#Bebek numarasıyla yer kapmak

Anadolu'ya 26.Bölüm 51:27

Anadolu'ya 26.Bölüm

Nevzat Şenol’un sunuculuğunu yaptığı programın 26. bölümünde; Aytuğ Uyar ile hayvancılık hakkında yapılan röportaj ve besi hayvanlarının beslenmesinde önemli olan kaba yemler ile ilgili bilgiler ve görüntüler yer almakta..

  • TRT ARŞİV tarafından
  • 1.019 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Evsiz Adamı Döven Superman Kostümlü Adam 01:29

Evsiz Adamı Döven Superman Kostümlü Adam

Liveleak'te yer alan görüntülerle ilgili hiçbir bilgi bulunmazken, onlarca insanların gözü önünde bir saldırı girişimi gerçekleşti. Superman ve Batman kostümlü iki kişinin ve bir evsizin yer aldığı görüntülerde, evsiz ad..

  • PITIRCIK tarafından
  • 913 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Çarşamba Gecesi 13.Bölüm izle 1:14:31

Çarşamba Gecesi 13.Bölüm izle

Uğur Dündar’ın sunuculuğunu yaptığı programın 13. bölümünde; önceki bölümlerden oluşan derleme görüntüler yer almaktadır. Programda ayrıca Müjdat Gezen'in skeçlerine yer verilmektedir...

İşte Muğla Ula'da Yakalanan Hain Darbeci Askerler 00:49

İşte Muğla Ula'da Yakalanan Hain Darbeci Askerler

İşte Muğla Ula'da Yakalanan Hain Darbeci Askerler Muğla’nın Ula ilçesinde 11 kişilik grup içinde bulunan ve 9’unun yakalanmasının ardından saatlerce mısır tarlasında saklanan 2 darbeci asker yakalandı. Cumhurbaşkanı Erd..

Zamanın Tanığı 34.Bölüm 28:28

Zamanın Tanığı 34.Bölüm

Programın 34. bölümünde; Göreme, Avanos Bölgesi, Kapadokya’nın oluşumu konu edilmektedir. Programda ayrıca yer altında bulunan kiliseler, Erciyes Dağı ve Hasandağı’nın jeolojik oluşumları yer almaktadır...

  • TRT ARŞİV tarafından
  • 1.041 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Zamanın Tanığı 57.Bölüm 29:29

Zamanın Tanığı 57.Bölüm

Programın 57. bölümünde; Fırtına Havzası, arıcılık, boz ayılar, Zil Kalesi, Palovit Vadisi ve Pokut Yaylası yer almaktadır. Programda ayrıca Zamanın Tanığı ekibi tarafından bakılan boz ayı yavrusuna yer verilmektedir...

  • TRT ARŞİV tarafından
  • 1.091 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Sezen Aksu - İstanbul İstanbul Olalı 05:59

Sezen Aksu - İstanbul İstanbul Olalı

Sezen Aksu - İstanbul İstanbul Olalı ( Ever since Istanbul is Istanbul ) Lyrics İstanbul İstanbul Olalı Söz-Müzik: Sezen Aksu Uzanıp Kanlıca’nın orta yerinde bi taşa Gözümün yaşını yüzdürdüm Hisar’a doğru Yapacak hiçbir..

Gizli Dosya İzle 2:05:13

Gizli Dosya İzle

Yönetmenliğini ve senaristliğini James Vanderbilt'in üstlendiği filmin başrollerinde Cate Blanchett, Robert Redford, Dennis Quaid, Topher Grace, Elisabeth Moss yer alıyor. Film Amerikan askerlerinin Irak'ta yer alan Abu-..

Mor ve Ötesi - Melekler Ölmez 03:38

Mor ve Ötesi - Melekler Ölmez

Yüzüme bir bak Korkudan eser var mı? Şarkımı dinle Durduruyor zamanı Soluyor renkler Bitiyor düşler Eriyor içim eriyor Geri gelmezden önce Yansa da her yer Ölmez melekler Bir nefes oldum Mazlumun türküsünde İnadım sağla..

Victor Frankenstein Türkçe Dublaj Film İzle 1:49:49

Victor Frankenstein Türkçe Dublaj Film İzle

Özet ve Detaylar Mary Shelley'nin klasikler arasına girmiş gotik romanından daha önce pek çok kez uyarlanan film bu sefer, 2012 tarihli Doğaüstü filmine imza atan Max Landis'in senaryosuyla beyazperdeye gelecek. Filmin y..

