#Bebeği sallayarak uyutan köpek

Uçmayı seven köpek Sakarya semalarında işte böyle dolaştı 03:42

Uçmayı seven köpek Sakarya semalarında işte böyle dolaştı

Sakarya'da tandem uçuşları gerçekleştiren yamaç paraşütçüsü, kulübün köpeği ile beraber şehrin semalarında uçtu. Unutulmaz bir deneyime imza atan paraşütçü, “Kendisi uçmayı çok seviyor ve çok mutlu oluyor. Benim ilk defa..

Kahraman Kabin Memuru 1,5 Aylık Bebeğin Hayatını Kurtardı 06:16

Kahraman Kabin Memuru 1,5 Aylık Bebeğin Hayatını Kurtardı

Türk Hava Yolları(THY)’nın İstanbul-Şırnak seferi sırasında soluk borusu tıkanan bir buçuk aylık bebeğin hayatını, uçakta görevli kabin memuru kurtardı. THY’nin 16 Aralık tarihinde İstanbul’dan Şırnak’a gerçekleştireceğ..

Ninni Perisi Müjde Tuğsuz - Aslancık ( masal ninniler ) 02:23

Ninni Perisi Müjde Tuğsuz - Aslancık ( masal ninniler )

LÜTFEN DESTEK OLMAK İÇİN SATIN ALIN .....nnhttps://mujdetugsuz.hearnow.com/nnhttps://open.spotify.com/album/1By9DRQyP6vlwStKuc0cHinnhttps://itunes.apple.com/tr/album/masal-ninniler/1441666982?app=music&ign-mpt=uo=4nnhttp..

Diriliş Ertuğrul 114. Bölüm İzle 2:12:13

Diriliş Ertuğrul 114. Bölüm İzle

Ertuğrul ile Günalp arasındaki hesaplaşma, Ertuğrul’un Günalp’ı alt etmesi ve onu affetmesi ile sonuçlandı. Bu sırada obadan Köpek’i öldürmek üzere ayrılan Aslıhan Hatun, amacına ulaşamayıp kendi canından oldu. Obadakile..

Denizli'de 2 yaşındaki bebek, 12 metre yükseklikten beton zemine düştü! 01:18

Denizli'de 2 yaşındaki bebek, 12 metre yükseklikten beton zemine düştü

Denizli'nin Merkezefendi ilçesinde, apartmanın üçüncü katındaki balkondan sarkan Afganistan uyruklu ailenin 2 yaşındaki bebeği, yaklaşık 12 metre yükseklikten beton zemine düştü. Talihsiz bebek, bir vatandaşın yaptığı ka..

Diriliş Ertuğrul 90.Bölüm Fragmanı 00:35

Diriliş Ertuğrul 90.Bölüm Fragmanı

Diriliş Ertuğrul 90. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?31.05.2017 - 12:36 | Son Güncelleme: 31.05.2017-23:19 Diriliş Ertuğrul 90. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Diriliş Ertuğrul dizisi 89. bölüm ile ekrana geldi. Zen..

Deccal 2 2017 Film Full Hd İzle 1:50:57

Deccal 2 2017 Film Full Hd İzle

Duygu 6 Haziran 2016’da bebeğini dünyaya getirir ve sonra nedeni bilinmeyen bir sebepten dolayı intihar ederek hayatına son verir. Bebeği tamamen sağlıklıdır ve bebeği olmayan bir aileye evlatlık olarak verilir. Fakat ço..

  • PengoTV tarafından
  • 32.297 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Diriliş Ertuğrul 112. Bölüm İzle 2:36:53

Diriliş Ertuğrul 112. Bölüm İzle

Ertuğrul, bir oyun kurarak Ahmet’in Kritos’u kurtarmasını sağlamış ve bu sayede Ahmet, Kritos’un güvenini kazanmıştı. Bu yüzden Kritos, Ahmet’i Köpek’in yanına elçi olarak göndermişti. Ahmet ise Köpek’in canını kurtarara..

Diriliş Ertuğrul 113. Bölüm İzle 2:22:42

Diriliş Ertuğrul 113. Bölüm İzle

Ertuğrul uç beyliği elinden alınınca, alplarla birlikte kaleyi terk etmişti. Obadan da uç beyliğine ait sancaklar Selçuklu askerleri tarafından sökülmüştü. Marya, Aydoğmuş tarafından salıverilmiş ve Köpek’in hizmetine gi..

İnsan Gibi Davranan Köpekler 03:53

İnsan Gibi Davranan Köpekler

Kendini insan sanan köpekleri mi merak ediyorsunuz? Yani insan gibi davranan köpekler... İnsan gibi yatakta uyuyan köpek, kaykaya binen köpek, salıncağa binen köpek, piyano çalan köpek, şınav çeken köpek, trambolinde zıp..

