#Bebekçe dünya meselelerini anlatan sevimli ufaklıklar

Vietnam’da Türk Usulü Çay Şovu 01:30

Vietnam’da Türk Usulü Çay Şovu

Rizeli Hasan Önder, Vietnam’da düzenlenen Dünya Çay Şampiyonası Eleme Organizasyonunda Türk çayını Türkler’e has tekniklerle tanıttı. 2017 Dünya Çay Şampiyonası için uzmanların belirleneceği müsabaka Vietnam’ın başkent..

Erdoğan-Talon ortak basın toplantısı 08:11

Erdoğan-Talon ortak basın toplantısı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Benin Cumhurbaşkanı Patrice Talon’un ‘FETÖ’nün ‘3 tane okulu var bizde’ dediğini hatırlatarak, “Ben hemen bu okulları kapatacağım, bunları kamulaştıracağım. Maarif kolejimizle, bunları..

Kulüpler Birliği'nden Video Hakem ve Yabancı Kuralı Açıklaması 03:04

Kulüpler Birliği'nden Video Hakem ve Yabancı Kuralı Açıklaması

Kulüpler Birliği Vakfı Başkanı Dursun Özbek, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın kendilerinden iki yasayla ilgili çalışma yapmalarını istediğini söyledi. Vakfın başkan Özbek yönetimindeki ilk toplantısı, İstanbul'daki..

Numan Kurtulmuş: Rusya teyit etti 02:53

Numan Kurtulmuş: Rusya teyit etti

Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş, Rusya, 2 askerin şehit edildiği saldırıdaki hava araçlarının kendilerine ait olmadığını teyit etti dedi. Başbakan Yardımcısı ve Hükümet Sözcüsü Numan Kurtulmuş, Çankaya Köşkü'nde B..

Yıldırım_ Onları Ayrı Yargılayın 06:20

Yıldırım_ Onları Ayrı Yargılayın

Başbakan Binali Yıldırım, vatandaşın 15 Temmuz darbecilerinin yargılanmamasından rahatsız olduğuna işaret ederek, Silahı alıp insanları öldürenler belli, 'Niye bunlar hala yargılanmadı' diye soruyor bana vatandaş. 'İnsa..

Ögretmen Atanamayınca Madenci Oldu 05:35

Ögretmen Atanamayınca Madenci Oldu

Ögretmen Atanamayınca Madenci Oldu Zonguldak’ta 11 yıl önce biyoloji öğretmenliği bölümünden mezun olan ve atanamayınca madenci olan Yakup Muzaffer, “Gel öğretmen ol deseler, madenciliği seçerim dedi. 2001 yılında On..

Ablaların Gizli Kamera Görüntüleri - Cemaat Ablası Derya Turgut FETÖ' yü Anlattı 10:07

Ablaların Gizli Kamera Görüntüleri - Cemaat Ablası Derya Turgut FETÖ'

Derya Turgut Ablalar Haftada bir gün bölge toplantıları yapıldığını belirten Turgut, şöyle konuştu: Bölgenin başkan ablaları olurdu. O evlerde toplanılır, tüm öğrenciler gelirdi. Daha çok FETÖ kitapları okunurdu. Onun ü..

Bakan Özhaseki 'Türkiye’nin Yeraltında Deprem, Yerüstünde FETÖ Ve PKK Belaları Var' 06:29

Bakan Özhaseki 'Türkiye’nin Yeraltında Deprem, Yerüstünde FETÖ Ve PKK

Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki, Cizre ve Silopi ilçelerinin ardından açılış ve incelemelerde bulunmak amacıyla Şırnak’a geldi. Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu ve Şırnak ..

Davos'tan 2017 İçin Çıkan Sonuç_ Belirsizlik 09:04

Davos'tan 2017 İçin Çıkan Sonuç_ Belirsizlik

Ekonomi ve politika dünyasının etkin isimleri Dünya Ekonomi Forumu için bir kez daha Davos’ta toplandı. Zirvede 2017 beklentileri tartışıldı Zirveyi euronews izleyicileri için izleyen İsabelle Kumar ve Sarah Chappell je..

4 Yüz - Salla 03:08

4 Yüz - Salla

salla..salaa ..salla(2) salla salla salla salla çalkala yansın benden sonra dünya ister yansın,ister dursun benden sonra tufan kimin umurunda.. salla salla salla salla..(2) ister yansın,ister dursun bende sonra t..

Sertab Erener   Sakin Ol 03:27

Sertab Erener Sakin Ol

Of, bu ne sinir, bu ne öfke! Aman bir telaş, bir acele, Herkes birbirini boğacak. Bu gidişle sonumuz ne olacak? Kimi takmış alaturkaya, Kimi batıdan şikâyetçi. Ne var sanki bunda kızacak, Dünya hali bu gelip geçi..

