#Bebeklerde İsilik tedavi edilirken kullanılan İlaçların yan etkileri var mı

Hollanda Firmasının Tırından Uyuşturucu Ham Maddesi Çıktı 00:55

Hollanda Firmasının Tırından Uyuşturucu Ham Maddesi Çıktı

Edirne'de jandarma tarafından durdurulan ve Hollanda firmasına ait faturalarda kağıt yüklü olduğu beyan edilen bir tırın dorsesinde 9 milyon TL değerinde eroin yapımında kullanılan asit anhidrit ele geçirildi. Tırda ayrı..

Fenerbahçe 1-1 Krasnodar (Maç Özeti - 22 Şubat 2017) 02:07

Fenerbahçe 1-1 Krasnodar (Maç Özeti - 22 Şubat 2017)

UEFA Avrupa Ligi son 32 turunda Ülker Stadı'nda Krasnodar'ı konuk eden Fenerbahçe, birçok gol pozisyonundan yarararlanamadığı maçtan 1-1'lik beraberlikle ayrıldı ve Avrupa'ya veda etti. Maçın son dakikalarında ise Kadıkö..

  • Ömer tarafından
  • 1.063 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Şırnak'ta Operasyonlar Tüm Hızıyla Devam Ediyor 01:32

Şırnak'ta Operasyonlar Tüm Hızıyla Devam Ediyor

Mehmetçik, Şırnak İncebel Dağları'nda 28 gündür zor arazi ve hava şartlarında sürdürdüğü operasyonda, bölücü terör örgütü üyelerince kullanılan 48 mağarada, 450 muhtelif tipte silah, 258 bin 956 muhtelif mühimmat, 5 ton ..

Antik Dönemin İcadıyla ''Çevreci Enerji'' Ürettiler 01:00

Antik Dönemin İcadıyla ''Çevreci Enerji'' Ürettiler

Kocaeli Üniversitesi Teknoparkı'nda geliştirilen mikrohes projesiyle genellikle düşük seviyedeki suyu yükseğe taşımak amacıyla kullanılan Arşimet burgusu , üretim amacının tersine konumlandırılarak geliştirilen sistem..

Ağaçsız Alanda ‘Ağaç Kesilecek’ İddiasıyla Eylem Yaptılar! 04:39

Ağaçsız Alanda ‘Ağaç Kesilecek’ İddiasıyla Eylem Yaptılar!

Manisa’da kendilerini çevreci olarak niteleyen bir grup, ağaç bulunmayan alanda ‘ağaç kesilecek’ iddiası ile Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılacak otoparkı protesto etmek için Büyükşehir Belediye Meclisi önün..

Son Dakika. Paris Stadyum Arkasında  Bomba Malzmemeleri Ele Geçirildi. 03:03

Son Dakika. Paris Stadyum Arkasında Bomba Malzmemeleri Ele Geçirildi.

Fransa'nın en iyi futbol takımlarından biri olan Paris St. Germain'in maçlarını oynadığı Parc des Princes stadyumuna çok yakın bir yerde bomba yapımında kullanılan malzemeler bulundu, beş şüpheli gözaltına alındı. Daily ..

Hamiyet Akpınar Hande Doğandemir Makyajı 12:56

Hamiyet Akpınar Hande Doğandemir Makyajı

KULLANILAN ÜRÜNLER Yorgunluk giderici göz sprey Optrex Primer Murad İnvisiblur Perfecting Shield Göz kremi Murad Hydro-Dynamic Fondoten Yves Rocher Cushion Pure Light no Beige 200 Concealer Yves Rocher Krem far Mac Perk..

Hamiyet Akpınar Pratik Genç Kız Makyajı Mezuniyet Makyajı Olarakta Kullanılabilir 08:20

Hamiyet Akpınar Pratik Genç Kız Makyajı Mezuniyet Makyajı Olarakta Ku

KULLANILAN ÜRÜNLER Primer Makeup For Ever sarı renk Gözaltı kremi Mac prep & prime Vibrancy eye Fondöten Mac Face & Body no c 2 Fondöten fırçası Makeup For Ever no 148 Concealer Mac prep prime higlighter radiant rose Con..

Hamiyet Akpınar Elçin Sangu İstanbul Life Makyajı 11:00

Hamiyet Akpınar Elçin Sangu İstanbul Life Makyajı

KULLANILAN ÜRÜNLER Pimer, Nars Multi Protect. Fonfoten, Nars Radiant Creamy No: Light 1. Concealer Nars Pure Radiant Creamy. Göz kapağındaki açık renk far, Mac Rice Paper. Fırça Mac, No: 221. Göz kapağı gölgelendirme far..

