#Bekir köse bir rabiamız var müzik dinle

New Girl 6.Sezon 12.Bölüm Türkçe Altyazılı - The Cubicle 21:35

New Girl 6.Sezon 12.Bölüm Türkçe Altyazılı - The Cubicle

New Girl, genç kadrosuyla taze ve çirkin modern kadın/erkek ilişkisi görüntüsünü içeren Liz Meriwether (No Strings Attached)?den yeni komedi dizisi. Jess Day (Zooey Deschanel, ?(500) Days of Summer?), kötü bir ayrılıştan..

  • Tv Series tarafından
  • 3.044 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Ali Kınık - Bildiğin Gibi Değil 04:31

Ali Kınık - Bildiğin Gibi Değil

Eskiden Bir adım vardı Ümidim feryadım vardı Şimdi ben o ben değilim Yolumu bilmiyorum Ölmüyor gülmüyorum Bu hayat yordu beni Bildiğin gibi değil Dallarım devriliyor gençliğim savruluyor Bir ayaz vurdu beni Bildiğin g..

Kömür Deposundan Altın Çıkardılar 04:07

Kömür Deposundan Altın Çıkardılar

Kömür Deposundan Altın Çıkardılar MANİSA'da bir grup sporseverin katkılarıyla kömür deposundan spor salonuna dönüştürülen 300 metrekarelik alandan, büyük fedakarlıklarla yapılan düzenli çalışmalar sonrası dünya şampiyon..

Bunlardan Kesinlikle Ücret Almamamız Gerekir 01:03

Bunlardan Kesinlikle Ücret Almamamız Gerekir

Bunlardan Kesinlikle Ücret Almamamız Gerekir Cumhurbaşkanı Erdoğan, kanser ilaçlarından dahi ücret alınmaması gerektiğini belirterek, Geçen Başbakanımız ve Sağlık Bakanımızla konuştuk. Dedim ki bakın kesinlikle, kanser..

Başbakan Yıldırım- 'En güvenli liman Türkiye’dir' 07:34

Başbakan Yıldırım- 'En güvenli liman Türkiye’dir'

Başbakan Yıldırım- 'En güvenli liman Türkiye’dir' Başbakan Binali Yıldırım, “Dostlarımızın, kardeşlerimizin, Asya’dan, Afrika’dan, sığınacakları, yatırımlarını yapacakları en güvenli liman Türkiye’dir” dedi Başbakan ..

Başbakan Yıldırım'dan Parti Grubuna Teşekkür Konuşması 08:13

Başbakan Yıldırım'dan Parti Grubuna Teşekkür Konuşması

Başbakan Binali Yıldırım, anayasa değişiklik teklifinin TBMM Genel Kurulunda kabul edilmesinin ardından parti grubuna teşekkür etti. Yıldırım'ın teşekkürünü ilettiği önemli bir isim de MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ol..

Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan Yurt Dışında Yaşayan Vatandaşlara Çağrı 01:58

Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan Yurt Dışında Yaşayan Vatandaşlara Çağrı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, yurt dışında yaşayan vatandaşlara çağrı yaparak Yurt dışındaki vatandaşlarımıza yönelik olarak ‘Komşunu al gel’ kampanyasını başlatıyoruz. Türkiye, yurt dışındaki vatandaşlarımızın çe..

Kakaolu Puding Tarifi 03:17

Kakaolu Puding Tarifi

Malzemeler: 3 su bardağı süt, 2 yemek kaşığı nişasta (buğday veya mısır farketmez), 1/2 su bardağı Kakao, 3/4 su bardağı şeker, 2 yumurta sarısı, 1 tepeleme yemek kaşığı tereyağı. Hazırlanışını görmek ve çıktısını almak ..

Dünyayı Ağlatan 5 Çocuk Resmi 06:28

Dünyayı Ağlatan 5 Çocuk Resmi

Dünyayı Ağlatan 5 Çocuk Resmi DÜNYAYI AĞLATAN 5 ÇOCUK Akbaba ve Afrikalı çocuğun ağlatan hikayesi Bhopal faciası bebek, Aylan Bebek, Kürtaj bebek fotoğrafı Omira Sançez 5) Tıp tarihine geçen fotoğraf Anne karnında ..

