#Belediye otobusu

Şehit Eşi: 'Zalimleri Sevindirmeyeceğim 02:46

Şehit Eşi: 'Zalimleri Sevindirmeyeceğim

Şehit Eşi: 'Zalimleri Sevindirmeyeceğim Bingöl’ün Genç ilçesinde teröristlerce düzenlenen saldırıda şehit olan Hakan Akdere'nin cenazesi, memleketi Kahramanmaraş’ta son yolculuğuna uğurlandı. Bingöl’de dün düzenlenen ..

Gökçek’ten ODTÜ Protestosu İle İlgili Açıklama 02:37

Gökçek’ten ODTÜ Protestosu İle İlgili Açıklama

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, “Aylin’in derdi başka tekrar CHP’ye dönmek istiyor ama kızcağızı almıyorlar. Ben buradan rica ediyorum Kemal Kılıçdaroğlu’na. Aylin’i affet partiye yeniden al, bak bu kada..

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Heykelinin Yapılmasına Tepki 01:21

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Heykelinin Yapılmasına Tepki

Belediye Başkanları toplantısında konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan şahsının heykelinin yapılmasıyla ilgili konuştu. Erdoğan: Bazı belediyelerimizde şahsımın heykel veya benzer görsellerini yapmışlar. Bunu duyunca çok çok ü..

Pariste Belediyecilik Bitmiş 00:26

Pariste Belediyecilik Bitmiş

Türk her yerde Türk :) Belediyeler naparlarsa yapsınlar Türkler beğenmez...

  • JET TV tarafından
  • 888 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Topbaş Avrupa Yakasının Çöpünün Yüzde 25’ini Bertaraf Etmiş Olacağız 09:04

Topbaş Avrupa Yakasının Çöpünün Yüzde 25’ini Bertaraf Etmiş Olacağız

1,5 milyon kişinin elektrik ihtiyacını karşılaması planlanan Türkiye’nin ilk Evsel Atık Yakma ve Enerji Üretim Tesisi İnşaatı Sözleşmesi’nin imza töreninde konuşan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, “Avru..

ESİN ENGİN - BANA ELLERİNİ VER (1972) 03:23

ESİN ENGİN - BANA ELLERİNİ VER (1972)

Esin Engin, (d. 17 Mayıs 1945-ö. 4 Mayıs 1997) Besteci, aranjör, şarkıcı, orkestra şefi ve müzisyen. 1945'te Kırım asıllı bir ailenin oğlu olarak dünyaya geldi. Müziğe 5 yaşında başladı. Önce ud ve kanun ile Klasik Türk..

Şehit Asker Memleketine Uğurlandı 03:29

Şehit Asker Memleketine Uğurlandı

Şehit Asker Memleketine Uğurlandı Bingöl’de terör örgütü PKK mensuplarıyla çıkan çatışmada şehit olan Uzman Çavuş Emrah Çeçen’in cenazesi, düzenlenen törenin ardından memleketi Tokat'a gönderildi. Aynı saldırıda yarala..

2'nci Tuzla İstihdam Fuarı Başladı 04:06

2'nci Tuzla İstihdam Fuarı Başladı

100 firmanın 2 bin açık iş pozisyonuna personel temin edeceği Tuzla 2. İstihdam Fuarı, Tuzla Marina’da başladı. Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, “İşsizi iş sahibi yapıyor, işletmelerin çalışan açığını kapatıyoruz”..

Şehitlerimizin İsmi Ve Memleketleri Belli Oldu 01:28

Şehitlerimizin İsmi Ve Memleketleri Belli Oldu

Şehitlerimizin İsmi Ve Memleketleri Belli Oldu Hakkari, Diyarbakır, Bingöl ve Batman'da hain saldırılar sonrası 5 askerimiz şehit oldu, 3 askerimiz ise yaralandı. Şehitlerimizin ismi ve memleketi memleketi belli oldu ..

Bakan Soylu- 'Elimizde Pkk’nın Önemli Düzeydeki Yöneticilerinden 03:35

Bakan Soylu- 'Elimizde Pkk’nın Önemli Düzeydeki Yöneticilerinden

Bakan Soylu- 'Elimizde Pkk’nın Önemli Düzeydeki Yöneticilerinden İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, ellerinde PKK’nın önemli düzeydeki yöneticilerinden birisinin olduğunu belirterek, “14 Temmuz gecesi telsizlerden gelen me..

