#Behzat Ç yaşadığım Şey

Piyano Kek Tarifi  Kakaolu Kremalı Ağlayan Yaş Pasta 04:59

Piyano Kek Tarifi Kakaolu Kremalı Ağlayan Yaş Pasta

Yine değişik bir kek tarifi ile buradayız. Kremanın üzerine kakao serpilen, keki ise süt ile ıslatılan bu piyano kek nasıl yapılır öğrendikten sonra favori tarifleriniz arasında girecek. Kek yapımında önemli olan kekin i..

Tarçınlı Ceviz Parçacıklı Kurabiye Tarifi  Nişastalı Ağızda Dağılan Nefis Tat 02:53

Tarçınlı Ceviz Parçacıklı Kurabiye Tarifi Nişastalı Ağızda Dağılan Ne

Üzeri ceviz parçlarıyla dolu nefis bir ağızda dağılan tarçınlı kurabiye nasıl yapılır öğrenmek istiyorsanız kesinlikle doğru adrestesiniz. Ev yemeği tarifleri sizler için hazırladığı bu kurabiye tarifinde cevizleri kurab..

Kantaron yağının bilmeniz gereken faydaları 03:46

Kantaron yağının bilmeniz gereken faydaları

Kantaron yağını sarı veya kırmızı olarak mutlaka duymuşsunuzdur. Sarı ve kırmızı kantaron yağını ayıran tek şey bitkinin taze ya da kurutulmuş çiçeğinden hazırlanmış olmalarıdır Kantaron yağının sağlık üzerinde olumlu e..

Çikolatalı Mousse Tarifi 03:04

Çikolatalı Mousse Tarifi

100 g bitter Çikolata, 100 g sütlü Çikolata, 200 ml (1 paket) krema, 60 g tereyağı, 1/4 su bardağı süt, 1 adet yumurta (sarısı ve akı ayrılmış). ************************* Bugün Ankara’da hava o kadar soğuk ki, yaz mevs..

Fırında Patatesli Köfte Tarifi 02:46

Fırında Patatesli Köfte Tarifi

MALZEMELER 4 adet Patates, 2 yemek kaşığı sıvı yağ, 500 g orta yağlı kıyma, 1 adet soğan, 1 yumurta, 2 yemek kaşığı ekmek kırığı, 1 çay kaşığı karabiber, Tuz. Sos için; 2 yemek kaşığı sıvı yağ, 1 yemek kaşığı salça, 2 a..

Uzmanından sık mangal uyarısı- Mide kanserine neden olabilir 05:31

Uzmanından sık mangal uyarısı- Mide kanserine neden olabilir

İzmir Kent Hastanesi İç Hastalıkları Uzmanı Dr. Necdet Yetim, Türk kültürünün sevilen lezzeti mangalın sık yapımıyla ilgili uyarılarda bulundu. Yüksek ateşe maruz kalan yiyeceklerin aşırı tüketilmesinin doğru olmadığını ..

SİZİ BİR ÜST SEVİYEYE ÇIKARACAK 24 MODA TÜYOSU 13:45

SİZİ BİR ÜST SEVİYEYE ÇIKARACAK 24 MODA TÜYOSU

Sürekli aynı giysileri giymek sıkıcı olabiliyor. Fakat bazen eskilerimizi atmayı da istemeyiz çünkü her şey günü gelince yine moda olur. Bu videoda size şahane kendin yap fikirleri ve eski giysilerinizi geri dönüştürüp y..

  • GÜL tarafından
  • 24 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Melek ölüme böyle gitti! 02:07

Melek ölüme böyle gitti!

EĞER BAŞIMA BİR ŞEY GELİRSE BABAMA ONU ÇOK SEVDİĞİMİ SÖYLEYİN YAZMIŞTI. BABASI O NOTU MELEĞİ ÖLÜNCE GÖREBİLDİ. SADECE O NOT DEĞİL,,,24 YAŞINDAKİ MELEK ASLAN'IN ÖLÜME NASIL YÜRÜDÜĞÜ DE ORTAYA ÇIKTI...

Yasak Elma 9. Bölüm 1. Fragmanı 00:30

Yasak Elma 9. Bölüm 1. Fragmanı

Zeynep (Sevda Erginci) ve Yıldız (Eda Ece) birbirine çok düşkün ama hayalleri birbirinden tamamen farklı olan iki kardeştirler. Yıldız’ın hayatı sosyetenin kraliçesi Ender Argun’la (Şevval Sam) tanışınca değişir. Ender, ..

