#Bedevi kadının

Annabelle: Creation Filmini İzledikten Sonra Sinir Krizi Geçiren Kadın 00:17

Annabelle: Creation Filmini İzledikten Sonra Sinir Krizi Geçiren Kadın

Brezilya'da kaydedilen görüntülerde, gece geç saatte Annabelle: Creation izleyen bir kadının çığlık çığlığa kaldığı görülüyor. Alışveriş merkezinin zemin katında çığlık çığlığa kalan kadının arkadaşları tarafından verile..

  • JET TV tarafından
  • 832 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Geçirdiği Kaza Sonrası Felç Olan Eşinin Yanından Bir An Olsun Ayrılmayan Kadın! 01:29

Geçirdiği Kaza Sonrası Felç Olan Eşinin Yanından Bir An Olsun Ayrılmay

Felçli eşinin ayağa kalkması için yardımcı olan kadının görüntülerini izlerken gözleriniz dolacak. Araba kazası sonrası felç kalan adamın her an yanında olan kadın, gün gün adamın iyileşmesini tetikliyor. Sürekli olarak ..

  • JET TV tarafından
  • 1.388 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Fetö Dolandırıcılarına 95 Bin Lirasını Böyle Kaptırdı 07:11

Fetö Dolandırıcılarına 95 Bin Lirasını Böyle Kaptırdı

Büyükçekmece'de kendisini polis olarak tanıtan kişi veya kişiler, Nurayet Şahsıvar (52) isimli kadını arayarak FETÖ mensupları şuanda sahte kimlik ile aracınızı noterde satıyor diyerek yaşlı kadının 95 bin lirasını dol..

Kadınların İlk Olarak Neresine Bakarsınız?Röportaj 01:54

Kadınların İlk Olarak Neresine Bakarsınız?Röportaj

Bir kadının ilk neresine bakarsınız?'' Bir kadının duruşu mu bir erkeğin ilgisini çeker yoksa saçı mı? Yoksa gözü veya da vücut hatlarımı? '' Gelin hep birlikte öğrenelim...

  • JET TV tarafından
  • 858 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Hamile Karısına İşkence Yapıp Tüfekle Vurdu 04:57

Hamile Karısına İşkence Yapıp Tüfekle Vurdu

Gaziantep’te yaşayan 3 çocuk annesi ve 4 aylık hamile Çağlar Aşık, kocası M.A.A. tarafından ağzı bağlanarak, 20 dakika boyunca yumruk, sopa ve bıçakla darp edildi. Cinnet getiren koca, çocuklarının gözü önünde yaptığı iş..

Vicdansız Kadın Minik Köpeği Böyle Tekmeledi 00:34

Vicdansız Kadın Minik Köpeği Böyle Tekmeledi

ABD'de bir kadın, köpeğini tekmelediğini gösteren görüntülerin ortaya çıkmasının ardından tutuklandı. ABD'nin Florida eyaletinde genç bir kadının asansörün içinde köpeğini defalarca tekmelediğini gösteren görüntüler orta..

Traktör Kadını Böyle Ezdi 01:00

Traktör Kadını Böyle Ezdi

Yolda yürüyen kadını ezen vicdansız traktör şoförü arkasına bile bakmadan olay yerinden uzaklaştı. Görüntülerde bir kadın yolda yürürken görülüyor. Daha sonra birden ana yola dalan bir traktör yolun karşısına geçmeye çal..

Kağıthane'de Faciadan Dönüldü 01:47

Kağıthane'de Faciadan Dönüldü

Kağıthane'de yokuş aşağıya indiği esnada yağış nedeniyle kayganlaşan yolda sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği beton mikseri, evin içine girdi. Kazada şans eseri ölen ya da yaralanan olmazken, mikserin çarptığ..

Yuvamdaki Düşman 1. Bölüm Fragmanı 01:01

Yuvamdaki Düşman 1. Bölüm Fragmanı

Yuvamdaki Düşman; çocukluğundan beri özendiği, hayallerini kurduğu ve uğruna her şeyi göze aldığı hayata ulaşmaya bir adım kala tüm elde ettiklerini kaybeden genç bir kadının ve bu kadının hayatını yeniden kurmak için gö..

Kulağından Hamam Böceği Çıkan Kadın 01:11

Kulağından Hamam Böceği Çıkan Kadın

Uyku esnasında bir kadının kulağına hamam böceği girmiş uykudan uyanan kandın kulağında şiddetli ağrı ve rahatsızlık hissetmesi sonucu doktora gitmiş doktor tarafından yapılan muayene sonucu kadının kulağında hamam böceğ..

  • JET TV tarafından
  • 841 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Yuvamdaki Düşman 1. Bölüm 2. Fragmanı 00:58

Yuvamdaki Düşman 1. Bölüm 2. Fragmanı

Yuvamdaki Düşman; çocukluğundan beri özendiği, hayallerini kurduğu ve uğruna her şeyi göze aldığı hayata ulaşmaya bir adım kala tüm elde ettiklerini kaybeden genç bir kadının ve bu kadının hayatını yeniden kurmak için gö..