5 yıldızlı otel, 'sahilde adil paylaşım' için yargıya başvurdu 05:25

5 yıldızlı otel, 'sahilde adil paylaşım' için yargıya başvurdu

Antalya'nın Kemer ilçesinde otel işletmeleri arasındaki anlaşmazlık nedeniyle bir otelin müşterileri daracık alana sıkışıp kaldı. Koronavirüs sürecinde sosyal mesafeye uymak zorunda olan bin kişi kapasiteli tesis, plajda..

TCG ANADOLUNUN GEMİLERİ İKİYE BÖLEN ANA SİLAHI HAZIR ! RADARA GÖRÜNMÜYOR! 08:05

TCG ANADOLUNUN GEMİLERİ İKİYE BÖLEN ANA SİLAHI HAZIR ! RADARA GÖRÜNMÜY

200 km menzilden düşmanı imha edecek tcg anadolunun ana silahı Müthiş yerli füzede sona gelindi. Atıldıkltan sonra deniz yüzeyine inanılmaz yakın uçarak radarlarda görülmeyen ve düşman savaş gemilerini tek atışta ortadan..

Flash TV - Aynı Evden Sabit Telefonla Aramak 00:15

Flash TV - Aynı Evden Sabit Telefonla Aramak

Bir Flash TV iç yapımı olan dizide en yüksek teknoloji ürünler kullanılmaktadır. Zira dizide kullanılan telefonun sesi öyle kalitelidir ki konuştuğunuz kişi sizinle aynı evde, hatta bir yan odanızda gibi hissettirmektedi..

  • JET TV tarafından
  • 574 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Dünyadaki En Tehlikeli 10 Silah(Tehlikeli Yakın Dövüş Silahları) 06:22

Dünyadaki En Tehlikeli 10 Silah(Tehlikeli Yakın Dövüş Silahları)

Tüm silahların eşit derecede tehlikeli olduğunu söylemek oldukça yanlış bir düşünce olur. Bazı silahlar saplama için iyiyken diğerleri düşmanları uzaktan ekarte etmekte kullanılması için üretilmiştir. Bugün dünyadaki en ..

'İntihar Kooperatifi' 300 Kişiye Ölümcül Toz Verdi 02:46

'İntihar Kooperatifi' 300 Kişiye Ölümcül Toz Verdi

Hollanda'da kendi isteğiyle hayatını sonlandırmak isteyen kişilere yardım etmek amacıyla kurulan Son Arzu Kooperatifi (Coöperatie Latste Wil), 300 üyesine ölümcül pudra verdiğini açıkladı. Kişilerin kendi isteğiyle ..

Seren Serengil - Demet Akalın Kerimcan Durmaz'ı Linç Etti 03:19

Seren Serengil - Demet Akalın Kerimcan Durmaz'ı Linç Etti

Seren Serengil ise Araları kötü. Kerimcan linç edilirken, Demet'te linç etti. Demet tribünlere oynamayı seviyor. Sevdiğin bir arkadaşın hatalıysa, onun hatasını söyler, karşında da durursun ama bir taraftan da onu korum..

  • BETA tarafından
  • 115 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Azeri Gazı TANAP Projesi Çanakkale'ye Dayandı 02:17

Azeri Gazı TANAP Projesi Çanakkale'ye Dayandı

Azerbaycan gazını Türkiye üzerinden Avrupa'ya taşıyan ve çalışmaları uzun zamandır devam eden Trans Anadolu Doğalgaz Boru Hattı Projesi'nin Gönen etabında çalışmalar başladı. Ardahan'dan başlayan ve Çanakkale il sınırına..

Nazlı Ilıcak Ve Altan Kardeşler İçin Son Dakika Karar 01:51

Nazlı Ilıcak Ve Altan Kardeşler İçin Son Dakika Karar

FETÖ Medya Yapılanması Davasında son dakika bir gelişme yaşandı. Mahkeme ara kararda, Mehmet Altan, Ahmet Altan ve Nazlı Ilıcak'ın da aralarında bulunduğu 6 tutuklu sanığın tutukluluk hallerinin devamına karar verdi. Dur..

Etli Taze Fasulye Tarifi Fasulye Yemeği Nasıl Yapılır 02:34

Etli Taze Fasulye Tarifi Fasulye Yemeği Nasıl Yapılır

Bu tarfimizde sizler için etli taze fasulye yemeği nasıl yapılır videolu anlatımını hazırladık. Aslında yapımı gayet kolay olan bu yemek en ünlü ev yemeği tariflerinden birisidir. Kanalımızın adına uygun olarak mümkün ol..

Oğuzhan Şahin - Bekledim 04:37

Oğuzhan Şahin - Bekledim

Oğuzhan Şahin - Bekledim Dinle Bekledim şarkı sözleri ile Sulh içinde bekledim. Darmadağın edilirken ah, ordularım Ben kendime sindim. Ses etmedim. Yakılırken şehrimin kadim yılları Dumanını içime çektim. Bekledim...

