#Belediye bütçesi dağa bayıra gitmez

Diyarbakır'da Çöpler Toplandı 00:38

Diyarbakır'da Çöpler Toplandı

Diyarbakır'da Çöpler Toplandı Diyarbakır'da günlerdir devam eden belediye işçilerinin iş bırakma eyleminin sonucunda oluşan çöp yığınları toplanmaya başladı...

Erdoğan- Türk Tipi Başkanlık Sistemi Daha Hızlı Kalkınma Fırsatı Verecek 01:02

Erdoğan- Türk Tipi Başkanlık Sistemi Daha Hızlı Kalkınma Fırsatı Verec

Erdoğan- Türk Tipi Başkanlık Sistemi Daha Hızlı Kalkınma Fırsatı Verecek El-Cezire'ye konuşan Erdoğan, Türk tipi başkanlık sistemiyle ilgili Bu, Türkiye'ye çok daha hızlı bir şekilde kalkınma fırsatı verecektir diyorum..

Arıları Överken Arı Soktu 01:14

Arıları Överken Arı Soktu

Seferihisar Belediye Başkanı Soyer doga ve arılar hakkında konuşurken,başkanı arı soktu.Başkana ilk müdahaleyi program ekibi yaptı..

Chp'li Ataşehir Belediyesi'nden Skandal 04:07

Chp'li Ataşehir Belediyesi'nden Skandal

Yeni Akit Gazetesi Haber Müdürü Murat Alan A Haber'de 'Memleket Meselesi' programında önemli açıklamalarda bulundu. Alan, CHP'li Ataşehir Belediyesi'nin belediye çalışanlarını Enis Berberoğlu'na destek amacıyla onların h..

The Mayor 2.Fragmanı 00:30

The Mayor 2.Fragmanı

ABC'de rapçi tarafından desteklenen bir belediye başkanı (Brandon Michael Hall) hakkında kasabasını temizlemeye hazır yeni bir komedi. Belediye Başkanı Lea Michele, Yvette Nicole Brown ve ABC'de ilk kez 3 Ekim'de başlıyo..

Aziz Kocaoğlu, Başbakan'ın Karşısında Öfke Nöbeti Geçirdi 02:07

Aziz Kocaoğlu, Başbakan'ın Karşısında Öfke Nöbeti Geçirdi

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, İzmir'de bir açılış töreninde kürsüye çıktı.. Başbakan Binali Yıldırım'ın da katıldığı programda İzmirlilerce protesto edildi. Ve o protestolar sürerken üslubu da ses tonu..

1 Lira Tuvalet Parası Vermek İstemeyen Kadınların Kavgası 02:34

1 Lira Tuvalet Parası Vermek İstemeyen Kadınların Kavgası

Kadıköy Bostancı'da belediye tesislerinde tuvalet görevlisi 43 yaşındaki F.G.'yi 3 kadın tuvalet ücreti vermemek için tekme tokat dövdü. . O anlar güvenli kamerası tarafından saniye saniye kaydedildi. Olay Bostancı'da 2 ..

  • ANKA tarafından
  • 581 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kadir Topbaş İstifa Etti 01:23

Kadir Topbaş İstifa Etti

İBB Başkanı Kadir Topbaş, hakkında çıkan istifa iddiaları üzerine açıklama yaptı. Belediye başkanlığı görevini bıraktığını söyleyen Topbaş 'Muhalefet buradan siyaset üretmek istiyor. Buna müsaade etmem. Ben bugün itibari..

Erdoğan'dan Talimat;Bu Adamı Konuşturmayacaksınız! 01:57

Erdoğan'dan Talimat;Bu Adamı Konuşturmayacaksınız!

Çanakkale Belediye Meclisi Ekim ayı olağan toplantısında, AK Parti Grup Başkanvekili Tülay Ömercioğlu'na hakaret eden ve bağıran Çanakkale Belediye Başkanı Ülgür Gökhan için Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan talimat geldi: 18 Ma..

24 Yıllık Yatak Esareti Sona Erdi 00:46

24 Yıllık Yatak Esareti Sona Erdi

Dursunbey'e bağlı Osmaniye mahallesinde yaşayan ve geçirdiği rahatsızlık sonucu yaklaşık 24 yıldan bu yana yatağa bağımlı olarak yaşayan Selami Çevdir'in 2. kattaki evine belediye tarafından özel asansör yapıldı. Montajı..

Erdoğan: İstifa Etmeyenler İçin Gereği Yapılır 00:54

Erdoğan: İstifa Etmeyenler İçin Gereği Yapılır

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan istifasını istediği belediye başkanlarının direnmesi halinde gerekli adımların parti içinde atılacağını duyurdu...

