#Bebek numarasıyla yer kapmak

Ahmet'in Günlüğü 5.Bölüm 13:44

Ahmet'in Günlüğü 5.Bölüm

Ferdi Merter'in sunuculuğunu yaptığı programın 5. bölümünde; ailede yeni bebek beklentisi ve bunun Ahmet'ten gizlenmesi sonucu ortaya çıkan problem dramatize edilmektedir. Konu hakkında uzman olarak Atalay Yörükoğlu'nun ..

Eski İstanbul 01:06

Eski İstanbul

Eski İstanbul Bebek yakınlarında bir yer..

Türkiyeden Arakana Yardım Eli 02:38

Türkiyeden Arakana Yardım Eli

Ölü bebek cesetlerinin kıyıya vurduğu yer Arakan.Gözgöre göre müslümaların katledildiği Arakanlıların sığındığı Bangladeşe sığınan mültecileri ise Emine Erdoğan ve oğlu Bilal Erdoğan eşliğindeki heyet ziyaret etti...

Ünlü Sunucu 42 Yıl Sonra Annesini Buldu 03:15

Ünlü Sunucu 42 Yıl Sonra Annesini Buldu

Türkiye'nin en ünlü doğum hastanelerinden birinde yaşanan kayıp bebek skandalında ailesini arayanlar arasında yer alan ünlü sunucu Cem Sünbül mutlu sona ulaştı. 42 yıllık hasret TV programında son buldu ve yapılan DNA te..

  • ANKA tarafından
  • 1.011 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Cargo Türkçe Altyazılı Fragmanı 02:02

Cargo Türkçe Altyazılı Fragmanı

Başrolünü Martin Freeman'ın oynadığı Cargo, Karabasan filminin yapımcısının yeni filmi. Aynı adlı popüler kısa filmden esinlenilerek çekilen Cargo, Avustralya kırsalında zombi kıyametinin ortasında kalan bir baba ve bebe..

Aslışah Alkoçlar Yalnızlığa Devam Böyle İyi 00:56

Aslışah Alkoçlar Yalnızlığa Devam Böyle İyi

Aslışah Alkoçlar Dün Akşam Kız Arkadaşıyla Bebek’te Görüntülendi. Kız Kıza Eğlenmeye Çıktığını Söyleyen Alkoçlar, “Çok Güzel Projelerle Geliyorum” Dedi. Aşçılık Üzerine Bir Yer Açacağını Belirten Aslışah Alkoçlar, “Hayat..

  • BETA tarafından
  • 68 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Çocuk Büyütme Rehberi - No Se Aceptan Devoluciones Türkçe Dublaj Film İzle 2:01:57

Çocuk Büyütme Rehberi - No Se Aceptan Devoluciones Türkçe Dublaj Film

Özet ve Detaylar Valentin, bir gün kapısında sahipsiz bir bebek bulur. Bebeğin annesinin izinden Meksika’dan Los Angeles yollarına düşer, kendisine ve yeni kızı Maggie’ye yeni bir yuva bulur. Valentin, ideallerdeki gibi ..

  • Film İzle tarafından
  • 8.715 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Yuvamdaki Düşman 1. Bölüm Fragmanı 01:01

Yuvamdaki Düşman 1. Bölüm Fragmanı

Yuvamdaki Düşman; çocukluğundan beri özendiği, hayallerini kurduğu ve uğruna her şeyi göze aldığı hayata ulaşmaya bir adım kala tüm elde ettiklerini kaybeden genç bir kadının ve bu kadının hayatını yeniden kurmak için gö..

Rapunzel Ailesi - Uzun Saçlı Kız Hikayesi 02:56

Rapunzel Ailesi - Uzun Saçlı Kız Hikayesi

Gerçek hayat Rapunzels bir aile gibi - Anne Tere Lynn Svetlecich Russell, 43, ve kızları DÖRDÜNCÜ üzerinde METRE bir kombine saç uzunluğuna sahip. anne-beş o bir bebek beri kilitleri akan vardı ve kocası Chip, 47, yabani..

  • PengoTV tarafından
  • 965 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Yuvamdaki Düşman 1. Bölüm 2. Fragmanı 00:58

Yuvamdaki Düşman 1. Bölüm 2. Fragmanı

Yuvamdaki Düşman; çocukluğundan beri özendiği, hayallerini kurduğu ve uğruna her şeyi göze aldığı hayata ulaşmaya bir adım kala tüm elde ettiklerini kaybeden genç bir kadının ve bu kadının hayatını yeniden kurmak için gö..