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Melih Gökçek Açıklaması 00:55

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Melih Gökçek Açıklaması

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek'in istifa edeceği iddiaları ile ilgili konuştu. Erdoğan Böyle bir şey yok ama olmayacağı anlamına gelmez ifadelerini kullandı...

Eşkiyalar Otobüsün Önünü Kesip Levyeyle Saldırdı 01:24

Eşkiyalar Otobüsün Önünü Kesip Levyeyle Saldırdı

Şehir eşkiyaları yol verme yüzünden tartıştıkları belediye otobüsünün önünü kesip levyeyle saldırdı. Yolcuların korkulu dolu bakışları arasında otobüsün camlarını kıran, saldırganlar kapıdan içeri girmeye çalıştı. Otobüs..

Devlet Bahçeli Köprüsü’nden Günde 60 Bin Araç Geçecek 01:29

Devlet Bahçeli Köprüsü’nden Günde 60 Bin Araç Geçecek

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, yapımı tamamlandığında Devlet Bahçeli Köprüsü'nden günde 60 bin aracın geçeceğini söyledi...

İtalya'da 6.5 Büyüklüğünde Deprem 05:11

İtalya'da 6.5 Büyüklüğünde Deprem

İtalya'da 6.5 Büyüklüğünde Deprem Merkez üssü İtalya'nın Perugia kenti yakınları olan 6.6 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Amerikan Jeolojik Araştırmalar Kurumu (USGS), depremin büyüklüğünü daha önce 7.1 olarak bi..

Cumhuriyet Halk Partisi (Chp) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, “İzlenimimiz, Bülent Bey’e karşı Bu Saldırının Önceden Planlandığı 01:59

Cumhuriyet Halk Partisi (Chp) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, “İzlen

Cumhuriyet Halk Partisi (Chp) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, “İzlenimimiz, Bülent Bey’e karşı Bu Saldırının Önceden Planlandığı CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Genel Başkan Yardımcısı ve Aydın Milletvekili Bül..

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Başkanlara İstifa Uyarısı 01:50

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Başkanlara İstifa Uyarısı

Cumhurbaşkanı Erdoğan, resmi ziyaret için Türkiye'ye gelen Nijerya Cumhurbaşkanı Muhammadu Buhari ile ortak basın açıklaması yaptı. Ankara, Bursa ve Balıkesir'in büyükşehir belediye başkanlarına istifalarını verme talebi..

12 Metropolden Çevre İçin Dev Adım 01:15

12 Metropolden Çevre İçin Dev Adım

2030'da fosil yakıt tüketen araçlar 12 şehre giremeyecek Dünyanın en büyük şehirleri iklim değişikliğine karşı dev bir adım attı. Londra, Paris ve Los Angeles gibi 12 metropol 2030’a kadar emisyon gazlarını sıfıra düşürm..

Chp Gaziantep İl başkanlıgı Cumhuriyet Gazetesine Yapılan Operasyona Tepki Gösterdi 04:24

Chp Gaziantep İl başkanlıgı Cumhuriyet Gazetesine Yapılan Operasyona T

Chp Gaziantep İl başkanlıgı Cumhuriyet Gazetesine Yapılan Operasyona Tepki Gösterdi CHP İl Başkanı İl Başkanı Hayri Sucu, Cumhuriyet Gazetesi çalışanlarına yönelik yapılan operasyonu protesto etmek için basın toplantısı..

İtalya'da Afet Bölgesinde Hasar Tespit Çalışmaları İki Hafta Daha Sürecek 01:20

İtalya'da Afet Bölgesinde Hasar Tespit Çalışmaları İki Hafta Daha Süre

İtalya'da Afet Bölgesinde Hasar Tespit Çalışmaları İki Hafta Daha Sürecek Pazar günü 6.5 büyüklüğündeki depremle sarsılan İtalya'nın orta bölgelerinde okullar 2 hafta daha kapalı kalacak. Uzmanlar son 36 yıl içinde b..

Kılıçdaroğlu’ndan Gözaltılar ve Diyarbakır Saldırısı Açıklaması 04:42

Kılıçdaroğlu’ndan Gözaltılar ve Diyarbakır Saldırısı Açıklaması

Kılıçdaroğlu’ndan Gözaltılar ve Diyarbakır Saldırısı Açıklaması İzmir’de belediye başkanları toplantısında konuşan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, terör soruşturmaları kapsamında aralarında HDP Eş Başkanları Figen..

