#Behzat Ç yaşadığım Şey

'Maske takmayan müşterilere küsülecek ve itinayla trip atılacaktır' 04:00

'Maske takmayan müşterilere küsülecek ve itinayla trip atılacaktır'

Kocaeli’nin Başiskele ilçesinde, fast food restoran sahibi Mert İslam Metin (27), maske takmayan müşterileri için cama, 'Maske takmayan müşterilere küsülecek ve itinayla trip atılacaktır', 'Bana bir şey olmaz, Ameriganın..

Dağa kaçırılan PKK'lı kızı için 'Teslim ol' çağrısı yapan annenin feryadı 04:28

Dağa kaçırılan PKK'lı kızı için 'Teslim ol' çağrısı yapan annenin fery

Van'da, 8 yıl nce kızı PKK'lı terörisitlerce dağa kaçırılan 5 çocuk annesi Nazlı Sancar, kızının fotoğrafını eline alıp, montuna sarılarak, gözyaşı dökerken, Kızım senin yerin dağ değil. Devlet babadır. Sen anneni görü..

Yeşim Mutun - Gemi 03:19

Yeşim Mutun - Gemi

Gemi şarkı sözleri ile KISIM 1 Yol aldım, denizin üzerinde. Herkesi bıraktım, bakmadım geriye. Özgürlük, bağımsızlık, ben hiç yalnız kalmadım. Yalnızlık gölgem oldu, hiç gitmez ileriye. Ülkeler, şehirler, sessiz b..

Koronavirüs mücadelesine engel olamadı; 117 kilodan 64 kiloya düştü 06:27

Koronavirüs mücadelesine engel olamadı; 117 kilodan 64 kiloya düştü

Beylikdüzü'nde yaşayan 21 yaşındaki Barış Akyıldız , koronavirüs tedbirleri öncesinde başladığı kilo verme mücadelesini, pandemi süresi boyunca da devam ettirerek 117 kilodan, 64 kiloya düşmeyi başardı. Spor salonlarının..

Ebru Gündeş - Tanrım (Harbiye Konser Klibi) 03:54

Ebru Gündeş - Tanrım (Harbiye Konser Klibi)

TANRIM (Şarkı Sözleri) Korkardım aşkın adı geçince Yıllardır hep kaçardım aşık olmaktan Bir anda oldu olmaz dediğim her şey Bilseydim seni böyle sevmezdim Tanrım nerden sevdim nerden düştüm bu belaya Yandım isyan ettim..

İmpala - İz 03:36

İmpala - İz

İz şarkı sözleri ile Bi' senden kaçtım kaçmamışken hiç bi kavgadan Ateşler ortasında kaldım titremiştim korkudan ben Elime geçen her fırsatta kaçtım aynadan Kocaman bir ömrü şuursuzca ittim arkadan Bana müstahak, b..

Pandemi Süreci Soba Satışlarını Artırdı 02:29

Pandemi Süreci Soba Satışlarını Artırdı

Konya’da pandemi süresince şehirden uzaklaşarak bahçeli evlere gidenler, hava sıcaklarının da yavaş yavaş azalmasıyla soba satışlarını artırdı. Mart ayından bu yana yaşanan korona virüsle mücadele kapsamındaki kısıtlamal..

80 Yaşındaki Hasan Dede'ye 'Poşet Delik' Diye Saldırdi 05:04

80 Yaşındaki Hasan Dede'ye 'Poşet Delik' Diye Saldırdi

Zonguldak'ta 80 yaşındaki Hasan Gider, evinin alt katındaki atölyesinde yapıp sattığı tahta mutfak eşyalarından satın almak isteyen B.K.'nin poşet delik iddiasıyla saldırısına uğradı. Yaşanan olaya üzülen Gider, çocukl..

Hülya Polat feat. Ahmet Özhan Güven - Ula Nuri 03:40

Hülya Polat feat. Ahmet Özhan Güven - Ula Nuri

Ula Nuri şarkı sözleri ile... Sabahtan kalkacağım, Ateş mi yakacağım İnek mi sağacağım, Tarlamı kazacağım, Mısır mı kıracağım, Fındık toplayacağım Uşak mı bakacağım Sen kahvede durursun, ben mi çalışacağım Uşakların z..

Nedeni bilinmeyen kansızlık, kabızlık, kusma tehlikeli olabilir- 04:00

Nedeni bilinmeyen kansızlık, kabızlık, kusma tehlikeli olabilir-

Endoskopi ve kolonoskopi zaman zaman insanların çekindiği ancak kanser gibi önemli hastalıkların erken tanısı için uygulanması önemli bir yöntem. Örneğin, nedeni bilinmeyen kusmalar, kansızlık, kabızlık, dışkıda kan bulu..

