#Behzat Ç Şakulün kaydı

Cashflow - Gazapizm 03:34

Cashflow - Gazapizm

[Verse 1: Monoman] Manipüle edilen gündem, sırf ünlem Hırs misyonu yükler sistem Tırsmana yüklenmemem lazım ama Üstüme düşenleri eden tarzım aga Seni rapçi değil kabzımal Bile yapmazdım, sen yat zıbar Bizi bitti sandın,..

  • MÜZİKLER tarafından
  • 1.193 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Barbaros Hayreddin Paşa, Rumlara Mehteri Verdi 03:17

Barbaros Hayreddin Paşa, Rumlara Mehteri Verdi

Kıbrıs açıklarında sismik arama faaliyetinde bulunan Barbaros Hayreddin Paşa Gemisi mürettebatı, münhasır ekonomik alan ihlali uyarısı yapan Rumlara mehter marşı dinleterek karşılık verdi.. Rum sahil güvenliği, Kıbrıs ..

Karda kayan arabalarını böyle kurtarmaya çalıştılar 01:19

Karda kayan arabalarını böyle kurtarmaya çalıştılar

Esenyurt'ta karla kaplanan yokuştan inmeye çalışan araçlar, kaydı. Vatandaşlar kayan arabayı kurtarmak için büyük çaba sarf etti. O anlar cep telefonu kamerasına yansıdı...

Neron Ümit- tutuklandı! 02:22

Neron Ümit- tutuklandı!

'NERON ÜMİT' LAKAPLI BİR GENÇ... NE GÖRDÜYSE YAKMIŞ, KOCA BİR İLÇEYE, ÖZELLİKLE DE YAŞADIĞI SİTEYE KABUSU YAŞATMIŞTI... SHOW HABER'İN İSYANINI DUYURDUĞU O SİTENİN SAKİNLERİ SONUNDA RAHAT BİR NEFES ALDI... ÇÜNKÜ, 29 SUÇ K..

Evde yaptıkları bomba patladı 01:40

Evde yaptıkları bomba patladı

EMNİYET GENEL MÜDÜRLÜĞÜNÜN, GÖRÜNTÜ KAYDI GENELGESİ YENİ BİR TARTIŞMAYI BAŞLATTI. GÖREV BAŞINDAKİ POLİSİN GÖRÜNTÜSÜNÜ ÇEKEN, ENGELLENECEK, CEZA KESİLECEK. CHP ANAYASA AYKIRI DİYEREK, ÇEKİM YASAĞINI DANIŞTAY'A TAŞIDI...

Meryem 18. Bölüm 2. Fragmanı 00:51

Meryem 18. Bölüm 2. Fragmanı

Meryem 18. Bölüm Fragmanı - 2 yayında! Meryem, gerçekleri anlatıyor! Oktay'ın kaza yaptığını Savaş öğrenecek mi? Oktay'ın son yaptığı kötülüklerden sonra Meryem, gerçekleri anlatmaya kararlıdır. İlk olarak elinde sağla..

Anon 2018 Türkçe Dublaj Hd İzle 1:40:10

Anon 2018 Türkçe Dublaj Hd İzle

Yakın bir gelecekte insanların gözlerine yerleştirilen bir alet sayesinde artık suç diye bir şey kalmamıştı ve eğer birisi suç işlerse, suç işleyen kişi artık işlediği suçu saklayamıyordu. Fakat bu yeni teknolojik alet s..

Nahide Babashlı - Buralardan Geçmez 03:07

Nahide Babashlı - Buralardan Geçmez

Buralardan Geçmez şarkı sözleri ile; Sen gideli aylar belki de yıllar oldu Herkese gülen yüzün bir bana gülmez oldu Sordum gelenden gidenden kimse bilmez oldu Buralardan geçmez geçse de geri gelmez Gözüm bir daha onu g..

ANNE VE BABASINI VAHŞİCE ÖLDÜRDÜ 01:07

ANNE VE BABASINI VAHŞİCE ÖLDÜRDÜ

35 ŞUÇ KAYDI BULUNAN ŞAHIS EVDEN KAÇARKEN EKİPLERCE YAKALANDI..

2 katlı ev 30 metre sürüklendi! 01:06

2 katlı ev 30 metre sürüklendi!

RIZE'DE, dün akşam sağanak nedeniyle bazı ilçelerde heyelanlar meydana gelirken, ev ve iş yerleri sular altında kaldı. Çayeli ilçesinin yüksek kesimlerindeki 10'u aşkın yerleşim yerinin yolu, heyelan sonucu ulaşıma kapan..

