#Bebek numarasıyla yer kapmak

Cumhuriyete Kanat Gerenler 63.Bölüm 27:25

Cumhuriyete Kanat Gerenler 63.Bölüm

Mengü Ertel'in sunuculuğunu yaptığı programın 63. bölümünde; Refet Angın konuk olarak yer almaktadır. Programda ayrıca Refet Angın ile ilgili bilgi, röportaj ve görüntülere yer verilmektedir..

  • TRT ARŞİV tarafından
  • 1.209 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Cumhuriyete Kanat Gerenler 64.Bölüm 31:02

Cumhuriyete Kanat Gerenler 64.Bölüm

Mengü Ertel'in sunuculuğunu yaptığı programın 64. bölümünde; Melahat Togar ve Mithat Özdeş konuk olarak yer almaktadır. Programda ayrıca Melahat Togar ve Mithat Özdeş ile ilgili bilgi, röportaj ve görüntülere yer verilme..

  • TRT ARŞİV tarafından
  • 1.142 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Cumhuriyete Kanat Gerenler 70.Bölüm 31:55

Cumhuriyete Kanat Gerenler 70.Bölüm

Mengü Ertel'in sunuculuğunu yaptığı programın 70. bölümünde; Ömer Azaz ve Süreyya Bükey konuk olarak yer almaktadır. Programda ayrıca Ömer Azaz ve Süreyya Bükey ile ilgili bilgi, röportaj ve görüntülere yer verilmektedir..

Cumhuriyete Kanat Gerenler 73.Bölüm 30:08

Cumhuriyete Kanat Gerenler 73.Bölüm

Mengü Ertel'in sunuculuğunu yaptığı programın 73. bölümünde; Hami Dilek ve Mustafa İrkin konuk olarak yer almaktadır. Programda ayrıca Hami Dilek ve Mustafa İrkin ile ilgili bilgi, röportaj ve görüntülere yer verilmekted..

Cumhuriyete Kanat Gerenler 87.Bölüm 26:02

Cumhuriyete Kanat Gerenler 87.Bölüm

Mengü Ertel'in sunuculuğunu yaptığı programın 87. bölümünde; Neşet Ömer Irdelp konuk olarak yer almaktadır. Programda ayrıca Neşet Ömer Irdelp ile ilgili bilgi, röportaj ve görüntülere yer verilmektedir...

Erdoğan: 'Şuanda Bildiklerimi Söylemeyecek Durumdayım 06:49

Erdoğan: 'Şuanda Bildiklerimi Söylemeyecek Durumdayım

Erdoğan: 'Şuanda Bildiklerimi Söylemeyecek Durumdayım Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, FETÖ ile mücadeleye ilişkin açıklaması esnasında “Ağlarım ağlatamam, hissederim söyleyemem, dili yok kalbimin ondan ne kadar biza..

Çernobilden Kurtuldu Türkiye'yi Uyardı 05:04

Çernobilden Kurtuldu Türkiye'yi Uyardı

Çernobil faciasında sağ kurtulduktan sonra bölgedeki sağlık çalışmalarıyla bilinen Prof. Dr. Vasiliy Nikolovayevic Melnicenko, İstanbul’da en az Çernobil kadar tehlike saçan iyot eksikliğini anlattı. Başta kanser, otiz..

Cumhuriyete Kanat Gerenler 88.Bölüm 30:16

Cumhuriyete Kanat Gerenler 88.Bölüm

Mengü Ertel'in sunuculuğunu yaptığı programın 88. bölümünde; Akil Muhtar Özden konuk olarak yer almaktadır. Programda ayrıca Akil Muhtar Özden ile ilgili bilgi, röportaj ve görüntülere yer verilmektedir...

Cumhuriyete Kanat Gerenler 96.Bölüm 27:55

Cumhuriyete Kanat Gerenler 96.Bölüm

Mengü Ertel'in sunuculuğunu yaptığı programın 96. bölümünde; Tuğrul Atuf Kansu konuk olarak yer almaktadır. Programda ayrıca Tuğrul Atuf Kansu ve Ceyhun Atuf Kansu ile ilgili bilgi, röportaj ve görüntülere yer verilmekte..

Zirveye Ulaşanlar 25.Bölüm 53:08

Zirveye Ulaşanlar 25.Bölüm

Ümit Utku'nun sunuculuğunu yaptığı programın 25. bölümünde; Orhan Kilercioğlu, Ünal Yaltırık, Nedim Otyam ve Murat Yüksel konuk olarak yer almaktadır. Programda ayrıca Emel Sayın'ın seslendirdiği Er Ya Da Geç şarkısına..