Sebzeli Çorba Tarifi - Terbiyeli Sebze Çorbası Tarifi 01:25

Sebzeli Çorba Tarifi - Terbiyeli Sebze Çorbası Tarifi

Kış aylarında şifa niyetine terbiyeli sebze çorbası içebilirsiniz. Videomuzda yer verdiğimiz konular: terbiyeli sebze çorbası nasıl yapılır, bebekler için çorba haazırlama, terbiyeli çorba nasıl yapılır? Sebzeli çorba, ..

Orman Çocuğu Orman Kitabı Çizgi Film Türkçe Masal 9 10:20

Orman Çocuğu Orman Kitabı Çizgi Film Türkçe Masal 9

Baba kurt, yemek için olduğu yerden uzaklaştı ve o sırada kuyruklu bir hayvanı gördü. Kuyruklu hayvan, hemencecik baba kurdu öven kelimeler kullanmaya, iltifatlar yağdırmaya başladı. “Ey kurtların başı, sana avlarında k..

  • ÇocukTV tarafından
  • 2.164 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Yuvamdaki Düşman 5. Bölüm 2. Fragmanı 00:47

Yuvamdaki Düşman 5. Bölüm 2. Fragmanı

Yuvamdaki Düşman; çocukluğundan beri özendiği, hayallerini kurduğu ve uğruna her şeyi göze aldığı hayata ulaşmaya bir adım kala tüm elde ettiklerini kaybeden genç bir kadının ve bu kadının hayatını yeniden kurmak için gö..

Dünyanın En Güzel Kokusu 2 Hd İzle 1:31:27

Dünyanın En Güzel Kokusu 2 Hd İzle

Hakan ve Derya köklü arkadaşlıklarının ardından birbirlerine aşık olmuş, masalsı bir aşk yaşamışlardır. Aşklarının meyvesi bir de bebekleri olmuştur. Ancak hayat Derya'yı zamansızca Hakan'ın ve bebek Elif Zeyno'nun yanın..

Beşiktaş - Akhisar Belediyespor Maçı 04:26

Beşiktaş - Akhisar Belediyespor Maçı

Spor Toto Süper Lig'in lideri Beşiktaş, rakiplerinin puan kaybını çok iyi değerlendirdi. Akhisar engelini rahat bir oyunla 3-1 geçen siyah beyazlılar adeta 9 puanlık bir galbiyet elde etti ve en yakın rakibinin 4 puan ön..

Jim Carrey - 1 Yaşından 55 Yaşına Kadar Resimlerle Hayatı 04:19

Jim Carrey - 1 Yaşından 55 Yaşına Kadar Resimlerle Hayatı

James Jim Carrey (17 Ocak 1962'de doğmuş) bir kanada Amerikalı aktör, komedyen, izlenimci, senarist ve yapımcıdır. Çok enerjik vuruş performanslarıyla bilinir. Carrey, 1990 yılında, Canlandırma Renkli çizim komedisi t..

  • CURCUNA TV tarafından
  • 1.216 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kaldırımlara satılık - kiralık araç konulmayacak... Yayalar memnun, galericiler ise sıkıntılı 06:21

Kaldırımlara satılık - kiralık araç konulmayacak... Yayalar memnun, ga

Yol ve kaldırım üstüne satılık ya da kiralık araç koymak yasaklanıyor. Yeni düzenlemeyle yol ve kaldırım işgaline neden olan satılık ya da kiralık araçlar artık kaldırımları işgal edemeyecek. Karar sonrası bazı ilçelerde..

Hakan Akhanlı & Whizz & Neo & Gatol & Akşamcı & H!DO & Panzer & Fortis - Ukrayna Rusya Savaşı 04:40

Hakan Akhanlı & Whizz & Neo & Gatol & Akşamcı & H!DO & Panzer & Fortis

Ukrayna Rusya Savaşı (Armageddon) şarkı sözleri ile H.akhanlı)-nakarat x2 Hep zulum ateşin ortasinda insan Gülen çocuklari savaş aliyor (oo oo oo ) Dünya tersine dönüyor Başlamada uyan büyük armegaddon (h.akhanli kisi..

Meteoroloji Uyardı! Kar Geliyor 03:10

Meteoroloji Uyardı! Kar Geliyor

Meteoroloji Uyardı! Kar Geliyor 18 Ekim 2016 08:45 Meteoroloji uyardı! Kar geliyor PAYLAŞ TWITTER Paylaş Tweetle Paylaş Paylaş Gönder Doğu Anadolu Bölgesi'nde hava sıcaklığının 2 ila 4 derece düşmesiyle yüksek kesimler..

Tsk’dan Anlamlı 'Cumhuriyet Bayramı' Mesajı 00:54

Tsk’dan Anlamlı 'Cumhuriyet Bayramı' Mesajı

Tsk’dan Anlamlı 'Cumhuriyet Bayramı' Mesajı Türk Silahlı Kuvvetleri, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı nedeniyle, “Cumhuriyet 93 yaşında” başlığı ile resmi YouTube sitesinde bir video yayınladı. TSK, 29 Ekim Cumhuriyet Bayram..