Çernobilden Kurtuldu Türkiye'yi Uyardı 05:04

Çernobilden Kurtuldu Türkiye'yi Uyardı

Çernobil faciasında sağ kurtulduktan sonra bölgedeki sağlık çalışmalarıyla bilinen Prof. Dr. Vasiliy Nikolovayevic Melnicenko, İstanbul’da en az Çernobil kadar tehlike saçan iyot eksikliğini anlattı. Başta kanser, otiz..

Savaşlarda Kullanılması Yasaklanmış 8 Silah 05:35

Savaşlarda Kullanılması Yasaklanmış 8 Silah

Dünya üzerinde çok uzun dönemlerdir gerçekleştirilen yüzler savaş sırasında oldukça çeşitli silahlar kullanıldı. Bu silahların kimileri sivilleri hedef aldı, kimileri de kullanana oldukça büyük avantajlar sağladı. Fakat ..

Dünyanın Teknolojide Devrim Yaratan 14  Ülkesi 05:19

Dünyanın Teknolojide Devrim Yaratan 14 Ülkesi

Japonya bu araştırma en öne çıkan isim oluyor. Japonya hakkında yapılan araştırmalar sonucunda gelişmiş otomobiller, cihazlar, aletler, depreme dayanaklı binaları, optik teknolojileri, modern mekanik teknolojileri, metal..

Kadr - Ya Baba 02:59

Kadr - Ya Baba

Kadr Ya Baba Müzik Dinle Şarkı Sözleri Biz bizeyiz yanyana Kafalar gine bomba Dünya degil umrumda Yeniden dogdum galiba Dönde bir baksana Sevdiklerim yanimda ben zaten mutluyum girgir ile samata oooeyoo eyoo eyo..

Ayla Celik, Beyazit Ozturk - Parti (Şiki Şiki Baba) 03:26

Ayla Celik, Beyazit Ozturk - Parti (Şiki Şiki Baba)

Ayla Celik, Beyazit Ozturk - Parti (Şiki Şiki Baba) Music video by Ayla Çelik & Beyazıt Öztürk performing Parti (Şiki Şiki Baba). (C) 2020 Sony Music Entertainment Türkiye Tic. A.Ş. Söz: Ayla Çelik (Editör: FLOOM Music..

Hazaver - Burn (Official Video) 03:45

Hazaver - Burn (Official Video)

Söz - Müzik: Hazaver Intro Seslendirme: Austin Jansma Aranje: Danil Marenin Yönetmen: Hazaver Şarkı Sözleri: There’s a word on the street that we’re all gonna get locked up Left with no future, no justice and no choices..

Adanalı Küçük Mucitlerden Düşük Bütçeli İkili Bisiklet 00:11

Adanalı Küçük Mucitlerden Düşük Bütçeli İkili Bisiklet

Ufaklıklar bisiklete binme zevkini ikili bisiklete taşıdılar. Kendi çaplarında mükemmel bir icat yapan ufaklıkların keyfine diyecek yok!..

  • Cowboy tarafından
  • 894 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Dünyanın En Güzel 5 Kız Çocuğu 03:17

Dünyanın En Güzel 5 Kız Çocuğu

Küçük yaşlarına rağmen güzellikleriyide dikkatleri üzreine çeken en güzel 5 çocuk kimlerdir,detaylar videomuzda. 1.KRİSTİNA PİMENOVA 2 . ELİZABETH HİLEY 3.MİA HAYS 4.EDEN WOOD 5.MACKENZİE FOY...

  • ANKA tarafından
  • 1.065 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Yol Kesip Uygulama Yaparken Sivil Polise Denk Gelen Afacanlar 00:51

Yol Kesip Uygulama Yaparken Sivil Polise Denk Gelen Afacanlar

Suçlu arayan ufaklıklar yol kesip kimlik kontrolü yaparken sivil polise denk geldiler. Oyuncak silah ile gerçek silaha da kafa tutan ufaklıkların o anları.....

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.218 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Jest ve Mimiklere Abanarak Tartışan Çocuklar 00:33

Jest ve Mimiklere Abanarak Tartışan Çocuklar

Mahalle jargonuyla birbirine laf sallayan ufaklıklar ile bir doğrunun tüm yanlışları götürmesi yanı sıra adam olmayı da öğreniyoruz. Keyifli seyirler hani ayükün mü?..

