#Bekir

Gaziantep'te Kanlı Hesaplaşma 01:24

Gaziantep'te Kanlı Hesaplaşma

Gaziantep'te iki grup arasında sokak ortasında yaşanan kavgada ilk bilgilere göre 1 kişi öldü, 4 kişi yaralandı. Olayın ardından polisin nefes kesen operasyonu ile eli kelepçeli, üzeri kanlı bir kişi ele geçirildi. İddi..

Motor Seslerini Birebir Taklit Eden Adam 03:16

Motor Seslerini Birebir Taklit Eden Adam

Motosiklet, traktör, otomobil, havası inen lastik sesi, tekne.. aklınıza gelebilecek her türlü motor sesini muhteşem bir şekilde taklit eden adam Bekir Develi'nin programında böyle bir şova imza attı...

  • JET TV tarafından
  • 1.304 görüntüleme
  • 7 yıl önce
15 Temmuz Darbe Teşebbüsünde FETÖ  : Unutmadık Unutturmayacağız 00:39

15 Temmuz Darbe Teşebbüsünde FETÖ : Unutmadık Unutturmayacağız

FETÖ’nün en kanlı saldırılarından biri 15 Temmuz 2016 darbe girişimi oldu. Darbeciler kendilerine Yurtta Sulh Konseyi, bu darbe girişimine ise Yurtta Sulh Harekatı adını verdiler. Milletin sokağa çıkması ile bastırılan b..

  • PengoTV tarafından
  • 1.698 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Türkiye Şehitlerine Ağlıyor 04:15

Türkiye Şehitlerine Ağlıyor

İstanbul Beşiktaş'taki Vodafone Arena yakınlarında ve Maçka parkında gerçekleşen hain terör saldırısında hayatını kaybedenler son yolculuğuna uğurlandı. Cenaze törenlerine binlerce vatandaş katılırken gözyaşları sel oldu..

Bir Öykümüz Var 1. Bölüm (1975) 11:18

Bir Öykümüz Var 1. Bölüm (1975)

Programın 1. bölümünde; Levent Kırca, Ahmet Önel'in Çivici Bekir isimli öyküsünü anlatmaktadır...

Türkü Türkü Türkiyem 3.Bölüm 1:17:25

Türkü Türkü Türkiyem 3.Bölüm

Aslı Deniz'in sunuculuğunu yaptığı programın 3. bölümünde; Bekir Küçükay ve Ömer Yılmaz konuk edilmektedir. Programda ayrıca TRT Ankara Radyosu THM Gençlik Korosu ve Hoy-Tur Halk Dansları Topluluğu’nun gösterisi yer alma..

  • TRT ARŞİV tarafından
  • 1.572 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 'Vatandaşlık' Açıklaması 01:35

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 'Vatandaşlık' Açıklaması

Cumhurbaşkanı Erdoğan Şanlıurfa’da kanaat önderleriyle bir araya geldi. Erdoğan, Türkiye’deki bazı mültecilerin vatandaşlığa alınacağını açıkladı. İçişleri Bakanlığının kamplardaki Suriyeli ve Iraklılara ilişkin bir çal..

Ada Sahillerinde Yunanca Türkçe 04:35

Ada Sahillerinde Yunanca Türkçe

Ada sahillerinde bekliyorum Her zaman yollarını gözlüyorum Yarim seni serian istiyorum Beni şad et Şadiye'm başın için Her zaman sen yalancı ben kani Her zaman orta yerde bir mani Her zaman sen uzakta ben müştak Her tel..

Samanyolu 2.Bölüm İzle 37:26

Samanyolu 2.Bölüm İzle

Ali Kocatepe ve Cansu Akbel'in sunuculuğunu yaptığı programın 2. bölümünde; Erdoğan Berker ve Bekir Mutlu ile yapılan röportaj yer almaktadır. Programda ayrıca sevilen sanatçıların seslendirdiği şarkılara yer verilmekted..

Adalet Bakanı Fetö'den Tutuklu 50 bin 402 Kişi Var 03:25

Adalet Bakanı Fetö'den Tutuklu 50 bin 402 Kişi Var

Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, FETÖ soruşturmaları kapsamında 790 kişinin gözaltında bulunduğunu, 50 bin 402 kişinin de tutuklu olduğunu açıkladı...