A2 Nasıl Ayarlanır (Bilmeyenler İçin) 02:18

A2 Nasıl Ayarlanır (Bilmeyenler İçin)

TEMA Vakfı için ünlüler bir araya gelip şarkı söyledi Ziraat Türkiye Kupası maçları artık A2 ekranlarında yayınlanacak. Peki A2 Frekansı ne, A2 frekans ayarı nasıl yapılır? Sorunun cevabı haberimizde... Yeni yayına başla..

Emniyet Uyardı! Sosyal Medya Kullanıcıları Dikkat 05:10

Emniyet Uyardı! Sosyal Medya Kullanıcıları Dikkat

Tekirdağ İl Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü ekipleri, gençleri sosyal medya konusunda uyardı. Siber zorbalığa dikkat çeken ekipler, DEAŞ, PKK gibi terör örgütlerinin kendilerine eleman sağlamak ..

Zirveye Ulaşanlar 27.Bölüm 53:36

Zirveye Ulaşanlar 27.Bölüm

Ümit Utku'nun sunuculuğunu yaptığı programın 27. bölümünde; Mehmet Moğultay, Cemalettin Topuzlu, Gündüz Gökçe ve Sevim Çağlayan konuk olarak yer almaktadır. Programda ayrıca Jale'nin seslendirdiği Üzgünüm şarkısına yer..

Zamanda Yolculuk 31.Bölüm 30:40

Zamanda Yolculuk 31.Bölüm

Hayali bir televizyon kanalının haber bülteninde yer alan ve aynı zaman diliminde gerçekleşmiş gerçek tarihi olayların komik skeç ve parodiler şeklinde canlandırıldığı dramanın 31. bölümünde; 1420'li yıllara ait tarihi o..

Hoş Sada 3.Bölüm 50:15

Hoş Sada 3.Bölüm

Gülgün Feyman’ın sunuculuğunu yaptığı programın 3. bölümünde; sevilen sanatçıların seslendirdiği şarkılara yer verilmektedir. Programda ayrıca Sadi Hoşses ve Yalçın Turan'ın röportajları yer almaktadır...

Hoş Sada 5.Bölüm 48:40

Hoş Sada 5.Bölüm

Gülgün Feyman’nın sunuculuğunu yaptığı programın 5. bölümünde; sevilen sanatçıların seslendirdiği şarkılar yer almaktadır. Programda ayrıca Emin Ongan ile yapılan röportaja yer verilmektedir...

Hoş Sada 7.Bölüm 55:14

Hoş Sada 7.Bölüm

Gülgün Feyman'ın sunuculuğunu yaptığı programın 7. bölümünde; sevilen sanatçıların seslendirdiği şarkılara yer verilmektedir. Programda ayrıca Arif Sami Toker ile yapılan röportaja yer verilmektedir...

Cumhurbaşkanı Erdoğan_ 'ÖSO Ve Komandolarımız El Bab'a Girdiler' 06:39

Cumhurbaşkanı Erdoğan_ 'ÖSO Ve Komandolarımız El Bab'a Girdiler'

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Özgür Suriye Ordusu ve arkalarında Türk Komandolarının El Bab'a girdiğini söyledi. Doğu ve Güneydoğu’sundaki operasyonları hatırlatarak, da hatırlatan Erdoğan, “Güneydoğu’da, Doğu’da..

Hoş Sada 9.Bölüm 50:36

Hoş Sada 9.Bölüm

Gülgün Feyman'ın sunuculuğunu yaptığı programın 9. bölümünde; sevilen sanatçıların seslendirdiği şarkılara yer verilmektedir. Programda ayrıca Muazzez Abacı ile yapılan röportaj yer almaktadır...

  • TRT ARŞİV tarafından
  • 1.006 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Şehitler Mevlid Kandili’nde  Unutulmadı 03:05

Şehitler Mevlid Kandili’nde Unutulmadı

Peygamber Efendimiz Hz. Muhammed’in (sav) dünyaya geldiği gün olan Mevlid Kandili nedeniyle vatandaşlar camilere akın etti. Bu kutlu gecede şehitler de unutulmadı Mevlid Kandili'nde, Eyüp Sultan doldu taştı Peygamber E..

