#Bekir köse bir rabiamız var müzik dinle

Grup Hepsi - Kalpsizsin 03:25

Grup Hepsi - Kalpsizsin

eren: senin iyi bir kalbin olduğuna inandım bekledim sabırla ama kabul yanıldım sen yalandın e kadar uğraştıysam olmadı aşk sana bir türlü yakışmadı kimsin,kimsin kalpsizsin,kalpsizsin hepsi: sözüne hiç(ha haaa..

Elsa Ebru - Sen beni ne sandın 03:21

Elsa Ebru - Sen beni ne sandın

Çürümesinimi bekliyorsun bu ayakların. Ne kadar daha koşacak ardın sıra. Gözlerim sana hasretmi eriyecek. Bakışlarıma değmeyecekmi bir kez daha. Kaç sayfa daha yazacağım seni. Hesap sormayacakmı yüreğim. Kalemi kırmayaca..

Fikret Orman- “Üst Üste 4 Yıl, 5 Yıl Şampiyonluklar Nasip Olsun” 07:24

Fikret Orman- “Üst Üste 4 Yıl, 5 Yıl Şampiyonluklar Nasip Olsun”

Beşiktaş Divan Kurulu’nda konuşan Başkan Fikret Orman, bu yıl da şampiyonluğa çok yakın olduklarını söyleyerek, “2 sene, 3 sene üst üste şampiyonluklar gördük. Allah inşallah bize 4 sene, 5 sene üst üste şampiyonluklar n..

Akıllı Kentler ve 5G ITU Telecom Fuarı'nda 04:00

Akıllı Kentler ve 5G ITU Telecom Fuarı'nda

Güney Kore’nin Busan kenti, hükümetler, teknoloji firmaları ve yeni dijital teknolojileri tartışmak üzere bir araya getiren yıllık ITU Telekom Dünyası Fuarı’na ev sahipliği yaptı. Fuarda özellikle “akıllı şehir” teknolo..

Çikolatalı Mousse Tarifi 03:04

Çikolatalı Mousse Tarifi

100 g bitter Çikolata, 100 g sütlü Çikolata, 200 ml (1 paket) krema, 60 g tereyağı, 1/4 su bardağı süt, 1 adet yumurta (sarısı ve akı ayrılmış). ************************* Bugün Ankara’da hava o kadar soğuk ki, yaz mevs..

Hataydaki Son Gelişmeler Belediye Başkanı Anlatıyor 03:27

Hataydaki Son Gelişmeler Belediye Başkanı Anlatıyor

Türk Silahlı Kuvvetleri'nin Suriye'nin Afrin kentine yönelik sürdürdüğü Zeytin Dalı operasyonunda 5'inci gün geride kalırken, çatışmaların sürdüğü bölgeye yakın sınır kentleri de zaman zaman gelişmelerden etkileniyor. ..

Çiftlik Bank Sahibi Mehmet Aydın'dan Açıklama 00:36

Çiftlik Bank Sahibi Mehmet Aydın'dan Açıklama

Biraz uzun ama geniş ve ayrıntılı bir tahlil yaptım bu konuyla ilgili. Okumanızı tavsiye ederim. 1. Bunların merkezi Türkiye'de değil, KKTC'deydi. Neden? diye sormadınız. Ben söyleyeyim: KKTC'yi tanıyan tek ülke Türkiy..

  • JET TV tarafından
  • 1.314 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kaçırdığınız 5 Şey - VENOM Fragman Analizi 04:42

Kaçırdığınız 5 Şey - VENOM Fragman Analizi

Ekim 2018'de vizyona girecek Venom filmi ilk fragmanından oldukça iyi duruyor! Tom Hardy günümüzün en iyi oyuncularından, Spider-Man de tarihin en bilinen süper-kahramanlarından biri. Venom'sa Spider-Man bilen herkesin ..

Hande Yener - Emrine Amade 03:39

Hande Yener - Emrine Amade

Hande Yener - Emrine Amade Şarkı Sözleri Hemen Hemen Her Gün Burdan Geçiyor Yüzünde Nur Var ışık Saçıyor Bu Nasıl iştir içim Eriyor Ağlatıyor Beni Ağlatıyor Yola Çıkıyorum Bazen Arada Belki Geçerken Derdi Merhaba Aslında..

  • Cowboy tarafından
  • 2.762 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Elif Buse Doğan - Kendine İyi Bak (Official Video) 04:07

Elif Buse Doğan - Kendine İyi Bak (Official Video)

Söz: Ali Çınar Müzik: Ahmet Kaya Düzenleme: Selahattin Güzelel, Emre Doğan Bağlama: Kutay Özcan Gitar: Selahattin Güzelel Bas gitar: Emre Doğan Yönetmen: Kaan Yorulmaz Görüntü Yönetmeni: Resul Bağ Şarkı Sözleri: Yan yan..

