#Bebekçe dünya meselelerini anlatan sevimli ufaklıklar

Mesut Yegane - Yoruldum 04:23

Mesut Yegane - Yoruldum

Yoruldum şarkı sözleri ile Mən bir yazık gülecek yüzüm yox Hər gece ağlıram sessizce Mən yoruldum Bu anlamsız həyatdan Hər şeyi bıraxtım Unuttum Qaralmış (kararmış) bu dünya gözümde Eylebil (sanki) ölecem bu gece İt..

Sibel Can - Bil Diye Söylüyorum (Lyric Video) 04:12

Sibel Can - Bil Diye Söylüyorum (Lyric Video)

Söz : İsra Gülümser Müzik : Waleed Saad-Ayman Bahgat Amar Düzenleme : Emre Moğulkoç Perküsyon : Kadir Göksu Gitar : Selahattin Güzelel Yaylılar : NWS Ney : Salih Yurttaş Kanun : Yıldan Ergüzel Vokaller : Şenol Güney, Em..

Webo'ya ırkçı saldırı! 02:47

Webo'ya ırkçı saldırı!

DÜNYA, İNSANLIK SUÇU İŞLEYEN HAKEME KIRMIZI KART GÖSTERDİ... UEFA'NIN EN ÖNEMLİ ORGANİZASAYONU ŞAMPİYONLAR LİGİ, BİR İNSANLIK SUÇUNA SAHNE OLDU. PARİS ST. GERMAİN - MEDİPOL BAŞAKŞEHİR MAÇINININ 4. HAKEMİ, PİERRE WEBO'YA..

HiraiZerdüş - Topla yüreğini gidelim burdan 03:50

HiraiZerdüş - Topla yüreğini gidelim burdan

Acıya da meyil verdim. gönlüm dardadır Sevda ziyadeyi geçti çoktandır. Gidelim burdan. Seni bana vermez bu yalan dünya Topla yüreğini gidelim burdan. Bülbülün bağına hunca vurunca talan Çok altını olsa bir gül ed..

100 yıllık Türk Bayrağı vatana döndü 04:13

100 yıllık Türk Bayrağı vatana döndü

Avustralyalı bir Anzak Askeri'nin 1'nci Dünya Savaşı'na katıldıktan sonra evine götürüp ölümüne kadar tahta bir sandıkta sakladığı 100 yıllık Türk bayrağı, Türkiye'ye getirildi. Bayrak, Aydın'ın Kuşadası ilçesindeki bir ..

  • GÜL tarafından
  • 17 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Pamukkale’de Balon Uçuşlarında Rus Turistler İlgi Göstermeye Başladı 06:40

Pamukkale’de Balon Uçuşlarında Rus Turistler İlgi Göstermeye Başladı

UNESCO Dünya Mirası Listesi'nde yer alan Pamukkale’de dünyaca ünlü balon uçuşları pandemi süreci içerisinde tedbirler ile devam ediyor. Özellikle uzak doğulu turistlerin tercihi olan balon uçuşlarına bu yıl Rus turistler..

DUMAN - Ah (Canlı Konser @ Samsun) 06:40

DUMAN - Ah (Canlı Konser @ Samsun)

'Belki Alışman Lazım' albümünden 'Ah' isimli parçanın Samsun konserinden canlı kaydı. Yarışmadı Yenilmedi Açık seçik Sizle oynamadı Gerilmedi Sanılmasın yine basmış onu bulantılar Yanılmasın öyle dalga geçen yabancıla..

Komplo K. - Zor Gelir 03:56

Komplo K. - Zor Gelir

Zor Gelir şarkı sözleri ile (VERSE-1) Açtım istemeden gözümü şu hayata çıt demeden İçimde kötülük beslemeden yaşadım ama zor... Gülemedim hüznümü gizlemeden, geçiyor günüm hiç özlemeden Kimsesiz bir çocuk düşün bekleme..

Sibel Can - Bil Diye Söylüyorum 04:23

Sibel Can - Bil Diye Söylüyorum

Söz: İsra Gülümser Müzik: Waleed Saad-Ayman Bahgat Amar Düzenleme: Emre Moğulkoç Perküsyon: Kadir Göksu Gitar: Selahattin Güzelel Yaylılar: NWS Ney: Salih Yurttaş Kanun: Yıldan Ergüzel Vokaller: Şenol Güney, Emre Moğulk..

Bade Nosa - Küskün Yolcunun Türküsü 04:00

Bade Nosa - Küskün Yolcunun Türküsü

Küskün Yolcunun Türküsü şarkı sözleri ile... Uzun yürümelerden Sonra bitkin düşerek - - Bu bir çocuk oyunu: Ben seni çektim çekerek. Kasırgayı, doluyu Yemiş de düşmüş gibi Issız kaldırımlarda Garip gece kelebeği Düşe..