Göcek'te Deri Sırtlı Kaplumbağa Görüldü 01:07

Göcek'te Deri Sırtlı Kaplumbağa Görüldü

Akdeniz’de gözlemlenen ancak Türkiye’de henüz yuva kaydı olmayan Deri Sırtlı Deniz Kaplumbağası ilk defa Muğla Göcek’te canlı olarak görüntülendi...

Teo Dede - Paraları Say 03:16

Teo Dede - Paraları Say

Paraları Say şarkı sözleri ile Teo Verse : Arabanı ver paraları say yolu adım adım ilerler adımı bilen madafakı ya bu teo bi taramalı ya seni kitliyo -bu kadarı yeter demeden Ödedik biz bi çoğuna bedel ama bu yaptığı..

Şampiyon 7. Bölüm 2:26:49

Şampiyon 7. Bölüm

Şampiyon 7. Bölüm Özeti:nnNecdet Suphi’nin ölümündeki gerçeği öğrenen Zafer ne yapacak?nnZafer, Tansel’le ilgili edindiği bilgiyi Fırat’la paylaşır. Akif’in video kaydını izletir. Yıllar sonra Necdet Suphi maçında hiçbir..

  • Yerli Dizi tarafından
  • 48 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Aydın'da Cezaevinden Kaçan Şahıs Kiralık Araçtaki GPS Sayesinde Yakalandı! İşte Görüntüler 00:55

Aydın'da Cezaevinden Kaçan Şahıs Kiralık Araçtaki GPS Sayesinde Yakala

FİRARİYİ GPS KAYDI ELE VERDİ...

Elazığ’da suç makinesi yakalandı 00:22

Elazığ’da suç makinesi yakalandı

Elazığ'da 10 yıl 6 ay kesinleşmiş hapis cezası olan ve aynı zamanda 33 farkı suçtan kaydı bulunan firari şahıs yakalandı...

Afi Ares - Üzüntümün Özü Ne 04:50

Afi Ares - Üzüntümün Özü Ne

Şarkı Sözleri: Çöküyor ağır ağır üstüme şehrin en basık havaları Kendimce pencereler yazıp araladım Bu nasıl kalabalık gülen yüzler ile Düne bir intikam arayışında ki bakışlara takıl Uyuşmadan akıl, nasıl olacak Geceler ..

TÜRK ASKERİNİN TARİHE GEÇEN 3 EMSALSİZ OLAYI 10:12

TÜRK ASKERİNİN TARİHE GEÇEN 3 EMSALSİZ OLAYI

Abone olmak için tıklayın: nhttps://www.youtube.com/karakutuchannelnnBize facebooktan ulaşın__________:https://www.facebook.com/karakutukanali/nweb sitemiz _____________________:http://www.karakutukanali.com/ngoogle+ ___..

  • Yerli Dizi tarafından
  • 42 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Ali Kınık ft. Asena İrmikci - Bildiğin Gibi Değil 04:33

Ali Kınık ft. Asena İrmikci - Bildiğin Gibi Değil

Bildiğin Gibi Değil (Ballad Music) Söz & Müzik: Ali Kınık Yapım : Ballad Music Prodüktör: Muhammet Alperen Duzenleme: Mustafa Ceceli Kayit,Mix.Mastering: Koray Püskül Stüdyo: CCL Music Yönetmen: Emrah Özbilen ORKESTRA..

koronavirüs' de | Doktorların DANSI | Seni Deyirler 01:56

koronavirüs' de | Doktorların DANSI | Seni Deyirler

coronavirus koronavirüs haritası koronavirüsü coronavirus nedir koronavirüs son durum koronavirüs aşısı koronavirüs belirtileri koronavirüs son durum türkiye koronavirüs türkiye koronavirüs son dakika koronavirüs bilim k..

  • PengoTV tarafından
  • 1.201 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Koronavirüse | Karşı Tek Çare | KOP KOP 01:24

Koronavirüse | Karşı Tek Çare | KOP KOP

coronavirus koronavirüs haritası koronavirüsü coronavirus nedir koronavirüs son durum koronavirüs aşısı koronavirüs belirtileri koronavirüs son durum türkiye koronavirüs türkiye koronavirüs son dakika koronavirüs bilim k..

