#Becky g ana mena de la ghetto ya es hora müzik dinle

Yudum - Evlenmirem 03:38

Yudum - Evlenmirem

Dünen yığıldılar anam gardaşım ille meni hemen evlendirmeye Sohbetlerinden şişti ah başım Gelin a dostlar gelin görmeye Biri dedi geldi evlilik çağın Kalmadı bak birce bekar yoldaşın Evlenmek istiyir küçük kardaşın Evlen..

Başbakan Yıldırım- Asıl Başkanlık Gelmezse Türkiye'nin Bölünme Riski Var 09:38

Başbakan Yıldırım- Asıl Başkanlık Gelmezse Türkiye'nin Bölünme Riski V

Başbakan Yıldırım- Asıl Başkanlık Gelmezse Türkiye'nin Bölünme Riski Var CHP'nin de bu dönüşüme destek vermesini bekliyoruz Başbakan Binali Yıldırım, başkanlık tartışmalarına ilişkin olarak 2007'deki '367 krizi'ni i..

Unutmak Nedir 03:57

Unutmak Nedir

Beynimiz ön bellek ve ana bellekten oluşur. Önemli olmayan bilgiler ön bellekte, önemliler ana bellekte depolanır. Sadece ana belleğe kayıtlı olan acı hatıralar, zamanla etkisini kaybedip unutulabilir, ancak sosyal hafız..

Türkiye'nin Yeni Nesil Yerli Silahları 10:34

Türkiye'nin Yeni Nesil Yerli Silahları

Gelişen teknoloji hayatımızın her alanına nüfus etmek ile birlikte silah endüstrisini de baştan başa yeniliyor. Yeni nesil silahlara ev sahipliği yapan en güçlü orduları belli oldu. İşte Business Insider'ın edindiği veri..

Hedef Ankara’daki 29 Ekim Törenleriymiş 02:05

Hedef Ankara’daki 29 Ekim Törenleriymiş

Hedef Ankara’daki 29 Ekim Törenleriymiş Eskişehir merkezli iki ilde düzenlenen operasyonda eylem hazırlığındayken yakalanan DEAŞ üyesi 3 kişi, adliyeye sevk edildi. Zanlıların, ana hedefinin Ankara’da protokolün de katı..

 Erdoğan'dan Kılıçdaroğlu'nun Gafına Yanıt 02:17

Erdoğan'dan Kılıçdaroğlu'nun Gafına Yanıt

Ankara'da TÜGEF'in etkinliğinde konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun yaptığı gafla ilgili konuştu. Ana muhalefetin başındaki zat diyor ki, 'Hayır oyunun hiçbir vebali yok'. Bunla..

Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan - Zindandan Mehmed' e Mektup 06:22

Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan - Zindandan Mehmed' e Mektup

Zindan iki hece Mehmedim lafta! Baba katiliyle baban bir safta! Bir de geri adam boynunda yafta... Halimi düşünüp yanma Mehmed im! Kavuşmak mı? ... Belki... Daha ölmedim! Avlu... Bir uzun yol... Tuğla döşeli, Kırmı..

Cüneyt Arkın  Ben Amerika'dayken 01:54

Cüneyt Arkın Ben Amerika'dayken

Fırtına Kemal (Cüneyt Arkın) yardımsever, iyi kalpli, güçlü bir gece kulübü ve kumarhane sahibidir. Amansız Tayyar (Turgut Özatay) kulübü ve kumarhaneyi Kemal'den almak ister. Kendisinden çiçek almadığı günü uğursuz sayd..

3.Havalimanı İnşaatındaki Son Durum Havadan Görüntülendi 03:27

3.Havalimanı İnşaatındaki Son Durum Havadan Görüntülendi

Türkiye’nin en önemli projelerinden olan İstanbul Yeni Havalimanında montajı tamamlanan yolcu köprüleri ilk kez görüntülendi. Yüzde 64.5’i tamamlanan havalimanındaki son durum havadan görüntülenirken, ana terminal binası..

İnternetsiz YouTube'u İzleme Dönemi Türkiye'de Başlıyor! 01:59

İnternetsiz YouTube'u İzleme Dönemi Türkiye'de Başlıyor!