Leyla Alaton: Kadınlar Kaderlerine Teslim Olmamalı 10:13

Leyla Alaton: Kadınlar Kaderlerine Teslim Olmamalı

Leyla Alaton, kadına yönelik şiddete karşı duruşu ve kadın haklarına ilişkin çalışmalarıyla bilinen bir iş kadını. YouTube sayfasında ve katıldığı konferanslarda, konuşmalarda kadın haklarıyla ilgili farkındalık yaratıl..

Yunanistan'da 9 Bin Yıl Önce Yaşayan Kadın 3 Boyutla Yeniden Aramızda 00:48

Yunanistan'da 9 Bin Yıl Önce Yaşayan Kadın 3 Boyutla Yeniden Aramızda

Yunanistan'da bir mağarada yaşayan genç bir kadının yüzünü 3 boyutlu halde yeniden şekillendirdi. Bir grup bilim adamı 9 bin yıl önce kuzeybatı Yunanistan'da bir mağarada yaşayan genç bir kadının yüzünü 3 boyutlu halde y..

Mumya Osmanlı İmparatorluğu Ve İngiltere Arasındaki İlişki 01:33

Mumya Osmanlı İmparatorluğu Ve İngiltere Arasındaki İlişki

İsviçre'nin Basel kentinde çok uzun süredir gizemini koruyan bir mumyanın İngiltere Dışişleri Bakanı Boris Johnson'ın atası olduğu ortaya çıktı. Bilim insanlarının araştırmasına göre mumyalanan kadın, Jonhson'ın 8. dere..

Kadınlar Koğuşu 1987 Türk Filmi İzle 55:35

Kadınlar Koğuşu 1987 Türk Filmi İzle

Konusu : Yolları hapishanede kesişen üç kadının hikâyesini anlatır. Ayşe, öğretmen olma hayali kuran bir öğrencidir. Evli bir adam tarafından evlilik vaadiyle iğfal edilir. Cahide, annesini kaybeder ve üvey babası ile k..

Yuvamdaki Düşman 5. Bölüm 2. Fragmanı 00:47

Yuvamdaki Düşman 5. Bölüm 2. Fragmanı

Yuvamdaki Düşman; çocukluğundan beri özendiği, hayallerini kurduğu ve uğruna her şeyi göze aldığı hayata ulaşmaya bir adım kala tüm elde ettiklerini kaybeden genç bir kadının ve bu kadının hayatını yeniden kurmak için gö..

Rec 1 - Ölüm Çığlığı Türkçe Dublaj Hd İzle 1:15:19

Rec 1 - Ölüm Çığlığı Türkçe Dublaj Hd İzle

Konusu : Genç bir TV muhabiri olan Angela ile haber kameramanı Pablo, itfaiyecileri konu edinen bir program hazırlamaktadırlar. Oldukça sıkıcı geçen program bir telefonun gelmesiyle hareketlilik kazanır. Yaşlı bir kadını..

Kadına Saldıran Kızgın Boğa 00:44

Kadına Saldıran Kızgın Boğa

Hindistan'da yolda yürüyen kadına arkadan saldıran boğanın görüntüsü kameraya böyle yansıdı. Arkadan yaklaştığı kadını havaya uçuran boğa, kadının yaralanmasına neden oldu. Hastaneye kaldırılan kadının hafif yaralarla bu..

  • JET TV tarafından
  • 667 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Paranormal Olaylar Mahzende İnsan Kemiği Bulduk 47:05

Paranormal Olaylar Mahzende İnsan Kemiği Bulduk

Daha önceki vakalarımızda olduğu gibi, bu vakadada Instagram üzerinden bizlere ulaşan birisinin köyüne gidiyoruz.Büyücü bir kadının ve kız kardeşinin başına gelenleri ele alıyoruz.Bize ulaşan kişi Mikail abi ise, Mihriba..

  • JET TV tarafından
  • 1.145 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Tekme Tokat Birbirine Giren Lgbtliler 01:20

Tekme Tokat Birbirine Giren Lgbtliler

Sosyal medyanın dilinde şu sıralara çok şiddetli bir kız kavgası var! Kavganın çıkma sebebi ise bir hayli ilginç! San Fransisco'daki Onur Yürüyüşü sırasında çok sayıda kadının katıldığı kavga, katılımcılardan birinin sah..

  • JET TV tarafından
  • 976 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Kayseri'de panik... Elindeki sıvıyı her yere sürdü! Polis her yerde onu arıyor 03:17

Kayseri'de panik... Elindeki sıvıyı her yere sürdü! Polis her yerde on

Kayseri'de kimliği belirsiz kadının 12 katlı apartmanın girişinde zil ve asansör tuşlarına sürdüğü kimyasal madde, Corona Virüs tedirginliğine neden oldu. Apartman dezenfekte edilirken, polis güvenlik kamerasına yansıyan..