Sokakta Namaz Kılan Müslümanların Üstüne Yürüdüler 01:00

Sokakta Namaz Kılan Müslümanların Üstüne Yürüdüler

Fransa'nın başkenti Paris'in banliyölerinde Müslüman düşmanlığı tırmanıyor. 6-7 ay öncesinde 'terörle mücadele' kisvesi altında camileri kapatan bir belediye, Müslümanlara namaz kılmaları için yer vermiyor. Müslümanlar i..

CHP'li Üye MHP'li Kadın Meclis Üyesinin Üzerine Yürüdü 00:39

CHP'li Üye MHP'li Kadın Meclis Üyesinin Üzerine Yürüdü

Zonguldak Belediyesi Mart ayı belediye Meclisi toplantısında CHP Belediye Meclis üyesi Süleyman Özdoğan, tartıştığı MHP'li meclis üyesi Mevlüde Yalçıner'in üzerine yürüdü...

Cumhurbaşkanı Erdoğan- -İstanbul Çöp Dağlarıyla Bir Rezillik- 02:51

Cumhurbaşkanı Erdoğan- -İstanbul Çöp Dağlarıyla Bir Rezillik-

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ankara'da AK Partili belediye başkanlarıyla bir araya geldi. Erdoğan, CHP'li belediyeleri hedefine aldı. Gündeminde İstanbul vardı. Haliç'te yaşanan çevre kirliliğine ve çöp dağlarına ..

Makbule özgürlüğüne kavuştu 02:52

Makbule özgürlüğüne kavuştu

Adana'da bozulan akülü tekerlekli sandalyesinin yerine yenisini alamayan ve 'Özgürlüğümü geri verin' diyerek feryat eden serebral palsi hastası Makbule Gülşah Canbolat’ın imdadına belediye yetişti. Yüreğir Belediye Başka..

Kılıçdaroğlu Türk Hava Kurumu'nda! 01:38

Kılıçdaroğlu Türk Hava Kurumu'nda!

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu; İstanbul, Adana, Eskişehir, Hatay, Mersin ve Tekirdağ büyükşehir belediye başkanlarıyla birlikte Türk Hava Kurumu (THK) Üniversitesi Türkkuşu Yerleşkesi'nde incelemelerde bulundu. Kı..

Duyanlar Kulaklarına İnanamadı! CHP'li Başkandan Skandal Sözler 01:02

Duyanlar Kulaklarına İnanamadı! CHP'li Başkandan Skandal Sözler

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun övdüğü belediye başkanlarının skandalları bitmek bilmiyor. Şimdi de Ardahan Belediye Başkanı Faruk Demir'in engellileri görmezden geldi videosu sosyal medyada infiale neden oldu. ..

İlahiyatçı Enver Baytan Son Yolculuğuna Uğurlandı 05:52

İlahiyatçı Enver Baytan Son Yolculuğuna Uğurlandı

İlahiyatçı Enver Baytan Son Yolculuğuna Uğurlandı İlahiyatçı Enver Baytan Hocaefendi, Fatih Camii'nde öğle namazını müteakip kılınan cenaze namazının ardından son yolculuğuna uğurlandı. Törene, Cumhurbaşkanı Recep Tayy..

Zeybekci: Yaklaşık Olarak 15 Bin İhracatçımıza Yeşil Pasaport Vereceğiz 05:13

Zeybekci: Yaklaşık Olarak 15 Bin İhracatçımıza Yeşil Pasaport Vereceği

Zeybekci: Yaklaşık Olarak 15 Bin İhracatçımıza Yeşil Pasaport Vereceğiz Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, “Darbe gerçekleşseydi şu anda bizim mezarlarımızı ziyaret eden bile olmayacak, belki mezarlarımız bile belli olmayac..

Ne Darbe Diyeceğiz Ne Dikta Diyeceğiz. Hep Birlikte Tam Demokrasiyi Seslendireceğiz 03:18

Ne Darbe Diyeceğiz Ne Dikta Diyeceğiz. Hep Birlikte Tam Demokrasiyi Se

Ne Darbe Diyeceğiz Ne Dikta Diyeceğiz. Hep Birlikte Tam Demokrasiyi Seslendireceğiz 22.10.2016 07:58 'Hep birlikte tam demokrasiyi seslendireceğiz' Paylaş CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, partisinin İstanbul..

Kavgaya Değil Huzura İhtiyacımız Var 02:48

Kavgaya Değil Huzura İhtiyacımız Var

Kavgaya Değil Huzura İhtiyacımız Var CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu İstanbul'da katıldığı açılış programında, Bugünlerde en çok huzura, birlikte yaşamaya, birbirimize selam vermeye ihtiyacımız var. Kavgaya değil huzur..