  • JET TV tarafından
  • 710 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kaç Kaç Kaç - Sevimli Dostlar çizgi film çocuk şarkıları 2017 03:27

Kaç Kaç Kaç - Sevimli Dostlar çizgi film çocuk şarkıları 2017

Kedi, köpek, inek, at, horoz, koyun, ördek, balık Ben bir kedi gördüm yolda miyav dedi Bir köpek gördüm sonra hav haaav hav dedi İnekten bir süt istedim mööö dedi At geldi sonra akoşarak aağhihihih dedi Horoz uyandırdı s..

  • ÇocukTV tarafından
  • 1.393 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Diriliş Ertuğrul 115. Bölüm İzle 2:12:24

Diriliş Ertuğrul 115. Bölüm İzle

Köpek’in zulmüne maruz kalmamak için saraydan ayrılan Gıyaseddin ve Mahperi, Ertuğrul’un tavsiyesi üzerine Kayı Obası’na gelmişti. Ertuğrul ise, Köpek’in askerlerinin ele geçirdiği Kamyeri’yi kurtarmayı başarmıştı. Sonra..

Şarkı Söyleyen Oyuncak Köpekle Kopan Bebekler 00:23

Şarkı Söyleyen Oyuncak Köpekle Kopan Bebekler

Popişkosunu sallayarak şarkı söyleyen oyuncak köpüşle birlikte popişkolorunu sallayarak eşlik eden sevimli bebekleri izliyoruz.....

  • JET TV tarafından
  • 1.073 görüntüleme
  • 7 yıl önce
3 Çocuk Annesi Özlem'i Döverek Tanınmaz Hale Getirdi 01:44

3 Çocuk Annesi Özlem'i Döverek Tanınmaz Hale Getirdi

Aydın'ın Söke ilçesinde kocası Ü.K. tarafından adeta işkence yapılan genç kadının yolunmuş saçları, mosmor olmuş yüzü görenlerin yüreklerini dağlıyor. Her gün darp edilip işkenceye tabi tutulduğunu ve şu anda kaçıp geldi..

Cumhuriyet Bebeğine Cumhuriyet Altını 02:23

Cumhuriyet Bebeğine Cumhuriyet Altını

Cumhuriyet Bebeğine Cumhuriyet Altını Mersin'in Erdemli ilçesinde 29 Ekim günü doğan ilk bebeğe Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, cumhuriyet altını taktı. Minik kız bebeği ve ailesini hastane odasında ziyaret ede..

Fırfırlı Köpekbalığı 00:57

Fırfırlı Köpekbalığı

Fırfırlı köpek balığı (Chlamydoselachus anguineus), asli köpek balıklarından biridir ve Chlamydoselachidae familyasının Hexanchiformes takımına aittir. Güney Afrika fırfırlı köpek balığı da yeni olduğu önerilen Güney Afr..

  • PengoTV tarafından
  • 170 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Erdoğan Sert Çıktı- Asla İzin Vermeyiz 06:11

Erdoğan Sert Çıktı- Asla İzin Vermeyiz

Erdoğan Sert Çıktı- Asla İzin Vermeyiz Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Batı'ya sert eleştirilerde bulunarak Suriye'deki insani sorumluluk konusunda sınıfta kalanların bize ders vermesine izin vermeyiz dedi. Cumh..

Yardımcı Bir Kedi 00:35

Yardımcı Bir Kedi

Bebeği Sallayarak Uyutmaya Çalışan Yardımcı Kedi..

  • JET TV tarafından
  • 1.083 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Çöplükte Sokak Hayvanları için Açlık Grevine Başladılar 05:03

Çöplükte Sokak Hayvanları için Açlık Grevine Başladılar

Bartın'da 3 hayvansever, sokak hayvanlarını korumak için çöplükte açlık grevi başlattı. Önceki gün İnkumu tepesinde bulunan çöplükte açlık grevine başlayan Sevim Arkan, Ayşe Köse ve Uğurcan Saban, seslerini duyurana kada..

  • PITIRCIK tarafından
  • 791 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Bakan Müezzinoğlu- 'Alabiliyorlarsa Birazcık Ders Alsınlar 04:45

Bakan Müezzinoğlu- 'Alabiliyorlarsa Birazcık Ders Alsınlar

Bakan Müezzinoğlu- 'Alabiliyorlarsa Birazcık Ders Alsınlar Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, BBC'de Türkiye aleyhine 'Suriyeli çocuk işçileri çalıştırıyor' haberine ilişkin, Kasıtlı bir haber, art n..

