kanal İstanbul Nedeniyle Köyün Yüzde 80'i Satıldı

Güzergâhı belli olan Kanal İstanbul projesi, iki köyün kıyısından geçecek. Başlangıçta köylerinin su altında kalacağını düşünen Dursunköy ve Baklalı sakinleri kanala ‘komşu’ olacaklarının açıklanmasıyla bir ‘Oh’ çekmiş. ..

İstanbul'da toplu taşımada koronavirüs denetimleri 13:46

İstanbul'da toplu taşımada koronavirüs denetimleri

İstanbul'da Trafik Şube Müdürlüğü ekipleri koronavirüsle mücadele kapsamında alınan tedbirlere ilişkin toplu taşıma araçlarında denetim yapıyor. Ekipler, otobüs, dolmuş ve taksileri durdurarak sürücülerin fazla yolcu alı..

İstanbul'da Halk Ekmeğe yüzde 33 zam 03:45

İstanbul'da Halk Ekmeğe yüzde 33 zam

İstanbul'da Halk Ekmek A.Ş.'nin büfelerinde satılan 250 gramlık ekmeğe 25 kuruş zam yapıldı. Yüzde 33'lük zammı yüksek bulan bazı vatandaşlar, kalabalık ailelerin ekmek almakta zorlanacağını söyledi. Vatandaşların uygu..

İstanbul'a kar ne zaman geliyor 02:16

İstanbul'a kar ne zaman geliyor

Tüm yurt için fırtına uyarısı, bazı bölgelerde de sel alarmı var. İstanbul'da ise yeniden #kar yağışı bekleniyor. NTV Meteoroloji Editörü Dilek Çalışkan, Edirne, Çanakkale, Ayvalık, Dikili, İzmir, Muğla ve Bodrum’da gece..

Kayıkla Eski İstanbul'da Gezinti 02:20

Kayıkla Eski İstanbul'da Gezinti

Bahriyeli Ahmet. 60'lı yıllardayız. İstanbul'un deniz kenarındaki banliyölerinden biri. Uzak ve ufacık bir semt. Herkesin hayatı iç içe. Ahşap evlerde laf, dedikodu eksik değil. Sadettin Erbil'in sesinden dinlediğimiz aç..

İstanbul’da korkunç cinayet kamerada- 22 yaşındaki genç kalbinden vurularak öldürüldü 04:25

İstanbul’da korkunç cinayet kamerada- 22 yaşındaki genç kalbinden vuru

Kağıthane'de aralarında husumet bulunan iki grup arasında çıkan silahlı kavgada, 22 yaşındaki bir genç kalbinden vurularak öldürüldü. Cinayet anları kameralara yansırken, olaya müdahale etmek isteyen bekçilere de ateş ed..

İstanbul Muhafızları 11.Bölüm 13:59

İstanbul Muhafızları 11.Bölüm

Bizans resim sanatının en son ve en önemli eserlerini içerisinde bulunduran mozaikleri ile ünlü Kariye müzesinin temeli 6.yy 'a kadar dayanmaktadır. Osmanlı devletinin İstanbul'u fethinden sonra 1511 yılında Kariye Camii..

Gizli Kalmış Bir İstanbul Tarihi 6.Bölüm 26:09

Gizli Kalmış Bir İstanbul Tarihi 6.Bölüm

Çelik Gülersoy'un sunuculuğunu yaptığı programın 6. bölümünde; Osmanlı Devleti'nin İstanbul'un Fethi'nden sonra İstanbul'daki değişimler, edebi ve felsefi akımlar konu edilmektedir...

  • TRT ARŞİV tarafından
  • 1.195 görüntüleme
  • 7 yıl önce
İstanbul’daki Korkunç Cinayet Kamerada 00:44

İstanbul’daki Korkunç Cinayet Kamerada

İstanbul Şişli'de bir fırında işlenen cinayet, saniye saniye kameraya yansıdı. Kurtuluş'ta bir simit fırınında çalışan şahıs, eski sevgilisiyle ilişkisi olduğundan şüphelendiği Türkmenistan uyruklu iş arkadaşını silahla ..

TEM'de Kaza İstanbul Ankara İstikametinde Trafik Durdu 00:44

TEM'de Kaza İstanbul Ankara İstikametinde Trafik Durdu

Tem Otoyolu İstanbul-Ankara istikameti Gebze mevkiinde meydana gelen trafik kazasından sonra oluşan trafik 25 kilometreye ulaştı. Araçların hareket dahi edemediği anlar böyle görüntülendi...

İstanbul'da Evlerinin Kapısına Bin Lira Bırakan Gizemli Adam 01:46

İstanbul'da Evlerinin Kapısına Bin Lira Bırakan Gizemli Adam

İstanbul Hasköy'de sabah uyananlar kaplarının önündeki zarfın içini açınca önce şaşırıp sonra mutlu olmuşlar. Hızır diye adlandırdıkları kişi yada kişiler zarfta 1000 lira para bırakmış...