Dur Yalan Söyleme Bana Aşığım Sana 04:48

Dur Yalan Söyleme Bana Aşığım Sana

Dur Yalan Söyleme Bana Aşığım Sana. Deli yağmurla ıslandım sana. Dök içimi kendinden bana. Ellerindi ellerin ısıttığı yüreğimi, Ne olur dur, Dur yalan söyleme asığım sana. Yollardı beni ayıran, hasretindi beni yaralayan..

  • Cowboy tarafından
  • 1.455 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Kasımpaşa - Beşiktaş Maçının Özeti 06:44

Kasımpaşa - Beşiktaş Maçının Özeti

Süper Lig'de Beşiktaş sezonun ilk yenilgisini Kasımpaşa'dan aldı!.. Geçen sezon 2 maçta puan kaybettiği rakibine yine diş geçiremeyen Kartal, 3 dakika içinde yediği gollerle zirve yolunda yara aldı. Spor Toto Süper Lig..

Çavuşoğlu: Sizin İdeolojiniz Batsın 07:59

Çavuşoğlu: Sizin İdeolojiniz Batsın

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Avrupa Parlamentosu içinde PKK’ya destek veren parlamenterler olduğunu söyleyerek, Sizin ideolojiniz batsın. Aynı ideolojiyi savunuyorsanız, o ideoloji terörü gerektiriyorsa sen de git..

Bengü - Gezegen 04:49

Bengü - Gezegen

Bıktım bu yalnızlıklardan, Sebepsiz haksızlıklardan, Zorunlu ayrılıklardan… Gereksiz çekip gitmekle, Dert üstüne dert bindirmekle, Kırılmış kalp hırsızlardan... Ne inancım kaldı bu aşka, Ne de sancım var, Ne in..

Ayla Türkçe Altyazılı Teaser _ Fragman izle 00:44

Ayla Türkçe Altyazılı Teaser _ Fragman izle

Ayla filminin Türkçe altyazılı teaser’ı yayında! Film, Kore Savaşı’nda yaşanan gerçek ve çok dramatik bir hikayeyi beyazperdeye taşıyacak. 1950 yılında savaşta yer alan Süleyman Astsubay savaş meydanında küçük bir kız bu..

  • PengoTV tarafından
  • 1.787 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Erol Evgin & Sıla - Ateşle Oynama (Video Klip) 04:54

Erol Evgin & Sıla - Ateşle Oynama (Video Klip)

Sevgilim sen ve ben Sevgiden çok ayrı şeyler anlıyoruz Sen güle bense aska aşığız Bu yüzden anlaşamıyoruz İçimde koskocaman bir yer Sana da başkalarına da yeter Bu yürek aşkla ölür bin defa Bin defa doğar aşkla yeniden ..

Suudi Arabistan’ı Karıştıran Klip 02:52

Suudi Arabistan’ı Karıştıran Klip

Suudi Arabistanlı pop şarkıcısı Mecid El Esa’nın son klibinde rengarenk kıyafetler içerisindeki kadınların dans etmesi ve şarkı sözleri ülkede tepkisini çekti. Suudi popçu Mecid El Esa'nın son şarkısı Hwages (Endişeler..

  • PITIRCIK tarafından
  • 866 görüntüleme
  • 8 yıl önce
İnanç Dünyası 31.Bölüm 38:06

İnanç Dünyası 31.Bölüm

Programın 31. bölümünde; Mehmet Özkan'ın Hac Suresi 11-17. ayetleri ve Tükçe meali yer almaktadır. Programda ayrıca Kutsal Yolculuk belgeseline de yer verilmektedir...

  • TRT ARŞİV tarafından
  • 1.059 görüntüleme
  • 7 yıl önce
İnanç Dünyası 34.Bölüm 31:04

İnanç Dünyası 34.Bölüm

Programın 34. bölümünde; Tarık Suresi'nin 1-17. ayetleri ve Türkçe meali yer almaktadır. Programda ayrıca Yunus Emre'yi Anma Töreni'ne yer verilmektedir...

  • TRT ARŞİV tarafından
  • 1.168 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Zirveye Ulaşanlar 43.Bölüm 50:26

Zirveye Ulaşanlar 43.Bölüm

Sunuculuğunu Ümit Utku'nun yaptığı programın 43. bölümünde; Aytuğ Akkor, Özcan Kökner, Hikmet Koyuncuoğlu ve Mehmet Çakmak konuk olarak yer almaktadır. Programda ayrıca Muazzez Abacı'nın seslendirdiği Çok Yalnızım şark..