#Behzat Ç yaşadığım Şey

Paslı Araba'nın Gidişi - Ben 10 04:39

Paslı Araba'nın Gidişi - Ben 10

Sumo Slammers Şampiyonu kemerini kazandıktan sonra Ben, Kevin'in kollarındaki ödülünü bulmak için Rustbucket'e geri döner, ancak rakibi Rustbuggy'yi kaçırdığında, kendi hakkı olanı geri almak için kahramanımızı hiçbir şe..

  • ÇocukTV tarafından
  • 225 görüntüleme
  • 3 yıl önce
Adanalı Çılgın Muhtar 02:38

Adanalı Çılgın Muhtar

ADANA'DA HİÇ OLMAYACAK BİR ŞEY OLDU, HIRSIZLAR YÜKSEK GERİLİM DİREĞİNE TIRMANIP DEMİRLERİ SÖKTÜ. TAM ÇALIP KAÇACAKLARDI Kİ MAHALLENİN MUHTARINA YAKALANDILAR. SHOW HABER, TEPKİSİYLE FENOMEN HALİNE GELEN O MUHTARIN YANIND..

Caner Ceyhun Çay - Meşk Ateşi 03:47

Caner Ceyhun Çay - Meşk Ateşi

Meşk Ateşi şarkı sözleri ile Artık sevemem burayı Sevecek hiçbir şey kalmadı bırakmadılar Tırmanamam bu dağlara Taş taş üstünde kalmadı Artık dönemem ki kollarına Rüzgar taş döktü yollarıma Artık öpemem ki seni Rüzgar..

Yasak Elma 12. Bölüm 1. Fragmanı 00:35

Yasak Elma 12. Bölüm 1. Fragmanı

Zeynep (Sevda Erginci) ve Yıldız (Eda Ece) birbirine çok düşkün ama hayalleri birbirinden tamamen farklı olan iki kardeştirler. Yıldız’ın hayatı sosyetenin kraliçesi Ender Argun’la (Şevval Sam) tanışınca değişir. Ender, ..

Yasak Elma 12. Bölüm 2. Fragmanı 00:36

Yasak Elma 12. Bölüm 2. Fragmanı

Zeynep (Sevda Erginci) ve Yıldız (Eda Ece) birbirine çok düşkün ama hayalleri birbirinden tamamen farklı olan iki kardeştirler. Yıldız’ın hayatı sosyetenin kraliçesi Ender Argun’la (Şevval Sam) tanışınca değişir. Ender, ..

Karadedeler Olayı 2011 Türk Filmi İzle 1:26:47

Karadedeler Olayı 2011 Türk Filmi İzle

Konusu : 1989 yılının ocak ayında gazetelerde bir köyde yaşanan garip olaylar hakkında yayınlanan bazı haberler, genç gazeteci H.B’nin ilgisini çeker. Köye giden gazeteci, oldukça korkmuş ve gergin köylülerden gece köyü..

Kariyer 2015 Türk Filmi İzle 1:29:56

Kariyer 2015 Türk Filmi İzle

Konusu : İsmail, eşinden ayrıldıktan sonra son parasıyla İstanbul’dan Malatya’da bulunan arkadaşları Selim ve Tolga’nın yanına gider. Selim yalanlarla kariyer peşinde koşan, Tolga ise üniversite mezunu olmasına rağmen b..

Fırında Kremalı Patates Tarifi 01:49

Fırında Kremalı Patates Tarifi

Malzemeler: 2 adet büyük boy Patates, 1 paket (200 ml) krema, Tuz, Karabiber. ***************** Beklemesi zaman alsa da yapım aşaması çok kolay bir tarif kremalı Patates. Hazır adında Krema geçen bir tarif varken bu K..

Melih Kök - Pes Etmek Kolay 04:04

Melih Kök - Pes Etmek Kolay

Pes Etmek Kolay şarkı sözleri ile Dene bir kez daha dene Duracak mı hayat havlunu atınca Hançeri kalbine hüzünleri kaderine yazmadı mı Yitip giden onca sene Savrulup ömürden sayılmadı mı Son durak kursak hayallere Zeh..

Kuru Köfte Tarifi 02:50

Kuru Köfte Tarifi

MALZEMELER 500 gr orta yağlı kıyma, 1 adet soğan, 1 adet yumurta, 1 avuç ince kıyılmış maydanoz, 2 yemek kaşığı ekmek kırığı, 1 silme çay kaşığı karabiber, 1 tepeleme çay kaşığı kimyon, Tuz, Kızartmak için 1 çay bardağı..