İkbal Aferin - Cemşit 03:30

İkbal Aferin - Cemşit

Cemşit şarkı sözleri ile Geldim,baktım,yoktun sen de Bir şeyler eksik bende Kurtulmadın da sayemde Haa, haa ! Gittiğimde görmeliydin Beyaz buharlarını Tesafüfe inanır mıyız? Asla! Fotoğraflar acımasız Kalibrem ço..

Derya Uluğ - Şu Saniye (Sezen Aksu Cover) 04:07

Derya Uluğ - Şu Saniye (Sezen Aksu Cover)

Söz-Müzik: Sezen Aksu Keyboard - Asil Gök Bas Gitar - Görkem Öker Elektro Gitar - Ekrem Yıldırım Akustik Gitar - Gökhan Demirdağ Klarnet - Feyzi Günüç Davul - Merih Basancı Kayıt - Aykut Gökçek Video - Can İpek Şu Sani..

Adanalı Kasaplardan -Askıda Et- Uygulaması 04:37

Adanalı Kasaplardan -Askıda Et- Uygulaması

Adana Kasaplar Odası tarafından ‘askıda et’ uygulaması başlatıldı. Uygulama kapsamında kasaplar tarafından haftanın 7 günü maddi durumu iyi olmayan 7 farklı aileye 1'er kilo et dağıtılıyor. Adana Kasaplar Odası Başkanı ..

Ezel - Ezel 1.Bölüm | Her İhanet Sevgiyle Başlar - HD 1:31:47

Ezel - Ezel 1.Bölüm | Her İhanet Sevgiyle Başlar - HD

Ezel'e Abone Olmak İçin → https://www.youtube.com/user/ezel?annotation_id=annotation_1835773625&feature=iv&src_vid=ZDqChRDPnZc&sub_confirmation=1nnEzel 1. Bölüm ÖzetnnÖnce Ömer vardı. Ailesiyle birlikte küçük, basit bir..

  • Dizi TV tarafından
  • 182 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Ezel - Ezel 11.Bölüm | Utanç - HD 1:58:21

Ezel - Ezel 11.Bölüm | Utanç - HD

Ezel'e Abone Olmak İçin → http://goo.gl/duZMfOnnEzel 11. Bölüm ÖzetnnEyşan ve Cengiz kasedin peşinde. Can'ı bulduklarında, başlarına gelecekten habersizler. Ali'yse yalnız, Ali güvensiz. Ali öyle bir yere geldi ki, Eze..

  • Dizi TV tarafından
  • 63 görüntüleme
  • 4 yıl önce
İrem Derici - Vazgeçtim İnan 03:57

İrem Derici - Vazgeçtim İnan

Vazgeçtim İnan şarkı sözleri ile Kendimi bugün onun yerine koydum Koyamadım onun yerine kimseyi ve uyudum Oyaladım kendimi durdum Pili bitik saat gibi durdum Durdum Kendimi bugün aynı yerlerde buldum Çok tenha, pek yal..

Sessiz Canlara Adanmış Bir Hayat 04:08

Sessiz Canlara Adanmış Bir Hayat

Müzik öğretmeni Betül Fatma Yalım, yıllardır yardıma muhtaç hayvanlara el uzatarak, barınma, sağlık, yiyecek ihtiyaçlarını gönüllü olarak karşılıyor. Hatay’ın merkez ilçesi Antakya’da müzik öğretmenliği yapan Yalım, ömrü..

Korona Virüsü Yenen Doktor- “Bir Daha İşimi Yapamayacağımı Düşündüm” 03:27

Korona Virüsü Yenen Doktor- “Bir Daha İşimi Yapamayacağımı Düşündüm”

Covid-19 ile mücadelenin aşılama ile birlikte sürdüğü bu günlerde korona virüsü yenen Doç. Dr. Baki Erdem, hastalık sürecinde yaşadıklarını anlattı. Erdem, “Gerçekten çok sıkıntılı dönemlerdi, en çok bir daha işimi yapam..

HiraiZerdüş - İyi değilim 04:14

HiraiZerdüş - İyi değilim

Bir kaç yüzyıl uzağına düştüm hayatın Sanıyorum ki senden önce hiç olmadım Senden sonra hiç yaşamayacağım.. Çok şey birikti Ama çok az şey konuşacağım. - Ellerimin üstü Boynumun altı üşüyor Anlıyor musun? ... B..

Köpekleriyle Köyünden Kovulan Engelli Gence Vali Aydoğdu Sahip Çıktı 09:33

Köpekleriyle Köyünden Kovulan Engelli Gence Vali Aydoğdu Sahip Çıktı

Aksaray’da sokak hayvanlarına baktığı, beslediği, ilgilendiği için “Canlar” diye adlandırdığı köpeklerle birlikte köyden kovulan engelli gence Aksaray Valisi Hamza Aydoğdu sahip çıktı. Aksaray’ın merkeze bağlı Babakonağı..