Yasak Elma 9. Bölüm 2. Fragmanı 00:29

Yasak Elma 9. Bölüm 2. Fragmanı

Zeynep (Sevda Erginci) ve Yıldız (Eda Ece) birbirine çok düşkün ama hayalleri birbirinden tamamen farklı olan iki kardeştirler. Yıldız’ın hayatı sosyetenin kraliçesi Ender Argun’la (Şevval Sam) tanışınca değişir. Ender, ..

Çukur 29. Bölüm 1. Fragmanı 00:49

Çukur 29. Bölüm 1. Fragmanı

İstanbul’un en belalı mahallerinden Çukur’un kontrolü Koçova ailesinin elindedir. Koçovalıların Çukur’u yönetirken en önemli kuralları da uyuşturucuya asla izin vermemeleridir. Ancak gözünü bu mahalleye dikmiş ve bu yasa..

Kızıl Serçe - Red Sparrow Türkçe Altyazılı İzle 2:20:13

Kızıl Serçe - Red Sparrow Türkçe Altyazılı İzle

Dominika Egorova hayatı boyunca hep başarılı bir balerin olmayı hayal etmiştir. Ancak tam da bunu dünyaya kanıtlayacağı gece başına hiç beklenmedik bir kaza gelir ve Dominika'nın sahnede ayağı kayıp, ayağını sakatlar. Bu..

Kahraman Filistinli genç, depremde enkaz altında kalanları kurtardı 06:32

Kahraman Filistinli genç, depremde enkaz altında kalanları kurtardı

İzmir’de meydana gelen depremde, kendi hayatını riske atıp enkaz altından çok sayıda kişiyi kurtaran 20 yaşındaki Filistinli genç Muhammed Ahmed Muhammed Abu Cuhayşa, “Yaptığım şey içimden geldi. Türk halkını Filistin ha..

Avrupa Yeniden Eve Kapanıyor 01:39

Avrupa Yeniden Eve Kapanıyor

Koronada ikinci dalganın yaşandığı Avrupa'da yeniden sıkı tedbirler alınıyor. Avusturya'da genel karatina ilan edildi. Almanya Şansölyesi Merkel ise Önümüzdeki kış hepimizden çok şey isteyecek dedi...

Çukur 29. Bölüm 2. Fragmanı 01:00

Çukur 29. Bölüm 2. Fragmanı

İstanbul’un en belalı mahallerinden Çukur’un kontrolü Koçova ailesinin elindedir. Koçovalıların Çukur’u yönetirken en önemli kuralları da uyuşturucuya asla izin vermemeleridir. Ancak gözünü bu mahalleye dikmiş ve bu yasa..

Siyah Beyaz Aşk 31. Bölüm Fragmanı 01:08

Siyah Beyaz Aşk 31. Bölüm Fragmanı

Siyah Beyaz Aşk 31. Bölüm Fragmanı yayında! Ferhat ile Namık Emirhan'ın yüzleşmesinde silahlar çekiliyor; Aslı, Ferhat'ın peşini bırakmıyor! Ferhat ile Namık Emirhan'ın yüzleşmesinde, gizli gerçekler ortaya çıkar. Ferha..

Ayva Tatlısı Tarifi 03:39

Ayva Tatlısı Tarifi

MALZEMELER 2 adet orta boy ayva, 1 su bardağı şeker, 2 su bardağı ılık su, 6-7 adet karanfil, 1 çubuk tarçın, 1 yemek kaşığı hibiskus (opsiyonel), Servis için kaymak, ceviz ve çekilmiş antep fıstığı. ******************..

Koronaya yakalanan doktordan mesaj var! 01:06

Koronaya yakalanan doktordan mesaj var!

MANİSA'DA GÖREVLİ DOKTOR CANAN SABAY'IN HEPİMİZE SÖYLEYECEKLERİ VAR. MASKESİNİ, SİPERLİĞİNİ HİÇ ÇIKARMAMIŞ, BÜTÜN ÖNLEMLERİ ALMIŞTI.. AMA VİRÜSTEN KAÇAMADI. 2 GÜNDÜR KOVİD TEDAVİSİ GÖRDÜĞÜ HASTANE ODASINDAN ÖZELLİKLE ''B..

Brokoli Mücver Tarifi 02:34

Brokoli Mücver Tarifi

MALZEMELER 500 g kalın sapları ayıklanmış brokoli çiçeği, 1 büyük yumurta, 2 tepeleme yemek kaşığı un, 1 tepeleme yemek kaşığı parmesan veya kaşar rendesi (ince rendelenmiş), Tuz, Karabiber, Kızartmak için 4 yemek kaşığ..

