#Begüm Şengül yalancı fani müzik dinle

Petek Dinçöz - Sandım Ki 05:40

Petek Dinçöz - Sandım Ki

Sana yüzyıllardan dolu Bir kalp kurdum İçinde bir günlük Yüreğin yok mu Duyanı çıldırtan Deli bir aşk sundum Göğsünde saklanmış, Haberin yok mu Seni sevenlerin adını bil Kalbimde gizlenen yerini bil Gideceğin gönül kapı..

  • Candy tarafından
  • 1.268 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Hande Yener  Evlilik Sandalı 04:40

Hande Yener Evlilik Sandalı

Hande Yener - Evlilik Sandalı Şarkı Sözleri Bugün olmazsa yarın olur diye Erteledim düşlerimi bir yalancı gülüşe Razı oldum işte dahası var mı Terketmedim sevdiğimi bir yalancı gülüşe Bir yalancı gülüşe Yıldızları ..

Selen Uçer  Cennet 03:43

Selen Uçer Cennet

Cennet şarkı sözleri ile Beraber cennetten kovulduk buralara geldik, nerdesin? Dünya hapishanesinde bir tek sana güvenirdim, kimlesin? Ve ben bir kırılgan serseriydim, seni sevdim Yalancı, yılandan neler öğrendim… Bell..

Kolera Ft. Sagopa Kajmer - Hırçınlar 03:49

Kolera Ft. Sagopa Kajmer - Hırçınlar

Cesaretim üstün gelir korkularıma hep Arar bulur nihayet, tablo hoş değilse eğer Cilvesidir hayatın net Hangi yandan baksan dik duruyorum gayet Hayattasın kanın kaynadıkça Doğruyu bulmak daha da zor bir yanlışa alıştıkç..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.755 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kolera Feat Sagopa Kajmer - Hırçınlar (Official Video) 03:49

Kolera Feat Sagopa Kajmer - Hırçınlar (Official Video)

-Hırçınlar - Cesaretim üstün gelir korkularıma hep arar bulur nihayet tablo hoş değilse eğer cilvesidir hayatın net hangi yandan baksan dik duruyorum gayet hayattasın kanın kaynadıkça doğruyu bulmak daha da zor bir yanlı..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.462 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Ali Kınık - Çal Kemancı 04:34

Ali Kınık - Çal Kemancı

Gitti Artık Unuttu mu Senelerce Avuttu mu Bu Hasretin Süresi Yok Birgün Sona Eresi Yok Son Şarkıyı Çal Kemancı Gelmeyecek O Yalancı Sonu Yokmuş Beklemenin Resimleri Saklamanın Ömrüm Ona Feda Olsun Asilce Bir V..

Neden Yalan Söyleriz 02:23

Neden Yalan Söyleriz

Günde ortalama 10 ile 200 arası yalan söylediğimizi biliyor muydunuz? Peki neden gaddemit neden? Neden yalan söyleriz? Neden herkes yalancı? Herkes mi yalancı? Yalancı dünya gibi Yalancısın sevgilim Sen mevsimler gibisi..

Mehman Tağıyev - Sebebi Var 03:10

Mehman Tağıyev - Sebebi Var

Sebebi Var şarkı sözleri ile Ne olursa olsun bu dünyada Hey düşünüb salırıq yada Geden gedir, gələn gəlir Bu fani dünya, bu fani dünya Hər şeyin səbəbi var bilirəm Sevməyində tələbi var bilirəm Saxta üzlər, yalan sevgi..

Reynmen - Melek (Official Video) 03:22

Reynmen - Melek (Official Video)

Şarkı Sözleri; Hazır değildim Bir anda oluverdi Nasıl anlatsam sana İçimdeki bu derdi Olamıyorum ya Hayallerime mani Seni bir gün görse güneş Utanıpta sönerdi Çok güzelsin yani Meleksin bu garip çocuksa fani Düştüm gök..

Barış Manço - Osman 05:14

Barış Manço - Osman

Osman bir deli oğlan onyedisinde Bir dikili taşı yoktu şu fani dünyada Osman yoksul Osman garip Osman bir deli oğlan Osman sahipsiz Osman bir aşık oğlan Şerife bir güzel kız onbeşinde Şerife ay parçası Şerife elma yarısı..

Burcu Güneş - Sen Kaybı 04:13

Burcu Güneş - Sen Kaybı

Aşkları döküldü kalbimin senden sonra Saçları uçuştu yüreğimin Aklımı gören olmadı bir daha Aşkları döküldü kalbimin senden sonra Saçları uçuştu yüreğimin Aklımı gören olmadı bir daha Bazı aşklar ölümsüzdür Bazıları doğu..