Dünya bu kuryeyi konuşuyor 02:01

Dünya bu kuryeyi konuşuyor

DÜNYA BU OLAYI KONUŞUYOR. EVDE YALNIZ BIRAKILAN 3 YAŞINDAKİ ÇOCUK, 35 METREDEN DÜŞTÜ... ÇIĞLIKLARI DUYUP KOŞAN BİR KURYE ÖLÜMÜ GÖZE ALDI, KOLLARINI AÇIP ÇOCUĞU YERE ÇAKILMAKTAN KURTARDI...

Milli boksörlere korona virüs engeli 02:26

Milli boksörlere korona virüs engeli

10-24 Nisan 2021 tarihleri arasında Polonya’nın Kielce şehrinde düzenlenecek olan Genç Erkekler ve Genç Kadınlar Dünya Boks Şampiyonası için Polonya’ya hareket etmek isteyen 8 milli boksör Covid-19 testi pozitif çıkması ..

seyd - Düşe Kalka 02:59

seyd - Düşe Kalka

Düşe Kalka şarkı sözleri ile Düşe kalka Kin büyüdü gözümde Yanlış gezegenlerde Dünya yükü üstüme Yıldızlar parlamıyor Hayata küskünden Hepsi senin yüzünden AA Hepsi senin yüzünden Hepsi senin yüzünden Kaybolan düşümde..

Tuğba Yurt - Sığınak 04:06

Tuğba Yurt - Sığınak

Sığınak şarkı sözleri ile Neler çektin gönül Onun umurunda değil Bazı şeyler var insanın Elinde değil Sormaz ki o zalim Neyin var neyin yok Hayata küsme sakın Suç sende değil Sevdam yüreklerde hep olmuş ziyan Bir ömü..

Simge - Sevmek Yüzünden 03:38

Simge - Sevmek Yüzünden

Sevmek Yüzünden şarkı sözleri ile Kalk haydi gidiyoruz artık bu şehirlerden Geride bırakıp ne varsa Elimizde avcumuzda firardayız Hani kaç sene verirler ki, en çok kara sevdadan Ya da vursalar yani yakışmaz mı sevmek ..

Kadınlar ne istemez- 02:04

Kadınlar ne istemez-

BUGÜN 8 MART DÜNYA EMEKÇİ KADINLAR GÜNÜ .. KADINLARIN HAYATIN HER ALANINDA VE ERKEKLERLE EŞİT HAKLARA SAHİP OLDUĞU, HER TÜRLÜ ŞİDDETİN ORTADAN KALKTIĞI, KADIN CİNAYETLERİNİN SON BULDUĞU, ÇOCUK YAŞTA EVLİLİKLERİN OLMADIĞI..

Mehman Tağıyev - Sebebi Var 03:10

Mehman Tağıyev - Sebebi Var

Sebebi Var şarkı sözleri ile Ne olursa olsun bu dünyada Hey düşünüb salırıq yada Geden gedir, gələn gəlir Bu fani dünya, bu fani dünya Hər şeyin səbəbi var bilirəm Sevməyində tələbi var bilirəm Saxta üzlər, yalan sevgi..

Faruk Sabancı & Norm Ender - Bulamazdım 02:45

Faruk Sabancı & Norm Ender - Bulamazdım

Söz: Ender Eroğlu Müzik: Faruk Sabancı, Ender Eroğlu Düzenleme: Faruk Sabancı Stüdyo: Ozinga Productions, Turquilla Studio Kayıt & Mix: Utku Ünsal Mastering: Emre Kıral Yaylılar: Istanbul Strings Ud: Altuğ Öncü Menajerli..

Emre Özdemir - Yarınım Ol 03:28

Emre Özdemir - Yarınım Ol

Yarınım Ol şarkı sözleri ile Gelipte yarınım ol Aklım almıyor dün de kalanları yarim kalbime saplı mı ok Düşünmeden edemiyorum hayallerin hepsini bir yerde saklı mı o Bulamadım hala ama silemedim izleri Kalbime değdi ..

HiraiZerdüş - Ölmüşüm ölmekten 03:19

HiraiZerdüş - Ölmüşüm ölmekten

Soldu pencerede Saksıda çiçekler Ah beni bir görsen Beterim ölmekten - Her şeyi saldım da Bi sensin aklımda Ah beni bir görsen Ölmüşüm ölmekten Öyle bir anda gel ki bana Zaman da dursun dünya da Öyle bi vur k..

Selen Uçer  Cennet 03:43

Selen Uçer Cennet

Cennet şarkı sözleri ile Beraber cennetten kovulduk buralara geldik, nerdesin? Dünya hapishanesinde bir tek sana güvenirdim, kimlesin? Ve ben bir kırılgan serseriydim, seni sevdim Yalancı, yılandan neler öğrendim… Bell..