Dev Yılanla Korkunç Şov 01:00

Dev Yılanla Korkunç Şov

Önce yıkadı, ardından da adeta bir bebeği seviyormuş gibi sevdi, öptü... Genç kadının yılanla yaptığı tüyler ürpertici şovun görüntüleri sosyal medyada yoğun ilgi gördü...

Japonya'da Son Moda Terapi_ Yetişkin Kundaklama 00:51

Japonya'da Son Moda Terapi_ Yetişkin Kundaklama

Japonya’da son moda terapi: Yetişkin kundaklama Yeni doğan bebeği kundaklama geleneği artık Japonya’da yetişkinler arasında da yaygın. Otonamaki adı verilen teknikle özellikle doğum sonrası kadınların başlıca şikayeti o..

Markette Bebek Kaçırma Girişimi: İşte O Anlar 00:59

Markette Bebek Kaçırma Girişimi: İşte O Anlar

Markette Bebek Kaçırma Girişimi: İşte O Anlar Alışveriş sepetindeki bebeği kaçırmaya çalışan şahıs böyle görüntülendi. İnanılmaz olay Amerika Birleşik Devletleri’nin Teksas eyaletinde gerçekleşti. Anne 14 aylık kızını ..

İnanamayacağınız Dünyadaki En Genç 4 Anne 03:26

İnanamayacağınız Dünyadaki En Genç 4 Anne

Duymayan KALMASIN ! 4 - Alleshia Gregson - 12 yaş Henüz ergenlik çağında bile sayılmazken hamile kalan genç kızın hikayesi biraz enteresan. Okuldaki bir arkadaşınında hamile kaldığı için evden kovulduğunu bilen bu kız ..

 Irina Shayk ile Bradley Cooper'ın Bebekleri İlk Kez Görüntülendi 00:47

Irina Shayk ile Bradley Cooper'ın Bebekleri İlk Kez Görüntülendi

Ünlü top model Irina Shayk ile yakışıklı oyuncu Bradley Cooper'ın kızları Lea ilk kez görüntülendi. Ünlü çiftin bebeklerin dünyanın en güzel bebeği adının hakkını verdi. 31 yaşındaki Rus model Irina Shayk, önceki gün L..

  • ANKA tarafından
  • 942 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Orman Çocuğu Orman Kitabı Çizgi Film Türkçe Masal 9 10:20

Orman Çocuğu Orman Kitabı Çizgi Film Türkçe Masal 9

Baba kurt, yemek için olduğu yerden uzaklaştı ve o sırada kuyruklu bir hayvanı gördü. Kuyruklu hayvan, hemencecik baba kurdu öven kelimeler kullanmaya, iltifatlar yağdırmaya başladı. “Ey kurtların başı, sana avlarında k..

  • ÇocukTV tarafından
  • 2.165 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Balon Şişirir Gibi Bebeğe Hava Üfleyen İtfaiyeci 00:15

Balon Şişirir Gibi Bebeğe Hava Üfleyen İtfaiyeci

Görüntüde yangından kurtardığı bebeği adeta balon şişerek üfleyen ilginç itfaiyeciyi izlicez.İlkyardım yaparsın bebeği öldürdün be arkadaş o nasıl üfleme..

  • JET TV tarafından
  • 890 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Parkta Bebek Unutma Şakasında Ortalık Karıştı 07:54

Parkta Bebek Unutma Şakasında Ortalık Karıştı

Parkta unutulan bebeği yoldan geçenlerin üstüne atan genç ortalığı karıştırdı zavallı bebeği kimse sahiplenmedi bile..

  • JET TV tarafından
  • 929 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Otobüsün Tekerleği - Sevimli Dostlar çizgi film çocuk şarkıları 2017 02:44

Otobüsün Tekerleği - Sevimli Dostlar çizgi film çocuk şarkıları 2017

Otobüsün tekerleği yuvarlak yuvarlak yuvarlak Otobüsün tekerleği yuvarlak dönüyor Çocuklar otobüse bindiler bindiler bindiler Çocuklar otobüse bindiler oturdular Otobüs zıpladı zıp zıp zıp, zıp zıp zıp, zıp zıp zıp Ototb..

  • ÇocukTV tarafından
  • 1.202 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Böyle Baba Olmaz! Oğlunu Satmaya Çalıştı… 00:50

Böyle Baba Olmaz! Oğlunu Satmaya Çalıştı…

Çin'de yaşayan bir adam, parası kalmayınca 15 aylık bebeğini internet üzerinden sattı. Dedenin durumu fark etmesi üzerine bebek talihsiz bebek kurtarıldı. Babası tarafından 4 bin 200 sterlin (yaklaşık 22 bin TL) satılan ..