  • Film İzle tarafından
  • 19.852 görüntüleme
  • 8 yıl önce
15 Temmuz Darbe Teşebbüsünde FETÖ  : Unutmadık Unutturmayacağız 00:39

15 Temmuz Darbe Teşebbüsünde FETÖ : Unutmadık Unutturmayacağız

FETÖ’nün en kanlı saldırılarından biri 15 Temmuz 2016 darbe girişimi oldu. Darbeciler kendilerine Yurtta Sulh Konseyi, bu darbe girişimine ise Yurtta Sulh Harekatı adını verdiler. Milletin sokağa çıkması ile bastırılan b..

  • PengoTV tarafından
  • 1.698 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kendall Jenner Tek Paylaşımla 250 Bin Dolar Aldı!! 03:03

Kendall Jenner Tek Paylaşımla 250 Bin Dolar Aldı!!

Instagram'da 80 milyon takipçisi bulunan 21 yaşındaki güzelin, Ja Rule'in müzik festivali Fyre Fest hakkında yaptığı tek bir Instagram yayını için 250 bin dolar ücret aldığı iddia edildi.. Bir diğer ilginç detay ise Jen..

  • ANKA tarafından
  • 854 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Pitbull - International Love ft. Chris Brown 04:08

Pitbull - International Love ft. Chris Brown

Sanatçı: Pitbull Albüm: Planet Pit Çıkış tarihi: 2011 Adaylıklar: En İyi Şarkı Dalında MTV Avrupa Müzik Ödülü, En Çok İzlenen Klip Dalında MuchMusic Video Ödülü Türler: En iyi Hip-Hop'çılar, Hip-hop/Rap Armando Christia..

Kamera Arkası 1.Bölüm İzle 45:54

Kamera Arkası 1.Bölüm İzle

Haldun Dormen, Defne Halman ve Kemal Uzun'un sunuculuğunu yaptığı programın 1. bölümünde; Menekşe Koyu film seti ve film ekibi ile gerçekleştirilen röportaja yer verilmektedir. Programda ayrıca sinema dünyasından haberle..

Tarık El Haşimi: ABD ve İran’ın Türkiye’yle Dostane Niyetleri Yok 02:56

Tarık El Haşimi: ABD ve İran’ın Türkiye’yle Dostane Niyetleri Yok

Tarık El Haşimi: ABD ve İran’ın Türkiye’yle Dostane Niyetleri Yok Irak eski Cumhurbaşkanı Yardımcısı Tarık El Haşimi Türk askerinin Irak’taki varlığına değinerek, “Bu konu Türkiye ile hesabı olan diğer ülkeler tarafında..

Kamera Arkası 2.Bölüm İzle 49:30

Kamera Arkası 2.Bölüm İzle

Haldun Dormen, Kemal Uzun ve Defne Halman'ın sunuculuğunu yaptığı programın 2. bölümünde; Şeşka film seti ve film ekibi ile gerçekleştirilen röportaja yer verilmektedir. Programda ayrıca sinema dünyasından haberler yer..

Azra Akın'ın Öpüşme Sahneleri Çok Konuşulacak! 01:13

Azra Akın'ın Öpüşme Sahneleri Çok Konuşulacak!

'Her Şey Mümkün' adlı yeni sinema filmi, Azra Akın ve Yetkin Dikinciler'i aynı sette buluşturdu. İkilinin öpüşme sahneleriyle yer yerinden oynayacak. FİLM 19 MAYIS'TA VİZYONA GİRECEK İki ünlü isim, romantik komedi türü..

  • ANKA tarafından
  • 1.601 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kılıçdaroğlu- 'Sayın Başbakan’a Çağrı Yapıyorum 01:20

Kılıçdaroğlu- 'Sayın Başbakan’a Çağrı Yapıyorum

Kılıçdaroğlu- 'Sayın Başbakan’a Çağrı Yapıyorum CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Amasra'da kurulması planlanan termik santrale ilişkin, “Sayın bakandan istirham ediyorum. 1/100.000’lik planlara baksın. Amasra gibi ..

Karagöz 1968 5.Bölüm İzle 37:48

Karagöz 1968 5.Bölüm İzle

Programın 5. bölümünde; Yıldız Kenter'in Nurettin Sevin ile Karagöz oyununun tarihçesi hakkındaki sohbeti yer almaktadır. Programda ayrıca Karagöz ve Hacivat gölge oyununa yer verilmektedir...

Bizden Size 1.Bölüm 51:37

Bizden Size 1.Bölüm

Programın 1. bölümünde; sevilen sanatçıların seslendirdiği şarkılara yer verilmektedir. Programda ayrıca Uğur Böcekleri Yalçın Özden ve Zeki Yurtbaşı'nın gösterileri yer almaktadır...