SADECE GERÇEKLER! Beklentiler Neydi? 2023 Sırrı Ne? 1:27:47

SADECE GERÇEKLER! Beklentiler Neydi? 2023 Sırrı Ne?

Kaya Metaforu! Uyanışın Başlayacağı Yer Burası! Çoban Yıldızı Muhtaç Olduğun Kudret Damarlarındaki Asil Kanda Mevcuttur! Kayaların Oğlu 2023 Neler Olacak? Frekanslar Bozuldu Dünya'da ve Ülkemizde Neler Olacak? Ayasofya..

  • STUDIO AS tarafından
  • 31 görüntüleme
  • 2 yıl önce
Cumhurbaşkanı Erdoğan- -Adaletsizliğe ses çıkarılmalı, Müslümanlar sorumluluk üstlenmelidir 06:04

Cumhurbaşkanı Erdoğan- -Adaletsizliğe ses çıkarılmalı, Müslümanlar sor

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Müslümanlar, hem kendi huzur ve esenlikleri hem de bütün insanlığın güvenlik ve geleceği adına artık sorumluluk üstlenmeli, şahit oldukları adaletsizlikler karşısında seslerini daha f..

Kuş gözlemcileri yırtıcı kuşların göçünü Çamlıca Tepesi'nden izledi 02:19

Kuş gözlemcileri yırtıcı kuşların göçünü Çamlıca Tepesi'nden izledi

İstanbul'da kuşların göç zamanı olan sonbaharda bir grup kuş gözlemcisi Çamlıca Tepesi'nde düzenlenen etkinlikte bir araya geldi. İBB tarafından düzenlenen etkinlikte dürbünlerini ve fotoğraf makinelerini alan profesyone..

Elif Işık - Bencil 03:09

Elif Işık - Bencil

Bencil şarkı sözleri ile Ruhumu hapsettim kalbine Ben tutsağım tutsak Kendi hayallerimden Bihaber kaldım Yine de burada, Seninle birlikte olmanın Vereceği mutluluk Sensizken yapabileceklerimin Heyecanını karşılamı..

Büyük Tehlike: 52:49

Büyük Tehlike:

Dünya'nın Ayarlarıyla Oynuyorlar!..

  • STUDIO AS tarafından
  • 28 görüntüleme
  • 12 ay önce
YENİ PLANDEMİ, TEK SAĞLIK, YAPAY ZEKA, DİJİTAL KİMLİK KARBON DAVOS'TA ŞEYTANCA KARARLAR! 49:21

YENİ PLANDEMİ, TEK SAĞLIK, YAPAY ZEKA, DİJİTAL KİMLİK KARBON DAVOS'TA

• İklim Kanunu • Davos • Büyük Sıfırlama • X Hastalığı (Disease X) • 2. Plandemi • Karbon Ayak İzi • Merkez Bankası Dijital Para Sistemi (CBDC) • Nakitsiz Toplum • Dünya Ekonomik Forumu • Dünya Sağlık Terör Örgütü (DSÖ) ..

  • STUDIO AS tarafından
  • 7 görüntüleme
  • 8 ay önce
Vaat Havdi - Turan 06:00

Vaat Havdi - Turan

Turan şarkı sözleri ile Selam olsun Telafer’den Bozkurt’a Selam olsun her yiğide her merde Can veririz bu vatana bu yurda Dayan gardaş dayan Turan gelecek Kanayan yaramız saran gelecek Türkmeneli Azerbaycan Türkiye El..

Özkan Sakız & Ferhat Sakız - İsyanıma Sor 03:42

Özkan Sakız & Ferhat Sakız - İsyanıma Sor

Söz & Müzik: Aydın Öztürk Düzenleme: Ozan Olgun Yönetmen: Emre Deme Mix & Mastering: Ahmet Aygör Klarnet: Coşkun Ekşi Gitarlar: Cem Şengül Bağlama: Orhan Kel İsyanıma Sor şarkı sözleri ile Sensizliği öğrenmek zor Her..

Musa Eroğlu & Cem Adrian - Yolun Sonu Görünüyor 05:38

Musa Eroğlu & Cem Adrian - Yolun Sonu Görünüyor

Musa Eroğlu & Cem Adrian - Yolun Sonu Görünüyor Bana ne yazdan, bahardan... Bana ne borandan, kardan... Aşağıdan, yukarıdan... Yolun sonu görünüyor... Geçtim dünya üzerinden... Ömür bir nefes derinden... Bak feleğin çe..

  • TEK KANAL tarafından
  • 20 görüntüleme
  • 2 yıl önce