#Beklenmedik misafirin aniden havuza gelmesi

Motosikleti Kovalamak İsterken Oyuna Gelen Köpekler 00:27

Motosikleti Kovalamak İsterken Oyuna Gelen Köpekler

Motosikleti kovalamaya hazır olan köpeklerin bir anda oyuna gelmesi sosyal medyayı kahkahaya boğdu. İzliyoruz efendim.....

  • JET TV tarafından
  • 1.155 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Yanardağ Kurabiye Tarifi 02:38

Yanardağ Kurabiye Tarifi

Çay saatlerinizde sofralarını süsleyecek ve lezzetine doyum olmayacak yanardağ kurabiye tarifini sizler için paylaşıyoruz. Şık görünümü ile gözlere hitap ederken, lezzeti ile damak tadımızı şenlendirecek yanardağ kurabiy..

Ölüm Korkusu Hangi Yaşlarda Daha Sık Görülür 01:06

Ölüm Korkusu Hangi Yaşlarda Daha Sık Görülür

Ölüm korkusu evrenseldir, yaş ve cinsiyet gözetmeksizin herkeste görülür ve içgüdüseldir. Kişilerin bir yakını rahatsızlandığında ya da fiziksel bir sorun yaşadıklarında daha fazla ön plana çıkar, herhangi bir sorun olma..

  • NABIZ tarafından
  • 767 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Muhallebili Havuçlu Cevizli Kek Tarifi 05:40

Muhallebili Havuçlu Cevizli Kek Tarifi

Muhallebili havuçlu cevizli kek tarifi Su bardagi ölcüm 250ml cay bardagi ölcüm 100ml malzemeler 4 tane oda ısısında yumurta 2 su bardağı rendelenmiş havuç 1 su bardağı kırılmış ceviz 1 su bardağı şeker 1 çay barda..

Yunanistan'da Esnaf Kepenk İndirdi 00:52

Yunanistan'da Esnaf Kepenk İndirdi

Yunanistan Başbakanı Aleksis Çipras'ın bugün gelmesi beklenen Midilli adasında halk, sığınmacı yoğunluğundan ve kemer sıkma politikalarından duydukları rahatsızlık sebebiyle genel greve gitti. Grev kapsamında birçok dükk..

Nihat Hatipoğlu'na Bağıran Çocuk 01:26

Nihat Hatipoğlu'na Bağıran Çocuk

Ramazan'ın gelmesi ile ekranlarda yerini alan Nihat Hatipoğlu'nun programında mikrofon uzatılan çocuk hocam dua okuyabilir miyim diyor. Hatipoğlu çocuğu bir türlü anlamıyor ve çocuk sinirleniyor...

  • JET TV tarafından
  • 1.114 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Sıcaktan Bunalan Dayının Kendini Oto Yıkamada Yıkatması 00:14

Sıcaktan Bunalan Dayının Kendini Oto Yıkamada Yıkatması

Yaz mevsiminin gelmesi ile birlikte sıcaklar vatandaşları bunaltmaya başlamış. Sıcaktan bunalan bu dayı ise çözümü kendini oto yıkamada yıkatarak bulmuş...

  • JET TV tarafından
  • 545 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Yüzdüğünü Sanan Dayı 00:59

Yüzdüğünü Sanan Dayı

Yaz aylarının gelmesi ile birlikte plajlar dolup taştı ve plajlarımızda göreceğimiz ilginç görüntülerde bir bir ortaya çıktı. Bir karış suda yüzdüğünü sanan dayıda onlardan biri...

  • JET TV tarafından
  • 1.062 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Tahinli Kek Tarifi 06:24

Tahinli Kek Tarifi

ahinli kek tarifi Malzemeler 3 tane odasında yumurta 1 su bardağından bir parmak eksik toz şeker 1 su bardağı sıvıyağ 1 su bardağı süt 1 tane vanilya 1 tane kabartma tozu yaklaşık 2 su bardağı un (kekimize unu ko..

Sosis Nasıl Yapılır 07:57

Sosis Nasıl Yapılır

400 gr Dana döş kıyma 1 tatlı kaşığı tuz 1 tatlı kaşığı karabiber 1 tatlı kaşığı karbonat 1 çay kaşığı toz kırmızı biber 1 çay kaşığı sarımsak tozu 3 tatlı kaşığı yoğurt 2 tatlı kaşığı domates salçası Mutfak robotuna..