Survivor Sabriye'nin Şaşırtıcı KickBoks Mücadelesi 11:42

Survivor Sabriye'nin Şaşırtıcı KickBoks Mücadelesi

Sabriye Şengül (d. 1988; Şalpazarı, Trabzon), Türk kickboksçu. Spora hentbol oynayarak başladı. 2006'da boksa başladı. Türkiye şampiyonlukları, uluslararası boks şampiyonluğu ve K1 Dünya Karması şampiyonluğu kazandı.[1] ..

  • ANKA tarafından
  • 883 görüntüleme
  • 8 yıl önce
CNN Türk Spikeri Yaka Mikrofonunu Açmayı Unuttu 00:20

CNN Türk Spikeri Yaka Mikrofonunu Açmayı Unuttu

CNN Türk ekranlarında Bugün bültenini sunmak için kamera karşısına geçen CNN Türk spikeri Başak Şengül, canlı yayında talihsiz bir an yaşadı. Yaka mikrofonunu unutarak bülteni sunmaya başlayan Şengül, rejiden gelen uya..

  • JET TV tarafından
  • 946 görüntüleme
  • 7 yıl önce
İlyas Yalçıntaş - Şehrin Yolu (Akustik) 04:19

İlyas Yalçıntaş - Şehrin Yolu (Akustik)

İlyas Yalçıntaş - Şehrin Yolu (Akustik) Dinle Şehrin Yolu şarkı sözleri ile Bu aşkın tozlu yolunu bulduğum yerden Gündüz gözü görmediğim çaldın benden Sürgün gibi çekmediğim kalmadı senden Ellerimle yazdım bu sonu Ş..

Sura İskəndərli - Bir Daha Yak 03:30

Sura İskəndərli - Bir Daha Yak

Sura İskəndərli - Bir Daha Yak Müzik Dinle Şarkı Sözleri Yalancı ben oldum yalancı mı? Şimdi bak gör kimmiş yabancı..! Bak kalbime yeni bir istila oldu bak, Hayatım bir gecede viran oldu yak Bir daha yak bir daha yak ..

Güliz Ayla - Öyle Sev ( Akustik ) 04:35

Güliz Ayla - Öyle Sev ( Akustik )

Güliz Ayla - Öyle Sev (Akustik) Müzik Dinle Şarkı Sözleri Gece şehre düşmüş ben hala uyanık Görüntün bazen net bazen de bulanık Karma var kanıtlandı ben inandım artık Kimbilir kimler olduk ve kaç kere karşılaştık Önce..

Azer Bülbül - Duygularım 04:55

Azer Bülbül - Duygularım

Duygularım : Söz & Müzik: Doğu Azer Bülbül Duygularım Şarkı Sözleri yanımda olamazsanda sesini duyamazsamda sen benden gitmiş olsanda seviyorum hala seviyorum özlüyorum seni bitiremedim bendeki seni seni seninle hayatı..

  • MÜZİKCİ tarafından
  • 1.912 görüntüleme
  • 7 yıl önce
İlhan Gül - Duygularım 04:27

İlhan Gül - Duygularım

Duygularım şarkı sözleri ile Yanımda olamasan da, Sesini duyamasam da, Sen benden gitmiş olsan da, Seviyorum hala seviyorum. Özlüyorum seni, Bitiremedim bendeki seni seni. Seninle hayatı yaşamak isterken, Yalancı hayata..

Ebru Gündeş - Kim Bu Gözlerindeki Yabancı (Lyric Video) 03:29

Ebru Gündeş - Kim Bu Gözlerindeki Yabancı (Lyric Video)

KİM BU GÖZLERİNDEKİ YABANCI (Şarkı Sözleri) Söndü içimin ateşi bitti, bıktım yalanlarından Zorla ele avuca sığmaz aşk kop gel günahlarından Nazın sitemin belli değil, ben senin neyinim anlayamadım Sevda ateşin aynı deği..

Eski Moda - Kırmızı Şarap 04:15

Eski Moda - Kırmızı Şarap

Söz & Müzik: İsmail Bahadır Özmen Düzenleme: Raşit Pekmezci Yönetmen: Klarnet:Göksun Çavdar Bas Gitar: Celal Özkan Kurt Davul: Erdem Parlakçakıl Kırmızı Şarap şarkı sözleri ile BÜTÜN SEVENLER GİBİ BEN DE SEVMEK İSTE..