  • JET TV tarafından
  • 138 görüntüleme
  • 6 yıl önce
İstanbul’da yaşlı kadını 'FETÖ' yalanıyla dolandıran şahsa suçüstü baskın! 01:07

İstanbul’da yaşlı kadını 'FETÖ' yalanıyla dolandıran şahsa suçüstü bas

İstanbul Beyoğlu’nda dolandırıcılık çetesi, telefonla aradıkları yaşlı bir kadını kendilerini polis olarak tanıttıktan sonra “FETÖ/PYD operasyonu yaptık yakalanan şahıslar sizin isminizi verdi” diyerek kandırdı...

İstanbul Çamlıca'ya Dev Tv Kulesi 02:22

İstanbul Çamlıca'ya Dev Tv Kulesi

İstanbul Çamlıca'ya Dev Tv Kulesi Temeli bitti gövde inşaatına geçildi. Çamlıca'da tüm TV ve radyo vericilerinin toplanacağı TV kulesi inşaatı hızla ilerliyor. Peki 365 metrelik dev kule ne zaman açılacak? TV ve radyo v..

İstanbul Stratejik Olarak Neden Önemli 04:17

İstanbul Stratejik Olarak Neden Önemli

M.Ö 700’den beri insan yaşıyor buarda. Daha İsa doğmamış düşün. Adamlar ilk Kadıköy’e yerleşmişler. Tabii o zaman daha Kadıköy Belediyesi yok. Belki oralarda hizmet vardır diye karşıya geçip Sarayburnu'na çıkmışlar. İşte..

Google'dan İstanbul'un 33 Yıllık İnanılmaz Değişimi 00:33

Google'dan İstanbul'un 33 Yıllık İnanılmaz Değişimi

Google Earth 33 yıl içinde nasıl değiştiğini gösterdi (Google Earth “zaman aşımı” güncellemesiyle) 1984 yılından günümüze kadar dünya üzerinde yaşanan değişimleri göz önüne seriyor. Google Earth’ün zaman aşımı özelliği..

  • Cowboy tarafından
  • 780 görüntüleme
  • 8 yıl önce
İstanbul'a Elektrikli Taksiler Geliyor 01:36

İstanbul'a Elektrikli Taksiler Geliyor

Yaklaşık 18 bin adet taksi bulunan İstanbul'da yıl sonuna kadar 600 adet elektrikli taksinin yolları çıkması planlanıyor. Nisan ayında yollara çıkacak taksiler 0 elektrikli ve sıfır karbondioksit salınımına sahip...

  • PITIRCIK tarafından
  • 830 görüntüleme
  • 8 yıl önce
İstanbul'u bekleyen kâbus! 02:02

İstanbul'u bekleyen kâbus!

“SAAT İŞLİYOR, SÜRE HER GEÇEN GÜN AZALIYOR…” UZMANLAR, 17 AĞUSTOS 1999 DEPREMİNİN 22. YIL DÖNÜMÜNDE , İSTANBUL’U BEKLEYEN DEPREM İÇİN BİR KEZ DAHA UYARDI. ÖNLEM ALINMASINI İSTEDİ...

Uçan Daireler İstanbul'da 1955 Türk Filmi İzle 1:12:15

Uçan Daireler İstanbul'da 1955 Türk Filmi İzle

Konusu : Filmde, iki gazetecinin başına gelen esrarengiz olaylar konu edilir. Şapşal ve Kaşar isimli iki arkadaş gazeteci olarak çalışır. Son günlerde haber yapamadıkları için müdürlerinden uyarı alırlar. Bu yüzden uçan..

İstanbul'da İnatçı Sürücüler Gişelerde Sıkıştı 01:29

İstanbul'da İnatçı Sürücüler Gişelerde Sıkıştı

İstanbul, Kartal Samandıra gişelerinde inatçı iki sürücü, aynı anda geçmek istedikleri gişeye sıkıştı. Edinilen bilgilere göre olay Pazar günü sabah saatlerinde Kartal Samandıra gişelerinde meydana geldi. İki otomobil s..

İstanbul'da 1 Mayıs Olaylı Geçti 01:16

İstanbul'da 1 Mayıs Olaylı Geçti

1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü dolayısıyla İstanbul'da düzenlenen gösteriler olaylı geçti. Bakırköy ve Şişli'deki gösterilerde gerginlik çıktı. Çıkan arbedede polis havaya ateş açtı...

İstanbul’da silahlı kavga dehşeti kamerada 01:47

İstanbul’da silahlı kavga dehşeti kamerada

Kağıthane'de bir şahıs ile husumetli olduğu şahıs arasında çıkan kavga sonucu 4 kişinin yaralandığı silahlı kavga güvenlik kamerasına yansıdı. Yaralıların yerde sürünerek kaçmaya çalıştıkları görüldü...

İstanbul TEM Otoyolu'nda Kaza! _ 01:13

İstanbul TEM Otoyolu'nda Kaza! _

TEM Otoyolu Edirne istikametinde kadın sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu kontrolden çıkan otomobil yol kenarındaki kaldırıma çarptı. Çarpmanın etkisiyle sürücü ve otomobil içerisindeki bir kişi yaraland..

İstanbul'da ambalaj imalathanesinde yangın 00:37

İstanbul'da ambalaj imalathanesinde yangın

İstanbul Kağıthane'de, ambalaj üretim atölyesinde çıkan yangın kontrol altına alınarak söndürüldü...