Kılıçdaroğlu- 'Sayın Başbakan’a Çağrı Yapıyorum 01:20

Kılıçdaroğlu- 'Sayın Başbakan’a Çağrı Yapıyorum

Kılıçdaroğlu- 'Sayın Başbakan’a Çağrı Yapıyorum CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Amasra'da kurulması planlanan termik santrale ilişkin, “Sayın bakandan istirham ediyorum. 1/100.000’lik planlara baksın. Amasra gibi ..

Son Dakika! Fırat Anlı ile BDP'li Eski Vekil Ayla Akat Ata Tutuklandı 01:01

Son Dakika! Fırat Anlı ile BDP'li Eski Vekil Ayla Akat Ata Tutuklandı

Son Dakika! Fırat Anlı ile BDP'li Eski Vekil Ayla Akat Ata Tutuklandı Son dakika gelişmesi... Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Eşbaşkanı Fırat Anlı ve eski BDP Batman milletvekili Ayla Akat Ata, çıkarıldığı mahkeme tara..

Son Dakika! Saadet Partisi'nin Yeni Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu 01:32

Son Dakika! Saadet Partisi'nin Yeni Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu

Son Dakika! Saadet Partisi'nin Yeni Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu Saadet Partisi 6. Olağan Kongresi'nde, oy kullanan 891 delegenin 871'inin oyunu alan Temel Karamollaoğlu yeni genel başkan seçildi. ÇOK ÇALIŞACAĞI..

Sebahat Tuncel’den Kayyum Açıklaması 01:51

Sebahat Tuncel’den Kayyum Açıklaması

Sebahat Tuncel’den Kayyum Açıklaması Demokratik Bölgeler Partisi (DBP) Eş Genel Başkanı Sebahat Tuncel, DBP’li belediyelere atanan kayyumları tanımayacaklarını söyledi. DBP Eş Genel Başkanı Tuncel, Diyarbakır il başk..

Cumhurbaşkanını Eleştiren Chp’li Vekile Muhtarlardan Tepki 01:36

Cumhurbaşkanını Eleştiren Chp’li Vekile Muhtarlardan Tepki

Cumhurbaşkanını Eleştiren Chp’li Vekile Muhtarlardan Tepki Zonguldak’ın Ereğli ilçesi Muhtarlar Derneği tarafından düzenlenen gecede Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı eleştiren CHP Zonguldak Milletvekili Ünal Demirta..

İstanbul'da İett’nin Kadın Yolcular İçin Gece Düzenlemesi Başladı 03:37

İstanbul'da İett’nin Kadın Yolcular İçin Gece Düzenlemesi Başladı

İstanbul'da İett’nin Kadın Yolcular İçin Gece Düzenlemesi Başladı İETT'nin, kadın yolcuların durak dışında istediği noktada inmesi uygulaması tüm hatlarda hayata geçirildi. Uygulamayı kullanan bazı kadınlar durumu memnu..

Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş Türkiye’yi Terör Örgütlerinden temizleyeceğiz, 06:58

Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş Türkiye’yi Terör Örgütlerinden tem

Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş Türkiye’yi Terör Örgütlerinden temizleyeceğiz, Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş, “Her gün terör saldırılarıyla ülkenin önüne bir takım hendekler kazıyorlar bazı prangalar ayakları..

Vatandaşlar Caddeyi Trafiğe Kapatarak İETT'yi Protesto Etti. 02:12

Vatandaşlar Caddeyi Trafiğe Kapatarak İETT'yi Protesto Etti.

Vatandaşlar Caddeyi Trafiğe Kapatarak İETT'yi Protesto Etti. Beşiktaş'ta Levent Büyükdere Caddesi'nde saatlerdir otobüs gelmemesi üzerine vatandaşlar yolu trafiğe kapattı. İstanbul'un en işlek caddesinde yapılan otobüs..

Gaziantep’te Doğan 60 Bininci Bebeğe Ömer Halisdemir'in İsmi Verildi. 04:16

Gaziantep’te Doğan 60 Bininci Bebeğe Ömer Halisdemir'in İsmi Verildi.

Gaziantep’te Doğan 60 Bininci Bebeğe Ömer Halisdemir'in İsmi Verildi. Gaziantep’in Şahinbey ilçesine bağlı 25 Aralık Mahallesi'nde ikamet eden Selma-Fatih Demir çifti yeni dünyaya gelen bebeğine 15 Temmuz gecesi yaşana..