#Belediye bütçesi dağa bayıra gitmez

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Sancaktepe'de Cami Açılışı Gerçekleştirdi 02:42

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Sancaktepe'de Cami Açılışı Gerçekleştirdi

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Sancaktepe'de Cami Açılışı Gerçekleştirdi İstanbul Sancaktepe'de Hacı Fatma Fitnat Hanım Camii'nin açılışını gerçekleştiren Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, cuma namazını burada kıldı. Cumhu..

İzmir'de Aniden Bastıran Yağmur 05:45

İzmir'de Aniden Bastıran Yağmur

İzmir'de Aniden Bastıran Yagmur Ev Ve İş Yerini Sular Altında Bıraktı.İzmir'in Dikili ilçesine bağlı Kabakum Mahallesinde, aniden bastıran sağanak yağış bölgedeki dereyi taşırarak sele neden oldu. Sel nedeniyle çok sayıd..

Bakan Kılıç Diyarbakır’da 09:22

Bakan Kılıç Diyarbakır’da

Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, kentte spor alanında yapılan yatırımları incelemek amacıyla Diyarbakır’a geldi. Diyarbakır’a yapılan yatırımları incelemek ve bilgi almak amacıyla Diyarbakır’a gelen Gençlik ..

Türkiye Şehitlerine Ağlıyor 04:15

Türkiye Şehitlerine Ağlıyor

İstanbul Beşiktaş'taki Vodafone Arena yakınlarında ve Maçka parkında gerçekleşen hain terör saldırısında hayatını kaybedenler son yolculuğuna uğurlandı. Cenaze törenlerine binlerce vatandaş katılırken gözyaşları sel oldu..

Kayyum Bereketiyle Geldi: Hakkari’de Su Sevinci 01:15

Kayyum Bereketiyle Geldi: Hakkari’de Su Sevinci

Hakkari Belediyesinin şehirdeki susuzluğa karşı dualarla başlattığı ilk sondaj çalışmasından sevindirici haber geldi. Evlerinde 48 saatte bir 3’er saat su bulabilen Hakkarililerin susuzluk sorununu çözmek için kolları s..

Filipinler Devlet Başkanı Duterte'den Şaşırtan İtiraf 00:54

Filipinler Devlet Başkanı Duterte'den Şaşırtan İtiraf

Uyuşturucuyla mücadelede sert ve sıra dışı yöntemleriyle tanınan Filipinler Devlet Başkanı Rodrigo Duterte yine şaşırttı. Duterte, iş dünyasından liderlere hitaben yaptığı konuşmada, belediye başkanlığı yaptığı yıllarda ..

Kamyon Noel pazarına daldı- En az 9 ölü 50'den fazla yaralı 01:30

Kamyon Noel pazarına daldı- En az 9 ölü 50'den fazla yaralı

Berlin'in işlek merkezlerinden Kaiser Wilhelm Anıt Kilisesi önündeki Noel panayırına giren tırın çok sayıda kişiyi ezdiği ve 9 kişinin ölümüne, yaklaşık 50 kişinin yaralanmasına yol açtığı bildirildi. Polis, tırın şoförü..

Konyanın Beyşehir'ini Bir de Böyle İzleyin 01:13

Konyanın Beyşehir'ini Bir de Böyle İzleyin

Türkiye’nin en büyük tatlı su gölüne sahip Konya’nın Beyşehir ilçesi, günlerdir aralıklarla etkili olan kar yağışının ardından bembeyaz bir görüntüye büründü. Karla birlikte gelen soğuk havalar sebebiyle göl kıyıları b..

Cumhurbaşkanı Erdoğan Trabzon’da Konuştu 01:47

Cumhurbaşkanı Erdoğan Trabzon’da Konuştu

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Katar Devleti Emiri Şeyh Temim bin Hamed Al Sani ile yarın Trabzon’da yapacağı Türkiye-Katar Yüksek Stratejik Komite İkinci Toplantısı'na katılmak ve yapımı tamamlanan Akyazı Spor Komp..

Turgut Bülbüloğlu Trabzon'da Son Yolculuğuna Uğurlandı 01:21

Turgut Bülbüloğlu Trabzon'da Son Yolculuğuna Uğurlandı

Trabzon'un köklü futbol kulüplerinden İdmangücü'nün eski başkanı Turgut Bülbüloğlu bugün son yolculuğuna uğurlandı. Cumartesi günü hayatını kaybeden Bülbüloğlu'nun cenazesi bugün Yeşilova Merkez Camii'sinde öğle namazına..