Rize'de Köpek Ve Kedinin İlgi Çeken Dostluğu 00:50

Rize'de Köpek Ve Kedinin İlgi Çeken Dostluğu

RİZE'nin İkizdere İlçesi'nde bir sokak köpeğiyle kedinin yakınlığı İkizdere Belediye Başkanı Hasan Kösoğlu'nun cep telefonu kamerasına böyle yansımış...

  • JET TV tarafından
  • 953 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Fatih’te Patlayan Su Borusu Caddeyi Göle Çevirdi 02:08

Fatih’te Patlayan Su Borusu Caddeyi Göle Çevirdi

Fatih Namık Kemal Caddesi’nde yapılan alt yapı çalışmaları sırasında iş makinesi su borusunu patlattı. Namık Kemal Caddesi Yenikapı Sahil Yolu bağlantısında meydana gelen su borusu patlaması sebebiyle cadde göle döndü. S..

İsrail Umudunu Trump'a Bağladı- Abd Büyükelçiliği Kudüs'e Taşınsın 03:28

İsrail Umudunu Trump'a Bağladı- Abd Büyükelçiliği Kudüs'e Taşınsın

İsrail Umudunu Trump'a Bağladı- Abd Büyükelçiliği Kudüs'e Taşınsın ABD'de seçimleri Trump'ın kazanmasının arından Filistin tarafı iki devletli çözüm çağrısı yaparken, İsrail yeni başkandan ABD Büyükelçiğini Kudüs'e t..

Son Dakika: Mardin'de Patlama 01:56

Son Dakika: Mardin'de Patlama

Son Dakika: Mardin'de Patlama Mardin’in Derik ilçesinde kaymakamlık konutuna yönelik düzenlenen roketli saldırıda İlçe Belediye Başkanlığı'na kayyum olarak atanan İlçe Kaymakamı Muhammed Fatih Safitürk'ün de aralarında ..

Yıldırım- Milli İradeyi Tanımazsanız Millet De Sizi Tanımaz 07:00

Yıldırım- Milli İradeyi Tanımazsanız Millet De Sizi Tanımaz

Başbakan Binali Yıldırım, HDP'nin Meclis faaliyetlerine katılmama kararının millete saygısızlık olduğunu belirterek, Siz milli iradeyi tanımazsanız millet de sizi tanımaz. Yol yakınken bu yanlıştan dönün dedi Baybur..

Deplasman Otobüsünde Dehşet Anları 01:54

Deplasman Otobüsünde Dehşet Anları

Artvin'in Hopa ilçesinde Bölgesel Amatör Lig (BAL) 3. Grup'ta oynanan Artvin Hopaspor-Kelkit Belediye Hürriyetspor karşılaşmasının ardından ev sahibi takım taraftarı, misafir ekibin taraftarının bulunduğu otobüse taşlarl..

11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül’ün Acı Günü 01:45

11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül’ün Acı Günü

11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül’ün amcası Mahmut Gül, 76 yaşında hayatını kaybetti. Merhum Mahmut Gül'ün cenazesi, Cuma namazını müteakip Cami Kebir’de kılınan cenaze namazının ardından toprağa verildi. Namaz öncesinde ca..

Cumhurbaşkanı Erdoğan 2019'da Bir Reform Gerçekleştireceğiz 00:42

Cumhurbaşkanı Erdoğan 2019'da Bir Reform Gerçekleştireceğiz

Cumhurbaşkanı Erdoğan, 2019 unutmayın bir kırılma noktasıdır. Mart 2019'da belediye seçimlerini yapacağız, Kasım 2019'da cumhurbaşkanlığı hükümet sistemiyle bir reform, inşallah bunu gerçekleştireceğiz. dedi...

Trump Karşıtı Protestolar İkinci Gecesinde De Devam Etti 02:54

Trump Karşıtı Protestolar İkinci Gecesinde De Devam Etti

Trump Karşıtı Protestolar İkinci Gecesinde De Devam Etti Donald Trump’ın ABD Başkanı seçilmesinin ardından ülke genelinde başlayan protestolar ikinci gecesinde de devam ediyor. Trump'un 8 Kasım’da ABD Başkanı seçilme..

Bakan Soylu, 02:09

Bakan Soylu, "Bağırıyorlar, Çağırıyorlar. 370 Dernek Kapattık. Neden?

Bakan Soylu, Bağırıyorlar, Çağırıyorlar. 370 Dernek Kapattık. Neden? Bakan Soylu, Bağırıyorlar, çağırıyorlar. 370 dernek kapattık. Neden? Oralarda pinekleyecekler, teröre destek sağlayacaklar. Vurduk kilidi, gitti. Ha..