#Belediye bütçesi dağa bayıra gitmez

Erzurum Büyükşehir Belediyesi İstihdamı Desteklemeye Devam Ediyor 09:10

Erzurum Büyükşehir Belediyesi İstihdamı Desteklemeye Devam Ediyor

Erzurum Büyükşehir Belediyesi istihdama katkı sağlamak ve üretimi artırmak için girişimlerini ve yatırımlarını sürdürüyor. Uzun yıllar İstanbul’da tekstil alanında çalışmalar yapan Bayburtlu Turgut Saymazoğlu, Erzurum Bü..

'İnşaatta deniz kumu kullanımı çelik malzemeyi yıllar içinde inceltir' 05:43

'İnşaatta deniz kumu kullanımı çelik malzemeyi yıllar içinde inceltir'

İzmir’in Seferihisar açıklarındaki depremin ardından Belediye Başkanı Tunç Soyer'in 'Sıvada deniz kumu kullanıldığı tespiti var' açıklaması inşaat malzemelerine karıştırılan deniz kumu tehlikesini gündeme getirdi. İnşaat..

Yoğun bakımda zor nefes alan Kovid-19 hastasından aşı çağrısı 01:22

Yoğun bakımda zor nefes alan Kovid-19 hastasından aşı çağrısı

Gümüşhane'de yeni tip koronavirüs (Kovid-19) nedeniyle yoğun bakımda tedavi gören 44 yaşındaki Ökkeş Alkan, herkese maske, mesafe ve temizliğe dikkat etmelerinin yanı sıra mutlaka aşı olmaları çağrısında bulundu. Kelkit..

Tevfik Göksu- -İSPARK'ın 100 milyon lira zararı var 02:03

Tevfik Göksu- -İSPARK'ın 100 milyon lira zararı var

İBB Meclisi AK Parti Grup Başkanvekili Tevfik Göksu, İSPARK'ın 2020 yılı sonu itibarıyla 100 milyon lira zararı olduğunu bildirdi. Ayrıca Göksu, İSPARK nasıl zarar eder?' diyen İBB Başkanı'na soruyorum, 1 yılda İSPARK'ı..

TOKİ'den -Arnavutköy Projesi-ne ilişkin açıklama yapıldı 02:28

TOKİ'den -Arnavutköy Projesi-ne ilişkin açıklama yapıldı

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ), Arnavutköy Sosyal Konut Projesi ihalesinin, kanunda öngörüldüğü üzere tüm şartlar yerine getirilerek, 6-7 Ekim 2021'de yapılacağını bildirdi. Kurumdan..

Seni Vuracağım Ama Çoluk Cocuğuna Acıyorum 02:08

Seni Vuracağım Ama Çoluk Cocuğuna Acıyorum

Dağlar Şahini. Filmde, sevgilisini kaybetmemek için bir ağaya başkaldıran bir adamın hikâyesi anlatılır. Köylüler, Hıdır Ağa'nın zulmünden usanmıştır. Devletin adaletinden de umutlarını kesmişlerdir. Ağa'nın ırgatlarında..

Dağcının Gözünden Zirveye Tırmanış 02:12

Dağcının Gözünden Zirveye Tırmanış

İskoçya'da bulunan Skye Adası'ndaki bir dağa tırmanan 47 yaşındaki Scott MacLucas-Paton'un gözünde zirveye tırmanışı izliyoruz efendim...

  • JET TV tarafından
  • 1.092 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Yilmaz Güney Agit Konusma Sahnesi 01:48

Yilmaz Güney Agit Konusma Sahnesi

Dağa Çıkmış Olan Yılmaz Güney Onları İhbar Etmediği İçin Yanındaki Gazeteci Kadına Teşekkür Eder Ayrı Yetten Neden Bu Durumda Olduklarını Anlatır İzliyoruz Efendim..

Soylu'dan Demirtaş'a Tokat Gibi Cevap 01:16

Soylu'dan Demirtaş'a Tokat Gibi Cevap

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, tutuklu Selahattin Demirtaş'ın hapishanede geliri eğitim gören çocuklara bağışlanması amacıyla kitap yazması ile ilgili olarak “6-7 Ekim'de bu ülkenin çocuklarının katledilmesi talimatını ..

Soylu Demirtaş'ın Çıkmasını İsteyenlere Öyle Bir Cevap Verdi Ki... 02:28

Soylu Demirtaş'ın Çıkmasını İsteyenlere Öyle Bir Cevap Verdi Ki...