Araba Motorundan Kurtarılan Kedi Yavrusu 07:58

Araba Motorundan Kurtarılan Kedi Yavrusu

Adam eşi ile düğünden dönerken otoyol üzerinde bir ses gelmesi sonrası arabayı durdurup baktıklarında bir kedi yavrusu ile karşılaşıyorlar ve sonra da büyük bir operasyonla kedi yavrusu çıkarılıyor...

  • JET TV tarafından
  • 657 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Gelin Arabası Zarfı İçin Taklaya Gelen Dayı 00:11

Gelin Arabası Zarfı İçin Taklaya Gelen Dayı

Gelin arabasından zarf kapmak için arabayı durdurmaya çalışan ve canını ortaya koyan adamın taklaya gelmesi kameraya böyle yansımış...

  • JET TV tarafından
  • 1.208 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Aslı Enver İle Murat Boz Pişti Oldu 02:32

Aslı Enver İle Murat Boz Pişti Oldu

Didem İnselel ve Ceren Moray’la Kuruçeşme’de yemek yiyen Aslı Enver, eski sevgilisi Murat Boz’un gelmesi üzerine, mekanı hemen terk etti..

  • BETA tarafından
  • 1.095 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Aydın Kurtoğlu - Gururdan Gömlek 03:00

Aydın Kurtoğlu - Gururdan Gömlek

Aydın Kurtoğlu - Gururdan Gömlek Müzik Dinle Şarkı sözleri Yabancı gibisin uzun zamandır Bilmediğim bir şey olabilir mi? Sormadım çok korktum Ya bir şey varsa İnsan bile bile duymak ister mi? Ayrılık bekçisi bekliyo..

Biri Şu Kınayı Getirsin 00:15

Biri Şu Kınayı Getirsin

Kına gecesini sesiyle kabusa dönüştüren kadını izliyoruz. Kınanın artık bir an önce gelmesi lazım yoksa bu kadının sesi daha fazla çekilmez...

  • PengoTV tarafından
  • 123 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Evde Biber Salçası Yapımı 11:23

Evde Biber Salçası Yapımı

5 kg kapya biber 2-3 çorba kaşığı zeytinyağı 20-25 adet küçük kuru acı biber Tuz Biberleri iyice yıkayın. Biberleri ucundan yukarı doğru keserek ortadan ikiye bölüp saplarını ve çekirdeklerini çıkarın. Kestiğiniz parça..

İstanbul Kokulu Ekmek 13:39

İstanbul Kokulu Ekmek

Ihlamurlu Ekmek için, 450 gr beyaz un-1,5 kavanoz* 50 gr siyez unu- 2 dolu çorba kaşığı 330 gr ıhlamurlu su- ½ kavanoz 200 gr ekşi maya- ½ kavanoz 4 avuç taze ıhlamur çiçeği veya 2 avuç kuru ıhlamur 3 tane ıhlamur yaprağ..

GELSİN ARTIK ŞU SEÇENEK!! [PUBG Mobile] 16:29

GELSİN ARTIK ŞU SEÇENEK!! [PUBG Mobile]

Mithrain PUBG Mobile'da bol killi bir oyun oynuyor fakat ne yazık ki oyun sonunda bu kadar bot gelmesi onu sonuçtan pek memnun etmiyor. Umarım yakın bir zamanda botsuz oyna seçeneği oyuna eklenir...

Siyah Beyaz Aşk 26. Bölüm Fragmanı 00:55

Siyah Beyaz Aşk 26. Bölüm Fragmanı

Siyah Beyaz Aşk 26. Bölüm Fragmanı yayında! Ferhat, Cüneyt'i tüm yaptıkları için ölümle cezalandıracak mı? Ferhat ve Aslı, hayatlarındaki kötülükleri çıkartarak; yeni bir hayata başlangıç yapmak için birbirlerine söz ve..

Portakallı Dondurma Tarifi 05:33

Portakallı Dondurma Tarifi

Portakallı Dondurma için malzemeler: 1 paket (200ml) süt kreması 1 buçuk tatlı portakal şekerlemesi yarım su bardağı + 1 yemek kaşığı pudra şekeri veya yarım su bardağı tozşeker + yarım su bardağı su ile yapılmış 5 dakik..