  • Dini Mubin tarafından
  • 1.103 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Yaşar İpek Sevgilisi Seren Serengil'in Elbisesi Hakkında 01:34

Yaşar İpek Sevgilisi Seren Serengil'in Elbisesi Hakkında

Sizlere daha iyi hizmet verebilmemiz adına bizlere 'ABONE' olarak destek olursanız mutlu edersiniz. En güncel magazin haberleri, türkiye'den ve dünyadan sevdiğiniz şarkıcıların konser görüntüleri, son dakika haberleri ve..

  • BETA tarafından
  • 1.205 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Metin Şentürk - Gelin 03:43

Metin Şentürk - Gelin

Gelin Aşkımın adı sensin, Dilimin tadı sensin, İki gözüm bir kalbim Kalbin muradı sensin Allah’tan bir hediye Verdi bana sev diye Göz gördü gönül sevdi Evlenelim seninle Bir teklifim var dinle Yaşlanalım seninle Kalp..

Babekir çakmak gazi doldurma 00:18

Babekir çakmak gazi doldurma

Yok boyle cakmak doldurma baba bekir agizda sigara her yer gaz olsa yakmaZ beni diyo cok komik ????..

  • Ezutu tarafından
  • 731 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Kahpelik İstemem Davut! YAKARIM ALAYINIZI !! 00:47

Kahpelik İstemem Davut! YAKARIM ALAYINIZI !!

Davut: Alo.. Kim? Nerdesin ulan! Tahir Tahir... Meraktan öldük be oglum bekir yasiyor biliyormusun? Tecavuzcu Coskun: Dokuz canli köpek... Birakin simdi bunlari BEN COK FENAYIM! Davut: Yaralimisin? Hastamisin yoksa? T..

Mısır'daki Katliama Türkiye'den Tepki izle 02:39

Mısır'daki Katliama Türkiye'den Tepki izle

2013 yılında Mısır’da darbe karşıtlarına karşı yapılan silahlı müdahaleye Türkiye'nin tepkisi ve Bekir Bozdağ ile Haluk Koç'un Mısır'da yaşanan katliam hakkındaki açıklamaları...

Çalgıcılara İthal Malı Ud 02:09

Çalgıcılara İthal Malı Ud

Sulukule’de hayat devam etmektedir. Güllüye Gülşen Bubikoğlu, annesi Sabahat Perran Kutman ve dayısı Bekir Şemsi İnkaya, Bayram Müjdat Gezen, babası Emin Münir Özkul, kız kardeşi Ayşen Gruda ve halası Rabiş Asuman Arsan...

32. Gün-Kuzey Ve Güney Yemen'in Birleşmesi 06:32

32. Gün-Kuzey Ve Güney Yemen'in Birleşmesi

1990 yılında Kuzey ve Güney Yemen'in birleşmesi. Kurulan Yemen Cumhuriyeti'nin Devlet Başkanı Haydar Ebu Bekir El-Attas ve Dışişleri Bakanı Abdul Rahman Al-Eryani ile konu hakkında yapılan röportaj...

Adam Benim Paraları Çıtır Çıtır Yiyor 00:20

Adam Benim Paraları Çıtır Çıtır Yiyor

Sulukule'de hayat devam etmektedir. Güllüye (Gülşen Bubikoğlu), annesi Sabahat (Perran Kutman) ve dayısı Bekir (Şemsi İnkaya), Bayram (Müjdat Gezen), babası Emin (Münir Özkul), kız kardeşi (Ayşen Gruda) ve halası Rabiş (..

Tecavüzcü Coşkun Katil Olursa 00:36

Tecavüzcü Coşkun Katil Olursa

Sulukule'de hayat devam etmektedir. Güllüye (Gülşen Bubikoğlu), annesi Sabahat (Perran Kutman) ve dayısı Bekir (Şemsi İnkaya), Bayram (Müjdat Gezen), babası Emin (Münir Özkul), kız kardeşi (Ayşen Gruda) ve halası Rabiş (..

Türkü Türkü Türkiyem 3.Bölüm 1:17:25

Türkü Türkü Türkiyem 3.Bölüm

Aslı Deniz'in sunuculuğunu yaptığı programın 3. bölümünde; Bekir Küçükay ve Ömer Yılmaz konuk edilmektedir. Programda ayrıca TRT Ankara Radyosu THM Gençlik Korosu ve Hoy-Tur Halk Dansları Topluluğu’nun gösterisi yer alma..