Bahadır Tatlıöz - Masal 05:15

Bahadır Tatlıöz - Masal

Bugün oldukça deli, sıkıntılı, saçma sapan bi halim var Binlerce kez haykırmaya mecalim var Kimsenin aklına fikrine tahamülüm olmayan bir halim var Kolayca kalp kırmaya mecalim var Bana hep masal anlattılar tüm aşkl..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.063 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Çelik - Selam Söyle 03:43

Çelik - Selam Söyle

Sevgimden usanmış mı o kıza selam söyle Neyi var neyi yoksa alsın gitsin Sözümü unutmuş mu hani çok seviyordu Neyi var neyi yoksa alsın gitsin Elimi sallasam ellisi Biri gider gelir birisi Ne sanmış bu kız kendini..

Umut Kaya - Yaşamak Çok Güzel Bi' Şey 02:51

Umut Kaya - Yaşamak Çok Güzel Bi' Şey

Yaşamak Çok Güzel Bi' Şey şarkı sözleri ile Mutluyum varsa yanımda çayımla sigaram Çok acıtsa da bitmiyor şu hayatla makaram Derler her şey anlamsız ve buymuş anlamı Görece her şey zaten zamansız, herkes yaşar anı Ya..

Avrupa Uzay Ajansı'nın İmza Attığı Son Buluşlar 08:33

Avrupa Uzay Ajansı'nın İmza Attığı Son Buluşlar

Avrupa Uzay Ajansı'nın Columbus Modülü uzayda bir çok buluşa imza attı Space'in bu bölümünda Almanya'nın Köln şehrindeki Avrupa Astronot Merkezindeyiz. Programımızda Avrupa'nın Uluslararası Uzay İstasyonu üzerinde kull..

3 Deyince - Bakırköy 04:15

3 Deyince - Bakırköy

3 Deyince - Bakırköy Dinle Bakırköy şarkı sözleri ile Kilitli kaldığım odalar Kapılarında yoktu kollar Ellerimi bağlayıp uyuttular Yerle bir oldum yardım edin Güneşi görmeden geçer zaman Kabullendim dedim , tamam İ..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.811 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Canbay & Wolker Feat . Decrat - Dört Duvar 04:24

Canbay & Wolker Feat . Decrat - Dört Duvar

Canbay & Wolker feat. Decrat - Dört Duvar Müzik Dinle Şarkı sözleri Canbay Vakit az biri (sürsün) Bagajda son ses Müslüm (baba) Hayeller dağlara sürgün (yedi) En güzel onlara güldük (demi) (Şşt)Özlem sana Tahliye v..

Aydilge & Halil Sezai - Aşk Yüzünden 03:42

Aydilge & Halil Sezai - Aşk Yüzünden

Aydilge & Halil Sezai - Aşk Yüzünden Müzik Dinle Şarkı Sözleri Anlatsam kim anlar ki Yarım kalmış hikâyem var Bu yalnızlık geçer belki Nasıl hain bu akşamlar Yandı canım, biter mi yakanlar? Yandı canım, kim üfler, d..

Başbakan_ Ülkeyi Bölenlerle Kol Kola Girmek Yakışır mı Atatürk'ün Partisine 02:55

Başbakan_ Ülkeyi Bölenlerle Kol Kola Girmek Yakışır mı Atatürk'ün Part

Başbakan Yıldırım, Ey CHP, ey Atatürk'ün partisi, ey milli şef İnönü'nün partisi, ne hallere düştün. Ülkeyi bölenlerle kol kola girmek yakışır mı Atatürk'ün partisine? Millet her şeyi görüyor. dedi. Başbakan Binali Yı..

Mart ayında büyük saldırı geliyor : koray kamaci - istiklal gazetesi 04:41

Mart ayında büyük saldırı geliyor : koray kamaci - istiklal gazetesi

Evet sevgili dostlar son zamanlarda Türkiye üzerine büyük oyunlar oynanıyor. Bu oyunları kuranlar içteki kuklaları ile birlikte Mart ayında büyük kaoslar planladılar. Bu hususta öncelikle 20 Şubat tarihi sürekli kulağıma..

  • Umut Tv tarafından
  • 1.257 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Kremlin Sözcüsü Peskov'un Cumhurbaşkanı Erdoğan İçin Söylediği Sözler Şaşırttı 01:42

Kremlin Sözcüsü Peskov'un Cumhurbaşkanı Erdoğan İçin Söylediği Sözler

Kremlin Sözcüsü Dmitriy Peskov, Rusya-Ukrayna Savaşı’nda Türkiye’nin konumuna değinerek, “Türkiye çıkarlarına göre hareket ediyor ve gerektiği yerde açıkça ‘evet’ ya da ‘hayır’ diyebiliyor” ifadelerini kullanarak, “Moder..