Kenan Demirtaş - Kop Gel Günahlarından (0 Ses Türkiye - 10 Ocak 2017) 02:28

Kenan Demirtaş - Kop Gel Günahlarından (0 Ses Türkiye - 10 Ocak 2017)

Söndü içimin ateşi bitti Bıktım yalanlarından Zorla ele, avuca sığmaz aşk Kop gel günahlarından Nazın sitemin belli değil Ben senin neyinim anlayamadım Sevda ateşin aynı değil İlk defa üşüyorum kollarında Kim b..

  • PITIRCIK tarafından
  • 900 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Ersay Üner - Güm 03:40

Ersay Üner - Güm

Söz & Müzik: Ersay Üner Düzenleme: Ersay Üner Mix&Mastering : Tarik Ceran / Digilog by TC Yönetmen: Bedran Güzel Güm şarkı sözleri ile Uzun zamandır atmıyordu böyle kalbim Güm güm güm güm Tam unutmuştum seni Ne ara..

Murat Boz _ İki Medeni İnsan (Soner Sarıkabadayı) 04:01

Murat Boz _ İki Medeni İnsan (Soner Sarıkabadayı)

Bölük börçük hayallerim duruyor önümde Sevdigim kadar sevilmedim Buram buram kokun hala yatağımın üzerinde O da kalmaz gider üç beş güne Bu saatten sonra gönül dakka durmaz Onca vaadden sonra Yalancı yalancı sana kimse ..

Ahmet Şafak - Kırmızı Başlıklı Kız 03:39

Ahmet Şafak - Kırmızı Başlıklı Kız

Fransız kaldın güzel gel gel aramıza gel Derinlere daldın güzel gel gel aramıza gel Sen buraya aitsin gel gel aramıza gel Ayrı gayrılık bitsin gel gel aramıza gel Aramıza gel gel bul kendini gel gel aramıza gel Kald..

Özgür Yedievli - Tutmayın Beni - Remix 04:27

Özgür Yedievli - Tutmayın Beni - Remix

İyi olursun kötüsün derler Saf olursun delisin derler Yalancı olursan seni çok severler Dolandırırsan daha çok verirler Nerede şefkat nerede sevgi Hep yarımmı kalır sevenlerin hikayesi Ağlama bebeğim ağlatma beni ..

Behiye Aksoy   Elveda 04:39

Behiye Aksoy Elveda

Elvedâ bütün hâtıralar, elvedâ bütün gençliğim Geçmesin baharlar, geçmesin yazlar Bilinmesin karanlık mâzim Beni benden alan, beni yalnız çalan O sahte sözlere, yalancı gözlere, kapandığım dizlere Elvedâ, elvedâ hayata,..

Jim Carrey - 1 Yaşından 55 Yaşına Kadar Resimlerle Hayatı 04:19

Jim Carrey - 1 Yaşından 55 Yaşına Kadar Resimlerle Hayatı

James Jim Carrey (17 Ocak 1962'de doğmuş) bir kanada Amerikalı aktör, komedyen, izlenimci, senarist ve yapımcıdır. Çok enerjik vuruş performanslarıyla bilinir. Carrey, 1990 yılında, Canlandırma Renkli çizim komedisi t..

  • CURCUNA TV tarafından
  • 1.216 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Tarkan Beni Çok Sev Videolu Yeni Klibi İzle (Orjinal) 04:18

Tarkan Beni Çok Sev Videolu Yeni Klibi İzle (Orjinal)

Tarkan 10 Yeni Albüm - Beni Çok Sev Tarkan Beni Çok Sev Şarkı Sözleri Bir kavga nasılda hoyrat Savaşırken savrulurken büyüttü hayat Ben sensiz yapayalnızdım Suyum oldu, aşım oldu ama aşksızdım Bir vurgundu geçtiğim y..

  • PengoTV tarafından
  • 28.721 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Gurbette Ömrüm Geçecek - Eser Eyüboğlu 04:01

Gurbette Ömrüm Geçecek - Eser Eyüboğlu

Gurbette Ömrüm Geçecek - Eser Eyüboğlu Dinle Gurbette Ömrüm Geçecek Bir Daracık Yerim De Yok Oturup Derdim Dökecek Bir Vefalı Yarim De Yok Aman Aman,Aman Aman Aman Aman,Aman Aman Bir Vefalı Yarimde Yok Dünya Derler..

Taladro Feat. Ece Mumay - Uçurtma 04:26

Taladro Feat. Ece Mumay - Uçurtma

Taladro Feat. Ece Mumay - Uçurtma Müzik Dinle Şarkı Sözleri Kaç büyük devirdi dünya ? Kaç acı içinde kaç dert ? Kaçıncı rüya ve kaçıncı saf ten ? Sen kaç, ben ölüyorum kasten Senin de canına bir canavar dokunur Çok gü..