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, muhalefetin oy alabilmek, Batı'ya selam çakmak ve onların şemsiyesinin altına girebilmek için, tutuklu bulunan Selahattin Demirtaş'ın cezaevinden çıkmasını istediklerini belirterek, Doğu ..

HDP önündeki evlat nöbeti eylemine bir aile daha katıldı 01:54

HDP önündeki evlat nöbeti eylemine bir aile daha katıldı

Çocuklarının terör örgütü PKK mensupları tarafından dağa kaçırıldığı iddiasıyla HDP Diyarbakır İl Başkanlığı önünde başlatılan evlat nöbeti eylemi 1’inci yılını geride bırakırken, eyleme bir aile daha katıldı...

Acılı Anne Kızına Dönmesi İçin Böyle Çağrıda Bulundu 01:36

Acılı Anne Kızına Dönmesi İçin Böyle Çağrıda Bulundu

Çocukları terör örgütü PKK tarafından kandırılarak dağa götürülen ailelerin Diyarbakır HDP il binası önündeki evlat nöbeti devam ediyor. 1 yılı aşkın süredir oturma eylemlerini sürdüren o anneler, evlatlarına teslim ol ç..

HDP önündeki ailelerin evlat nöbeti 389'uncu gününde 02:40

HDP önündeki ailelerin evlat nöbeti 389'uncu gününde

Çocuklarının terör örgütü PKK mensupları tarafından dağa kaçırıldığı iddiasıyla HDP Diyarbakır İl Başkanlığı önünde oturma eylemi başlatan ailelerin evlat nöbeti 389’uncu gününe girdi...

Şırnaklı anneler HDP'den hesap sormaya devam ediyor 04:23

Şırnaklı anneler HDP'den hesap sormaya devam ediyor

Şırnak'ta eşleri ve çocukları terör örgütü PKK tarafından dağa kaçırılan aileler, HDP il binası önünde bir araya geldi. HDP'liler acılı ailelerin açıklama yapmasını ses sistemleriyle yüksek tonda müzik çalıp tencere ve t..

Şırnaklı anneler HDP'den hesap sormaya devam ediyor 04:23

Şırnaklı anneler HDP'den hesap sormaya devam ediyor

Şırnak'ta eşleri ve çocukları terör örgütü PKK tarafından dağa kaçırılan aileler, HDP il binası önünde bir araya geldi. HDP'liler acılı ailelerin açıklama yapmasını ses sistemleriyle yüksek tonda müzik çalıp tencere ve t..

HDP önündeki acılı aileye PKK'dan ölüm tehdidi 02:03

HDP önündeki acılı aileye PKK'dan ölüm tehdidi

HDP Diyarbakır İl Başkanlığı önünde evlat nöbetini sürdüren ailelerden Ayşegül-Rauf Biçer, terör örgütü PKK mensupları tarafından ölümle tehdit edildi. Çocukları teröristler tarafından dağa kaçırılan Biçer ailesinin kald..

HDP önündeki eylemin 500'üncü gününde bir aile daha çocuğuna kavuşmak için nöbete katıldı 01:54

HDP önündeki eylemin 500'üncü gününde bir aile daha çocuğuna kavuşmak

Çocuklarının terör örgütü PKK mensupları tarafından dağa kaçırıldığı iddiasıyla HDP Diyarbakır İl Başkanlığı önünde başlatılan ve 500'üncü gününe girilen oturma eylemine yeni bir aile daha katıldı...

Tetik ailesinin altınları ne oldu 02:19

Tetik ailesinin altınları ne oldu

HANİ BİR TEKERLEME VARDIR YA, SÜT NEREDE, İNEK İÇTİ, İNEK NEREDE DAĞA KAÇTI DİYE DEVAM EDEN... İŞTE ŞİMDİ O TEKERLEMEDEKİ GİBİ BİR HABER VAR SIRADA. BAHÇELİEVLER'DE YAŞAYAN TETİK AİLESİNİN ALTINLARININ BAŞINA GELENLERİ İ..

Evlat nöbetindeki aileler HDP ve PKK'ya kin kustu- -Onlar din, ülke, devlet düşmanı haindirler 01:56

Evlat nöbetindeki aileler HDP ve PKK'ya kin kustu- -Onlar din, ülke, d

Çocuklarının terör örgütü PKK mensupları tarafından dağa kaçırıldığı iddiasıyla HDP Diyarbakır İl Başkanlığı önünde başlatılan evlat nöbeti eylemi, 559’uncu gününe girdi...