Soğuk Pancar Çorbası Tarifi 03:11

Soğuk Pancar Çorbası Tarifi

MALZEMELER 100 g (2 adet küçük boy) kırmızı pancar, 1/2 su bardağı buğday, 5 tepeleme yemek kaşığı yoğurt, 1 diş sarımsak, Yarım limonun suyu, Tuz, 4 su bardağı su, Servis sırasında süslemek için 1 avuç kıyılmış taze so..

Damla Çikolatalı Ağızda Dağılan Kurabiye Tarifi 02:51

Damla Çikolatalı Ağızda Dağılan Kurabiye Tarifi

Bu kurabiye tarifimizde sizlere çok kolay ve nefis bir damla çikolatalı kurabiye nasıl yapılır detayları ile anlatacağız. Aslında çikolatalı kurabiye tarifi dendiğinde ilk olarak akla üzerine damla çikolatalar dökülmüş n..

Ocaklı Dj 00:10

Ocaklı Dj

Bu Dj dayının hiç bir alet edevat ve elektriğe ihtiyacı yok, dayı için tek gerekli şey bir ocak... Dayı eline aldığı ocak ile Dj olmuş...

  • PengoTV tarafından
  • 58 görüntüleme
  • 2 yıl önce
Brezilya'dan Türkiye'ye gelin geldi 02:16

Brezilya'dan Türkiye'ye gelin geldi

BİLDİĞİNİZ TÜM SEVDA HİKAYELERİNİ UNUTUN... SAMSUNLU KURTULUŞ'LA, BREZİLYALI TATYANA ÖYLE BİR AŞK YAŞADI Kİ, ÖNLERİNDE HİÇ BİR ŞEY DURAMADI... DİLLERİ FARKLI OLSA DA ARALARINDAKİ SEVGİ ONLARI BİRBİRİNE BAĞLADI.....

Çukur 32. Bölüm Fragmanı 01:03

Çukur 32. Bölüm Fragmanı

İstanbul’un en belalı mahallerinden Çukur’un kontrolü Koçova ailesinin elindedir. Koçovalıların Çukur’u yönetirken en önemli kuralları da uyuşturucuya asla izin vermemeleridir. Ancak gözünü bu mahalleye dikmiş ve bu yasa..

Limonlu Ice Tea Tarifi 02:07

Limonlu Ice Tea Tarifi

2 adet Limon, 1 su bardağı çay demi, 1/2 su bardağı şeker, 2 lt su. ****************** Yaz ayları gelince sıcak içeceklerden soğuklara doğru bir geçiş olur. Benim en çok sevdiğim yazlık içecekler limonata ve limonlu I..

Çek Kopar Ekmek Tarifi 02:46

Çek Kopar Ekmek Tarifi

MALZEMELER 1 adet yuvarlak Ekmek, 1 yemek kaşığı tereyağı, küçük parçalar halinde doğranmış, 1 su bardağı rendelenmiş kaşar peyniri, 1 adet kırmızı biber, minik minik doğranmış, 1/2 su bardağı minik doğranmış sucuk, 1 a..

Tren raylarındaki vidaları çaldı 01:48

Tren raylarındaki vidaları çaldı

TAM ''ÇALINMADIK BİR ŞEY KALMADI'' DİYORDUK Kİ, ADANA SEYHAN'DAN GELEN HABER HEPİMİZİ ŞOKA UĞRATTI... İSTER İNANIN İSTER İNANMAYIN BİR ADAM TREN RAYLARINDAKİ VİDALARI ÇALMAYA KALKTI... BİRAZCIK DÜŞÜNSE O HIRSZILIĞIN FACİ..

Eliyle Lav Tokatlayan Adam 00:05

Eliyle Lav Tokatlayan Adam

Eldivenlerini çıkarıp akıp giden lavlara çıplak el ile temas eden adam hiç bir şey olmamış gibi işine devam etmiş..

  • PengoTV tarafından
  • 149 görüntüleme
  • 2 yıl önce
LÜTFEN YEMEYİN! | Gıdalardaki O MADDE, bağışıklığınızı BİTİRİYOR ! 28:47

LÜTFEN YEMEYİN! | Gıdalardaki O MADDE, bağışıklığınızı BİTİRİYOR !

Yediklerimiz gıda değil, endüstiriel ürün! TBHQ katkı maddesi, Bağışıklık hücrelerini baskılıyor, gribal enfeksiyonların bulaşıcılığını arttırıyor! Aromaların içeriğini bilmiyoruz! Ama bildiğimiz bir şey var; aroma kulla..

