#Belediye otobusu

Kahraman Otobüs Şoförü 00:59

Kahraman Otobüs Şoförü

Sivas'ta Özel Halk Otobüsü Şoförü Ömer Taşdemir seyir halindeyken şahit olduğu kazada yaralı olan ve yolda oturarak ambulans bekleyen bebek ve annesine müdahale ederek hastaneye yetiştirdi. İşte o anlar.....

Güvercini Kendine Muavin Yapan Şoför 01:32

Güvercini Kendine Muavin Yapan Şoför

Kahramanmaraş’ta halk otobüsü şoförü, her gün sefere güverciniyle birlikte çıkıyor. Zeytin adını verdiği güvercini kendine muavin yapan şoför, yolculuk esnasında meslektaşlarını daha dikkatli olmaya davet ederek, hayvanl..

  • JET TV tarafından
  • 1.016 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Otobüs Şoföründen Efsane Dayak Yiyen Acemi Hırsız 00:58

Otobüs Şoföründen Efsane Dayak Yiyen Acemi Hırsız

Yolcu almak için duran otobüsü fırsat bilen hırsız sert bir kayaya çarptı. Halk otobüsüne binmeye çalışan yolcuların arkasından otobüsün kasasına hamle yapan hırsız şoförün durumu fark etmesiyle sağlam bir dayak yedi. İş..

  • JET TV tarafından
  • 1.122 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Sakarya'da Feci Kaza Yolcular Otobüsün Kapısından Yola Savruldu 00:51

Sakarya'da Feci Kaza Yolcular Otobüsün Kapısından Yola Savruldu

Sakarya'nın Arifiye ilçesinde bir TIR, halk otobüsü ve otomobilin karıştığı kazada 1 kişi hayatını kaybederken 21 kişi de yaralanmıştı. Meydana gelen feci kazanın otobüs içerisine ait güvenlik kamerası görüntüleri ortaya..

Seyir Halindeki Otobüse Taşlı Sopalı Saldırı 00:59

Seyir Halindeki Otobüse Taşlı Sopalı Saldırı

Bursa İnegöl'de içi yolcu dolu olan halk otobüsü, kendini bilmez vatandaşların taşlı ve sopalı saldırısına uğradı. Araç içerisindeki vatandaşların ve çocukların büyük panik yaşamasına ve yerlere düşmesine sebep olan olay..

Kira Derdinden Bıktılar Çözümleri Dünyayı Şaşırttı 16:44

Kira Derdinden Bıktılar Çözümleri Dünyayı Şaşırttı

Havacılık imalathanesinde çalışan Brain ve iç mimar eşi Sullivans ile beraber hurdalık bir okul otobüsü satın alıp günlerce üzerinde çalışıp harika bir eve çevirmeyi başardı. İşte yabancı haber sitelerinde büyük yankı uy..

  • BETA tarafından
  • 82 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Çin'de  Kaza; Minibüsün Tekerleği Fırlayıp  Yayaya Çarptı, 00:43

Çin'de Kaza; Minibüsün Tekerleği Fırlayıp Yayaya Çarptı,

20 Mart 2020 Çin'in güneyindeki Chongqing da bir minibüsten tekerleği fırlayıp Kaldırıma çarptıktan sonra, havaya uçtu ve otobüsü bekleyen bir kadına çarptı ve onu yere düşürdü. Neyseki kadın hafif yaralandı...

Çin, Bir anlık Dalgınlık ve 6 Ölümü getirdi 00:17

Çin, Bir anlık Dalgınlık ve 6 Ölümü getirdi

19 Nisan günü sabah 8: 47'de Jiangxi Eyaleti, Jingdezhen'den Yingtan'a giden bir yolcu otobüsü Leping, State Road 206 bölgesinde yanlara doğru devrildi ve araçta 6 kişiyi öldü ,13 kişiyi yaraladı ve sürücüyü yaralandı ...

Hipnotize Eden Otobüs Sürüşü 04:49

Hipnotize Eden Otobüs Sürüşü

Sitemizdeki hipnotize eden envai çeşit videoya bir ekleme de ben yapayım dedim. Travego yolcu otobüsü ile otogara giden şofor abimizin hareketleri türk dizileri gibi hipnotize ediyor. Çok fazla izlenmesi rüyanızda metro ..

  • PengoTV tarafından
  • 130 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Seyir halindeki otobüs alev alev yandı, 19 yolcu son anda kurtuldu 00:57

Seyir halindeki otobüs alev alev yandı, 19 yolcu son anda kurtuldu

Diyarbakır’dan İstanbul'a yolcu taşıyan yolcu otobüsünün motor kısmında henüz bilinmeyen bir nedenden dolayı yangın çıktı. İçerisinde 19 kişinin bulunduğu yolcu otobüsü alev alev yandı. Yolcular alev alev yanan otobüsten..