Ailelerin kararlı direnişi 987’nci gününde 01:39

Ailelerin kararlı direnişi 987’nci gününde

Çocukları terör örgütü PKK tarafından zorla kaçırılarak dağa götürülen ailelerin HDP Diyarbakır il binası önündeki evlat nöbeti 987. gününde devam ediyor...

Davaro  Ula Hortum Kıçıma Giriii! 08:04

Davaro Ula Hortum Kıçıma Giriii!

Sülo'nun köye dönmesiyle işler karışır. Töreye göre kan alınmadıkça evlenmek yasaktır, Lakin Memo katil olmak istememektedir. Kanlısı Sülo ile bir dümen çevirip Sülo'yu köy meydanında vurup kan temizlendi ayağına yatarla..

Çırçıplak Utanıyorum Senden Replikler 01:20

Çırçıplak Utanıyorum Senden Replikler

Dağlar Şahini. Filmde, sevgilisini kaybetmemek için bir ağaya başkaldıran bir adamın hikâyesi anlatılır. Köylüler, Hıdır Ağa'nın zulmünden usanmıştır. Devletin adaletinden de umutlarını kesmişlerdir. Ağa'nın ırgatlarında..

  • PengoTV tarafından
  • 967 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Sevimli Haydut 1961 Türk Filmi İzle 1:43:10

Sevimli Haydut 1961 Türk Filmi İzle

Konusu : Film, küçük yaşta yolları ayrılan iki kardeşin hikâyesini anlatır. Osman daha bir çocukken babası eşkıyalar tarafından öldürülür, kardeşi ise kaçırılır. İntikamını almak için büyüyünce zaptiye zabiti olur. Ne v..

Vahşi Gelin 1965 Türk Filmi İzle 1:40:40

Vahşi Gelin 1965 Türk Filmi İzle

Konusu : Filmde, dağda yalnız büyümüş bir kızın şehir yaşamına uyum sağlama süreci anlatılır. Annesi onları terk ettiğinde Ayşegül daha küçük bir bebektir. Babası onu da alıp bir dağ kulübesine taşınır. Kızını burada, ş..

Duygu Seyithan - Ölem Ben 03:50

Duygu Seyithan - Ölem Ben

Ölem Ben şarkı sözleri ile Ölem ben ölem ben Kurban olam agzindaki Dile ben gelin dile ben Gide gide bir sögüde dayandim dayandim O sögüdün allarina boyandim gelin boyandim Ben o yare daglar kadar güvendim güvendim Güv..

Kâlfi - Pandora 03:18

Kâlfi - Pandora

Şarkı Sözleri: Bu semtten kimler soruluyor Peki kimler kuruluyor Kapıyı hafif aralıyom Birileri yine gündem karalıyor Hakime sırıtıyom Tam arkanı dönüp ilerlerken Son mermiyi kafana dostun sıkıyor Kelebeği çıkar ama ke..

'Yeni Anayasa Değişikliği Devleti Darbe Modundan Çıkartacak' 06:44

'Yeni Anayasa Değişikliği Devleti Darbe Modundan Çıkartacak'

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, yeni anayasa değişikliğinin devleti darbe modundan çıkartacağını belirterek, “Önümüzdeki referandum 21. asırda başlayan büyük bir yürüyüşün temel adı olan büyük Türk milletinin en büyük ad..

Bolu Dağı’nda Yoğun Kar Yağışı ve Sis Ulaşımı Olumsuz Etkiliyor 03:59

Bolu Dağı’nda Yoğun Kar Yağışı ve Sis Ulaşımı Olumsuz Etkiliyor

Türkiye’nin en önemli geçiş güzergahlarından birisi olan Bolu Dağı’nda mart ayında yağan kar yağışı etkisini arttırdı. Tipi halinde yoğun bir şekilde yağan yağış ve sis ulaşımı olumsuz etkiliyor. Meteoroloji Genel Müdürl..

İskender Paydaş Feat. Tarkan - Hop De 04:26

İskender Paydaş Feat. Tarkan - Hop De

Ooo Ooo Ooo Kov kov o şeytanları Kov kafandan uzağa O cin fikirlerin seni sonunda düşürmeden tuzağa Koş koş hadi yakala Bence bu son treni kaçırma Benim gibi kalenderini bulamaz ararsın mumla Azıcık eğ o dik başın..

Taladro - Risale 3 03:57

Taladro - Risale 3

Söz: Taladro Müzik: Cem Coşkun Mix-Mastering-Düzenleme: Rashness _________________________________________ Yönetmen: Buğra Karaçam Yönetmen Yard. : Merve Duran Karaçam Görüntü yönetmeni : Alpaslan Topal Video kurgu: Am..