Ağlatan İlahi - Sende Bir gün öleceksin (A.Önül) 06:37

Ağlatan İlahi - Sende Bir gün öleceksin (A.Önül)

süper ilahi ağlatan ilahi süper ilahi ağlatan ilahi aglatan ilahiler AGLATAN İLAHİ nihat ,abdurrahman önül,hasan dursun,dursun ali erzincanlı,cübbelli hoca,recep tayyip erdoğan Taşardı kubbelerden Tekbir, Dolardı kubbele..

  • PengoTV tarafından
  • 2.419 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Trump, Erdoğan'ı Makam Aracına Kadar Uğurladı 01:06

Trump, Erdoğan'ı Makam Aracına Kadar Uğurladı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, ABD Başkanı Donald Trump tarafından onuruna verilen öğle yemeğine katıldı. Erdoğan ve Trump, Beyaz Saray'daki ikili görüşmeden sonra yaptıkları ortak basın açıklamasının ardından öğle ..

Kaddafi'nin Oğlu Seyfülislam Serbest Bırakıldı 00:58

Kaddafi'nin Oğlu Seyfülislam Serbest Bırakıldı

Libya'da Kasım 2011'den bu yana tutuklu bulunan Seyfülislam serbest bırakıldı. Libya'da Kasım 2011'den bu yana tutuklu bulunan devrik lider Muammer Kaddafi'nin oğlu Seyfülislam'ın serbest bırakıldığı bildirildi. Tobruk ..

Despacito Şarkısının Yerli Versiyonu 02:06

Despacito Şarkısının Yerli Versiyonu

Çok dinlenen şarkı Despacito'yu Bekar Bekir yeni filminde klip olarak uyarlanmış izliyoruz...

  • JET TV tarafından
  • 1.252 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Sadri Alışık Şimdi Geçti Buradan... 01:34

Sadri Alışık Şimdi Geçti Buradan...

Sadri Alışık şimdi geçti buradan.. (5 Nisan 1925, Paşabahçe, Beykoz İstanbul - 18 Mart 1995, İstanbul) paşabahçede doğmuşum sayı bilmişim sünnet olmuşum koynumda pabuçlarım uyanık uykular uyumuşum arife geceleri kamalı..

Başbakan Yardımcısı Bozdağ, 'Diriliş Ertuğrul'un Setini Ziyaret Etti 01:49

Başbakan Yardımcısı Bozdağ, 'Diriliş Ertuğrul'un Setini Ziyaret Etti

Başbakan Yardımcısı Bekir Bozdağ, Diriliş Ertuğrul dizisinin setini ziyaret etti...

Bozdağ: 15 Temmuz'dan Öncesini Kesinlikle Kapsamadığı Gibi 16 Temmuz'dan Sonrasını Da Kapsayan Bir Düzenleme Değildir 02:19

Bozdağ: 15 Temmuz'dan Öncesini Kesinlikle Kapsamadığı Gibi 16 Temmuz'd

Başbakan Yardımcısı ve Hükümet Sözcüsü Bekir Bozdağ, son yayınlanan KHK ile ilgili basın mensuplarının sorularını cevapladı...

Bu Abilikten Bıktım Yahu 00:36

Bu Abilikten Bıktım Yahu

Büyük Acı. Dikkat kan aranıyor! Kazada yaralanmış bir hasta için 0 grubu RH (+) kana acele ihtiyaç vardır. Kan vermek isteyenlerin derhal Gureba Hastanesi'ne müracaatları.. Otobüs firmasında otobüs şoförü olan Yusuf, ta..

Mahalle Kızına Askıntılık 00:55

Mahalle Kızına Askıntılık

Büyük Acı. Dikkat kan aranıyor! Kazada yaralanmış bir hasta için 0 grubu RH (+) kana acele ihtiyaç vardır. Kan vermek isteyenlerin derhal Gureba Hastanesi'ne müracaatları.. Otobüs firmasında otobüs şoförü olan Yusuf, ta..

Sanki Bu Ayrılık Bizi Yakıp Yıkacak 01:00

Sanki Bu Ayrılık Bizi Yakıp Yıkacak

Büyük Acı. Dikkat kan aranıyor! Kazada yaralanmış bir hasta için 0 grubu RH (+) kana acele ihtiyaç vardır. Kan vermek isteyenlerin derhal Gureba Hastanesi'ne müracaatları.. Otobüs firmasında otobüs şoförü olan Yusuf, ta..