  • TRT ARŞİV tarafından
  • 1.577 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Samanyolu 2.Bölüm İzle 37:26

Samanyolu 2.Bölüm İzle

Ali Kocatepe ve Cansu Akbel'in sunuculuğunu yaptığı programın 2. bölümünde; Erdoğan Berker ve Bekir Mutlu ile yapılan röportaj yer almaktadır. Programda ayrıca sevilen sanatçıların seslendirdiği şarkılara yer verilmekted..

Despacito Şarkısının Yerli Versiyonu 02:06

Despacito Şarkısının Yerli Versiyonu

Çok dinlenen şarkı Despacito'yu Bekar Bekir yeni filminde klip olarak uyarlanmış izliyoruz...

  • JET TV tarafından
  • 1.252 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Başbakan Yardımcısı Bozdağ, 'Diriliş Ertuğrul'un Setini Ziyaret Etti 01:49

Başbakan Yardımcısı Bozdağ, 'Diriliş Ertuğrul'un Setini Ziyaret Etti

Başbakan Yardımcısı Bekir Bozdağ, Diriliş Ertuğrul dizisinin setini ziyaret etti...

Türkiye'nin Kimseden İcazet Almaya İhtiyacı Yoktur 01:48

Türkiye'nin Kimseden İcazet Almaya İhtiyacı Yoktur

Bakanlar Kurulu toplantısı sonrası açıklamalarda bulunan Başbakan Yardımcısı ve Hükümet Sözcüsü Bekir Bozdağ, Türkiye'nin, Türk milletinin ve Türkiye Devleti'nin bekasını ilgilendiren konularda gereken adımları atmak iç..

Pazarlık Yapmaya Gerek Yok 01:28

Pazarlık Yapmaya Gerek Yok

Zeytin Dalı harekatının 3.gününde Hükümet Sözcüsü Bekir Bozdağ basın toplantısında açıklamalarda bulundu...

Cumhurbaşkanı Erdoğan Suriye Sınırında 02:42

Cumhurbaşkanı Erdoğan Suriye Sınırında

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Genelkurmay Başkanı Hulusi Akar, Başbakan Yardımcısı Bekir Bozdağ ve Savunma Bakanı Nurettin Canikli ile birlikte Hatay'daki Harekat Merkezi Serinyol Jandarma Komutanlığı'nda yaptığı z..

Başbakan Yardımcısı Bozdağ: Süreyi Sınırı Biz Tayin Edeceğiz 00:42

Başbakan Yardımcısı Bozdağ: Süreyi Sınırı Biz Tayin Edeceğiz

Başbakan Yardımcısı Bekir Bozdağ; Süreyi, sınırı biz tayin edeceğiz. Bölge terörden temizlenene kadar geçecek zaman ne kadarsa, o kadar süre Türk Silahlı Kuvvetleri ve Türkiye bölgede kalmaya devam edecektir.” dedi...

Bozdağ'dan Çiftlikbank Açıklaması: 'Tutuklandı' 02:03

Bozdağ'dan Çiftlikbank Açıklaması: 'Tutuklandı'

Bakanlar Kurulu toplantısı sonrasında açıklamalarda bulunan Hükümet Sözcüsü Bekir Bozdağ binlerce kişinin mağdur olduğu Çiftlikbank hakkında da önemli açıklamalarda bulundu...

OHAL 3 Ay Daha Uzatılıyor 01:24

OHAL 3 Ay Daha Uzatılıyor

Hükümet Sözcüsü Bekir Bozdağ MGK'nın OHAL'in uzatılmasına ilişkin tavsiye kararını Bakanlar Kurulu'na gönderdiğini söyledi. Bozdağ 'Bakanlar Kurulu MGK'nın tavsiye kararına uyarak OHAL'in 3 ay daha uzatılmasına dair tezk..

Tek Haneli Köyün Son Sakinleri 01:29

Tek Haneli Köyün Son Sakinleri

Afyonkarahisar'ın Emirdağ ilçesinin, kışın 3 yazın ise 15 kişinin yaşadığı Avdan köyünde 29 yıldır muhtarlık yapan Bekir Tepekaya, 2019 seçimlerinde eşiyle yarışacak...

Psişik Full Hd İzle 1:17:49

Psişik Full Hd İzle

Konusu : Filmde aktarılan olaylar 2003 yılında Bursa'da yaşanan gerçek olaylara dayanmaktadır. Kişinin evine ve bahçesine yerleştirdiği gerçek kamera kayıtlarına bağlı kalınarak filmin çekimleri gerçekleştirildi. Yıl :..