Sagopa Kajmer & Go-Khan  -  Saklama Bulurlar (5_5) 04:38

Sagopa Kajmer & Go-Khan - Saklama Bulurlar (5_5)

VERSE 1 Bendeki zaman trafiği tıkalı,akmıyor ileri bazı bazı. fikrim aynı yerlerde turlar attı,farklı şeylere aynı takıntı. Boğaza düşmek gibi sürükler akıntı. Kaçmayı deneyen ayakkabısının bağcıklarına takıldı,aklı başı..

Dört Farklı Sütlü Tatlı Tarifi  Bayram Tatlıları 05:16

Dört Farklı Sütlü Tatlı Tarifi Bayram Tatlıları

Şerbetli tatlıların Türk mutfağındaki yeri ayrı ama daha hafif lezzetler arayanlar için sütlü tatlıların kalbimizdeki yeri çok ama çok özel. Öyleyse sütlü tatlıları sevenleri zevkten ve lezzetten dört köşe yapacak nefis ..

Sultan 2'nci Abdulhamid'in yaptırdığı mektep, 116 yıldır ayakta 05:14

Sultan 2'nci Abdulhamid'in yaptırdığı mektep, 116 yıldır ayakta

Sivas'ın İmranlı ilçesine bağlı Karacaören köyünde, Osmanlı padişahlarından Sultan 2'nci Abdülhamid tarafından yaptırılan Sıbyan Mektebi zamana meydan okuyor. Tarihi mektep, bugünlerde ise müze ve köy konağı olarak kulla..

Rusya İstihbaratı Cıa'den İntikam İstiyor 04:00

Rusya İstihbaratı Cıa'den İntikam İstiyor

Eski MİT görevlisi Cemal Alparslan Ertuğ, yaptığı açıklamada Rusya'nın intikam planı hazırladığı ve CIA'den suikastin intikamını alacağını ifade etti. İşte Cemal Alparslan Ertuğ'un yaptığı bomba açıklamalar; Ben polis m..

Sagopa Kajmer - Toz Taneleri (Official Video) 04:29

Sagopa Kajmer - Toz Taneleri (Official Video)

1.KISIM Hüznümün en yükseğinden şöyle baksan manzarama gözlerini alamazdın. Gözlerini alırdılar. Mazi bazen mavi,bazen haki,bazen zifir ve mazidekiler bazen şeker bazen zehir. Karanlığa yanaşır aydınlık limana yanaştığı ..

  • MÜZİKCİ tarafından
  • 147 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Mustafa Ceceli Es 04:35

Mustafa Ceceli Es

Anladım bu son durak Beni anılarla yalnız bırak Tutmam gereken bir matemim var Hislerim var unutmam gereken Yanar yanar durur Kalbim kan ağlar ağlar durur Senin bende kalan günahın var Sözlerin var unutup gittiği..

  • MÜZİKCİ tarafından
  • 705 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Es (Lyric Video) - Mustafa Ceceli 03:57

Es (Lyric Video) - Mustafa Ceceli

Yapım: Netd Yapımcı: Zehra Figen Üretmen Yönetmen: Berk Barutçu Yapım Sorumlusu: Ece Sena Ursavaş Kamera: Bedirhan Kurt, Ural Göksoy Editör: Gamze Baykal Es şarkı sözleriyle; Anladım bu son durak Beni, anılarla yalnı..

Ceyda feat. Mustafa - Bi' Gördüm 02:43

Ceyda feat. Mustafa - Bi' Gördüm

Bi' Gördüm şarkı sözleri ile Bi’ gördüm onu karşımda Aklım karıştı ona baktıkça Çalacak bir şarkım var Peki kocarmıyız bir yastıkta Ne var söyle aklında Ne biliyorsunki hakkımda Olmaz bu sevdalar sensiz Bırak herşeyi ..

İçişleri Bakanı Soylu’dan, Deniz Baykal’a  Diyanet Çağrısı 04:18

İçişleri Bakanı Soylu’dan, Deniz Baykal’a Diyanet Çağrısı

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, CHP’li Deniz Baykal’ın, Trabzon’daki sözlerini eleştirerek, “Diyanet İşleri Başkanlığı’na git de orada Peygamberimiz ile ilgili hangi sözler edilir, hangi sözler edilemez orada öğrenmen la..

Türkiye'nin ilk Uluslararası İslam Ekonomisi ve Finans Merkezi açıldı 03:49

Türkiye'nin ilk Uluslararası İslam Ekonomisi ve Finans Merkezi açıldı

Türkiye'nin ilk Uluslararası İslam Ekonomisi ve Finans Merkezi açıldı İSTANBUL Sabahattin Zaim Üniversitesi (İZÜ) bünyesinde Türkiye'nin ilk Uluslararası İslam Ekonomisi ve Finansı Uygulama ve Araştırma Merkezi açıldı. ..