Benim De O Şişkoya Çok Kanım Kaynadı 00:32

Benim De O Şişkoya Çok Kanım Kaynadı

Büyük Acı. Dikkat kan aranıyor! Kazada yaralanmış bir hasta için 0 grubu RH (+) kana acele ihtiyaç vardır. Kan vermek isteyenlerin derhal Gureba Hastanesi'ne müracaatları.. Otobüs firmasında otobüs şoförü olan Yusuf, ta..

Kuşçu Baba 04:44

Kuşçu Baba

Geceleri, yol kenarındaki bir ağacın altında uyuyan, gündüzleri ise tezgahında kuşlar için 1 liraya buğday satarak geçimini sağlayan Bekir Bostancı (59), havalar iyice soğumadan sıcak bir yuvaya kavuşmanın hayalini kuruy..

  • JET TV tarafından
  • 850 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Türkiye'nin Kimseden İcazet Almaya İhtiyacı Yoktur 01:48

Türkiye'nin Kimseden İcazet Almaya İhtiyacı Yoktur

Bakanlar Kurulu toplantısı sonrası açıklamalarda bulunan Başbakan Yardımcısı ve Hükümet Sözcüsü Bekir Bozdağ, Türkiye'nin, Türk milletinin ve Türkiye Devleti'nin bekasını ilgilendiren konularda gereken adımları atmak iç..

Pazarlık Yapmaya Gerek Yok 01:28

Pazarlık Yapmaya Gerek Yok

Zeytin Dalı harekatının 3.gününde Hükümet Sözcüsü Bekir Bozdağ basın toplantısında açıklamalarda bulundu...

Malkoçoğlu ve Cem Sultan  Cüneyt Arkın Film İzle 1:16:55

Malkoçoğlu ve Cem Sultan Cüneyt Arkın Film İzle

Malkoçoğlu ve Cem Sultan - 1970 Beyazıt tahta otururken kendisine karşı koyan kardeşi Cem Sultan yenik düşüp kaçmak zorunda kalmıştır. Beyazıt’ten emir alan Malkoçoğlu Cem’in peşine düşmüştür. Kaçmakta olan Cem bir çoban..

  • PengoTV tarafından
  • 4.130 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Enes Batur Film Fragmanı Hayal Mi Gerçek Mi 00:57

Enes Batur Film Fragmanı Hayal Mi Gerçek Mi

19 Ocak'ta Sinemalarda! Size çok eğlenceli efsane bir film hazırladık.Hepinizi bekliyoruz. Paylaşmayı unutmayın. Enes Batur içine kapanık bir çocuktur. Polis olan babası ve hemşire olan annesi ile neredeyse hiç zaman g..

Ohal 3 Ay Daha Uzatıldı 01:01

Ohal 3 Ay Daha Uzatıldı

Başbakan Yardımcısı ve Hükümet Sözcüsü Bekir Bozdağ, Milli Güvenlik Kurulu toplantısının ardından açıklamalarda bulundu. Bozdağ: Bakanlar Kurulumuz, Milli Güvenlik Kurulu tavsiye kararı doğrultusunda olağanüstü hal uygu..

Cumhurbaşkanı Erdoğan Suriye Sınırında 02:42

Cumhurbaşkanı Erdoğan Suriye Sınırında

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Genelkurmay Başkanı Hulusi Akar, Başbakan Yardımcısı Bekir Bozdağ ve Savunma Bakanı Nurettin Canikli ile birlikte Hatay'daki Harekat Merkezi Serinyol Jandarma Komutanlığı'nda yaptığı z..

Eski Irak Devlet Başkanı Saddam Hüseyin 03:31

Eski Irak Devlet Başkanı Saddam Hüseyin

Saddam Hüseyin Abdülmecid El-Tikriti (Arapça: صدام حسين عبد المجيد التكريتي; d. 28 Nisan 1937, El Avja, Tikrit - ö. 30 Aralık 2006, Kadimiye, Bağdat), Irak'ın beşinci cumhurbaşkanı (1979-2003). Arap milliyetçiliği ile A..

  • PengoTV tarafından
  • 1.458 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Yerli Ve Milli WhatsApp Geliyor 01:44

Yerli Ve Milli WhatsApp Geliyor

Bakanlar Kurulu toplantısı sonrası açıklamalarda bulunan Hükümet Sözcüsü Bekir Bozdağ milli mühendislik imkanlarıyla geliştirilen anlık mesajlaşma, anlık grup mesajlaşması, sesli ve görüntülü görüntülenme, fotoğraf, vide..