Maske takmamak için polise direnen kadına hemcinsinden görülmemiş tepki... 02:19

Maske takmamak için polise direnen kadına hemcinsinden görülmemiş tepk

Bursa'nın Nilüfer ilçesinde maske takması için kendisini uyaran polise aldırış etmeyip maske takmamak için direnen bir kadın ortalığı ayağa kaldırdı. Polise ve çevredekilere hakaretler yağdıran kadının tavırları çevredek..

İKİ ÇOCUK ANNESİ KADIN 3 KATTAN DÜŞEREK HAYATINI KAYBETTİ 01:02

İKİ ÇOCUK ANNESİ KADIN 3 KATTAN DÜŞEREK HAYATINI KAYBETTİ

Edinilen bilgiye göre olay, Şehitkamil ilçesi Güvenevler Mahallesi'nde dün gece saatlerinde meydana geldi. İddiaya göre, iki çocuk annesi S.K.Ö., bilinmeyen bir nedenle yaşadığı binanın üçüncü katındaki dairesinden aşağı..

3 Çocuk Annesi Özlem'i Döverek Tanınmaz Hale Getirdi 01:44

3 Çocuk Annesi Özlem'i Döverek Tanınmaz Hale Getirdi

Aydın'ın Söke ilçesinde kocası Ü.K. tarafından adeta işkence yapılan genç kadının yolunmuş saçları, mosmor olmuş yüzü görenlerin yüreklerini dağlıyor. Her gün darp edilip işkenceye tabi tutulduğunu ve şu anda kaçıp geldi..

Televizyonu Olmayan Yaşlı Kadın Kısıtlamadan Habersiz Ekmek Almaya Geldi 02:33

Televizyonu Olmayan Yaşlı Kadın Kısıtlamadan Habersiz Ekmek Almaya Gel

Düzce’de sokağa çıkma kısıtlamasında hasta eşine sıcak ekmek almak üzere dışarı çıkan yaşlı kadın polis ekipleri tarafından fark edildi. Ekipler evinde televizyon bulunmadığı için kısıtlamadan haberi olmayan yaşlı kadına..

Genç kadın 3 ay önce evlendiği eşi tarafından ölü bulundu 01:56

Genç kadın 3 ay önce evlendiği eşi tarafından ölü bulundu

Kocaeli’nin İzmit ilçesinde 22 yaşındaki kadın, 3 ay önce evlendiği kocası tarafından evinde ölü bulundu. Olayla ilgili genç kadının eşi gözaltına alınırken, kadının babasının verdiği ifadesinde kızının eşi tarafından öl..

Katil iş ortağı tutuklandı! 06:07

Katil iş ortağı tutuklandı!

Eskişehir'deki korkunç cinayet. Katil zanlısı eski ortak tutuklandı. Tokkal çifti ve 4 yaşındaki oğulları 16 Şubat günü yeni taşındıkları evlerinde katledildi. Katil zanlısı eski ortağı çıktı. Katil zanlısını ele veren i..

Türkiye bu feryadı konuşuyor 02:13

Türkiye bu feryadı konuşuyor

HERKESİN KULAK VERMESİ GEREKEN BİR FERYAT VAR SIRADA...TÜRKİYE, 'ÖLMEK İSTEMİYORUM' DİYEN GENÇ BİR KADININ BU FERYADINI KONUŞUYOR... SHOW HABER, ANNESİNİN ESKİ EŞİNİN AİLESİ TARAFINDAN TEHDİT EDİLEN DİLAN KOÇ'A ULAŞTI.....

İstanbul'da dehşet! Eski koca, pazara giden kadına silahlı pusu kurdu 01:26

İstanbul'da dehşet! Eski koca, pazara giden kadına silahlı pusu kurdu

İstanbul Kartal’da pazardan evine dönen kadına, eski kocası tarafından evinin önünde silahlı pusu kuruldu. Saldırgan koca, evinin önüne gelen kadına silahla 3-4 el ateş etti. Koluna kurşun isabet eden kadın pazara doğru ..

Para Hırsı Hiç Vicdan Bırakmamamış 01:58

Para Hırsı Hiç Vicdan Bırakmamamış

KISA MESAFEYİ GEREKÇE GÖSTEREREK YOLCULARI ALMAYAN TAKSİLER YİNE KAMERALARA YANSIDI. FATİH'E YAŞLI BİR KADIN , KENDİSİNİ ALMAYAN TAKSİCİLERE ADETA YALVARDI. KADININ ' TAKSİ NE OLUR BENİ AL' 'SÖZLERİNE RAĞMEN TAKSİCİ ARAC..