MUTİ x HEİJAN - ENAYİ (Official Video) #AFROdizyak 02:18

MUTİ x HEİJAN - ENAYİ (Official Video) #AFROdizyak

ENAYİ (feat.Heijan) yürü yürü yürü yürü lan enayi (x2) Her yerde polisler Basar evi kanıt ister Kapımı zorluyo illegal işler Üstüme geliyolar hep sabır işte Boş beleş işler Arıyorum hiç çıkış yok yok Sonum ölüm o..

Mustafa Ceceli - Ölümlüyüm 03:29

Mustafa Ceceli - Ölümlüyüm

Söz- Müzik: Emir Şamur Düzenleme: Mustafa Ceceli - Emir Şamur Bağlama: Halil Şekeroğlu Perdesiz Gitar: Furkan Salihoğlu Mix- Mastering: Koray Püskül Klip Yönetmeni: Enes Bilal Taşçı / Dark’n Dark Klip Yapım: Honeybee İ..

Meg - Derin (Official Video) 03:49

Meg - Derin (Official Video)

Meg - Derin (Official Video) Yen inadı gel gülelim Anıları yeniden süsleyelim Kazanını yok bu savaş değil Bakıyorsun hep Derin Derin ( 2 ) Odam sade karanlık Korkarım bu ölüm sanki aradığım Doymamıştı gözüm sana sayfa..

THK'nin yangın uçakları kullanılmıyor iddialarını Bakan Pakdemirli tek tek yanıtladı 04:39

THK'nin yangın uçakları kullanılmıyor iddialarını Bakan Pakdemirli tek

Tarım ve Orman Bakanı Pakdemirli, 'Orman yangınlarında THK uçakları kullanılmadı' iddiasıyla ilgili açıklama yaptı. Gazetecilerin sorularını yanıtlayan Pakdemirli, Eksik müdahale yok. Coğrafyaya göre uçak değil helikopt..

107 Gün Sonra Baba Ocağına Dönen Melek İpek Gözyaşlarına Boğuldu 05:44

107 Gün Sonra Baba Ocağına Dönen Melek İpek Gözyaşlarına Boğuldu

Antalya'da 107 gün sonra tahliye olan 2 çocuk annesi Melek İpek, gözyaşları içinde geldiği baba ocağında, “Hayat yeniden başlıyor.Çocuklarıma kavuştum. Bu gece artık rahatça uyuyabileceğim dedi. Döşemealtı ilçesinde serv..

Ezel - Ezel 11.Bölüm | Utanç - HD 1:58:21

Ezel - Ezel 11.Bölüm | Utanç - HD

Ezel 11. Bölüm ÖzetnnEyşan ve Cengiz kasedin peşinde. Can'ı bulduklarında, başlarına gelecekten habersizler. Ali'yse yalnız, Ali güvensiz. Ali öyle bir yere geldi ki, Ezel'in onu bitirmek için tek bir hamleye ihtiyacı v..

  • Dizi TV tarafından
  • 102 görüntüleme
  • 3 yıl önce
Ezel - Ezel 1.Bölüm | Her İhanet Sevgiyle Başlar - HD 1:31:47

Ezel - Ezel 1.Bölüm | Her İhanet Sevgiyle Başlar - HD

Ezel 1. Bölüm ÖzetnnÖnce Ömer vardı. Ailesiyle birlikte küçük, basit bir hayatı olan. Ömer bir kız sevdi. Askerden gelecek, onunla evlenecekti. Her şey yerli yerinde, her şey olması gerektiği gibiydi. Ama Ömer birden ci..

  • Dizi TV tarafından
  • 116 görüntüleme
  • 3 yıl önce
Senfo - Son Durak 02:39

Senfo - Son Durak

Son Durak şarkı sözleri ile Değiştiniz hepten, Hala kıpkırmızı gözler, Yaşıyorum her şeyi bir bilsen Gördüm yüzünüzü çok iğrenç, çok iğrenç Sövdüm hepsine çok içten Yazmak istedim hep yeniden Kurtulamadım hiç kad..

İnfokey - Rengim Ne 03:16

İnfokey - Rengim Ne

Bi' kalem verdim elime Bilmiyorum derdim ne Deniyorum düşüyorum tutuyorum Hep üçü boş Bi' yokuş düştü önüme Görmüyorum yolum ne Çıkıyorum yürüyorum bıkıyorum Hep bana los Askıda kaldı, hayatı mantığa bağlı Tutardı tut..

Ahkam - Uçurum 02:52

Ahkam - Uçurum

Uçurum şarkı sözleri ile Sürüyorum uçurumun ucuna Yavaşlamam asla Gittiğimde buradan huzurla Ne eksik kalırım ne de fazla Niye kaçışıyorlar Sanki farkılı bir son var Niye şaşırıyorlar Her şey apaçık orada Bu ne garip ..