  • TRT ARŞİV tarafından
  • 1.001 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Cumhurbaşkanı Erdoğan- Şimdi Bataklığı Kurutma Dönemi 02:40

Cumhurbaşkanı Erdoğan- Şimdi Bataklığı Kurutma Dönemi

Cumhurbaşkanı Erdoğan- Şimdi Bataklığı Kurutma Dönemi Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Yeni güvenlik anlayışı Türkiye’nin Suriye ve Irak’ta niçin bulunduğunun, daha etkin şekilde yer almak istediğinin en açık ifadesidir. Artık ..

Bizden Size 5.Bölüm 44:03

Bizden Size 5.Bölüm

Programın 5. bölümünde; sevilen sanatçıların seslendirdiği şarkılara yer verilmektedir. Programda ayrıca Oya Bale Dans Topluluğu ve Coşkun Evcim Dans Grubu’nun gösterileri yer almaktadır...

  • TRT ARŞİV tarafından
  • 1.112 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Bizden Size 6.Bölüm 48:28

Bizden Size 6.Bölüm

Programın 6. bölümünde; sevilen sanatçıların seslendirdiği şarkılara yer verilmektedir. Programda ayrıca Uğur Böcekleri Yalçın Özden ve Zeki Yurtbaşı'nın gösterileri yer almaktadır..

Cumhuriyet'in Kuruluşunun 93.yılı... Devlet Erkanı Anıtkabir’de 05:19

Cumhuriyet'in Kuruluşunun 93.yılı... Devlet Erkanı Anıtkabir’de

Cumhuriyet'in Kuruluşunun 93.yılı... Devlet Erkanı Anıtkabir’de Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığındaki devlet erkanının Anıtkabir'e çelenk koymasıyla törenler başladı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Mustafa Kemal ..

Chp Genel Başkan Yardımcısı Tezcan'a Silahlı Saldırı 02:16

Chp Genel Başkan Yardımcısı Tezcan'a Silahlı Saldırı

Chp Genel Başkan Yardımcısı Tezcan'a Silahlı Saldırı CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Aydın Milletvekili Bülent Tezcan, Aydın’ın Efeler ilçesinde uğradığı silahlı saldırı sonucu yaralandı. Olay, CHP Adın İl Teşkilatı'nın..

Amerika'da Lise Öğrencisi iOS’u Hackledi, Ülkeyi Karıştırdı 01:56

Amerika'da Lise Öğrencisi iOS’u Hackledi, Ülkeyi Karıştırdı

Amerika'da Lise Öğrencisi iOS’u Hackledi, Ülkeyi Karıştırdı Amerika'nın Arizona eyaletinde yaşayan Hint kökenli Amerikalı lise öğrencisi, Apple şirketine ait işletim sistemi iOS'da bir açık bularak hackledi. Olay sonras..

Bizden Size 7.Bölüm 56:40

Bizden Size 7.Bölüm

Programın 7. bölümünde; sevilen sanatçıların seslendirdiği şarkılara yer verilmektedir. Programda ayrıca Coşkun Evcim Dans Grubu ile Uğur Böcekleri'nin gösterileri yer almaktadır...

  • TRT ARŞİV tarafından
  • 1.002 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Bizden Size 2.Bölüm 58:09

Bizden Size 2.Bölüm

Programın 2. bölümünde; sevilen sanatçıların seslendirdiği şarkılara yer verilmektedir. Programda ayrıca Uğur Böcekleri Yalçın Özden ve Zeki Yurtbaşı'nın gösterileri yer almaktadır...

Kış Aylarında Bu Üç Yiyecekle Kansere Duvar Örülüyor 02:58

Kış Aylarında Bu Üç Yiyecekle Kansere Duvar Örülüyor

Kış Aylarında Bu Üç Yiyecekle Kansere Duvar Örülüyor Kanser artık çağımız hastalığı. İnsanlar artık kansere çok daha önceden müdahale etmek istiyor. Özellikle beslenme alışkanlıkları bu safhada çok önemli bir yer tutuy..

Son Dakika! Harp Okulları Yeniden Açılıyor 01:30

Son Dakika! Harp Okulları Yeniden Açılıyor

Son Dakika! Harp Okulları Yeniden Açılıyor Son dakika gelişmesi... Son Kanun Hükmünde Kararnamede yer alan karara göre harp okulları Şubat 2017'den itibaren yeniden öğrenci alacak. Son Kanun Hükmünde Kararnamede yer a..