#Beden dili

Tekrarlayıcı düşünce ve dürtüler :Obsesif-Kompulsif Bozukluk (OKB) 06:01

Tekrarlayıcı düşünce ve dürtüler :Obsesif-Kompulsif Bozukluk (OKB)

49yaşındaki Stephen Fode Obsesif hastası. Obsesif-Kompulsif Bozukluk (OKB) Tekrarlayıcı düşünce ve dürtüler Tekrarlayıcı davranışlara ya da düşünme biçimlerine girme eğilimi Tekrarlayıcı düşünce ve davranışların hayatı o..

  • PengoTV tarafından
  • 1.370 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Hakeme Maçta Fetö'den Gözaltı 00:22

Hakeme Maçta Fetö'den Gözaltı

İzmir Menemen ilçesinde oynana maçı yöneten hakem, FETÖ soruşturması kapsamında gözaltına alındı. İzmir'de, 4 Aralık'ta oynanan Asarlık Gençlikspor-Dikili Belediyespor maçının sonunda ilginç bir an yaşandı. Ege Üniversit..

Tripkolic- Gözleri Var Ya 05:12

Tripkolic- Gözleri Var Ya

gözleri varya elleri sımsıcak hani ya derinden vurur beni ya ömrümü adarım yoluna isterim ben seni kalbimde derin yazılı yeri gözleri beni bitirir ah be senden gidemedim Sorun Also: bende sevmiştim oysa bende sevmişt..

Beyond 1.Sezon 1.Bölüm Türkçe Altyazılı - Pilot 43:03

Beyond 1.Sezon 1.Bölüm Türkçe Altyazılı - Pilot

Beyond Tüm Sezonlar Tüm Bölümleri Full Hd izle. Holden isimli genç bir adam küçükken yaşadığı bir kaza sonrasında komaya girer. Doktorların mucize dediği bir şekilde 12 yıl sonra uyanır. Bedeni yaşlanmıştır ancak zihni h..

  • Tv Series tarafından
  • 1.258 görüntüleme
  • 8 yıl önce
İrem Derici Verdiği Kilolarla Cin Ayşe'ye Döndü!! 02:06

İrem Derici Verdiği Kilolarla Cin Ayşe'ye Döndü!!

Son günlerde Mustafa Ceceli ile çıkardıkları albüm kadar verdiği kilolarla da gündem den düşmeyen İrem Derici'nin son hallerini Cin Ayşe'ye benzettiler...

  • ANKA tarafından
  • 979 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Karbonattan Faydalanmanın Yedi Yolu 05:53

Karbonattan Faydalanmanın Yedi Yolu

Saç, cilt ve beden sağlığı yönünden karbonatın çok önemli faydaları mevcut. Aslına bakılırsa karbonat sizin baştan aşağı iyi görünmenizi ve sağlıklı hissetmenizi sağlayan mucizevi bir madde. İşin en güzel kısmı ise karbo..

  • SAGLIK tarafından
  • 1.005 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Oturma Şekliniz Kişiliğiniz Hakkında Ne Diyor 03:28

Oturma Şekliniz Kişiliğiniz Hakkında Ne Diyor

Beden dilinde oturma şekilleri ve oturma düzenleri kişiler hakkında bazı ipuçları verebilmektedir. Kişiler arasında oturma mesafesinde ki yakınlık, kişilerin birbirleriyle olan samimiyet derecesini, oturma mesafesindeki ..

Tripkolic-Ne Olur Gitme 03:26

Tripkolic-Ne Olur Gitme

Bu muydu bizim bitmez aşkımız Ah yanar kalbin ellerimde Yok ki çare gel gitme Aşkımızı terketme Öldüm ben aşkından Yok bir çare gel gitme Hayatımda görmedim ben Böyle sevme terketme Hayatımda tanımadım ben senin ..

Çizgi Film  Rubi ve Jojo  Yarışma 06:08

Çizgi Film Rubi ve Jojo Yarışma

Rubi ve Jojo dizisi küçük çocuklar için. Bu bölümde okulda bir yarışma düzenleniyor. Beden eğitimi dersinde çok güzel oyunlar oynanacak. Bakalım arkadaşlarımız başarılı olacak mı. Kim birinci olacağını çok merak ediyoruz..

Ecem Uzgör Kimdir? 01:58

Ecem Uzgör Kimdir?

ngiltere’de yaşayan Türk model Ecem Uzgör, Almanya’nın Bremen kentinde yapılan dünyanın en büyük modellik yarışması Top Model of the World’de Türkiye’yi temsil etmişti. 1,76 boyunda, 52 kilo ve 82/65/86 beden ölçülerine..