Muzlu Alman Pastası Tarifi Meyveli Kolay, Mayalı Yaş Pasta 06:52

Muzlu Alman Pastası Tarifi Meyveli Kolay, Mayalı Yaş Pasta

Leziz bir muzlu yaş pasta yapmaya ne dersiniz. Porsiyonluk alman pastasını hem yapmak çok kolay hemde çok lezzetli. Genelde akla pasta dendiğinde koca yuvarlak zorluklara hazırlanan kelepçeli kalıplara dökülüp özel bıçak..

Maaşı Sucuğa Yatıran Adam 00:15

Maaşı Sucuğa Yatıran Adam

Sosyal medya uygulamaları için insanların yapmayacağı şey yok.. Bu adamda kasapta sucukları boynuna takıp hava atmış...

  • PengoTV tarafından
  • 141 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Bim'de TikTok Çeken Kızlar 00:09

Bim'de TikTok Çeken Kızlar

Sosyal medyada artık bıkkınlık gelen TikTok uygulaması için insanların yapmayacağı şey kalmadı. Şimdide karşımıza Bim'de çıktılar...

  • PengoTV tarafından
  • 404 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Kısıtlama bahaneleri! 02:45

Kısıtlama bahaneleri!

KİMİ HASTANEYE GİTTİĞİNİ SÖYLEDİ, KİMİ HER ŞEY BİR HAYAL GİBİ DEDİ. KISITLAMA SAATLERİNDE CEZA YİYİNCE ANNEM BENİ EVLATLIKTAN REDDEDECEK DİYE HAYIFLANAN BİLE VARDI. İŞTE DÜN AKŞAM 20'DEN İTİBAREN YURDUN KISITLAMALI H..

Hayat kurtaran çanak anten 01:14

Hayat kurtaran çanak anten

16 AYLIK BEBEK CAMDAN SARKARKEN DENGESİNİ KAYBETTİ, 2. KATTAN AŞAĞI DÜŞTÜ. ANNESİNİN DE KOMŞULARIN DA YÜREĞİ AĞZINA GELDİ. MİNİCİK YAVRUNUN HAYATINI AKLA HAYALE GELMEYECEK BİR ŞEY KURTARDI...

Kısıtlama bahaneleri! 02:45

Kısıtlama bahaneleri!

KİMİ HASTANEYE GİTTİĞİNİ SÖYLEDİ, KİMİ HER ŞEY BİR HAYAL GİBİ DEDİ. KISITLAMA SAATLERİNDE CEZA YİYİNCE ANNEM BENİ EVLATLIKTAN REDDEDECEK DİYE HAYIFLANAN BİLE VARDI. İŞTE DÜN AKŞAM 20'DEN İTİBAREN YURDUN KISITLAMALI H..

Arabanın Motorunu Depo Olarak Kullanan Sincap 00:43

Arabanın Motorunu Depo Olarak Kullanan Sincap

Garajdaki aracını uzun süredir kullanmayan adam, aracı sıkıntılı bir şekilde çalışınca motoru açmış ve gördüğü şey karşısında şaşkınlık yaşamış..

  • PengoTV tarafından
  • 69 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Fırında Musakka Tarifi Kıymalı Patlıcan Oturtma Yemeği 05:57

Fırında Musakka Tarifi Kıymalı Patlıcan Oturtma Yemeği

İki farklı isme sahip bu leziz patlıcanlı yemeği mutlaka denemelisiniz. İster patlıcan musakka deyin isterseniz kızartılarak yapılıp fırına atılan patlıcan oturtma tarifi deyin. Sizler için hazırladığımız bu nefis yemek ..

Limonlu Çatlak Kurabiye Tarifi 08:07

Limonlu Çatlak Kurabiye Tarifi

MALZEMELER 2 yumurta, 1/2 çay bardağı sıvı yağ, 1 limonun suyu, 1 limonun rendelenmiş kabuğu, 1 yemek kaşığı pudra şekeri, 2 su bardağı un, 1 paket kabartma tozu, Üzeri için 2 tepeleme yemek kaşığı pudra şekeri. ******..

Corona Virüs Sonrası Düğünler 00:11

Corona Virüs Sonrası Düğünler

Dünyayı etkisi altına alan corona virüs nedeniyle hiçbir şeyin tadı tuzu kalmadı. Şu lanet şey geçse de düğünlerde böyle eğlensek.....

  • PengoTV tarafından
  • 104 görüntüleme
  • 4 yıl önce
1,5 ton bozuk hurma! 01:51

1,5 ton bozuk hurma!

1,5 TON KÜFLÜ HURMA SATIŞA HAZIRLANDI. NEYSE Kİ ZABITA HEPSİNİ TEZGAHA DİZİLMEDEN YAKALADI. HURMALARIN SAHİBİ İSE TERSİNİ İSPATLAMAK İÇİN AKILALMAZ BİR ŞEY YAPTI...