Fetö'cü Röntgen Çetesi Çöktü! Kumpaslar Aydınlatıldı.(Cumhurbaşkanı,Deniz Baykal,Hurşit Tolon) 00:34

Fetö'cü Röntgen Çetesi Çöktü! Kumpaslar Aydınlatıldı.(Cumhurbaşkanı,De

Fetö'cü Röntgen Çetesi Çöktü! Kumpaslar Aydınlatıldı Telefon dinlemesi yaparak, insanların ev ve iş yerlerine gizli kameralar yerleştirip kumpas kuran FETÖ'cü çeteyle ilgili soruşturma tamamlandı. Çetenin kameraları nas..

Raviş - Güzel Kadın [ @ravismuzik ] 03:37

Raviş - Güzel Kadın [ @ravismuzik ]

Sen aşk ile kutsanan güzel kadın Ne güzel şey varlığın Dilime duadır adın Olduğun yer gönlümün mabedidir Sanadır kalbimdeki her atım Sen ömrüme yazılan güzel kadın Ne güzel şey varlığın Dilime duadır adın Olduğun yer ce..

Sincaplar Yolun Ortasında Birbirine Girdi ( Yine Kız Davası yolun ortasında kavgası) 00:37

Sincaplar Yolun Ortasında Birbirine Girdi ( Yine Kız Davası yolun orta

Sincaplar yolun ortasında birbirine girdi Yer sincaplarının kavga ettiği sevimli görüntüler izleyenleri gülümsetti. En büyük yer sincapları olarak bilinen Marmot isimli bu sincaplar, bildiğimiz küçük ürkek sincaplara ben..

  • Cowboy tarafından
  • 1.598 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Cumhurbaşkanı'ndan İsrail’e 'Ezan Yasağı' Uyarısı 02:18

Cumhurbaşkanı'ndan İsrail’e 'Ezan Yasağı' Uyarısı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan İsrail’de gündemde olan ezan yasağı yasa tasarısı ile ilgili olarak endişelerini İsrail Cumhurbaşkanı Rivlin’e ilettiğini belirtti. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan İsrail’de gündemd..

Başbakan Yıldırım: Sadece Siber Güvenlik Değil Siber Caydırıcılık 02:16

Başbakan Yıldırım: Sadece Siber Güvenlik Değil Siber Caydırıcılık

Başbakan Binali Yıldırım, “Siber güvenlik boyutuyla olayı düşünmemiz doğru değil, siber caydırıcılığı da ilave etmemiz lazım. Kimseye durup dururken bulaşıp dalaşacak halimiz yok ama bizim üzerimize gelen olursa onlara d..

Ayı'nın Elektrik ile İmtihanı 03:27

Ayı'nın Elektrik ile İmtihanı

Ayı Dayımızı kameraya almışlar.Üstelik o da ne!.. yem diye astıkları hayvana birde utanmadan elektrik vermişler.Ayı bunu 1 yer 2 yer 3. de sistemi çözer, ortada düzenek müzenek bırakmaz ve yaşasın zafer.. Sieg Heil...

  • Cowboy tarafından
  • 670 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Karlov'un Katili 15 Temmuz'da Bakın Neredeymiş 02:30

Karlov'un Katili 15 Temmuz'da Bakın Neredeymiş

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek önemli açıklamalarda bulundu. STV'nin dizisinde Büyükelçi Karlov'a yapılan suikastin birebir senaryosunun yer almasının ardından daha önceki dizilerde de bu tür senaryoları..

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Yeni Yıl Mesajı 08:37

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Yeni Yıl Mesajı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, yeni yıl mesajı yayımladı. Erdoğan, yeni yıl mesajında Terör örgütlerinin başını ezeceğiz, 2023 hedeflerimizi gerçekleştireceğiz dedi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan yeni yıl mes..

Musul'da kan kaybeden IŞİD, Necef'te intihar saldırısı düzenledi- 9 ölü 01:04

Musul'da kan kaybeden IŞİD, Necef'te intihar saldırısı düzenledi- 9 öl

Irak güvenlik güçleri Musul'u IŞİD militanlarından temizleme operasyonunun ikinci safhasında şehrin doğu kısmında yer alan üç mahalleyi daha kontrolü altına aldı. Operasyonun dördüncü günü geride kalırken sivillerin bö..

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Flaş Erken Seçim Açıklaması 05:55

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Flaş Erken Seçim Açıklaması

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, TBMM'de görüşülen anayasa değişikliği görüşmeleriyle ilgili açıklamalarda bulundu. Erken seçim tartışmalarına değinen Cumhurbaşkanı Erdoğan, Parlamento çalışamaz hale getirilirse düşü..