Esenler'de doluluk yüzünden binemediği gerekçesiyle bir kadın otobüsün önünü kesti 01:27

Esenler'de doluluk yüzünden binemediği gerekçesiyle bir kadın otobüsün

Esenler'de her sabah İETT otobüsü beklediğini ancak yoğunluktan dolayı binemediğini iddia eden bir kadın otobüsün önünü kesti. Dakikalarca otobüsün gitmesine izin vermeyen kadına çevredeki vatandaşlar tepki gösterdi...

Otobüsle durağa daldı 02:14

Otobüsle durağa daldı

'OTOBÜSÜ ÜSTÜMÜZE ÖYLE BİR SÜRDÜ Kİ,,, CANLI BOMBA ZANNETİM'... BU SÖZLER, BEŞİKTAŞ'TAKİ OTOBÜS DURAĞI FACİASINDA EŞİNİ KAYBEDEN KADINA AİT... DURUŞMAYA TEKERLEKLİ SANDALYEYLE GELEN KADIN, O DEHŞET ANLARINI BUGÜN MAHKEME..

Korna kavgası... 01:21

Korna kavgası...

KOCAELİ'DE BİR ADAM, İDDİAYA GÖRE SIRF KORNA ÇALDI DİYE ÖZEL HALK OTOBÜSÜ ŞOFÖRÜNE COPLA SALDIRDI. O DEHŞET ANLARINDA KAMERALAR DA KAYITTAYDI...

Sürücüsüz Otobüsün İlk Yolcusu Cumhurbaşkanı Erdoğan Oldu 02:35

Sürücüsüz Otobüsün İlk Yolcusu Cumhurbaşkanı Erdoğan Oldu

Milli imkanlarla üretilen dünyanın ilk elektrikli sürücüsüz otobüsü, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’nde tanıtıldı. Otobüsün ilk yolcusu da Cumhurbaşkanı Erdoğan oldu. Erdoğan, kabine toplantısına hem elektrikli hem de sürücü..

Durağa dalan şoföre müebbet ve 134 yıl! 01:45

Durağa dalan şoföre müebbet ve 134 yıl!

BEŞİKTAŞ'TA DURAKTAKİ YOLCULARIN ÜZERİNE OTOBÜSÜ SÜREN ŞOFÖRÜN CEZASI BELLİ OLDU... MAHKEME, PİŞMANLIK GÖSTERMEDİĞİ GEREKÇESİYLE CEZASINDA İNDİRİM YAPMADI... NECDET KARAKUŞ, HEM MÜEBBET, HEM DE 134 YIL HAPİS CEZASINA ÇAR..

Otobüste insanlık dersi! 01:19

Otobüste insanlık dersi!

KOCAELİ'DE HALK OTOBÜSÜ ŞOFÖRÜ ARİF KORKMAZ DİREKSİYON BAŞINDAYKEN İFTAR SAATİ GELDİ, AMA İÇERİDE BİR YOLCUSU VARDI. BAKIN O ŞOFÖRLE YOLCU ARASINDA İFTAR VAKTİ NELER YAŞANDI?..

''Otobüs beklemekten yorulduk!'' 01:24

''Otobüs beklemekten yorulduk!''

BU KAÇINCI DOLU GEÇEN OTOBÜS? DEDİLER, GELEN OTOBÜSÜN ÖNÜNÜ KESTİLER... UZUN SÜRE DURAKTA BEKLEYEN YOLCULARIN SABRI TAŞINCA, OTOBÜSÜ REHİN ALDILAR.....

Lastiği patlayan otobüs alev alev yandı, facianın eşiğinden dönüldü 03:23

Lastiği patlayan otobüs alev alev yandı, facianın eşiğinden dönüldü

25 yolcu, 2 şoför ve bir muavin ile İstanbul’dan Marmaris’e gitmekte olan bir yolcu otobüsü Gebze-Orhangazi-İzmir Otoyolu, Orhangazi tüneli çıkışında önce lastiği patladı, ardından alev aldı. Yanan otobüs küle dönerken o..

Kontak kapattılar! 02:43

Kontak kapattılar!

ZARAR EDİYORUZ DEDİLER, TRAFİĞE ÇIKMAMA KARARI ALDILAR. AKARYAKIT ARTIŞLARINA TEPKİ GÖSTEREN ÖZEL HALK OTOBÜSÜ ESNAFI VE MİNİBÜSÇÜLER ANKARA'DA KONTAK KAPATTI. SABAH İŞE VE OKULA GİDENLER EPEY ZORLANDI AMA BELEDİYENİN D..

Freni Patlayan Yolcu Otobüsünün Dehşet Saçtığı Anlar Mobese'ye Yansıdı 01:55

Freni Patlayan Yolcu Otobüsünün Dehşet Saçtığı Anlar Mobese'ye Yansıdı

Freni Patlayan Yolcu Otobüsünün Dehşet Saçtığı Anlar Mobese'ye Yansıdı Hatay’ın İskenderun ilçesinde freni patlayan yolcu otobüsünün kırmızı ışıkta bekleyen 6 aracı biçtiği kazanın dehşet veren görüntüleri ortaya çıktı...