72 Yıllık Sürgünün Ardından Anavatanda Düğün Heyecanı 04:31

72 Yıllık Sürgünün Ardından Anavatanda Düğün Heyecanı

72 Yıllık Sürgünün Ardından Anavatanda Düğün Heyecanı Bitlis'in Ahlat ilçesinde yaşayan Ahıska Türkleri, 72 yıllık sürgünün ardından anavatanlarında yaptıkları ilk düğünün sevincini yaşadı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Er..

  • PengoTV tarafından
  • 1.106 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Nilhan Osmanoğlu’ndan Kılıçdaroğlu'na Yanıt 04:25

Nilhan Osmanoğlu’ndan Kılıçdaroğlu'na Yanıt

Sultan II. Abdülhamid'in torunu Nilhan Osmanoğlu, cumhurbaşkanlığı sistemine neden “evet” dediği konusunda CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na cevap vererek, “Bizim canımıza yetti parlamenter sistem artık” dedi. G..

AKP Ahmet Davutoğlu - 04:36

AKP Ahmet Davutoğlu - "Katar Hiçbir Zaman Yalnız Bırakılmayacak"

ESKİ Başbakan, Ak Parti Konya Milletvekili Ahmet Davutoğlu, Katar’a uygulanan ambargoya değinerek, “Katar hiçbir zaman yalnız bırakılmayacaktır. Katar’ın yanındayız” dedi. Ak Parti Konya Milletvekili Ahmet Davutoğlu, eşi..

Sivas Bakan Yılmaz: Sözleşmeli Öğretmenlik ve Mülakat Devam Edecek 03:55

Sivas Bakan Yılmaz: Sözleşmeli Öğretmenlik ve Mülakat Devam Edecek

Bakan Yılmaz: Sözleşmeli öğretmenlik ve mülakat devam edecek (2) SORUNLARIMIZ VAR AMA AZALTTIK Milli Eğitim Bakanı İsmet Yılmaz, Sivas Valisi Davut Gül ve Belediye Başkanı Sami Aydın ile birlikte Türkiye İşçi Sendikaları..

Sivrihisar Uluslararası Nasreddin Hoca Kültür ve Sanat Festivali Son Gününde 05:33

Sivrihisar Uluslararası Nasreddin Hoca Kültür ve Sanat Festivali Son G

Sivrihisar Uluslararası Nasreddin Hoca Kültür ve Sanat Festivali son gününde Başkan Yüzügüllü geride kalan 2 günü değerlendirdiESKİŞEHİR - Sivrihisar Belediye Başkanı Hamid Yüzügüllü, son gününe gelinen Sivrihisar Ulusla..

Uçağı Tramplen Olarak Kullanıyorlardı 01:19

Uçağı Tramplen Olarak Kullanıyorlardı

Büyükçekmece Belediye Başkanı Hasan Akgün, havacılık sevgisini halka yaymak ve havacılık meraklıları için yıllar önce hizmetten çıkardığı 1947 model C-47 Dakota nakliye uçağını Hava Kuvvetleri Komutanlığı’ndan istedi. Ko..

Ayla Çelik ve Koray Avcı Konser Verdi 03:25

Ayla Çelik ve Koray Avcı Konser Verdi

Ataşehir Belediyesi tarafından düzenlenen Kardeş Kültürler Festivali kapsamında Ayla Çelik ile Koray Avcı Örnek Mahallesi’nde konser verdi. Konsere binlerce Ataşehirli katıldı. Ataşehir Belediyesi tarafından düzenlenen 6..

  • ANKA tarafından
  • 668 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Selvi Cumhurbaşkanına 'Bu İşi Fazla Uzatma' Dedi 03:24

Selvi Cumhurbaşkanına 'Bu İşi Fazla Uzatma' Dedi

Hürriyet yazarı Abdulkadir Selvi, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek'e istifası için Bu işi fazla uzatma dediğini aktardı. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın görüştüğü Melih Gö..

Euro 2024'e Aday Şehirler Belli Oldu 01:11

Euro 2024'e Aday Şehirler Belli Oldu

Türkiye'nin de ev sahipliğine aday olduğu 2024 Avrupa Futbol Şampiyonası (EURO 2024) finalleri için hazırlanan dosyada yer alacak şehir ve statlarla ilgili karar verildi. Türkiye Futbol Federasyonundan (TFF) yapılan açı..

Kaldırımdaki Demir Dubaları Çaldı 00:35

Kaldırımdaki Demir Dubaları Çaldı

Mersin Büyükşehir Belediyesince bir caddeye yerleştirilen demir dubaların, 2 kişi tarafından sökülerek çalınması güvenlik kamerasına yansıdı.Alınan bilgiye göre, merkez Akdeniz ilçesine bağlı Atatürk Caddesi'nde, belediy..