Bugün itibariyle YouTube Go’nın kullanıldığı ülke sayısı toplamda 130’un üzerine çıktı. YouTube Go, bağlantı durumu ne olursa olsun YouTube daha fazla erişimin yanı sıra veri kullanımı üzerinde de daha fazla kontrol imka..

Jeff Bezos’un Türkiye Tatili Devam Ediyor - 400 Milyon Dolar 03:20

Jeff Bezos’un Türkiye Tatili Devam Ediyor - 400 Milyon Dolar

Jeff Bezos'un Türkiye tatili devam ediyor. Bodrum 136 metrelik mega yatı konuşuyor. 2019 yapımı ultra lüks yatta, 11 kabinde 22 kişi konaklayabiliyor. Amazon'un kurucusu ve dünyanın en zengin insanı Jeff Bezos, 400 milyo..

  • BETA tarafından
  • 115 görüntüleme
  • 5 yıl önce
'Türkiye'nin en akıllı otoyolu' açılıyor 06:01

'Türkiye'nin en akıllı otoyolu' açılıyor

'Türkiye'nin en akıllı otoyolu' 330 kilometre uzunluğundaki Ankara-Niğde Otoyolu, yarın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılacağı törenle açılacak. Otoyol, yerli ve milli akıllı ulaşım sistemleri altyapısı ile tek..

BÖ - Ma Spirit 01:08

BÖ - Ma Spirit

tro] School spirit motherf**kers [Chorus] Alpha, step. Omega, step Kappa, step. Sigma, step Gangstas walk, pimps gon' talk Oooh hecky naw that boy is raw AKA, step. Delta, step S G Rho, step. Zeta, step Gangstas walk, pi..

Pictor - Bu Nasıl Vaka 02:47

Pictor - Bu Nasıl Vaka

Pictor - Bu Nasıl Vaka Dinle Bu Nasıl Vaka şarkı sözleri ile Bu nasıl vaka çat kapı sokağa On farklı sendrom ve on farklı vukuat Bi yanım şair diğer yanım squad Yaklaşan tehlikenin adı ghetto hattı (yere yat) Kula..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.063 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Killa Hakan Eko Fresh Ayaz Kaplı - Geçti Zaman 05:18

Killa Hakan Eko Fresh Ayaz Kaplı - Geçti Zaman

Geçti Zaman şarkı sözleri ile Sokakta başı boş kalır Başı boş kalır, korkar titrer ölün Bi' bakarsın sokağa düşmüş, kaybolmuş dölün Sen de çaresiz, eli ayağı bağlı, kelepçeli Çok uzaklardasın Bir belada, bir zorda durma..

Dj Khaled - It's Secured 04:22

Dj Khaled - It's Secured

I know I said Nas album done We the Best Music! But we got one more to do first Straight up DJ Khaled! 150 stack it all in my Gucci jacket 50 more in the Goyard, it's secured Yah, yah, yah, yah, yah, yah It's secured, ..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.034 görüntüleme
  • 7 yıl önce
KAPO - ZARAR 01:56

KAPO - ZARAR

Söz & Müzik: Kapo Düzenleme: Deslow Yönetmen: Seyithan Kartal ZARAR şarkı sözleri ile olsanda olmuyo olmasan da içim içimi yer sensiz kaldığımda hadi tut elimi götür uzaklara beni bataklıktan çıkmak için tüm bu çaba..

Power Rangers Filminden Yeni Fragman Geldi 01:00

Power Rangers Filminden Yeni Fragman Geldi

Vizyon tarihine kısa bir süre kalan Power Rangers filminden yeni fragman geldi. Power Ranger rollerini Dacre Montgomery, Naomi Scott, RJ Cyler, Becky G, and Ludi Lin canlandıracak. Film 24 Mart'ta vizyona girecek. Power ..

  • PengoTV tarafından
  • 2.254 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Küçük Kahramanlar Türkçe Dublajlı Fragmanı 01:47

Küçük Kahramanlar Türkçe Dublajlı Fragmanı

Küçük Kahramanlar Türkçe Dublajlı Fragmanı Yayınlandı. Vizyon tarihi: 9 Mart 2018 (1s 25dk) Yönetmen: Peter Lepeniotis Oyuncular: Becky G, Josh Peck, Tara Strong Tür: Animasyon Ülke: ABD..