Bursa'da, kolonları patlayan 9 katlı bina tahliye edildi 08:14

Bursa'da, kolonları patlayan 9 katlı bina tahliye edildi

Bursa'da, 9 katlı bir binanın zemin katındaki kolonlarda çatlama meydana geldi. Gürültü ve hafif sarsıntıyla uyanan bina sakinleri, panikle dışarı çıktı. Binada oturan 21 dairedeki yaklaşık 70 kişi, geçici olarak akrabal..

Muro - Baskın 03:52

Muro - Baskın

Söz & Müzik: Murat Ayyıldız Düzenleme: Burak Gassanov Yönetmen: Sadık Hazırcı Baskın şarkı sözleri ile Senin bana kastın var - bu gece evimize baskın var Çevremde yoğurt döksem cacık olacak bir dünya boş insan var T..

DUMAN - Ah (Canlı Konser @ Samsun) 06:40

DUMAN - Ah (Canlı Konser @ Samsun)

'Belki Alışman Lazım' albümünden 'Ah' isimli parçanın Samsun konserinden canlı kaydı. Yarışmadı Yenilmedi Açık seçik Sizle oynamadı Gerilmedi Sanılmasın yine basmış onu bulantılar Yanılmasın öyle dalga geçen yabancıla..

Akdeniz'de batan göçmen teknesinde bebeğini kaybeden annenin dayanılmaz feryadı.. 00:31

Akdeniz'de batan göçmen teknesinde bebeğini kaybeden annenin dayanılma

Akdeniz üzerinden Avrupa'ya kaçmak isterken batan teknede bebeğini kaybeden bir annenin feryadı yürek dağladı. Bebeğimi kaybettim! Bebeğim nerede? Gözyaşları içerisinde bağırıyordu genç kadın, hayallerine kavuşabilmek..

KOLAY VİDEO MONTAJI NASIL YAPILIR? 07:54

KOLAY VİDEO MONTAJI NASIL YAPILIR?

Discord sunucumuz; https://discord.gg/yKfyGzzwnnmontaj stars,nmontaj nasıl yapılır,nmontajer,nmontaj stars karakter çıkınca çıldıran,nmontaj stars animasyon,nmontaj adam,nmontaj star,nmontaj stars karakter çıkarma taktiğ..

  • Emrullah tarafından
  • 81 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Ayşen Birgör & Cengiz Kurtoğlu - Kalpsiz 03:52

Ayşen Birgör & Cengiz Kurtoğlu - Kalpsiz

Söz: Hakkı Yalçın Müzik: Orçun Kurtoğlu, Aydın Kurtoğlu, Ferit Özkan, Seçkin Özer Müzik Yönetmeni : Seçkin Özer Aranjör: Seçkin Özer Genel Koordinatör: Mesut Uyanık Mix: Koray Püskül Mastering: Seçkin Özer Kayıt : Studio..

Katil iş ortağı tutuklandı! 06:07

Katil iş ortağı tutuklandı!

Eskişehir'deki korkunç cinayet. Katil zanlısı eski ortak tutuklandı. Tokkal çifti ve 4 yaşındaki oğulları 16 Şubat günü yeni taşındıkları evlerinde katledildi. Katil zanlısı eski ortağı çıktı. Katil zanlısını ele veren i..

Bursa'da çöp ihbarı ile gidilen evden servet çıktı 01:05

Bursa'da çöp ihbarı ile gidilen evden servet çıktı

Bursa'da zabıta ekipleri, temizlik için gittikleri çöp evden 112 bin lira nakit ve 6 bin 100 dolar çıkınca şok yaşadı. Bulunan paralar polis eşliğinde ev sahibi yaşlı kadının banka hesabına yatırıldı. Bursa'nın merkez O..

Ender AYAN - XANAX 03:00

Ender AYAN - XANAX

söz müzik : ender ayan kayıt mix mastering : ender ayan #müzik #rapmüzik #türkçerap https://www.instagram.com/lenderayanl/ https://open.spotify.com/artist/3DP5MqWQmBJLYMwDgAioaK Şarkı Sözlerim ; SAĞLIK İÇİN ZARARLI..

  • Ender AYAN tarafından
  • 18 görüntüleme
  • 1 yıl önce
Enbe Orkestrası Feat. İlyas Yalçıntaş & Büsra Periz - Olmazsa Olmazımsın 04:07

Enbe Orkestrası Feat. İlyas Yalçıntaş & Büsra Periz - Olmazsa Olmazıms

Enbe Orkestrası Feat. İlyas Yalçıntaş & Büsra Periz'in, DMC etiketiyle yayınlanan Behzat Gerçeker & Enbe Orkestrası albümünde yer alan Olmazsa Olmazımsın..