  • STUDIO AS tarafından
  • 48 görüntüleme
  • 2 yıl önce
Saklanan Gerçekler 09:27

Saklanan Gerçekler

Belki bize komplo teorisyeni falan diyecekler fakat bu anomalilere de bir açıklık getirilmeli. Durum net olmadan insanın aklına bir sürü şey geliyor...

  • STUDIO AS tarafından
  • 11 görüntüleme
  • 2 yıl önce
Gevrek Kandil Simidi Tarifi 04:36

Gevrek Kandil Simidi Tarifi

Malzemeler: 150 g soğuk tereyağı 2 yumurta (birinin akı üzerine sürülmek için ayrılacak) 1/2 çay bardağı sirke 1 tatlı kaşığı tuz 1 tatlı kaşığı mahlep 1 çay kaşığı kabartma tozu 2-2,5 su bardağı un Bolca susam (çiğ veya..

Şakşuka Nasıl Yapılır Ev Yemeği Tarifleri 01:10

Şakşuka Nasıl Yapılır Ev Yemeği Tarifleri

Şakşuka tarifi öğrenmek için videomuzu izlemeniz yeterli. Gayet kolay bir anlatıma sahip videolarımız kesinlike şakşukanın nasıl yapıldığı konusunda aklınızda hiç bir soru işareti bırakmayacak. Şakşuka yemeği tarifi aslı..

Çukur 33. Bölüm 1. Fragman (Sezon Finali) 00:59

Çukur 33. Bölüm 1. Fragman (Sezon Finali)

İstanbul’un en belalı mahallerinden Çukur’un kontrolü Koçova ailesinin elindedir. Koçovalıların Çukur’u yönetirken en önemli kuralları da uyuşturucuya asla izin vermemeleridir. Ancak gözünü bu mahalleye dikmiş ve bu yasa..

DİKKAT! Düğmeye Bastılar! Türkiye Ekonomisini Bekleyen BÜYÜK TEHLİKE! Bunları MUTLAKA YAPIN! 1:13:28

DİKKAT! Düğmeye Bastılar! Türkiye Ekonomisini Bekleyen BÜYÜK TEHLİKE!

04:15 Dünyada Ekonomi Alanında Ne Oluyor? 10:42 Niye Bankaları Kurtarıyoruz? 13:08 Global Rezerv Sistemi Değişimin Gerçekleşmesinin Aşamaları Nelerdir? 28:44 Elle Tutulan Her Şey Değer Kazanacak! 45:23 Bankalar Batacak..

  • STUDIO AS tarafından
  • 12 görüntüleme
  • 1 yıl önce
Dikkat! Herkesi Uyardı! 1:19:17

Dikkat! Herkesi Uyardı!

Hiçbir Şey Göründüğü Gibi Değil!..

  • STUDIO AS tarafından
  • 1 görüntüleme
  • 1 yıl önce
UYUYORSUNUZ! 40:00

UYUYORSUNUZ!

01:51 İsyan Ediyorum, Deccaliyet Bizi Kuşatıyor! 08:59 Yediğimiz, İçtiğimiz Her Şey Resetleniyor! 14:01 Karbon Gerçekten Bizim İçin Tehlike Mi? 30:10 Mu ve Atlantis'in Sırrı Nedir?..

  • STUDIO AS tarafından
  • 4 görüntüleme
  • 12 ay önce
Mantar Kurabiye Tarifi 07:45

Mantar Kurabiye Tarifi

Malzemeler: 100 g oda sıcaklığında tereyağı, 1 yumurta, 3/4 su bardağı şeker, 1 su bardağı nişasta (buğday veya mısır farketmez), 1,5 su bardağı un, 1 çay kaşığı kabartma tozu, 1 paket şekerli vanilin, 1 tatlı kaşığı kak..

Çukur 33. Bölüm 2. Fragman (Sezon Finali) 00:58

Çukur 33. Bölüm 2. Fragman (Sezon Finali)

İstanbul’un en belalı mahallerinden Çukur’un kontrolü Koçova ailesinin elindedir. Koçovalıların Çukur’u yönetirken en önemli kuralları da uyuşturucuya asla izin vermemeleridir. Ancak gözünü bu mahalleye dikmiş ve bu yasa..

Atölye Türkçe Altyazılı Fragmanı 01:43

Atölye Türkçe Altyazılı Fragmanı

Marsilya yakınlarındaki bir kasaba olan La Ciotat'ta yaşayan 7 kişi bir atölye çalışması için bir araya gelir. Gruba ünlü yazar Olivia Dejazet önderlik etmektedir. Genç yazar adaylarından kasabanın endüstriyel geçmişiyle..