Babak Makaveli - West Coast 04:45

Babak Makaveli - West Coast

West Coast şarkı sözleri ile Tabriz benim, westside, makaveliden ders al Joint Minds wutang gibi sizin rapiniz berbat Bu hiphop beni çağırıyor elime kalemi bağlıyor morfin gibi kanıma derman sözler kafada bağırıyor Rapi..

Vecize - Mafia İstanbul 03:02

Vecize - Mafia İstanbul

Mafia İstanbul şarkı sözleri ile Nakarat Bi komplo patlar piyango Ateşli notam legato Sokaklar Tablo ben Pablo Picasso Bra amigo fiyasko Basıldı kaldı gazino Kapandı kafanda bap bap Herkes bi kafadan hasta Bura İ..

Clon-G - Kasatura 02:14

Clon-G - Kasatura

Kasatura şarkı sözleri ile Dikkat et kapılmayasın yalanlarıma. Az kaldı tabi sinirlerimin patlamasına Dikkat eder her bi CEO kasa rakamlarına. Çünkü bizi gördüler her an ensesindeyiz biz Mahallenin görünmeyen köşesind..

Farid Bang & Kollegah Dynamit (Türkçe Çeviri/Altyazı) 02:52

Farid Bang & Kollegah Dynamit (Türkçe Çeviri/Altyazı)

[Verse 1: Kollegah] Wir ballern die Ghetto-Huren, ballern die Testokuren Ballern dann per Ballermann deiner Bande den Head voll Kugeln Das ist JBG Teil 2, die zwei gehyptesten Rapper Fegen jetzt wieder durch die Szene, w..

  • MÜZİKLER tarafından
  • 1.257 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Trey Songz - Animal 04:23

Trey Songz - Animal

Trey Songz - Animal Şarkı Sözleri [Intro] I like it [Chorus] I ain't gonna lie but baby, you get pretty wild, girl When you take it off, take it off When days turn to night, that's when you show your other side With all..

Audiosonik & David Celine - Rich Girl (Miss California) 02:41

Audiosonik & David Celine - Rich Girl (Miss California)

Şarkı Sözleri [Pras] (Dante) Uh, I mean I'm just sittin right here (California) Ckeckin out these ladies right here, baby you hot (This is where he saw her) I mean you sexy, oh my God (I long to love her) Imagine one que..

Kool Savas - Ft. Azad - Monstershit0 03:34

Kool Savas - Ft. Azad - Monstershit0

Şarkı Sözleri: [Part I: Kool Savas] Ihr Fools losed! Wie, du willst mich jetzt von meinem Thron verdrängen? Tu es, Dude! Ich komm' wie die Trenchcoat Mafia zu dir Punk und shoot, shoot Burn dich komplett bis man deine ..

Kync - Beko 01:53

Kync - Beko

BEKO şarkı sözleri ile Yazdım her güne sarsmak için Sana kurdum kendimi duyman İçin Bi de Varsa yürek pat delik deşik Bak İndim sahanıza keşifteyim Döndü oyunlar koptuk aniden Bolca para koy patlar delikler Harbi f..

Hükema & Mert Ali - Aklımı Yedim 03:41

Hükema & Mert Ali - Aklımı Yedim

Aklımı Yedim şarkı sözleri ile... [Verse 1: Hükema] dedikodularınız yere batsın derler bana dostum ne rahatsın bi' de bahtsız da, sürer gene faslım ara sokaklarda biri kelek atsın sana kaçamazdın bilip geri bastın p..

Ahmet Görgü & Meyusaka - Ben Buyum 02:39

Ahmet Görgü & Meyusaka - Ben Buyum

Ben Buyum şarkı sözleri ile Düşer bedenim ağır ağır (ağır ağır) Daha ne olur var mı bir yolu(ya ya) Düşer bedenim ağır ağır(ağır ağır) Daha ne olur var mı bir yolu( ya ya) Kusur arıyosan iyi bak( iyi bak iyi bak) Çünk..

Baby Bash - Feat. Too $hort 04:36

Baby Bash - Feat. Too $hort

Baby Bash - Feat. Too $hort Şarkı Sözleri [Chorus: Baby Bash] See them boys at the bar, they all playing games Fuck that square, shake that lane Meet me at the tables, stand up on the couch And grab the whole bottle and ..