Fetö Üyesi Para Dolu Valizle Çamlıca Gişelerde Yakalandı 00:28

Fetö Üyesi Para Dolu Valizle Çamlıca Gişelerde Yakalandı

Çamlıca gişelerde polisin uygulaması sırasında, FETÖ soruşturmasından aranan bir zanlı içinde yüklü miktarda para bulunan valizle birlikte yakalanarak gözaltına alındı Edinilen bilgiye göre, polis ekipleri, dün Çamlıca..

Davaro  Ula Hortum Kıçıma Giriii! 08:04

Davaro Ula Hortum Kıçıma Giriii!

Sülo'nun köye dönmesiyle işler karışır. Töreye göre kan alınmadıkça evlenmek yasaktır, Lakin Memo katil olmak istememektedir. Kanlısı Sülo ile bir dümen çevirip Sülo'yu köy meydanında vurup kan temizlendi ayağına yatarla..

Türk Malı 4. Bölüm 2. Fragmanı 00:49

Türk Malı 4. Bölüm 2. Fragmanı

Erman Kuzu, postacılık görevinden zorunlu emekli olduktan sonra, özel halk otobüsü şöförü olarak çalışmaya başlamıştır. Abiye, Erman’ı boşayıp, evden gönderdikten sonra, çocuklarının da kendisine sırt çevirmesinden sonra..

Türk Malı 6. Bölüm (Sezon Finali) Fragman 00:49

Türk Malı 6. Bölüm (Sezon Finali) Fragman

Erman Kuzu, postacılık görevinden zorunlu emekli olduktan sonra, özel halk otobüsü şöförü olarak çalışmaya başlamıştır. Abiye, Erman’ı boşayıp, evden gönderdikten sonra, çocuklarının da kendisine sırt çevirmesinden sonra..

Antalya’da 4 Otobüs Alev Alev Yandı 00:47

Antalya’da 4 Otobüs Alev Alev Yandı

Antalya'da bir turizm firmasının park yerindeki kullanılmayan 4 otobüsü yandı. Edinilen bilgiye göre, Aksu ilçesi Kemerağzı Mahallesi'nde bir turizm firmasının kullanmadığı otobüslerini park ettiği alandaki otobüsün biri..

Türk Malı 8. Bölüm 2.Fragmanı (Final) 00:49

Türk Malı 8. Bölüm 2.Fragmanı (Final)

Erman Kuzu, postacılık görevinden zorunlu emekli olduktan sonra, özel halk otobüsü şöförü olarak çalışmaya başlamıştır. Abiye, Erman’ı boşayıp, evden gönderdikten sonra, çocuklarının da kendisine sırt çevirmesinden sonra..

Otobüs Şoförüne Saldırı Kamerada 01:21

Otobüs Şoförüne Saldırı Kamerada

Bursa'da özel halk otobüsü şoförünün saldırıya uğraması anı güvenlik kamerasına yansıdı. Alınan bilgiye göre, Üçevler Mahallesi'nden Heykel'e giden özel halk otobüsünün şoförü Kerem Tanas, (30) Altıparmak Caddesi'ndeki d..

Yaşlı Adama Otobüsün Çarptığı Anlar Kamerada 00:50

Yaşlı Adama Otobüsün Çarptığı Anlar Kamerada

Kastamonu'da yolun karşısına geçmek isterken otobüsün çarpması sonucu hayatını kaybeden yayanın, güvenlik kamerası görüntüleri ortaya çıktı. Kastamonu'da Plevne Caddesi üzerinde bir firmaya ait Mehmet T. idaresindeki 06 ..

Otobüste İngilizce Tekerlemeler - Çocuklar Çalma Listesi - Çocuk Tv Bebek Şarkıları - Otobüste Tekerlemeler 1:01:38

Otobüste İngilizce Tekerlemeler - Çocuklar Çalma Listesi - Çocuk Tv Be

Otobüs kafesindeki tekerlekler, popüler bir eski İngiliz kafiyeli, farklı araçlar ile farklı versiyonlarda değiştirildi. Ancak orijinal şarkının çekiciliği hala aynı kalır. O zaman şaşılacak bir şey yok ki, çocuklar bu ç..

Başkan Fatma Şahin Vatandaş Mağdur Edilmeyecek 04:32

Başkan Fatma Şahin Vatandaş Mağdur Edilmeyecek

Başkan Fatma Şahin Vatandaş Mağdur Edilmeyecek Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, Gaziantep’te 23 mahallede doğalgaza geçişin zorunlu kılınmasının ardından kamuoyunda cevap bekleyen önemli konularda açıklamalarda ..