Elçin Sangu Kimdir? 02:38

Elçin Sangu Kimdir?

Elçin Sangu (d. 13 Ağustos 1985, İzmir), Türk oyuncu. Çerkes asıllı olan Sangu, üniversite eğitimini Mersin Üniversitesi Opera bölümünde tamamlamış, daha sonra 2006 yılında Yeditepe Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi..

Ogeday Girişken Kimdir? 01:11

Ogeday Girişken Kimdir?

Ogeday Girişken 1992 yılında Adana şehrinde doğdu ve beraberinde eğitim hayatına orada devam etti. Ancak üniversite eğitimi için girdiği bir sınav sonucunda bir başarı elde etti ve Marmara Üniversite' sinde Beden Eğitimi..

Futbolcu Olma Hayaliyle Köyden Yeşil Sahalara İndiler 04:50

Futbolcu Olma Hayaliyle Köyden Yeşil Sahalara İndiler

Erzurum'un Çat ilçesinde, köy çocuklarını müzik ve sporla okula kazandıran beden eğitimi öğretmeni Yasin Sepil, yetenekli köy çocuklarını profesyonel futbolcu yapmak için yeşil sahalarla buluşturarak farklı bir projeye i..

Kemal Doğuludan Duygunun Kıyafetine Altın Dokunuş! 11:39

Kemal Doğuludan Duygunun Kıyafetine Altın Dokunuş!

İşte Benim Stilim 7. Sezon 19 Mayıs 2017 Cuma günü yayınlanan 149. bölümünde Simay Tokatlı, Duygu Çevik'in elbisesinin kendisine en az 3 beden büyük olduğunu söyleyince Duygu önce kendisini savunmaya çalıştı sonra elbise..

  • ANKA tarafından
  • 552 görüntüleme
  • 7 yıl önce
En Yeni Mobil İletişim Teknolojileri Barcelona'da Tanıtıldı 03:41

En Yeni Mobil İletişim Teknolojileri Barcelona'da Tanıtıldı

Telefon şirketleri akıllı telefonlarının en son sürümlerini İspanya’nın Barselona kentinde 12’ncisi yapılan Dünya Mobil Kongresi’nde piyasaya sundu. Çinli teknoloji devi Huawei, rakipleri Apple ve Samsung’un yokluğunda P..

Mısır'da Kilisede Patlama 00:52

Mısır'da Kilisede Patlama

Mısır'ın başkenti Kahire'nin kuzeyindeki Tanta kentinde yer alan St. George kilisesinde patlama meydana geldi Mısır'ın Nil deltası üzerinde yer alan başkent Kahire'nin kuzeyindeki Tanta kentinde bir kilisede patlama mey..

Türkü Türkü Türkiyem 34.Bölüm 1:31:52

Türkü Türkü Türkiyem 34.Bölüm

Aslı Deniz'in sunuculuğunu yaptığı programın 34. bölümünde; Nazan Tuğrul, Ali Rıza Aslandoğan, Gazi Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu Halk Dansları Topluluğu ve Gazi Üniversitesi THM Korosu konuk edilmektedi..

  • TRT ARŞİV tarafından
  • 1.011 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Türkü Türkü Türkiyem 35.Bölüm 1:30:28

Türkü Türkü Türkiyem 35.Bölüm

Aslı Deniz'in sunuculuğunu yaptığı programın 35. bölümünde; Yavuz Top, Gazi Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu Halk Dansları Topluluğu ve Gazi Üniversitesi THM Korosu konuk edilmektedir...

  • TRT ARŞİV tarafından
  • 1.180 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Japonların Eğitim Sistemi 00:58

Japonların Eğitim Sistemi

Bir Japon Okulunda Beden Eğitimi Dersi Demek ki çocukları topluma katmak uyum sağlamayı öğretmek için bedenlerini de beyinleriyle aynı oranda çalıştırmak gerekiyormuş. Bizde ise yaptıkları tek şey öğrenci eşofman geti..

  • SPORCU tarafından
  • 582 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Bunu Yapan İnsan Olamaz 00:27

Bunu Yapan İnsan Olamaz

Bir otomobilin arkasına bağlı köpeğin, koşmaktan bitkin düştüğü, artık cansız bir beden gibi sürüklendiğini görenler, önce telefonunun kayıt düğmesine bastı, ardından aracı durdurup köpeğin acısını sonlandırdı. Daha sonr..

