#Bebeklerde İsilik tedavi edilirken kullanılan İlaçların yan etkileri var mı

Çin İsrail Teknoloji İşbirliği Rekor Artıyor 02:50

Çin İsrail Teknoloji İşbirliği Rekor Artıyor

2016'da Çin'in İsrail'e olan yatırımları, 2015'ten on kat daha fazla olan rekor bir seviyeye ulaşan 16,5 milyar ABD dolarına ulaştı. En yeni teknoloji Alanları: Yapay Zeka (Artificial intelligence), dronlar, robotlar, ..

Savaşlarda Kullanılması Yasaklanmış 8 Silah 05:35

Savaşlarda Kullanılması Yasaklanmış 8 Silah

Dünya üzerinde çok uzun dönemlerdir gerçekleştirilen yüzler savaş sırasında oldukça çeşitli silahlar kullanıldı. Bu silahların kimileri sivilleri hedef aldı, kimileri de kullanana oldukça büyük avantajlar sağladı. Fakat ..

Skolyoz Nasıl Bir Hastalıktır 02:45

Skolyoz Nasıl Bir Hastalıktır

Skolyoz omurgayı tutan bir hastalık. Omurgada şekil bozukluğuna sebep oluyor ve bu bozukluk omurganın etrafında bulunan organları, omuriliği, kolları ve bacakları da etkiliyor. skolyozu ortopedistler takip eder ve tedavi..

  • NABIZ tarafından
  • 1.096 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kalp Kapak Ameliyatından Sonra Nelere Dikkat Edilmeli 01:48

Kalp Kapak Ameliyatından Sonra Nelere Dikkat Edilmeli

Açık kalp ameliyatı sonrası, göğüsteki kemiğin kaynama süresince dikkatli olmak gerekir. Ameliyatta biyolojik kapak kullanıldıysa hasta, iki veya üç ay boyunca kan sulandırıcı ilaçlar kullanır. Mekanik kapak kullanılan a..

  • NABIZ tarafından
  • 1.090 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Balon balığındaki zehir! 01:26

Balon balığındaki zehir!

ADANA'DA BİLİM İNSANLARI LABORATUVARDA ZEHİR MESAİSİNDE. BALON BALIĞINDA BOLCA BULUNAN SİYANÜRDEN BİLE DAHA ETKİLİ O ZEHİRİN 1 GRAMI BİLE SERVET DEĞERİNDE...ÇÜNKÜ AĞIR HASTALIKLARIN TEDAVİSİNDE KULLANILAN İLAÇLARIN YAPIM..

Gaziantep'te Kanlı Hesaplaşma 01:24

Gaziantep'te Kanlı Hesaplaşma

Gaziantep'te iki grup arasında sokak ortasında yaşanan kavgada ilk bilgilere göre 1 kişi öldü, 4 kişi yaralandı. Olayın ardından polisin nefes kesen operasyonu ile eli kelepçeli, üzeri kanlı bir kişi ele geçirildi. İddi..

Metrobüste Öpüşenlere Müdahale Eden Yolcuya Tepki Bu Çocuk Bu Kızı Dövseydi Rahatsız Olmazdın 01:37

Metrobüste Öpüşenlere Müdahale Eden Yolcuya Tepki Bu Çocuk Bu Kızı Döv

İstanbul'da metrobüste kaydedilen görüntülerde, bir yolcu öpüştüğü iddia edilen gençlere müdahale etti. O müdahaleye ise vatandaşların tepkisi çok daha sert oldu! “Onlarca kız çocuğu yanarak öldü Aladağ’da, kimseden ses..

  • JET TV tarafından
  • 1.026 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Başbuğ: İngilizler, Haksız Şekilde Musul'u İşgal Etmişlerdir 02:59

Başbuğ: İngilizler, Haksız Şekilde Musul'u İşgal Etmişlerdir

Başbuğ: İngilizler, Haksız Şekilde Musul'u İşgal Etmişlerdir Eski Genelkurmay Başkanı Emekli Orgeneral İlker Başbuğ, son kitabı 15 Temmuz Öncesi ve Sonrası nın Kanyon Alışveriş Merkezi'ndeki D&R'da düzenlenen imza günü..

İçişleri Bakanı Soylu'dan Kritik 'İstihbarat' Açıklaması 06:30

İçişleri Bakanı Soylu'dan Kritik 'İstihbarat' Açıklaması

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, gece kulübüne saldırısıyla ilgili İstihbarat var mıydı sorusunu İstihbaratlar hep geliyor, buna yönelik tedbirler alınıyor. diye cevapladı. Soylu, saldırganın tek kişi olduğunu söyledi..

Kurtulmuş’tan İdam Açıklaması 02:04

Kurtulmuş’tan İdam Açıklaması

Kurtulmuş’tan İdam Açıklaması Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş, idam ya da anayasa değişikliği konusunda AK Parti’nin tek başına bir şey yapamayacağını söyleyerek, Bu parlamentonun vereceği bir karardır. Bu konuyu e..