  • JET TV tarafından
  • 1.143 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kış Olimpiyatlarında Minikler Yarışsaydı Nasıl Olurdu 03:00

Kış Olimpiyatlarında Minikler Yarışsaydı Nasıl Olurdu

2018 Kış Olimpiyatları PyeongChang'de tüm hızıyla devam ederken minnoş çocuklar bu olimpiyatlara katılsaydı nasıl olurdu sorusunun cevabı bir video hazırlandı. Bakalım ufaklıklar olimpiyatlarda nasıl yarışırlarmış...

  • JET TV tarafından
  • 752 görüntüleme
  • 7 yıl önce
2 Ay Önce Otobüs Kaçıran Çocuklar Şimdi De Minibüs Kaçırdı 01:55

2 Ay Önce Otobüs Kaçıran Çocuklar Şimdi De Minibüs Kaçırdı

Yaşları 11 ile 13 arasında değişen çocuklar yaklaşık 2 ay öne otobüs kaçırarak Türkiye gündemine gelmişti. Çok konuşulan o olaydan sonra o ufaklıklar şimdi de bir minibüs kaçırdı...

  • JET TV tarafından
  • 1.092 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Naim Süleymanoğlu Filmi Vizyon Tarihi Belli Oldu 08:24

Naim Süleymanoğlu Filmi Vizyon Tarihi Belli Oldu

Kariyerine 47 dünya rekoru, 3 olimpiyat altın madalyası, 6 Avrupa şampiyonluğu ile 7 dünya şampiyonluğu sığdırdı. Dünya spor tarihine adını altın harflerle yazdıran Naim Süleymanoğlu’nun hayatını anlatan film 25 Ekim'de ..

  • BETA tarafından
  • 62 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Maşa ile Koca Ayı 2. Bölüm - Mawa Kawa 06:53

Maşa ile Koca Ayı 2. Bölüm - Mawa Kawa

Rus çizgi karakter Mawa Kawa ve sevimli ayısının maceralarını izliyoruz. Bahara kadar uyanma adlı bu bölümde, sonbahara gelir. Sevimli ayı kış hazırlıklarını kendini Mawa Kawa'dan uzak durarak yani kendini eve kilitley..

  • ÇocukTV tarafından
  • 1.878 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Maşa ile Koca Ayı 11. Bölüm - Mawa Kawa 07:08

Maşa ile Koca Ayı 11. Bölüm - Mawa Kawa

Rus çizgi karakter Mawa Kawa 11. bölümde okula başlar. Sevimli ayıcık okula başlamasının ilk gününde ayıcık ona çalışma masası hazırlar. Ve okuma yazma, matematik öğretmeye çalışır. İşte sevimli ikilinin komik maceraları..

  • ÇocukTV tarafından
  • 970 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Maymun Sadece Oynamak İstedi Ama 01:09

Maymun Sadece Oynamak İstedi Ama

Bu sevimli maymun küçük çocukla biraz oynamak istiyor. Hopluyor, zıplıyor. Belirli aralıklarla ona dokunuyor. Ancak küçük çocuk ilk kez maymun görüyor olacak ki biraz korkuyor, ağlıyor. Ancak sevimli maymunu çocuğun ağla..

Sürpriz Doğum Günü Hediyesi Alan Evsiz Miniğin Prenses Tepkisi 01:36

Sürpriz Doğum Günü Hediyesi Alan Evsiz Miniğin Prenses Tepkisi

Sevimli mi sevimli Bella isimli ufaklık ne yazık ki evsiz ve muhtemelen doğum gününü de hediyesiz geçirdi. Henüz 4 yaşında olmasına rağmen hayatın acı gerçeğiyle tanışan Bella en sevdiği oyuncak olan Barbie'lerine Praynk..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.365 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Aloo Kachaloo Kahan Gaye - Hintçe Rhymes - Jugnu Çocuklardan Tekerlemeler 23:28

Aloo Kachaloo Kahan Gaye - Hintçe Rhymes - Jugnu Çocuklardan Tekerleme

Aloo Kachaloo Kahan Gaye - Hintçe Rhymes - Jugnu Çocuklardan Tekerlemeler Dinle Aloo Kachaloo Kahan Gaye, küçük çocuklar için favori tekerlemeler. Çocuklar sadece Aloo'yu severler, tatlı ve sevimli 3D Karakterlerimiz gü..

Christopher Robin Fragman 04:00

Christopher Robin Fragman

Artık yetişkin olmuş olan Christopher Robin, 100 Hektar Ormanı’ndaki maceralarından çok uzaklardadır. İş ve aile dengesini korumakta zorlanan Christopher, iş sebebiyle bir aile yolculuğunu kaçırınca sevimli dostu Winnie ..