Binasını Güçlendirmek İsteyenlere Önemli Tavsiye 06:14

Binasını Güçlendirmek İsteyenlere Önemli Tavsiye

İzmir depreminin ardından, bina güçlendirme konusu gündeme gelirken, bina güçlendirme konusunda uzman olan İnşaat Mühendisi Vecih Horoz, 1999 yılından önce yapılan tüm binaların sıkıntılı olduğunu ifade ederek, yalnızca ..

Gara şehitlerine veda... 02:58

Gara şehitlerine veda...

13 ŞEHİTİMİZ VAR...DÜZELTİYORUM..13 ŞEHİTİMİZ ÖNÜMÜZDEN GEÇTİ GİTTİ., GERİDE ARADAN GEÇEN ZAMANDA HER TELEFON HER KAPI ÇALDIĞINDA O GELDİ SANAN 13 ŞEHİT ANASI, 13 ŞEHİT BABASI, ŞEHİT EŞLERİ, ŞEHİT ÇOCUKLARI, ŞEHİT SEVG..

İntihar Eden 15 Temmuz Kahramanı, Babasıyla Birlikte Defnedildi 02:13

İntihar Eden 15 Temmuz Kahramanı, Babasıyla Birlikte Defnedildi

İntihar Eden 15 Temmuz Kahramanı, Babasıyla Birlikte Defnedildi Kocaeli’nin İzmit ilçesinde intihar eden 15 Temmuz kahramanı ve evlat acısına dayanamayarak kalp krizinden ölen babası yan yana defnedildi...

Zeki Müren Yalnız Benim Ol Plak 02:58

Zeki Müren Yalnız Benim Ol Plak

Yalnız benim ol, el yüzüne bakma sakın sen Kıskan beni göğsünde uyut, yan ateşimden Aşkın o zehir hasreti ruhumda kanarken Kıskan beni göğsünde uyut, yan ateşimden..

Semiramis Pekkan  Bana Yalan Söylediler 03:57

Semiramis Pekkan Bana Yalan Söylediler

Bir aleme indim yalnız, Yerde toprak, gökte yıldız. Bir yan susuz bir yan deniz. İki el, bir baş verdiler, Bir çift göz ağlar da güler. Dört bir yanda benim gibiler. Doğru söz içinmiş diller, İşte kalbin sev dedil..

Vücut Geliştiren Yengeç 00:20

Vücut Geliştiren Yengeç

Yan yan yürümekten bir şey olunmuyor diyen yengeç kardeş artık vücut geliştirmen olarak işe başlamış...

  • JET TV tarafından
  • 1.179 görüntüleme
  • 7 yıl önce
iPhone 6s Anakart Tamiri 02:35

iPhone 6s Anakart Tamiri

iPhone 6s ve diğer iPhone modellerinde sıkça karşılaşılan şarj olmama ve açılmama sorunu genellikle yan sanayi şarj kullanımı ile bağlantılıdır. Yan sanayi şarj kullanmamanızı öneriyoruz...

  • BETA tarafından
  • 1.278 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Grip Aşısı Zararlı Mı 00:39

Grip Aşısı Zararlı Mı

Grip aşısı alerjisi olan kişilerde yan etkiler yaratabilir. Onun haricinde bir ya da iki gün süren kırgınlık ve halsizlikten başka önemli bir yan etki görülmez...

  • NABIZ tarafından
  • 930 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Nihan Akın - Yaz 03:42

Nihan Akın - Yaz

Yaz şarkı sözleri ile Kırıldım beni parçalara ayırdın Ahh yetmedi sana gözyaşım Daha da acıttın Gelme istemem artık beni sevme Zorla günahıma girme Yüreğimden çekip atma bi yalana Gelme istemem artık beni sevme Yangınım..

Hande Ünsal - Sözüm Söz 03:08

Hande Ünsal - Sözüm Söz

Sözüm Söz şarkı sözleri ile Ne yapsam olmuyordu olsa sana değmiyordu Böyle bir vurgunu görmemişti tarihim Ben aşka eğildim diye yenilmedim ki Sözüm söz şahidim hayat Sen ister yan tutuş İstersen küle dön Bana gelme ye..

Hande Ünsal - Sözüm Söz 03:08

Hande Ünsal - Sözüm Söz

Sözüm Söz şarkı sözleri ile Ne yapsam olmuyordu olsa sana değmiyordu Böyle bir vurgunu görmemişti tarihim Ben aşka eğildim diye yenilmedim ki Sözüm söz şahidim hayat Sen ister yan tutuş İstersen küle dön Bana gelme ye..