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Flaş Erken Seçim Açıklaması 05:55

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Flaş Erken Seçim Açıklaması

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, TBMM'de görüşülen anayasa değişikliği görüşmeleriyle ilgili açıklamalarda bulundu. Erken seçim tartışmalarına değinen Cumhurbaşkanı Erdoğan, Parlamento çalışamaz hale getirilirse düşü..

Sancak - Bu Kez Kimin Yüzünden 03:10

Sancak - Bu Kez Kimin Yüzünden

Bu kez kimin yüzünden? Tamam sen kendini kurtardın da, Benim yine peşimde bıraktıkların var. Şu karşındakine bir bak! Bu mu senin sevdiğin, tanıdığın adam? Değilim inan... Ne hüzün var ne bir tebessüm yüzümde. Evim yer..

Sen Hiç Gördün Mü 3 Kulaklı Bir Adam Şarkısı 02:32

Sen Hiç Gördün Mü 3 Kulaklı Bir Adam Şarkısı

Vücudumuz (Sen Hiç Gördün mü?) Şarkı Sözleri İki elim, iki kolum, bacaklarım var Her insanda bir burun bir de ağız var Her insanda bir burun bir de ağız var Sen hiç gördün mü, üç kulaklı bir adam Sen hiç gördün mü, üç ..

Çağan Şengül  Bir Deli Hasret 04:44

Çağan Şengül Bir Deli Hasret

Sen eskiden güzel bakardın gözlerime Sen eskiden anardın beni kurduğun her cümlede Şimdi içi boş bir rüya bıraktın ellerime Kaçamadım kurtulamadım Hayalin her zaman peşimde Sesini duymaya ihtiyacım var Bu deli hasrete it..

Hadise Şampiyon 04:04

Hadise Şampiyon

Şampiyona Şeker Geliyo, Geliyooo Şampiyona Şeker Geliyo Yıldızı Var Başında, Başım Dönüyo Şarkı sarki-sozleri.net Sözleri Şampiyona Şeker Geliyo, Geliyooo Şampiyooon Ne Kadar Var Bilemiyoruz Mucize Saklı Göremiyoruz Arka..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.673 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Barış Manço - Gibi Gibi 03:55

Barış Manço - Gibi Gibi

Ben yaralı kurt sen kınalı kuzu biraz cilve aşkın biberi tuzu Sanki biraz naz ediyorsun ama senin bana gönlün var gibi gibi Yüzüme karşı git diyorsun ama sanki gözlerin kal der gibi gibi Arpa buğday yan yana orak ist..

Sıvıyı Kullanan 10 Amazing Science Tricks! 06:29

Sıvıyı Kullanan 10 Amazing Science Tricks!

Videodaki hileler için ayrıntılı bilgi: 1. Yavaş hareket topu: Kalın bir sıvıya, tercihen bala, ağır bir topa ve küre şeklinde bir kapa ihtiyacınız var. Ağır topu kürenin alt yarısına koyun. Kabın alt yarısını balla ya..

  • Umut Tv tarafından
  • 660 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Bebeklerden topuk kanı neden alınıyor? 14:01

Bebeklerden topuk kanı neden alınıyor?

Bilimsel yöntemlerin gelişmesiyle beraber tıp dünyasında semptomları beklemeden hastalığı teşhis edebilmek ve önlem alabilmek için ortaya çıkmış bazı aşamalar var. Bunlardan biri ise sıkça gündeme gelen ve birçok tartışm..

  • STUDIO AS tarafından
  • 8 görüntüleme
  • 3 hafta önce
Adana'da Dev Yangın 02:32

Adana'da Dev Yangın

Adana'da daha önce sabun ve yağ fabrikası olarak kullanılan yemeklik yağ deposunda yangın çıktı. Olay Yüreğir ilçesine bağlı Yamaçlı Mahallesinde meydana geldi. İddiaya göre daha önce sabun ve yağ fabrikası olarak kullan..

Suriye’ye Gübre Gönderen Şirket Fetö Bağlantılı Çıktı 00:59

Suriye’ye Gübre Gönderen Şirket Fetö Bağlantılı Çıktı

Şanlıurfa’da ele geçirilen 5,5 ton patlayıcı yapımında kullanılan gübrenin Denizli’deki FETÖ bağlantılı bir maden şirketine ait olduğunun belirlenirken, şirkete düzenlenen operasyonda gözaltına alınan 7 kişiden 5’i tutuk..

Işid'  Türk askerine Drone  saldırdı ve 4 asker Yaralı 01:14

Işid' Türk askerine Drone saldırdı ve 4 asker Yaralı

Işid' Türk askerine Drone saldırdı ve 4 asker Yaralı Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK), Fırat Kalkanı Harekatının 83'üncü gününde, gün içerisinde yaşanan çatışmalarda 9 Muhalifin şehit olduğu, 52 Muhalifin yaralandığını ..