Prof. Dr. İlber Ortaylı  İran Hiçbir Şekilde Irak Ve Suriye Gibi Olmaz 04:15

Prof. Dr. İlber Ortaylı İran Hiçbir Şekilde Irak Ve Suriye Gibi Olmaz

Fatih Belediyesi’nin geleneksel hale getirdiği Kahve Hane Sohbetleri’nin konuğu bu kez Tarihçi-Yazar Prof. Dr. İlber Ortaylı oldu. Sunuculuğunu gazeteci Hakan Çelik’in yaptığı programa Fatih Belediye Başkanı Mustafa Demi..

TBMM Genel Kurulu’nda Bütçe Tartışması 04:58

TBMM Genel Kurulu’nda Bütçe Tartışması

AK Parti Grup Başkanvekili Bülent Turan, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve ailesi hakkında iddiaları gündeme getirdi. Turan, CHP’nin ambleminde altı ok olduğunu hatırlatarak, “CHP'nin hatırası var altı oka. Var mı?..

Kanepenin Altındaki Kedi Sürüsü 03:29

Kanepenin Altındaki Kedi Sürüsü

Bursa’da mahkeme kararıyla bir hemşirenin evini temizlemek için giden ekipler, çekyatı açtıklarında neye uğradıklarını şaşırdı. Birdenbire çekyatın içinden fırlayan onlarca kediyi gören belediye ekipleri şok oldu. Bazı..

  • JET TV tarafından
  • 865 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Başkan Uysal Kazayı Görünce Konvoyu Durdurup Yardıma Koştu 02:03

Başkan Uysal Kazayı Görünce Konvoyu Durdurup Yardıma Koştu

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Mevlüt Uysal'ın güzergahında meydana gelen kazayı görünce konvoyu durdurarak yetkililerden bilgi aldı. İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Mevlüt Uysal'ın bir programdan başka bir pr..

Brüksel'de polis koronavirüs kontrolünden kaçan gence çarparak ölümüne neden oldu, protesto gösterileri düzenlendi 01:12

Brüksel'de polis koronavirüs kontrolünden kaçan gence çarparak ölümüne

Belçika’da kısıtlama sırasında olaylar çıktı.Belçika’nın başkenti Brüksel’in Anderlecht semtinde koronavirüs bağlamında uygulanan kısıtlamaların kontrolü sırasında polisin “Dur” ihtarına uymayan bir genç, yaşanan kovalam..

'Dünyanın en saçma binası'nın yerine ne yapılacağı belli oldu! O ilde hareketlilik başladı 04:21

'Dünyanın en saçma binası'nın yerine ne yapılacağı belli oldu! O ilde

Google'da 'Dünyanın en saçma binası' olarak arama yapıldığında ilk sırada yer alan yapılardan olan Kahramanmaraş'taki 18 katlı Özel İdare İş Merkezi yıkılacak. Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör, ..

Kocaeli ve İstanbul’u birleştirecek metro hattında çalışmalar sürüyor 04:29

Kocaeli ve İstanbul’u birleştirecek metro hattında çalışmalar sürüyor

Kocaeli’de yapımına devam edilen, tamamlandığında Kocaeli ile İstanbul’u birleştirecek Gebze-Darıca metro hattının inşaatında çalışmalar devam ediyor. Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, İstanbul ve Kocaeli aras..

Kapıköy Sınır Kapısı açılıyor 04:18

Kapıköy Sınır Kapısı açılıyor

Van'da, 24 Mart'ta koronavirüs tedbirleri kapsamında araç ve yaya geçişlerine kapatılan Türkiye'nin İran'a açılan Saray ilçesindeki Kapıköy Gümrük Kapısı, gelecek hafta yeniden yaya geçişlerine açılıyor. Van Valisi ve Bü..

Keçiören’de Klasik Otomobillerden “29 Ekim Cumhuriyet Bayramı” Konvoyu 02:35

Keçiören’de Klasik Otomobillerden “29 Ekim Cumhuriyet Bayramı” Konvoyu

Ankara’da klasik otomobiller, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla yollara çıktı. Türk bayraklarıyla süslenen 50’tan fazla klasik otomobilin katıldığı konvoy vatandaşlara nostaljik anlar yaşattı. Başkent’te 29 Ekim Cum..

Van'da karantina ihlali yapanlar, yurtta özel harekat polisi kontrolünde 05:56

Van'da karantina ihlali yapanlar, yurtta özel harekat polisi kontrolün

Van'da, evde izolasyon kurallarını ihlal eden koronavirüs hastaları, polis ekipleri eşliğinde ambulanslarla Tuşba ilçesindeki Süleyman Şah Öğrenci Yurdu'na yerleştirilmeye başlandı. Yurt önünde tulum giyip, maske takan p..