Sansar Salvo - Feat Ceza - Hedefini Bul 03:50

Sansar Salvo - Feat Ceza - Hedefini Bul

Sansar Salvo - Feat Ceza - Hedefini Bul Şarkı Sözleri Ya ya ya 2016 Üsküdar-Kadıköy stili 216. Biatch [Verse 1: Sans] Voh, voh. Herkes düşman, yapma Aşka düştü başkan Başka düştün aşktan Kaç, kelam kalem kırandan burala..

Kulağına Giren Sinek Hayatını Kararttı 04:30

Kulağına Giren Sinek Hayatını Kararttı

Sivas'ta kulağına sinek giren öğretmen sineği çıkartmak için gittiği hastane acilinde, zarı delik kulağına alkol dökülünce başına gelmeyen kalmadı. İlginç sağlık olayında kulağına giren sineği çıkartmak isteyen Sedat B..

Kemal Sunal Kısa Replik 01:05

Kemal Sunal Kısa Replik

Beden Dersinde Hocaya Verilen Komik Cevaplar İzle..

Trans Bireylerin Evlilik Arefesi Alışverişi 03:55

Trans Bireylerin Evlilik Arefesi Alışverişi

Yollarımızda el ele kol kola yürüdüğümüz trans arkadaşlarımızla dayanışıyoruz. Arzu ettikleri beden geçişini gerçekleştirebilmeleri için bir miktar paraya ihtiyaç duyduğumuz trans arkadaşlarımıza, bu arzularında yoldaş..

  • JET TV tarafından
  • 688 görüntüleme
  • 7 yıl önce
İntizar  Beni Mektupsuz Koyma 05:03

İntizar Beni Mektupsuz Koyma

GITTIGIN YOLDAKI TASLAR GÜL OLSUN DAGLAR SANA OMUZ VERSIN CAN OLSUN GÜZEL GÖZLÜM GURBET BIZE YAR OLSUN BENI MEKTUPSUZ KOYMA BENI HASRETE BOGMA ARADA BIR ARARSAM SENI NEOLUR KÖTÜ KONUSMA GÜCÜM YETMEZ SENI ALIRLAR BENDE..

Tarkan O Sevişmeler 04:10

Tarkan O Sevişmeler

perdim ellerinden sonrada gözlerinden Yanaklarından en çokta dudağından Ah nasılda bilirdin şu kalbimden geçeni Sen içimde kaybolurken ben sende bulurdum kendimi www.sozlerisozu.com O sevişmeler, sevişmeler, sevişmeler B..

  • MÜZİKCİ tarafından
  • 1.053 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Tarkan O sevismeler 04:10

Tarkan O sevismeler

Öperdim Ellerinden Sonrada Gözlerinden Yanaklarından En Çokta Dudağından Ah Nasılda Bilirdin Şu Kalbimden Geçeni Sen İçimde Kaybolurken Ben Sende Bulurdum Kendimi O Sevişmeler, Sevişmeler, Sevişmeler Bir Aşk Savaşında Ye..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.201 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Hababam Sınıfı Sınıfta Kaldı - Hayır Ben Yaptım 01:17

Hababam Sınıfı Sınıfta Kaldı - Hayır Ben Yaptım

Sahte diplomalarla Mahmut Hoca'yı kandıran Hababam Sınıfı yine sınıfta kalmış ve Çamlıca Lisesi'ne geri dönmüştür. Ama sınıfın okula yeni atanan beden eğitimi hocası Badi Ekrem ile başı derttedir...

Hababam Sınıfı Uyanıyor - Gençliğe Hitabe 04:00

Hababam Sınıfı Uyanıyor - Gençliğe Hitabe

Sahte diplomalarla Mahmut Hoca'yı kandıran Hababam Sınıfı yine sınıfta kalmış ve Çamlıca Lisesi'ne geri dönmüştür. Ama sınıfın okula yeni atanan beden eğitimi hocası Badi Ekrem ile başı derttedir...

Zeki Erdem  Gizli Yara 05:26

Zeki Erdem Gizli Yara

Gizli bir yara sevgimiz Soyleme gulum kimseye Leyladan mecnundan beteriz melegim Dillere dusmeyelim Leyladan mecnundan beteriz melegim Soyleme kimseye dillere dusmeyelim Sen benim yaban gul dalim Bagrimin yarasi ..