Daha Yeni Başladık Türkçe Altyazılı Fragman 02:03

Daha Yeni Başladık Türkçe Altyazılı Fragman

Geçmişinde tanık koruma programında mafya avukatı olan Duke Diver, kendini yeni işine adamıştır. Tam bir eğlence ve huzur mekanı olan Villa Capri’nin müdürlüğünü yapan Duke, hayatını bir parti gibi yaşar. Bir yandan eğle..

Ekmek Tarifi 04:48

Ekmek Tarifi

Evde yeni pişmiş çıtır bir ekmeğe kim hayır diyebilir? İçine eklediğim patates ile içi yumuşak ve geç bayatlayan nefis bir ev ekmeği tarifi paylaşacağım sizinle. Evde ekmek yapmak aslında sanıldığından kolay. Ancak bazı ..

Grip ve Koronavirüs Farkı Nasıl Ayırt Edilecek- 02:10

Grip ve Koronavirüs Farkı Nasıl Ayırt Edilecek-

Türkiye'de sonbaharın gelmesi ve mevsimsel değişiklikler nedeniyle grip enfeksiyonu vakalarında artış yaşanıyor. Koronavirüs semptomları ile grip semptomları arasındaki benzerlikle nedeniyle, kişiler çelişkiler yaşayabil..

''Bülent Arınç'ın sözleri beni rencide etti'' 02:42

''Bülent Arınç'ın sözleri beni rencide etti''

SÖZLERİ BENİ RENCİDE ETTİ DEDİ, KÜRT SORUNU İFADESİNİN KULLANILMASINA ÇOK SERT TEPKİ GÖSTERDİ. BÜLENT ARINÇ'IN YÜKSEK İSTİŞARE KURULU ÜYELİĞİNDEN İSTİFASINI AK PARTİ GRUBUNDA DEĞERLENDİRDİ CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN... EKO..

Sera Kadıgil'den Bilal Erdoğan'a Sert Gönderme 08:10

Sera Kadıgil'den Bilal Erdoğan'a Sert Gönderme

Türkiye İşçi Partisi’nin (TİP) zeytinlikleri madenciliğe, koruma alanlarını yapılaşmaya açan düzenlemelere karşı başlattığı mitingler, Muğla mitingi ile devam etti. TİP İstanbul Milletvekili Sera Kadıgil, “Şu zeytin dalı..

Ver Elini İstanbul 1962 Türk Filmi İzle 1:40:15

Ver Elini İstanbul 1962 Türk Filmi İzle

Konusu : Film, Anadolu'dan İstanbul'a gelen bir gencin yaşadığı olayları konu edinir. İstanbul'a gitme hayali kuran Kemal ile Cebbar, Adana'daki dükkânlarını satarlar. Kemal, dükkân parasını almak için İstanbul'a gelir...

Daha Yeni Başladık Orijinal Fragman #2 02:02

Daha Yeni Başladık Orijinal Fragman #2

Geçmişinde tanık koruma programında mafya avukatı olan Duke Diver, kendini yeni işine adamıştır. Tam bir eğlence ve huzur mekanı olan Villa Capri’nin müdürlüğünü yapan Duke, hayatını bir parti gibi yaşar. Bir yandan eğle..

Dümdüzz Adam Fragman 03:22

Dümdüzz Adam Fragman

Saf ve kendi halinde bir taksi şoförü olan Ferdi dedesi Cemşit ile birlikte yaşar. Cemşit, sadece telefonda mesajlaştığı Tatyana’ya aşık olmuştur. Tatyana Bulgaristan’dan Türkiye’ye gelmek için 10 bin Euro isteyince, Cem..

Çörek Otlu Mini Kurabiye Tarifi 01:58

Çörek Otlu Mini Kurabiye Tarifi

MALZEMELER 100 gr oda sıcaklığında tereyağ, 1/2 çay bardağı sıvı yağ, 1 yumurta (sarısı üzeri için), 2,5 su bardağı un, 1 tatlı kaşığı kabartma tozu, 1 yemek kaşığı şeker, 1 çay kaşığı tuz, 3/4 çay bardağı çöreotu. ****..

Sütlaç Tarifi 07:02

Sütlaç Tarifi

1 lt + 1 su bardağı süt 1/2 çay bardağı kırık pirinç (kırık yoksa normal pirinci bir miktar rondodan geçirebilir veya havanda dövebilirsiniz) 1 su bardağı şeker 2 yemek kaşığı pirinç unu. ******************************..