Hamiyet Akpınar Gelin Ve Mezuniyet Makyajı Tarzında 15:36

Hamiyet Akpınar Gelin Ve Mezuniyet Makyajı Tarzında

KULLANILAN ÜRÜNLERİN LİSTESİ Primer Nars multi protect Fondöten Nars Pure Radiant Tintet no light 2 Fırça Makeup For Ever no 152 Concealer Makeup For Ever lift Fırça Makeup For Ever no Far paleti Mac Ellie Goulding Fa..

15 Temmuz Kahramanı Tüfekle Kendini Vurdu 02:27

15 Temmuz Kahramanı Tüfekle Kendini Vurdu

15 Temmuz Kahramanı Tüfekle Kendini Vurdu Kocaeli’nin İzmit ilçesinde psikolojik tedavi gören 25 yaşındaki genç, tedavi sürecinde kendisine destek olan derneğin lokalinde başına dayadığı tüfekle intihar etti. Ölen genç,..

15 Temmuz Gazisi Özcan Özsoy Şehit Oldu 00:38

15 Temmuz Gazisi Özcan Özsoy Şehit Oldu

15 Temmuz Gazisi Özcan Özsoy Şehit Oldu Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın hastanede ziyaret ettiği 15 Temmuz'daki darbe girişiminde yaralanan Özcan Özsoy, yaklaşık 4 aydır tedavi gördüğü hastanede şehit oldu. Fetullahçı Terör ..

Megavac  Tıkalı Damar Açma Son Teknolojisini İzledikten Sonra Gözlerinize İnanamayacaksınız. 01:42

Megavac Tıkalı Damar Açma Son Teknolojisini İzledikten Sonra Gözlerin

Megavac Mekanik Trombektomi Yakalama Sistemi Sadece Capture MegaVac vücudun her kap içinde pıhtı için kapsamlı bir tedavi çözüm sağlar. Teknoloji aynı zamanda trombektomi, damar tıkanıklığı, emboli koruma ve ankraj ger..

  • PengoTV tarafından
  • 3.926 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Koronavirüsü yenen Nallıoğlu- Bu işin şakası yok, öleceğimi düşünmüştüm 05:54

Koronavirüsü yenen Nallıoğlu- Bu işin şakası yok, öleceğimi düşünmüştü

Diyarbakır'da, 11 günü yoğun bakımda, 21 gün süren tedavisinin ardından koronavirüsü yenen emekli Mehmet Nallıoğlu (67), tedavi sürecinde öleceğini düşündüğün belirterek, Bu işin şakası yok. Tedavim sürecinde öleceğimi ..

Şifayı Bulduğu Sirke için 30 Yıllık Mesleğini Ve Kazancını Geride Bıraktı 05:35

Şifayı Bulduğu Sirke için 30 Yıllık Mesleğini Ve Kazancını Geride Bıra

Ordu’nun Altınordu ilçesinde yaşayan ve geçirdiği birçok rahatsızlığın tedavisini ev yapımı elma sirkesinde bulan Dursun Cebeci, 30 yıllık emlakçılık mesleğini bırakarak, sirkeci oldu. Evinde imal ettiği sirkeleri düşük ..

Parkinson Tedavisinde İlaç Tedavisi Nasıl Uygulanır 01:03

Parkinson Tedavisinde İlaç Tedavisi Nasıl Uygulanır

Parkinson tedavisinde ilaç birincil tedavi yöntemidir ve farklı yaş grupları ve hastalık evrelerine göre hastaya özel ilaç tedavisi uygulanır. İleri evrelerde ilaçların sayısı ve kullanım sıklığı artar...

  • NABIZ tarafından
  • 838 görüntüleme
  • 7 yıl önce
17 yaşındaki lise öğrencisi PCR cihazı yaptı! 'Cihazım, testti yarım saat erken bitiriyor' 06:29

17 yaşındaki lise öğrencisi PCR cihazı yaptı! 'Cihazım, testti yarım s

Kütahya’da lise öğrencisi Recep Görkem Akandere (17), evine kurduğu atölyesinde parçalarını ve yazılımını kendisinin hazırladığı, koronavirüs testlerinde kullanılan PCR cihazı üretti. Başvurusu üzerine Kütahya Sağlık Bil..

Eti Maden, Borun Zararlı Olmadığını İşçilerden Aldığı Kan Ve Sperm örnekleri Kanıtladı 02:31

Eti Maden, Borun Zararlı Olmadığını İşçilerden Aldığı Kan Ve Sperm örn

Eti Maden, Borun Zararlı Olmadığını İşçilerden Aldığı Kan Ve Sperm örnekleri Kanıtladı Eti Maden İşletmeleri, bor madeninin zararsız olduğunu kanıtlamak için madende çalışan evli 100 çiftten kan ve sperm örnekleri aldır..